- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #82.321
hepiniz başıma dalin olmayamı çalışıyorsunuz sanki o yolda ilerleme var gibi... bilmiyorum ben menülerinizde farklılık sezdim hoşuma gitmedi...
bi baktım herkes herkesi alkışlamış ohhhh dalin bile kimseyi azarlamamış dünya tersine mi döndü dedim... bu bu haftaya mahsussa vucudu şoklıcaz iyi kilo vermek istiyoruz adınaysa tamamda böyle devam etmesin...
benim menü
sabah
1.5 dilim ekmek
2-3 zeytin
1 tk reçel
1 kk peynir
1 tk pekmez
semizotu
roka
ara yok
öğlen kahvaltı geç olduğundan öğlende 2-3 gibi oldu
1 tabak bulgur pilavı üstüne 2-3 yk kuru fasulye
bol salata
ayran
ara yok
akşam yok
ara 2 portakal
bugün büyük büyük sınavlardan geçtim ... bi tanıdık bizi yemeğe götürdü acak başı dürümler kebaplar havada uçuştu yemedim..... ordan tatlıcıya gidildi künefeler kadayıflar gözümün önünde yendi yemedim..... irademi korudum ve yemedim kaçamak yapmadım....
su içmedim yani saymadım ne kadar içtim bilmiyorum
35 dk yürüyüş yapıldı ardından callen yapıldı....
bana dıyene bakalee.....akşamı bır corba ile gecırmıssın............
ne gzl ya ohhh pogaca borek ufffff ben ole bııryle evlensem 150 kılo oluurm kız sen iyi dayanmıssın
plates hocası erkekmı ben hıc grmedım platescı erkek genelde bayanlar oluoya bole sexi vucutlu erkegı nasıl olur acaba
yok cnm bnce cok cok cok cok cok cokk guzel
1 küçük çatal, 1 koklama, 1 yalanma, yine 1 .atal ve böylece 4. turda zaten doyarsın hahahahah
ikinizde birbirinizden çatlaksınızzzzzzz yarıldm gülmektennn ayyy cidden yarılsam ne gzl olur ortadan yarılsam 33,75 kilo olurum
esra hala sonuc listelerine bakıyor.çözemedin mi hala esraaaaaaa
bu hafta pis hırs yaptım.hele o 6. takımda ki kız dalinimize öle dedi ya havalı havalı:95::95::95::95::104::104::104::104:
yapmadıgım şey kalmıcak bu hafta
metabolizma hızlandırıcı çay mı dersınız , spor mud ersınız hepiisine el atacagım
Kesinlikle benim en büyük hatam bu..Mesela çikolata yedim, amann onu yedim nasılsa şimdi birde çerez yiyeyim..onlarıda yedim madem son bi tanede kurabiye yiyeyim ama bitaneden ne olur 3 tane yiyeim nasıl olsa bu gün son..yarın yemem artık...böylece çatlayana kadar yiyiyorum.. :26::26:
.
orda 2 yorumunu karsılastırmış...birinde sağlıksız demişsin
diğerinde de: ben de 100 kg olsam bende haftada 5 kg vermek isterim demişsin ya.......o ordan senın celiştigini düşünmüş...halbu ki senın anlatmak istedıgın;
bende haftada 5 kg vermek ısterım eger bu kadar kilolu olsam...ama ben bu saglıklıdır demıyorum dıyorsun zaten.....Türkçeyi nerde öğrenmişler acaba:44::44:
çok şükür bizim takım da yok öle şeylero yüzden herkes buaraya gelmek istiyor ya
sen benim dediğimi yap yaptığımı yapma cnm
öğle biraz zğır mı olmuş :44:
akşam da yememiişsin ama hafta sonları şaşıyor saatler..
bu arada o kadr yemeğin içine hiç bişey yememek çok zordu başardığın için tebrikler kaptanım
jujum bugun diğer gunlere göre duzensız bır menu olmus haftasonu oldugu için tabi.......akşam da yemek yeseydın agır olurdu.....böyle güzel olmus......
tatlım bende ikinci hamileliğim de 100 oldum doğumdan sonra da 12 sene 95 te kaldım ve sonunda gamze sirkeledi beni önüme geleni yerdim börek poğaça eşim getirirdi ama şimdi yesemde dengelemeye çalışıyorum çok şükür onu öğrenebildim...
garf sakın yarılma 33.75 iskeletor gibi olursun sakın
cornim aynen tatlım bende hırs yaptım ..bakalım haftaya nolacak...
bende onu sinirlenince yada çok üzülünce yapıyorum biliyosun arkadaşım..
ayyy benim içim gitti buraya gelene kadar çok şükür oldu ama listeye bile alınmasaydımda burda yine sizlerin arasında olmayı tercih etmiştim...ben çok sevdim herkesi...
.
sen benim dediğimi yap yaptığımı yapma cnm
fırça yemekten korktuğum için az yedim ben
çok yiyorum dalin kızıyo az yiyorum juju kızıyo
valla sen şanslıydın kuzum son kişi olarak girdin 14 olsaydık arzuya da kucak açardık listeye alırdık ama olsun listede olmasada burada aramızda her zaman yer vartatlım bende ikinci hamileliğim de 100 oldum doğumdan sonra da 12 sene 95 te kaldım ve sonunda gamze sirkeledi beni önüme geleni yerdim börek poğaça eşim getirirdi ama şimdi yesemde dengelemeye çalışıyorum çok şükür onu öğrenebildim...
ayyy benim içim gitti buraya gelene kadar çok şükür oldu ama listeye bile alınmasaydımda burda yine sizlerin arasında olmayı tercih etmiştim...ben çok sevdim herkesi...
.
.........ama harbıden bugun hafta sonu olmasına ragmen kimse de kaçamak yok......menu yazmayan cok az kişi kaldı.....
evet kim kaldı kim kaldııııııııı............ama harbıden bugun hafta sonu olmasına ragmen kimse de kaçamak yok......menu yazmayan cok az kişi kaldı.....
tatlım bende ikinci hamileliğim de 100 oldum doğumdan sonra da 12 sene 95 te kaldım ve sonunda gamze sirkeledi beni önüme geleni yerdim börek poğaça eşim getirirdi ama şimdi yesemde dengelemeye çalışıyorum çok şükür onu öğrenebildim...
.
canım hoş geldin ve anlayışın olaya karşı ılımlı yaklaşımın içinde ayrıca teşekkür ediyorum....
Yaaa varyaaa ben gerçekten bazen kalbim temiz diye düşünürümhangi takım nasıldır, ne değildir..takım nedir..bunu bile bilmeden tesadüf 5. takım nerden düştüysem düşmüşüm ve katılmak istiyorum diye yazdım..Bu kadar güzel insanlarla karşılaşıcağımı bilemezdim, açıkçası kötü insanlar olur diye de düşünmemiştim ama şimdi yaşıyorum ve görüyorum...ben kk ya geldiğimin 4. günü yazmıştım 5. takıma..yani kk yı bile tanımıyordum..o gün bu gündür ne kadar şükrettim allahıma..iyiki yolum buraya düşmüş yoksa çok başarısız ve sıkıntılı olurdum diye..sevda yaa o garibim..bizi her gördüğünde yandı bitti neden buraya katılmadım diye, şansı varmışş sonradan da olsa artık 5. takımlıı...helal olsun diyorum 5. takıma ve iyiki buradayım
.
gercekten sanal manal ......kötü her yerde kötüdür...ve kendını belli eder.....yani insanın siniri bozuluyor,halbuki görmuyorsun etmıyorsun ama yıne de bozuluyor...ör: dalin ...yani bozulmadı siniri bozuldu ben bile sinir oldum şimdi bir şey yazsan olay büyüyecek takım ceza puanı olabilir.....hiç gerek yok.....sevda geldi ama arzu hala orda sanırım o mutlu
haaatamam sımdı anladımmm evet bende kıllandım bende baktım kımmıs dıye demekkı ucumuzde aynı maksatla bakmısız
ayyy vala ben bu hafta güzell motive oldum hee, boşverelim onu bunuda.. kiloları verelimsevda da kocasınla çarşıya gitti biraz dar gelmeye başlayan ceketi çok hoş durmuş
.
Bişi diyecem ama katılırmısınız bilmiyorum, çok itici bir erkek olmuş yaaaa :26::26::26:
.
ne güzel özetleyıverdin kız
bugün buranın bekcisiyim,çok sıkıldım yahu.....eşim birazdan gelir sonra yıne cıkar gider.poffffffff....esra kulagına küpe olsun bacım ..evlenırsen kocanı cok fazla dışarıya alıştırma sonra bak sende bizim gibi evde tek basına beklersin
ben esıme cık desemde cıkmıyo ıllakı evde karısıyla cocuklarıyla oturacak sende 1 gun cıkarsa cıkar bende dısarı cıkaramıyom dıye sıkayet edıom hey allahım
garfıcım takmayım dıyorumda sınırlerıme dokanıyo bılınmı
iyi akşamlar kızlar son 1-2 sayfayı okuyayım dedim oku oku bitmedi artık kalanları sonra okurum
öncelikle menümü paylaşayım akşama kadar iyi idi akşam accık çozuttum bana göre
sabah
2 kaşık kadar patatesli omlet az yağlı
1/2 kk peynir
ekmek yokara yok öğle yok
öğle saat 3.30 da 3 kaşık kurutulmuş patlıcan biber kavurması
1 kaşık yoğurt ekmek gene yok
ara yok akşam
1/2 kepçe çorba
1/2 tabak haşlanmış karnıbahar salatası az yağlı limonlu
1 tk humus
1 ceviz büyüklüğünde tavuk
4-5 kuru kayısı (en kurularından ve küçük)
1 avuç yağsız patlamış mısır
bugün regli oldum misafir ağırladım ev temizledim onlarla uğraşırken yemek aklıma gelmedi ama akşam işte cozuttum
şişşşşşşştttt nıye kızıyon kızlara bakım napcaklardıya yumulup yıceklermıydı dıyet yapıoz anacım kılo almaya calısmıyoz.valla bak sımdı pızza hamburger lahmaç ne varsa soelr yerım haaaaaaahepiniz başıma dalin olmayamı çalışıyorsunuz sanki o yolda ilerleme var gibi... bilmiyorum ben menülerinizde farklılık sezdim hoşuma gitmedi...
bi baktım herkes herkesi alkışlamış ohhhh dalin bile kimseyi azarlamamış dünya tersine mi döndü dedim... bu bu haftaya mahsussa vucudu şoklıcaz iyi kilo vermek istiyoruz adınaysa tamamda böyle devam etmesin...
benim menü
sabah
1.5 dilim ekmek
2-3 zeytin
1 tk reçel
1 kk peynir
1 tk pekmez
semizotu
roka
ara yok
öğlen kahvaltı geç olduğundan öğlende 2-3 gibi oldu
1 tabak bulgur pilavı üstüne 2-3 yk kuru fasulye
bol salata
ayran
ara yok
akşam yok
ara 2 portakal
bugün büyük büyük sınavlardan geçtim ... bi tanıdık bizi yemeğe götürdü acak başı dürümler kebaplar havada uçuştu yemedim..... ordan tatlıcıya gidildi künefeler kadayıflar gözümün önünde yendi yemedim..... irademi korudum ve yemedim kaçamak yapmadım....
su içmedim yani saymadım ne kadar içtim bilmiyorum
35 dk yürüyüş yapıldı ardından callen yapıldı....
evet tamı tamına 4 kilo verdim diyetisyen kontrolunde
benim kilom için normal ama şuanki kilomda bu dönem hızlandığım dönem sağlıklıda turp gibiyim endokrin + diyetisyen takibindeyim
tabiki değil..nasıl konusuna gelince
diyetisyenimin verdiği listeden gram atlamadan artırmadan saati saatine
her gün spor
hergün diyetisyenin verdiği 2 litre su eksiği yok fazlası var
+ 3 yaşında velet ve yaramaz bir oğlan çocuğu :)
kilom 168 den 2011 de girdim diyet gurubuna 87 ye indim ama çok uzun süreler mücadelemden sonra ömrümün son demi ve son direnişleri diyebilirim yeni hayatımın başlangıcı için sadece yılların getirdiği bıkkınlık ve azimm...azim eden taşı deler canım
yaş mart 10da 31 olucak 5 yıllık evli bir çocuk annesi boy boyumda 1.68. çokta sısa sayılmam türk kadın standartlarına göre :)
inşallah sebebp olmuş olurum mutlu olurum adınada adımada.
açıklamamı yaptım dalin gurubumda tebriğini gördüm hemen yazdım amma yazmışınız arkamdan5. takımda bpoğuldumm hakkımda yazılanları bulmak için ama benide gaza getirdin haftaya 5 diyorumm:) işin şakası tabi keşke olsa orasıda ayrı
hayır dşiyetisyene gidiyorum hiç bir diyet yapmadım başka..
her zmaan buyrun kapımızda yüreğimizde herkese açık...
çok teşekkür ederim haftayada ben seni ederim inşallah..
bu konunun son sayfasında yazıyo olmadımm iyikide olmamışım..bi arkadaş olmuştu ondan görmüştüm tabi o benim kadar değildii ama eziyetinede gördümm çok boşluktaydım çaresizdim ama doğru kararı verdim..çok şükür rabbime 70 leride görürüm inşallah.
arkadaşım senin bi msjını gördüm ama sonra bulamadım..ne 135 olalım nede verelim diye onca mesaj arasında biraz içimi burkan bu oldu...bende istemem ama olanlaölene çare yok şimdi diyeceksinki aklın nerdeydi yemeseydin almasaydın ama sadece yemekle değil 2 ameliyat geçirdim ve riskli ameliyatlardı sezeryan (erken doğum 1 ay yattım arasımı 1300 gr doğdu )doğumdan sonrada 10 gün hastane macerası .oğlumm 11 aylıktı göbek fıtığından ameliyat oldum.. 1 ay da ozaman yattımm hareket yasaklandı..ha diyeceksin hiç mi yemedin kabahatin yok olmaz olurmuu yedimm ıştahlıyımda ıştahlıydım diyeyim..ama oda hdl kolestrolum çok düşük artı tokluk kam şekerimde. hdlm den kaynaklanıyomuşş endokrin doktorum talililerden söyledi..açlık ve ani acıkma yapıyor
çok karararsızdım buranın uzun zamandır üyesiyimm açtığım ilk konudur ama doğru kararı verdimm ve herkesede doğruyu tavsiye ediyorum
aynenn benimm menüm bir günlük her gün aynı şekilde yani besin gurubu olarak listemde var onuda paylaşırım isterseniz... besinler değişiyor süt et ekmek sebze değişim listem var gurubumda..ha bide özel değil devletin diyetisyenine gidiyorum
saoll 5. takımın kaptanı..
aynen canımm 168 den 87 de düştüm ama 4 senede bi ara 135 e indim 160 çıktım tekrardan sonra 135 le burdaki gurubuma başladım iyikide başlamışım..hepimizin amacı aynı inşallah herkes silediği kiloya iner siz en fazla 70 lerden inmeye çabalıyosunuz keşke sizin gibi olsamderdim 2011 de ama az kaldı llahın izniyle ki inicemde ozaman asıl savaşım başlayacak
kesinlikle...diyetisyen gibi hatunsun...
ne mutlu bana sen inşallah bu gazla benide geçersin :)aynen yazdıkların adım gibi doğrudur...üstelik anneyim ve arası doğurduğumda 140 kiloyla kaldım tedavisiz 150 ile doğurdum ama tansiyon sorunu yaşadımm erken doğdu hayatımın mucizesi allahımın hediyesi doktorları şaşırtan oğlum kız olsaydı adı mucize olacaktı
kaptanınızı dinleyin az ve 6 öğünle az yemek kilo vermek değildir..sağlıklı verilebiliyor..arkadaşım
aynen bence gerçekten kilo hayatınızda problemse önce kafanızda bu şart sonra diyetisyene talillerinizi endokrinde yaptırarka yolunuza devam edin
aynen öyle bende halayoın sonuna yetiştim ve kapattımm söz konusu bayan olarak..meyve şart..- şeker meyve şeker isteğinizide gideriyor...vucut için gerekli olanını...bunada cevap vereyim geri kalmayayım..
medinecimde kötü niyetle dememiştir çok yoğun günler yaşıyo saolsunnn adıma cevap vermiş ikinizde art niyetle yazmamışınız ama yanlış anlaşılma olmuş hepimizin amacı bellii inşallah hayallerimiz gerçek olur.. her kadın güzeldir bende bende var olan içimdeki güzel hatunu ortaya çıkarmaya çabalıyorum :)
azımın ustesınden gelemeyecegı sey yoktur arkadasım bravo sana..medınemı neyse hıcte ılımlı karsılamadı hatta ne olduysa ona onuda anlamadım neyse kapandı gıttı ıns.sen cok cana yakın ve tatlı bır ınsan oldugunu kanıtladın.senın verdıgın kıloları konustuk agzımız acık kaldı hatta bunu sanada belırtmek ıstedık ama onumuze duvar cıktı tosladıkyokk yokk hiç gerek yokk hepimiz bir olup kadının ve kadınlar kulubuınun gücünü kanıtlıyalım..
bencede.doğru analiz
orası hiç belli olmaz metabolizmam durmazsa ama en az 1 veririm ben bilirim kendimi işin başı kendiniz ve vucudunuz bilmek tabiki azim..
bizde tebrik ederiz inşallah.
benimde istanbul çapada 2003te halam vefat etti kelepçe ameliyatında buna rağmen düşündüm o dönem olmayı o kadar çaresizdimkiii çekenn bilir..168 kilo ne demek bende şuan şaşıyorum kendime.. haberlere çıkıcam zatii bir 70-65 olayım :)
juju yedik azarları o yüzden azaldı menüler
dalin avatar resmini erim 41 kere maşallah kuzuna
inşallah cnm..avata naki boncuk gözleri olsun
azıcık yemişsin cnm bnm acıkmadın mı...
geçmiş olsun büşra..ılık bi duş al.
beslenmene dikkat et bu ara bol c vitamini al..
ohhh dolu dolu tam bir menü
güzel
kızlar ben bilmem eşim biliri izleyeniniz varmı.... öldüm burda adam fondü getirmiş çikilata akiiiiiiiiiiiiiiiiiiii52:
Arkadaşlar bu gün bütün menüler genel olarak harika, gerçekten biz bu hafta bu işi götürücez gibi
Bende menümü paylaşayım
Sabah 1 dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir
3 zeytin
1 t.k tahin, pekmez
Öğle 1 tabak kapuska
1 dilim ekmek
Ara 5 badem, 2 kaju, 2 ceviz
Akşam 2 baget
1 dilim kepek ekmeği
salata
1 bardak ayran
Su içtim
Spor 3 saat tempolu yürüyüş, 30 dk. eliptik..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?