Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

doğanay fena degıl ama bana cok tuzlu gelıyor nedense.....bizde fersah almısız...o da fena değil .....

Bende zayıflamak adına çok uğraş verip sonra salanlardanım bu kez kararlıyım,bu yaza göbeksiz ve fit girecem, ama sanırım biraz da destek lazım :) yanımda olur musunuz?

akşama ne yemek var? huuuuuuuuu

biz dün istavrit almıştık onu yapacagım yanına da bol salata,şalgam.........

ıspanak ve yoğurttttttttttttt

dalin dışında herkesi tebrik ediorm aşağıda grunuyo dalin yazar birazdan kilosunu onuda tebrik ederim

herkes hedef koymus bende koyuym bari
nisan ortasında sevdücegimle grscez nısan 15 diyelim ve bnm 60 olabilmem lazım yanı tam 1.5 ay var diyelim = 45 gun oda napar hopppp 7 hafta yanı haftada 1 kilo cok net hesaplar oldu

verebilirmiyim veremem napcammm pekiiiiiiödül yapmıcam kaçamak yapmıcam spor yapcam ve vercemmm

Bende zayıflamak adına çok uğraş verip sonra salanlardanım bu kez kararlıyım,bu yaza göbeksiz ve fit girecem, ama sanırım biraz da destek lazım :) yanımda olur musunuz?

Tabiki oluruz, sende olursan bu iş kesin olur ne çok olduk yahu şaka bir tarafa sen istersen herşey olur canım, hoş geldin sefalar getirdin..

.

İstersen olursun, hee sağlıklımıdır bu tartışılır fakat onunla görüştükten sonra daha dikkatli beslenmeye devam edersin hele bir 15 nisanı atlat balım..yanındayızzzzzz

.

5.Takım 298. Etap
*JUJU* ( 86,20 / 86,10 / 0,10 / % 0,12 )
aysunayy ( 65,90 / 65,20 / 0,70 / % 1,06 )
dalin26 ( 79,20 /
biricikoglumertug ( 76,70 / 75,60 / 0,37 / % 0,48 ) 296.Etapta izne ayrıldığından kilosu 3 e bölündü
ZES ( 79,30 / 79,70 / -0,40 / % -0,50 )
garfield06 ( 67,70 / 67,50 / 0,20 / % 0,30 )
birsen-deniz ( 65,50 / 65,10 / 0,40 / % 0,61 )
cornella ( 68,50 / 68,00 / 0,50 / % 0,73 )
ukyo ( 71,00 / 70,60 / 0,40 / % 0,56 )
Gamze_M ( 65,80 / 66,20 / -0,40 / % -0,61 )
busramnmn ( 64,00 / 62,60 / 1,40 / % 2,19 )
chentiq ( 61,80 / 61,90 / -0,10 / % -0,16 )
rabyas ( 80,50 / 80,10 / 0,40 / % 0,50 )
toplight ( 77,30 / 76,50 / 0,80 / % 1,03 )
Sevda_M ( 76,30 / 75,50 / 0,80 / % 1,05 ) 13. Takımdan Transfer oldu
5.TAKIM ORTALAMASI

bi dalin kaldı .... valla dalin listeyi görünce şoka girmiştir.... hangi birini paylayım diyey şaşırmış kalmıştır.:18:

canım cuma yarışmasına katılmak isteyenler topiğine yazarsan yer bulacağın bir takımdan cevap gelir... şuan en kalabalık takım biziz ve 15 kişilik limiti doldurduk sitesek te alım yapamayız artık

canım cuma yarışmasına katılmak isteyenler topiğine yazarsan yer bulacağın bir takımdan cevap gelir... şuan en kalabalık takım biziz ve 15 kişilik limiti doldurduk sitesek te alım yapamayız artık

aaaaa ben motivasyon amaçlı sordu sandım dı kaptanım, yarışmaya katılma amaçlı düşünememiştim :26::26: atlaklık yaptım sanırım ama motive olma maçlı isterse en doğru adres biziz bence

.

elbette motivasyona yardım ederiz de yanlış anlaşılma olmasın ümit vermeyelim diye dedim.. kesin ve son sınır olan 15 kişiyi doldurduk biz...

akşama ne yemek var? huuuuuuuuu

biz dün istavrit almıştık onu yapacagım yanına da bol salata,şalgam.........

akşama ne yapcam bilmiyorum sabah evden çıkmadan mercimek çorbası pişirmiştim dalin kızacak ama evdekiler istedi
yemek olarak da cordon blue mu yapsam yanında bol salata en kolay olabilecek yemek alışverişe çıkamadığım için evde sebze yok maalesef başka ne olabilir eğer hiç bişey bulamazsam dışarıya iskender ya da köfte yemeye gideceğiz ama onu da ben şu ara istemiyorum

kızlar gecmısı okudum sonuclar berbatt bunun ıcın ayrıca bı elestırıcı yapacam hem kendıme hemde sızlere.

gecen hafta lısteye gıren kılom 79.2
ve ardından ac tartıldıgımda 78 kusurdu tam hatırlayamadım ama bu hafta ve onundekı 10 gunluk kabızlık perıyodundan dolayı sanırım artı cıktım emınde deılım

kılom 78.7 15 gundur kabızım ama bunun arkasınada sıgınmıyorum dengesız beslendım kabız oldum mustehak bana

gelecem bırazdan ve topluca bı konusma yapmak ıstıyorum öhöm öhömm

İstersen olursun, hee sağlıklımıdır bu tartışılır fakat onunla görüştükten sonra daha dikkatli beslenmeye devam edersin hele bir 15 nisanı atlat balım..yanındayızzzzzz

.
zaten her hafta soruyo kaç oldun kaç oldn bnden meraklı erkekler bayanlardan daha cok nefret edıo sanıırm kilodan
bana çok gzl moral vryo iyiki vr
bu yazdıklarmı okusa oturur aglar cunku genelde odun olarak bılınırım
öğlen tepeleme bir tabak salata 4 tane ceviz büyüklüğünde köfte 2 yk iç pilav yedim kızlar....

gzl olmuş kaptanım bn daha yapmadım öğle öğunumu kahvaltm geç oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…