- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #81.741
Aynen tatlımmm, çok haklısınn...
Birde bişi sorucam Tuğbam yaa, şu bimde olan şalgam suyu, gerçeğe yakın mıtadı güzel ama ben sanki fark varmıdır diye düşünüyorum bazen..doğanay dı sanırım adı
doğanay fena degıl ama bana cok tuzlu gelıyor nedense.....bizde fersah almısız...o da fena değil .....
Onuda deneyeceğim canım...
Harbiden dalin neden yok kii :26::26::26:
valla bilmıyorum assolist yabende cıkayım da ufak tefek işlerimi yaparım 1 saate kalmaz damlarım hatta yarım saat
akşama ne yemek var? huuuuuuuuu
biz dün istavrit almıştık onu yapacagım yanına da bol salata,şalgam.........
Bende zayıflamak adına çok uğraş verip sonra salanlardanımbu kez kararlıyım,bu yaza göbeksiz ve fit girecem, ama sanırım biraz da destek lazım :) yanımda olur musunuz?
ıspanak ve yoğurttttttttttttt
dalin dışında herkesi tebrik ediorm aşağıda grunuyo dalin yazar birazdan kilosunu onuda tebrik ederim
herkes hedef koymus bende koyuym bari
nisan ortasında sevdücegimle grscez nısan 15 diyelim ve bnm 60 olabilmem lazım yanı tam 1.5 ay var diyelim = 45 gun oda napar hopppp 7 hafta yanı haftada 1 kilo cok net hesaplar oldu
verebilirmiyim veremem napcammm pekiiiiiiödül yapmıcam kaçamak yapmıcam spor yapcam ve vercemmm
Bende zayıflamak adına çok uğraş verip sonra salanlardanımbu kez kararlıyım,bu yaza göbeksiz ve fit girecem, ama sanırım biraz da destek lazım :) yanımda olur musunuz?
canım cuma yarışmasına katılmak isteyenler topiğine yazarsan yer bulacağın bir takımdan cevap gelir... şuan en kalabalık takım biziz ve 15 kişilik limiti doldurduk sitesek te alım yapamayız artık
aaaaa ben motivasyon amaçlı sordu sandım dı kaptanım, yarışmaya katılma amaçlı düşünememiştim :26::26: atlaklık yaptım sanırımama motive olma maçlı isterse en doğru adres biziz bence
.
öğlen tepeleme bir tabak salata 4 tane ceviz büyüklüğünde köfte 2 yk iç pilav yedim kızlar....
Bence en sağlıklısı ve zamanlama harikaakşam belki minnacık fazla olabilir di, oda ekmek olsaydı bana göre
.
akşama ne yemek var? huuuuuuuuu
biz dün istavrit almıştık onu yapacagım yanına da bol salata,şalgam.........
Aynen tatlımmm, çok haklısınn...
Birde bişi sorucam Tuğbam yaa, şu bimde olan şalgam suyu, gerçeğe yakın mıtadı güzel ama ben sanki fark varmıdır diye düşünüyorum bazen..doğanay dı sanırım adı
zaten her hafta soruyo kaç oldun kaç oldn bnden meraklı erkekler bayanlardan daha cok nefret edıo sanıırm kilodanİstersen olursun, hee sağlıklımıdır bu tartışılır fakat onunla görüştükten sonra daha dikkatli beslenmeye devam edersinhele bir 15 nisanı atlat balım..yanındayızzzzzz
.
öğlen tepeleme bir tabak salata 4 tane ceviz büyüklüğünde köfte 2 yk iç pilav yedim kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?