- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #82.301
Gecmisi okuyamadim yatiyorum atesim dusmuyor cok fenayim cok(
Sabah: 1 dilim ekmek peynir 2 kasik menemen
Oglen: 1 kase corba yesillik tere nane
Ara: yarim kurabiye
Aksam: portakal suyu buyuk bardak 3 parca tavuk
2 bucuk ltre su
anam ne cok kaynatmısınız yıneeeeeemenumu yazıp bı gecmıse dalcam cıkabılırsem ne mutlu bana
menumm
sabah
2 dilim tam bugday ekmegı
zeytın
peynır
domates
labne
ara
1 kayısı
ogle
3 yk yagsız kısır
1 bardak ayran
ara
1 havuc
aksam
1 kepce corba
yarım tabak kabak yemegı
1 yk yogurt
salata
su:içiliyor
spor:yapıldı
Aynenn yaaa, çocuk vermez vermez de, anne nasıl alamıyor aklım sırrım ermiyor yahuu
.
sabah:
1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir
1 dilim hindi salam
(aynı hafta içi gibi oldu bugün)
öğle:
1 kase yoğurt
1,5 adet ceviz
akşam:
1,5 tabak ıspanak
üzerine sarımsaklı yoğurt
spor: 1 saat yürüyüş
su: çok içmedim bugün
gamze arzu da çıkıyormus takımdan şimdi okudum.....neyse artık sen motive edersın.......:26:
gecmıs olsun kuzummmmmmmmmGecmisi okuyamadim yatiyorum atesim dusmuyor cok fenayim cok(
2 bucuk ltre su
anammmm bıttı sonundaaaaa
kızlar bugun menulerı begendımm herkes olculu yemısss hepımızeeee
neler oldu anlamadım ben dalınım kızmıs bıseyeee ama hıııııııııııııccccccccccc takılmasın uzulmesınn gormesın duymasın ısıtmesınnn onemlı olan 5. takım sınırları ıcınde olanlar kuzummm gerısını bosverrrrrrrr
GAMZEEEEEEEEEEEE hani farklı bişiler yapacaktık bugün.......gel de söyle ne yapalım..........
Tamam duuu misafirciklerim var hahahah kahve içelim gelcem
gamze arzu da çıkıyormus takımdan şimdi okudum.....neyse artık sen motive edersın.......:26:
merhabalar herkese hayırlı akşamlar bayanlar... Ay bugün çok yoruldum anca fırsat buldum geldim menümü yazayım
sabah:
1 dilim kepekli ekmek
4 ince dilim kaşar peyniri
5 zeytin
1 yumurta haşlaması
öğle:
1 dilim kepek ekmeği
2 dilim kaşar peyniri
akşam:
1.5 kemikli tavuk pirzola derisi alınmış (kendi suyunda ve yağında pişmiş)
yeşil soğan ve roka
ara:
sütlü kahve
1 saat temiz hava yürüyüşü
merhabalar herkese hayırlı akşamlar bayanlar... Ay bugün çok yoruldum anca fırsat buldum geldim menümü yazayım
sabah:
1 dilim kepekli ekmek
5 zeytin
1 yumurta haşlaması
öğle:
1 dilim kepek ekmeği
2 dilim kaşar peyniri
akşam:
yeşil soğan ve roka
ara:
sütlü kahve
İşte menü bu bence, sanki sağlık kitaplarından fırlamış gib, seni fırlama sevda seni
.
Canım günaydınn.....
Günaydın türkiye, günaydın SAKARYA'M, günaydın kk, günaydın 5. takım kaptanım ve arkadaşlarım..Yeni bir güne daha başlamış bulunuyoruz..Önce kendinize, sonra yediklerinize dikkat edinde hasta etmeyin adamı..çizerimdalin cezacı başı, bende çizici başıyım ona göre...
Burayı iyi okuyun, sonra vayyy ben görmedim, vayy ben duymadım yok, yine çizerim hahahahahahBen bu hafta ilk kez kurtlar vadisini izledim de hahahha
.
günaydınnnn çizici gamzemmmmizleme bı daha kurtlar vadısı falan bı bolumde cızıcı olmusun 10 bolumde dusunemıyorum senıı
ohh evden pogaca borek eksık olmuyodur sevdammama ne yapıyoruz onlara asla yaklasmıyoruzzzzzzzzzz
canım oncelıkle hosgeldınnnn
kesınlıkle bu tarz amelıyatları hasta olumcul olmadıgı ve doktor tavsıye etmedıgı surece desteklemıyorum ben... işin kolayına kacmaktan baska bısı degıll onun dısında amelıyat olanlar, yeme alıskanlıgı degısse hayat degısırr. Allah kuzenını korumus valla...
hahahahah pis bürünmüşüm değil migünaydın bitaneciğim..Git pilatese, sakın vazgeçme..unutma caımsın pilatesssss..
Kollar yukarı bacaklar açık nefes alıyor vay
Eller yukarı bacaklar açık nefes veriyor vay
Omuzlar aşağı kollar yandan tam açık kızlar
Bir iki üç dört bir iki üç dört eller yukarı vay
Bilo pilates bilo pilates bilo pilates
Hergün pilates yaparsak biz bak nasıl fit oluruz
Kendimize uygun bir de yiğit buluruz
Seni geç buldum artık kaybetmem canımsın pilates
hahahhahhaahha
.
evet tamı tamına 4 kilo verdim diyetisyen kontrolundefatos0808(91,8/87,8/4/%4,36)4kılomu vermıs 1 haftada benmı yanlıs goruyorum yahu bu kadın her hafta 1.olmak zorundamı ona dıslı bı rakıbe lazım
benim kilom için normal ama şuanki kilomda bu dönem hızlandığım dönem sağlıklıda turp gibiyim endokrin + diyetisyen takibindeyimdaliiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnncok degıl olması gereken gıtmelııı 1 haftada 4 kg normalmı?????
tabiki değil..nasıl konusuna gelinceeeee tatlim nasil veriyor ki. hem cok fazla bu. asla saglikli degil.....
kilom 168 den 2011 de girdim diyet gurubuna 87 ye indim ama çok uzun süreler mücadelemden sonra ömrümün son demi ve son direnişleri diyebilirim yeni hayatımın başlangıcı için sadece yılların getirdiği bıkkınlık ve azimm...azim eden taşı deler canımnerde gördün cızzz.........kilosu cok fazla boyu da kısaysa vermiştir.....deeeeeeee nasıl vermiş........
inşallah sebebp olmuş olurum mutlu olurum adınada adımada.normal deıl oyuzden sordum zaten.ama bırıbu kadını 1.lık koltugundan ındırmelı oda ben olmalıyım bana haftada 5kılo verdırecekya
açıklamamı yaptım dalin gurubumda tebriğini gördüm hemen yazdım amma yazmışınız arkamdanlıstelerın acıklandıgı yerde gordum sok oldum ama durup sole bı dusundunm 1haftada verdıgı o 4 kılonun 3u su ve kastır anca1 bılemedın 1 bucugu hadı 2 olsun yagdır yarısı kas ve sudur 1 haftada 4 kılo vermek mumkun ıhtımal deıl kısının ancak 200 kılo olması lazım
hayır dşiyetisyene gidiyorum hiç bir diyet yapmadım başka..dukan yapıyor olabilir........neyse başarı hikayesini yayınlaması gerekiyor nasıl olsa........o zaman görürüz nasıl vermiş......
her zmaan buyrun kapımızda yüreğimizde herkese açık...dalinle ikimiz 6. takımdayızçatladık meraktan
çok teşekkür ederim haftayada ben seni ederim inşallah..fatos arkadasa bı tebrık mektubu yazdım
ama tebrık etmek lazım sezarın hakkı sezara
bu konunun son sayfasında yazıyo olmadımm iyikide olmamışım..bi arkadaş olmuştu ondan görmüştüm tabi o benim kadar değildii ama eziyetinede gördümm çok boşluktaydım çaresizdim ama doğru kararı verdim..çok şükür rabbime 70 leride görürüm inşallah.kızlar haftada 4 kilo veren arkadaşımızın bir konusu;
Hayatımın geri kalanı için sizce kararım ne olmalı?
Merhaba arkadaşlar...ben 29 yaşındayım..hayatım için çok önemli bi karar almam gerekiyor sizde yardım fikir önerilerinizi bekliyorum...
29 yaşındayım 140 kiloyum 157 idim şubatın 21 den buyanı 140a düştüm diyetle...şimdi beni düşündüren konu bir zayıflama ameliyatı arkadaşım oldu...120 kilo idi şuan 60 kilo...ol neden olmuyosun diyosanız zorlukları var...ameliyattan sonra hiç bir zaman normal insan gibi beslenemeyecekmişim..eğer accık kaçırırsam çıkarcakmışım...ameliyat mide baypası...ameliyatanda korkuyorum ama olup bir anda hayatımı zehir eden bu kilodanda kurtulmak istiyorum..benim sorum şu sizce ameliyat olup mu zayıflayayım 3ayda 30 kilo verdiriyo çünkü yiyemiyosunuz yoksa kendim diyete devam edip çok daha uzun sürelerde mi vereyim bide kilom fazla olduğu için hiç atamıyacakmışım gibi geliyor... Nolur yardım edin fikir beyan edin teşekkür ederim herkese şimdiden..
ameliyat olmus olabilir.......çok duymustum bu tarz ameliyatları,çok basarılı sonuclanıyor.....
arkadaşım senin bi msjını gördüm ama sonra bulamadım..ne 135 olalım nede verelim diye onca mesaj arasında biraz içimi burkan bu oldu...bende istemem ama olanlaölene çare yok şimdi diyeceksinki aklın nerdeydi yemeseydin almasaydın ama sadece yemekle değil 2 ameliyat geçirdim ve riskli ameliyatlardı sezeryan (erken doğum 1 ay yattım arasımı 1300 gr doğdu )doğumdan sonrada 10 gün hastane macerası .oğlumm 11 aylıktı göbek fıtığından ameliyat oldum.. 1 ay da ozaman yattımm hareket yasaklandı..ha diyeceksin hiç mi yemedin kabahatin yok olmaz olurmuu yedimm ıştahlıyımda ıştahlıydım diyeyim..ama oda hdl kolestrolum çok düşük artı tokluk kam şekerimde. hdlm den kaynaklanıyomuşş endokrin doktorum talililerden söyledi..açlık ve ani acıkma yapıyorne yazdin kizzzzz dalin :)
çok karararsızdım buranın uzun zamandır üyesiyimm açtığım ilk konudur ama doğru kararı verdimm ve herkesede doğruyu tavsiye ediyorumo ameliyatlar ancak olumcul obez hastalarına onerılıyo onun dısında bende hıc dogru bulmuyorum sureklı sıvı beslenıyorlarrr
bılemedımkı sımdı belkıde amelıyat olmustur.ama bu tarz amelıyatlar rısklı ya ben onun yerınde olsam olmam.
aynenn benimm menüm bir günlük her gün aynı şekilde yani besin gurubu olarak listemde var onuda paylaşırım isterseniz... besinler değişiyor süt et ekmek sebze değişim listem var gurubumda..ha bide özel değil devletin diyetisyenine gidiyorumbu da örnek menüsü....dünyayı yıyor ama iyi kilo vermiş.......diyetısyenle verıyormuş......
sabah
1 kk peynir 1 kaşık lor peyniri tuzsuz
tere + maydanoz+marul 3 yaprak
2 dilim çavdar ekmeği
çay şekersiz 3 bardak
5 zeytin
arada
1 portakal 1 çay bardağı süt
öğle
1 adet kuru dolma küçük
1 adet patlıcan dolma küçük
yarım bardak yoğurt
8 kaşık taze fasulye yemeği susuz
arada
yeşil çay
akşam
8 kaşık sebzeli yeşil mercimek yemeği (aslında hakkım 12 kaşık)
2 dilim çavdar ekmeği
yarım bardak yoğurt
21.30 da
1 elma+ 1 portakal +1 bardak süt
bu arada ameliyat olmamış......2011 den beridir kilo vermeye devam edıyormus......
kıza gerek kalmadı herseyı açıkladım
selamalr hanımlar ben 5.takımda yarısıyorum sonuc lıstelerıne bakarken senın verdıgın kıloyu gorunce kısa surelı bı sok gecırdım desem yalan olmaz
basarını takdır ve tebrık etmekten baska bısey dıyemem.ama 4 kılo 1 hafta ıcın cok saglıksız deılmı ?;yanı hepsı yagdanmı gıttı yoksa su ve kastanmı onu arastırmak lazım ama tahmınımce 1 bucuk belkı 2 kılosu yagdan gıtmıstır dıye tahmın edıyorum ama kaslara dıkkat onlardan olma.
ama rakam guzel hepsı yag olsa bıle saglıksız geldı bana.ghelıp bı tebrık etmek ıstedım bıde goruslerımı yazmak ıstedım hatta takımımdada belırttım son haftalarda senın 1.lık koltugunda cok sık goruyorum ve dedımkı takım arkadaslarıma bırı bu hatunu 1.lık koltugundan ındırmelı oda ben olmalıyım tekrar tebrık ederım
ayrıca butun 6.takıma kılo verme yolunda basarılar dılerım ve sevgılerımı ıletırım.
saoll 5. takımın kaptanı..canım valla bende baktım her hafta kaç kilo veriyor diey 4-5 etap gerisine kadar gittim en az verdiği hafta 1 kilo 1.3 vermiş 1.7 vermiş 2 vermiş 3 kilo verdiği hafta bile var vaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
bu yemeyle nasıl kilo verıyor ben merak ettım......ben yesem kilo eklerım kilolarıma
aynen canımm 168 den 87 de düştüm ama 4 senede bi ara 135 e indim 160 çıktım tekrardan sonra 135 le burdaki gurubuma başladım iyikide başlamışım..hepimizin amacı aynı inşallah herkes silediği kiloya iner siz en fazla 70 lerden inmeye çabalıyosunuz keşke sizin gibi olsam90 kılonunuzerınde ama onuda goz onunde bulundur 87 ye dusmus ıste bu hafta valla bravo hem sporda yapıormus bızde grm grm 100-200 baktım ve utandım
gördüğünüz üzre sağlıklı beslenerek vermiş hatun aç kalarak değil
ben kaçar öpüldünüsssssssssssssss
ne mutlu bana sen inşallah bu gazla benide geçersin :)aynen yazdıkların adım gibi doğrudur...üstelik anneyim ve arası doğurduğumda 140 kiloyla kaldım tedavisiz 150 ile doğurdum ama tansiyon sorunu yaşadımm erken doğdu hayatımın mucizesi allahımın hediyesi doktorları şaşırtan oğlum kız olsaydı adı mucize olacaktıokudum cnm okudum yazdıgını......sporunu hiç aksatmıyormuş......50 dk tempolu yürüyüş yapıyor.......poff çok hırslandım.......4 kilo veremem belki ama 1,5 gitsin bu hafta
hadi kızlar eller havayaaaaaaa hoppppppppp:122::122::122::118::118::118::118::124::124::124::92::92::92::81::81: 5. TAKIMMMMMMMMMMMM
vay maşşallah nerde hata yapıorz biz yaaa
tam senlik bi diyet tarzı kaptanım sölediklerınde boylece kanıtlanmıs oldu
tatlı uykulr
dalını yedım ben yerıne gectım.haslama yaptım guzel oldu etlıde bı hatun oldugu ıcın tum somalı doydu
ıste bır fenerlı asıl kan daha lalalallalllll ooooooo fnerrrrr
kızlar sakın yedıgı seylere aldanıp yemıste kılo vermıs dıye salmayın 90 kılo uzerınde bı ınsanla bız bırmıyız bızım kılolara gelsın hele onunda yavaslıcak kılo vermesı kalorı ıhtıyacı bızden cok cok fazla o yuzden bu menu onun ıcın az bıle skaın salmayın
kelın ılacı olsa kendı basına surmezmıbu menuyle herkes kılo verebılseydı basta juju verırdı haftada 2-3
aynen öyle bende halayoın sonuna yetiştim ve kapattımm söz konusu bayan olarak..meyve şart..- şeker meyve şeker isteğinizide gideriyor...vucut için gerekli olanını...bunada cevap vereyim geri kalmayayım..öylemiiiiiiiiiiiii
o zaman bi açıklama bekliorz ne bilim biri yazmış 50 dk spor yapıomus aksatmadan fln:44:
bak ben onu sorcaktm sana unutyorum hep sen nie meyve yemıosun hıc grmedım menulerınde sevmıymuusn kılo aldırır fln dıyemı
medinecimde kötü niyetle dememiştir çok yoğun günler yaşıyo saolsunnn adıma cevap vermiş ikinizde art niyetle yazmamışınız ama yanlış anlaşılma olmuş hepimizin amacı bellii inşallah hayallerimiz gerçek olur.. her kadın güzeldir bende bende var olan içimdeki güzel hatunu ortaya çıkarmaya çabalıyorum :)okudun demı bız oraya tebrık etmeye gıdıyoruzkı fatos hanımı tebrıge gıdıyoruz bı sazanda tobe yarabbı alakasız sacma sapan konusuyo.
amann zengının malı zuğürtün cenesını yorar mısalı.
ınsanlar ne kadar agresıf ve patlamaya hazır bomba mısalı gıbıler aklım almıyor.berenvıldan hatun ne guzel sohbet edıyor oburu gelıyor aklı sıra trıp yapıor.ama ben altta kalırmıyım hıc
bızım takım 6.akıma toplanmıs hehehehe
canolarya arkıdejlerını hıc yanlız bırakmıyolar
yokk yokk hiç gerek yokk hepimiz bir olup kadının ve kadınlar kulubuınun gücünü kanıtlıyalım..sende fırcaladı senı dıye ver gazı ben bu gazla bı 6.takıma gıdıp geleyım olanlar olsun
bencede.doğru analizyok dalincim senlik hiç bir sorun yok. Senin yazış tarzını anlamamıştır da ondan o şekilde yazmış olabilir...biz seni biliyoruz dalincim bence yanlış anlaşıldın sen
orası hiç belli olmaz metabolizmam durmazsa ama en az 1 veririm ben bilirim kendimi işin başı kendiniz ve vucudunuz bilmek tabiki azim..aman sen dur yerınde......en güzel cevabı bu hafta 1. olarak verirsintabi o hatun bu haftada 4 kg vermezse
bizde tebrik ederiz inşallah.Aynenn dalinimmm, biz bu hafta hep beraber daha güzelini yapıcaz..
hımmmmm okudum, sanırım hanfendinin kitabı çıkmadan menejeri hazırdalinimmm sen nasıl bir yüreksin yaaa seviyorum kız seniii
hahahahahaha şuna baksanızaaaaaaaaa
umarım kitabıom çıkınca sizlerde okursunuz taslağıyayınlanacak :) şuan menejerim yok ama olurmusunuz ? işin şakası bi yana böyle bir idealim var...
benimde istanbul çapada 2003te halam vefat etti kelepçe ameliyatında buna rağmen düşündüm o dönem olmayı o kadar çaresizdimkiii çekenn bilir..168 kilo ne demek bende şuan şaşıyorum kendime.. haberlere çıkıcam zatii bir 70-65 olayım :)bende olmam....kuzenim 120 kilo idi,bu ameliyatı olması için 130 olması gerekiyomuş,yiyip içip oldu mu 130 kilokendisiyle ameliyata giren başka kilolu bayanın ameliyatı çok iyi geçiyo ve 1 haftayı doldurmadan çıkıyo hastaneden,bizimki ise midenin çok büyümesiyle esneyen deri dikiş esnasında her iğne yerinden yırtılıyo,tamı tamına 7 ameliyat geçiriyo,doktor hatası olarak kabul edildiği için hastane para almıyor,üstelik bütün ıvır zıvırın parasını 1 çöp dahi olsa hastanenin kendi karşılıyor,ameliyat dönemlerinde hastane adak adıyor ölmeden kurtulursa kurban kesecez diye,anlayacağınız herkes seferber oldu,halam bile kesti adağını. 3. ayında şuan,yemeleri sadece kokluyo yada ağzına küçük bi parça alıyo,emip tükürüyo,sol karın boşluğundan bi hortumla mide suyu sanırım, sapsarı dışarı akıyo,sol göğüs üstünden bi hortumla hastane mamasıyla besleniyor....elbette herşey kader kısmet şans lakin böyle büyük bi ameliyat olmak cesaret gerektirir....Rabbim zorda koymasın inşallah kimseyi...
canım teşekkürler inşalllah bizde anne oluruz
azıcık yemişsin cnm bnm acıkmadın mı...sabah:
1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir
1 dilim hindi salam
(aynı hafta içi gibi oldu bugün)
öğle:
1 kase yoğurt
1,5 adet ceviz
akşam:
1,5 tabak ıspanak
üzerine sarımsaklı yoğurt
spor: 1 saat yürüyüş
su: çok içmedim bugün
geçmiş olsun büşra..ılık bi duş al.Gecmisi okuyamadim yatiyorum atesim dusmuyor cok fenayim cok(
2 bucuk ltre su
ohhh dolu dolu tam bir menüanam ne cok kaynatmısınız yıneeeeeemenumu yazıp bı gecmıse dalcam cıkabılırsem ne mutlu bana
menumm
sabah
2 dilim tam bugday ekmegı
zeytın
peynır
domates
labne
ara
1 kayısı
ogle
3 yk yagsız kısır
1 bardak ayran
ara
1 havuc
aksam
1 kepce corba
yarım tabak kabak yemegı
1 yk yogurt
salata
su:içiliyor
spor:yapıldı
sabah:
1 dilim kepekli ekmek
5 zeytin
1 yumurta haşlaması
öğle:
1 dilim kepek ekmeği
2 dilim kaşar peyniri
akşam:
yeşil soğan ve roka
ara:
sütlü kahve
medinecimde kötü niyetle dememiştir çok yoğun günler yaşıyo saolsunnn adıma cevap vermiş ikinizde art niyetle yazmamışınız ama yanlış anlaşılma olmuş hepimizin amacı bellii inşallah hayallerimiz gerçek olur.. her kadın güzeldir bende bende var olan içimdeki güzel hatunu ortaya çıkarmaya çabalıyorum :)
hepiniz başıma dalin olmayamı çalışıyorsunuz sanki o yolda ilerleme var gibi... bilmiyorum ben menülerinizde farklılık sezdim hoşuma gitmedi...
bi baktım herkes herkesi alkışlamış ohhhh dalin bile kimseyi azarlamamış dünya tersine mi döndü dedim... bu bu haftaya mahsussa vucudu şoklıcaz iyi kilo vermek istiyoruz adınaysa tamamda böyle devam etmesin...
benim menü
sabah
1.5 dilim ekmek
2-3 zeytin
1 tk reçel
1 kk peynir
1 tk pekmez
semizotu
roka
ara yok
öğlen kahvaltı geç olduğundan öğlende 2-3 gibi oldu
1 tabak bulgur pilavı üstüne 2-3 yk kuru fasulye
bol salata
ayran
ara yok
akşam yok
ara 2 portakal
bugün büyük büyük sınavlardan geçtim ... bi tanıdık bizi yemeğe götürdü acak başı dürümler kebaplar havada uçuştu yemedim..... ordan tatlıcıya gidildi künefeler kadayıflar gözümün önünde yendi yemedim..... irademi korudum ve yemedim kaçamak yapmadım....
su içmedim yani saymadım ne kadar içtim bilmiyorum
35 dk yürüyüş yapıldı ardından callen yapıldı....
juju yedik azarları o yüzden azaldı menüler
dalin avatar resmini erim 41 kere maşallah kuzuna
inşallah cnm..avata naki boncuk gözleri olsun
azıcık yemişsin cnm bnm acıkmadın mı...
geçmiş olsun büşra..ılık bi duş al.
beslenmene dikkat et bu ara bol c vitamini al..
ohhh dolu dolu tam bir menü
güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?