Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gecmisi okuyamadim yatiyorum atesim dusmuyor cok fenayim cok (

Sabah: 1 dilim ekmek peynir 2 kasik menemen
Oglen: 1 kase corba yesillik tere nane
Ara: yarim kurabiye
Aksam: portakal suyu buyuk bardak 3 parca tavuk

2 bucuk ltre su

büşra bu aralar beslenmene bıraz daha dikkat et,bağışıklıgın için bıraz daha yemeye çalış cnm.......

Aynenn yaaa, çocuk vermez vermez de, anne nasıl alamıyor aklım sırrım ermiyor yahuu

.

biz de annme vermezdik bir şeye bakacak olsa sen ne yapacaksın yahu derdik

gamze arzu da çıkıyormus takımdan şimdi okudum.....neyse artık sen motive edersın.......:26:
nedenn gene oldu

2 bucuk ltre su
gecmıs olsun kuzummmmmmmmm

anammmm bıttı sonundaaaaa
kızlar bugun menulerı begendımm herkes olculu yemısss hepımızeeee

neler oldu anlamadım ben dalınım kızmıs bıseyeee ama hıııııııııııııccccccccccc takılmasın uzulmesınn gormesın duymasın ısıtmesınnn onemlı olan 5. takım sınırları ıcınde olanlar kuzummm gerısını bosverrrrrrrr

GAMZEEEEEEEEEEEE hani farklı bişiler yapacaktık bugün.......gel de söyle ne yapalım..........

tey teyyyyy
neydı hah buydu

gamze arzu da çıkıyormus takımdan şimdi okudum.....neyse artık sen motive edersın.......:26:

oku oku bitiremedim 15 dk dır okuyorum...

dalin kuzum malum konu lütfen bitsin zaten fatoş gelmiş cevaplamış birdaha uzamasın ve burada açılmasın rica ediyorum .... Basit bir yanlış anlaşılma nerelere geldi biz bitirelim büyüklük bizde kalsın

menüleri okudum

aysunayy genelde beğendiğim menün fena değildi ama bana normalin altında sanki azıcık az gibi geldi

dalin26 bişey yemiş gibi görünsende aslında pek bişey yememişsin

biricikoglumertug senin menünde biraz az gibi geldi bana

gamze_m haşlama sebzeyle ömür geçmez işte ozaman diğer besinlere açlık duyarsın az az az bence yediklerin yetersiz... detoks günü gibi

garfield seninde normalde beğendiğim menülerinden az gibi geldi ama çok az

ukyo sen bile bana göre normalin altında beslenmişsin

cornella canım menün yeterli değildi senide normalin altında buldum

busramnmn hasta olmasına bağlıyorum ve onun için normal diyorum

rabyas beğendiğim tek menüüüüüü....:126:

Son düzenleme:
merhabalar herkese hayırlı akşamlar bayanlar... Ay bugün çok yoruldum anca fırsat buldum geldim menümü yazayım
sabah:
1 dilim kepekli ekmek
4 ince dilim kaşar peyniri
5 zeytin
1 yumurta haşlaması
öğle:
1 dilim kepek ekmeği
2 dilim kaşar peyniri
akşam:
1.5 kemikli tavuk pirzola derisi alınmış (kendi suyunda ve yağında pişmiş)
yeşil soğan ve roka
ara:
sütlü kahve
1 saat temiz hava yürüyüşü

hepiniz başıma dalin olmayamı çalışıyorsunuz sanki o yolda ilerleme var gibi... bilmiyorum ben menülerinizde farklılık sezdim hoşuma gitmedi...

bi baktım herkes herkesi alkışlamış ohhhh dalin bile kimseyi azarlamamış dünya tersine mi döndü dedim... bu bu haftaya mahsussa vucudu şoklıcaz iyi kilo vermek istiyoruz adınaysa tamamda böyle devam etmesin...

benim menü

sabah

1.5 dilim ekmek
2-3 zeytin
1 tk reçel
1 kk peynir
1 tk pekmez
semizotu
roka

ara yok

öğlen kahvaltı geç olduğundan öğlende 2-3 gibi oldu

1 tabak bulgur pilavı üstüne 2-3 yk kuru fasulye
bol salata
ayran

ara yok

akşam yok

ara 2 portakal

bugün büyük büyük sınavlardan geçtim ... bi tanıdık bizi yemeğe götürdü acak başı dürümler kebaplar havada uçuştu yemedim..... ordan tatlıcıya gidildi künefeler kadayıflar gözümün önünde yendi yemedim..... irademi korudum ve yemedim kaçamak yapmadım....

su içmedim yani saymadım ne kadar içtim bilmiyorum

35 dk yürüyüş yapıldı ardından callen yapıldı....

güzel canım menün diğerlerine göre fena değil...

İşte menü bu bence, sanki sağlık kitaplarından fırlamış gib, seni fırlama sevda seni

.

çizer valla

evet tatlım cıss onlar

nahide ekengil hoşgeldin....

.

fatos0808(91,8/87,8/4/%4,36) 4kılomu vermıs 1 haftada benmı yanlıs goruyorum yahu bu kadın her hafta 1.olmak zorundamı ona dıslı bı rakıbe lazım
evet tamı tamına 4 kilo verdim diyetisyen kontrolunde
daliiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn cok degıl olması gereken gıtmelııı 1 haftada 4 kg normalmı?????
benim kilom için normal ama şuanki kilomda bu dönem hızlandığım dönem sağlıklıda turp gibiyim endokrin + diyetisyen takibindeyim
eeee tatlim nasil veriyor ki. hem cok fazla bu. asla saglikli degil.....
tabiki değil..nasıl konusuna gelince
diyetisyenimin verdiği listeden gram atlamadan artırmadan saati saatine
her gün spor
hergün diyetisyenin verdiği 2 litre su eksiği yok fazlası var
+ 3 yaşında velet ve yaramaz bir oğlan çocuğu :)
nerde gördün cızzz.........kilosu cok fazla boyu da kısaysa vermiştir.....deeeeeeee nasıl vermiş........
kilom 168 den 2011 de girdim diyet gurubuna 87 ye indim ama çok uzun süreler mücadelemden sonra ömrümün son demi ve son direnişleri diyebilirim yeni hayatımın başlangıcı için sadece yılların getirdiği bıkkınlık ve azimm...azim eden taşı deler canım
yaş mart 10da 31 olucak 5 yıllık evli bir çocuk annesi boy boyumda 1.68. çokta sısa sayılmam türk kadın standartlarına göre :)
normal deıl oyuzden sordum zaten.ama bırıbu kadını 1.lık koltugundan ındırmelı oda ben olmalıyım bana haftada 5kılo verdırecekya
inşallah sebebp olmuş olurum mutlu olurum adınada adımada.
açıklamamı yaptım dalin gurubumda tebriğini gördüm hemen yazdım amma yazmışınız arkamdan 5. takımda bpoğuldumm hakkımda yazılanları bulmak için ama benide gaza getirdin haftaya 5 diyorumm:) işin şakası tabi keşke olsa orasıda ayrı
dukan yapıyor olabilir........neyse başarı hikayesini yayınlaması gerekiyor nasıl olsa........o zaman görürüz nasıl vermiş......
hayır dşiyetisyene gidiyorum hiç bir diyet yapmadım başka..
dalinle ikimiz 6. takımdayız çatladık meraktan
her zmaan buyrun kapımızda yüreğimizde herkese açık...
fatos arkadasa bı tebrık mektubu yazdım
ama tebrık etmek lazım sezarın hakkı sezara
çok teşekkür ederim haftayada ben seni ederim inşallah..
bu konunun son sayfasında yazıyo olmadımm iyikide olmamışım..bi arkadaş olmuştu ondan görmüştüm tabi o benim kadar değildii ama eziyetinede gördümm çok boşluktaydım çaresizdim ama doğru kararı verdim..çok şükür rabbime 70 leride görürüm inşallah.
ne yazdin kizzzzz dalin :)
arkadaşım senin bi msjını gördüm ama sonra bulamadım..ne 135 olalım nede verelim diye onca mesaj arasında biraz içimi burkan bu oldu...bende istemem ama olanlaölene çare yok şimdi diyeceksinki aklın nerdeydi yemeseydin almasaydın ama sadece yemekle değil 2 ameliyat geçirdim ve riskli ameliyatlardı sezeryan (erken doğum 1 ay yattım arasımı 1300 gr doğdu )doğumdan sonrada 10 gün hastane macerası .oğlumm 11 aylıktı göbek fıtığından ameliyat oldum.. 1 ay da ozaman yattımm hareket yasaklandı..ha diyeceksin hiç mi yemedin kabahatin yok olmaz olurmuu yedimm ıştahlıyımda ıştahlıydım diyeyim..ama oda hdl kolestrolum çok düşük artı tokluk kam şekerimde. hdlm den kaynaklanıyomuşş endokrin doktorum talililerden söyledi..açlık ve ani acıkma yapıyor
o ameliyatlar ancak olumcul obez hastalarına onerılıyo onun dısında bende hıc dogru bulmuyorum sureklı sıvı beslenıyorlarrr
çok karararsızdım buranın uzun zamandır üyesiyimm açtığım ilk konudur ama doğru kararı verdimm ve herkesede doğruyu tavsiye ediyorum
bılemedımkı sımdı belkıde amelıyat olmustur.ama bu tarz amelıyatlar rısklı ya ben onun yerınde olsam olmam.

aynenn benimm menüm bir günlük her gün aynı şekilde yani besin gurubu olarak listemde var onuda paylaşırım isterseniz... besinler değişiyor süt et ekmek sebze değişim listem var gurubumda..ha bide özel değil devletin diyetisyenine gidiyorum

canım valla bende baktım her hafta kaç kilo veriyor diey 4-5 etap gerisine kadar gittim en az verdiği hafta 1 kilo 1.3 vermiş 1.7 vermiş 2 vermiş 3 kilo verdiği hafta bile var vaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
saoll 5. takımın kaptanı..
bu yemeyle nasıl kilo verıyor ben merak ettım......ben yesem kilo eklerım kilolarıma

90 kılonunuzerınde ama onuda goz onunde bulundur 87 ye dusmus ıste bu hafta valla bravo hem sporda yapıormus bızde grm grm 100-200 baktım ve utandım
aynen canımm 168 den 87 de düştüm ama 4 senede bi ara 135 e indim 160 çıktım tekrardan sonra 135 le burdaki gurubuma başladım iyikide başlamışım..hepimizin amacı aynı inşallah herkes silediği kiloya iner siz en fazla 70 lerden inmeye çabalıyosunuz keşke sizin gibi olsam derdim 2011 de ama az kaldı llahın izniyle ki inicemde ozaman asıl savaşım başlayacak
gördüğünüz üzre sağlıklı beslenerek vermiş hatun aç kalarak değil

ben kaçar öpüldünüsssssssssssssss
kesinlikle...diyetisyen gibi hatunsun...
ne mutlu bana sen inşallah bu gazla benide geçersin :)aynen yazdıkların adım gibi doğrudur...üstelik anneyim ve arası doğurduğumda 140 kiloyla kaldım tedavisiz 150 ile doğurdum ama tansiyon sorunu yaşadımm erken doğdu hayatımın mucizesi allahımın hediyesi doktorları şaşırtan oğlum kız olsaydı adı mucize olacaktı
vay maşşallah nerde hata yapıorz biz yaaa

tam senlik bi diyet tarzı kaptanım sölediklerınde boylece kanıtlanmıs oldu

tatlı uykulr
kaptanınızı dinleyin az ve 6 öğünle az yemek kilo vermek değildir..sağlıklı verilebiliyor..arkadaşım

kelın ılacı olsa kendı basına surmezmı bu menuyle herkes kılo verebılseydı basta juju verırdı haftada 2-3
aynen bence gerçekten kilo hayatınızda problemse önce kafanızda bu şart sonra diyetisyene talillerinizi endokrinde yaptırarka yolunuza devam edin
aynen öyle bende halayoın sonuna yetiştim ve kapattımm söz konusu bayan olarak..meyve şart..- şeker meyve şeker isteğinizide gideriyor...vucut için gerekli olanını...bunada cevap vereyim geri kalmayayım..
medinecimde kötü niyetle dememiştir çok yoğun günler yaşıyo saolsunnn adıma cevap vermiş ikinizde art niyetle yazmamışınız ama yanlış anlaşılma olmuş hepimizin amacı bellii inşallah hayallerimiz gerçek olur.. her kadın güzeldir bende bende var olan içimdeki güzel hatunu ortaya çıkarmaya çabalıyorum :)
bızım takım 6.akıma toplanmıs hehehehe
canolarya arkıdejlerını hıc yanlız bırakmıyolar

sende fırcaladı senı dıye ver gazı ben bu gazla bı 6.takıma gıdıp geleyım olanlar olsun
yokk yokk hiç gerek yokk hepimiz bir olup kadının ve kadınlar kulubuınun gücünü kanıtlıyalım..
yok dalincim senlik hiç bir sorun yok. Senin yazış tarzını anlamamıştır da ondan o şekilde yazmış olabilir...biz seni biliyoruz dalincim bence yanlış anlaşıldın sen
bencede.doğru analiz
aman sen dur yerınde......en güzel cevabı bu hafta 1. olarak verirsin tabi o hatun bu haftada 4 kg vermezse
orası hiç belli olmaz metabolizmam durmazsa ama en az 1 veririm ben bilirim kendimi işin başı kendiniz ve vucudunuz bilmek tabiki azim..
Aynenn dalinimmm, biz bu hafta hep beraber daha güzelini yapıcaz..
bizde tebrik ederiz inşallah.

benimde istanbul çapada 2003te halam vefat etti kelepçe ameliyatında buna rağmen düşündüm o dönem olmayı o kadar çaresizdimkiii çekenn bilir..168 kilo ne demek bende şuan şaşıyorum kendime.. haberlere çıkıcam zatii bir 70-65 olayım :)

juju yedik azarları o yüzden azaldı menüler

dalin avatar resmini erim 41 kere maşallah kuzuna

canım teşekkürler inşalllah bizde anne oluruz
inşallah cnm..avatanaki boncuk gözleri olsun

azıcık yemişsin cnm bnm acıkmadın mı...

2 bucuk ltre su
geçmiş olsun büşra..ılık bi duş al.
beslenmene dikkat et bu ara bol c vitamini al..

ohhh dolu dolu tam bir menü

güzel

canım hoş geldin ve anlayışın olaya karşı ılımlı yaklaşımın içinde ayrıca teşekkür ediyorum....

öğle biraz zğır mı olmuş :44:
akşam da yememiişsin ama hafta sonları şaşıyor saatler..
bu arada o kadr yemeğin içine hiç bişey yememek çok zordu başardığın için tebrikler kaptanım

bana dıyene bakalee.....akşamı bır corba ile gecırmıssın............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…