Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

rabişle,aysun şimdi dışardalar gezıyorlar.....bizim pazarda cok uzak.....eski evdeyken bende giderdim ama şimdi merkezden bıraz uzak kaldık:26:

Evet kızlar valla kafama bi taş düştü sanki bugün +400 kg gelmenin ötesinde kendime çeki düzen verme zamanım geldiğini daha iyi anladım. Geç oldu ama güç olmasın inşallah... hedef koydum haftaya 77 olacağım bu hedef en azından bu hedefe yaklaşmak için elimden geleni yapacağım. Zaman daralıyor ben mayısa kadar normal olmam gerekiyordu düşündüm bugün 1 mart mevsimlerden bahar (roma değil) bugünde artık benim "mevsimlerden roma"m başlasın. Pofff ama gerçekten bu sefer karar verdim JUJU kızsanda haklısın kız valla benim yüzümden de belki dereceye giremiyoruz ama hepinize söz başta kendime söz veriyorum haftaya gerçekten telafi edeceğim Allahın izniyle... +400 için üzgünüm bir daha olmayacak ben bi silkelendim de geldim bu arada.:44::44::44::44:

kızzzz süprüzün bu muydu... mevsimlerden rom ya mı başlıyorsun... süperrrr bende çok ibtiyorum ona başlamayı sen bi başla bakalım deneyimlerini merak ediyorum

kızlar bu hafta gordugunuz uzre hepımız patır patır dokulduk neden?
once bu sorudan baslamak gerek neden bu hafta bole olduk takım ortalamamız berbat otesı.verdıgımız 100-200 gramlarla yetınıp moral bulmaya calısmayalım lutfen haftada 1 kılo versek en az ayda 4 kılo yapar ıdealı bu deılmıdır ama bız toplasan ayda veremıcez 1 kıloyu bole gıderse.
kımse sonuclarına sasırmasın ben dahıl kaçamaklar zamansız yemen yuksek kalorılı besınler yetersız spor herkeste bı salma bı dagıtma en guzel beslenıo dedıgımız abartıyo hıc yemıyo dedıgımız ben seyını cıkarmıs vazıyetteyım.kacamakalrı aksam yapıoruz metabolızma kendını dınlenmeye aldıgı saatlerde pızzaları profterollerı goturuyoruz.madem sabahtan sonrakı ılk arada yesek tadımlık dseklınde sporla dengelemek daha mantıklı ıken yıyıp yıyıp yatıoruz kızlar.genel ortalamamız yanı takımın ılk acıldıgından bu yanakı ortalamamız cok dustu bılmem farkındamıyız.juju aysun ben ve cornı takım acıldıgı ılk gunden bu yana vardık ve kızlar dıkkat ettınızmı dusususu.

yaz gelıyor bakın cemreler dustu bızım daha dısıplınlı olup dıkkat etmemız gereken haftaları su yaz oncesı son haftaları nasıl degerlendırıyoruz.aksam oluyor menuler yazılıyor bır suru kaçamak bı yana 1-2 kısı dısında duzenlı spor yok.bakın menuelrın sonuna spor yamadım ama yapıcam.o saat oldugunda o sporun bıtmıs olması gerekmezmıydı.aksam yemegınden sonra gunun yorgunlugu ve mıskınlıgı coktugunde nasıl yapılsın o spor.

zes-bırsen-juju ozellıkle ucunuzu elestırıyorum cunku kaçamaklarınız cok fazla helekı bırısı o kendını bılır lahmacun yıyo ben bılırım ayarımı dıyo cuma gunu sonuc onu reddedıyo bılmıyosun dıyo.
ya ben butun gun hıcbısey yemıorum zaman olmuyo su bu neyse metabolızmayı yavaslatıp organ ısleyısımı bozuyorum bagırsaklar calısmıyo sonra cuma gelınce ay kabızım bılmem ne dıyorum benım hatamda bu.

kızlar sole bı sılkelenıp bu haftaya bomba gıbı baslama zamanı geldıde gecıyor bıle.cısları yerken durup 1 5 dkk dusunun ben cıss yeedıgım ıcın kendımı burda sıyırabılırım.
sadece kendımıze deıl takımada sorumlulugumuz var takımın ortalaması dusuyor bunu dusunup ona gore ogunlerımızı belırlememız lazım.dıyette en onemlı sey dısıplın derler bu hakaten dogru bu hafta hepımız poatır patır dokuldugumuzde daha ıyı anladım bunu.

yaza surda kaldı 8-9 hafta hadı oda onemlıu deıl.gıdısatın herhafta daha kotuye gıttıgının farkındamıyız arkadaslar.
formul bellı cok proteın az karbonhıdrat az yag bol spor.cok gereksız ve olmaması gereken hatalar yapmıyormuyuz.ay gorunde dayanamadım yok egfendım cok guzel koktu neymıs arkadasım cok ısrar ettı kıramadım.yavas yavas kılo vereyım kalıcı olsun reglı oldum kabızım bunlar hep bahane.ardına sıgınıp ıcımızı ferahlattıgımız bahaneler haksızmıyım.haftada 100-200 grm cokta yavas deılmı.

bız bu kafayla gıdersek daha cooook ozenırız onun bunun fızıgıne dıger takımalr mezun olur gıder bız buraya demır bas olarak maaslı elemanlar oluruz.sılkelenın kendımıze gelelım bu hafta ne hata yapt6ım dıye kendımıze soralım ve bugunun gundemı bu olsun hatalarımızı bulup cıkarıp bunları duzeltelım ve onumuz haftaya bomba gıbı gırelım.herkes objektıf olsun kendının ve takım arkadaslarının hatasını soleısn bazenınsan kendı hatasını gormeyebılır ve bunları duzeltelım bu haftayı yepyenı bır hafta baslangıcı yapalım.ve 1 hafta boyunca bugunden baslayarak dısıplınlı bı sekılde cumaya kadar calısalım dıger takımalr her hafta yukselırken bızde tam tersı herhafta bı dusus var bakın arkıdısleırm canlarım kuzularım gelın kafa kafaya verıp bu haftayı degerlendırelım.ve bu haftayı yok sayalım dısıplınlı bı sekıdle baslayalım.yada bu kılolarla mutlu mesut yasayalım

hiç sorma zes.......bahar geldi sayılır.....martta hafif soğuk gecer al sana nisan......kızlar 1 ayımız var 1........................ ayyyyyyyyyyyyyy...bende onu düşünüyorum sabahtan beri.......diyorum ocakta başladım 2 ayı bıtıırıyorum.....

keşke önce baslasaydık şöyle kasım da falan ama nerde ben o sıralar hobidi gırtlak yıyordum......neyse hiç başlamayadabilirdik.....şükür bugünlerimize......

dün bir bady girdim hırkamın altından.....o ne öle her yerden pörtledi....... değil yaz a bahara bile hazır değilim...hep bol gıymekten fark etmıyordum

öz eleştiri istiyorum canım neden +100 çıktın

Kendimi tahin ve pekmeze verdiğimden olabilir. Aşırı yorgundum bu hafta. Geceleri kız uyutmuyor o yüzden dinlenmiş kalkamıyorum. Gündüz de hiçbir şeye enerjim olmuyor. Ben de kan değerm düşük diye düşünüp sabah kahvaltıya hep bu karışımı ekledim. Bir önceki hafta çok ahstaydık kızımla 10 gündür grip burun akıntısı kutu kutu ilaçlar götürdük. Biraz drenç olsun diye de yedim. Ama açıkçası keşke önce kan değerimi ölçtürüp ona göre yeseymişim. Belki kızımın gece uyumaması bile pekmezin verdiği enerjiden olabilir. Bilemiyorum.

Onun haricinde hatırladığım büyük bir kaçamak yok. AA var. Cumartesi gün vardı ve bir çatal tel kadayıf ile bir bütün elmalı kurabiye yemiştim. Nasılsa bunu hafta içi eritirim ben dedim ama hafta içi spor yapacak enerjim olmadığı için sadece 3 kere spor yapabildim. Bazen bir anne olduğumu, kızıma göre hareket etmem gerektiğini unutuyorum. Ama enerji olayını nasıl halledeceğim bilmiyorum.. Çok yoruyor beni. Dalin nasıl yapıyor bilmiyorum. Sahi, dalin sporu ne zaman yapıyorsun? O enerji nasıl oluyor?

Bir başka durumsa menülerim. gamze iki kere senin möenün koruma menüsü gibidemişti. kilo verme menüsü gibi değil. ama dipğer kızların yediği de bana çıok abartı geliyor. Ben akşam bi kase yoğurtla doymam ki!! Öğle ve akşam ekmeklerimi çıkarıyorum ama.. Birden kısarsam benim gözüm döner..

kızzzz süprüzün bu muydu... mevsimlerden rom ya mı başlıyorsun... süperrrr bende çok ibtiyorum ona başlamayı sen bi başla bakalım deneyimlerini merak ediyorum
yok JUJU cum mevsimlerden rmaya başlamıyorum 1 mart mevsimlerden bahar dedim ya ordan aklıma mevsimlerden roma geldi. Benimde kendimce mevsimlerden romam başlıyor demek istedim. JUJU cum ben sadece hareket üzerine yoğunlaşacağım ve abur cuburmu keseceğim bu şekilde yani deneyeceğim bu haftayı. nerde hareket orda bereket hesabı. Doğru düzgün spor yapamıyorum juju bunun farkındayım başla bırak başla bırak istikrarsız davranıyorum o yüzden de bir şeyler eksik kalıyor. onu telafi edeceğim inşallah...

sen zaten hıc konusma gordunmu o profıteroller nereye gıtmıs yazık deılmı o 400 grama onu vermek ıcın cabaladıgın harcadıgın enerjıne zamanına.degdımı pısmanlıgına degdımı barı.en cok sana bozugum ben haftada 400 grm verecegıne aldın yıyerek aldın fazlasıyla yıyerek bu yuzdne kızıyorum ıste sana sebebı bellı yedın kuzucum yedınn

büşraaaaa kıızzzz 64 lerden sıkıldım demiştin.

Tamam ben varım dalinim.. :26::26::26: çok güzel söylemişsin..ayda 4 kilo en normali ki buda haftada 1 kilo eder, biz onu bile veremiyoruz

.

Kızlar hiç iğne içtiniz mi hayatınızda, ağrı kesici ama sadece novalgin..hiç içerek aldınız mı? :26::26:

haklısın dalinciğim zaten çoğumuz hatta hepimiz biliorz bunları ama arada hatırlatmakta gerekiyo kaçamak yaptığımızda yanıda üzgün surat yapıp onun kaçamak olduğunuda biliyoruz demem o ki farkındayızda işte bahane bahane bahane ne geldiyse ondan geliyo başımıza kilo alma sürecimizde hep bahaneydi pazartesi diyete başlıcam şimdi yatılı misafirim var gitsin başlıcam okul kapansın tatilde başlıcam sınav bitsin başlıcam bla bla bla... şimdide böyle regl kabızlık can çekmesi eşin tatlı getirmesi fln bahane bnce kafamızda bitirememişiz bu zayıflama olayını önce tam bi motivasyon sağlayalım herkes bi 5 10 dk düşünsün yaza kilolu girersek yaşıcağımız mutsuzluğu düşünsün giyemeyeceği gysileri düşünsünn yada işte hayalinde ne varsa onları
kndi adıma konuşuyum ben şu an bitirdim kafamda hallettim orasını uygulamaya geçiorm cidden yeter çok sıkıldım kendimden bu halimden köklü bi değişim istiyorummmmmmmmm sadece istemekle yetinmeyipp uygulamaya başlıormmmmmmm salatadan dönenin kaşığı kıırlsın pilavdan değil bakın salatadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…