Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

jujum bugun diğer gunlere göre duzensız bır menu olmus haftasonu oldugu için tabi.......akşam da yemek yeseydın agır olurdu.....böyle güzel olmus......

bana dıyene bakalee.....akşamı bır corba ile gecırmıssın............

sen benim dediğimi yap yaptığımı yapma cnm
fırça yemekten korktuğum için az yedim ben

çok yiyorum dalin kızıyo az yiyorum juju kızıyo

Son düzenleme:

1 küçük çatal, 1 koklama, 1 yalanma, yine 1 .atal ve böylece 4. turda zaten doyarsın hahahahah

tatlım bende ikinci hamileliğim de 100 oldum doğumdan sonra da 12 sene 95 te kaldım ve sonunda gamze sirkeledi beni önüme geleni yerdim börek poğaça eşim getirirdi ama şimdi yesemde dengelemeye çalışıyorum çok şükür onu öğrenebildim...

ikinizde birbirinizden çatlaksınızzzzzzz yarıldm gülmektennn ayyy cidden yarılsam ne gzl olur ortadan yarılsam 33,75 kilo olurum

garf sakın yarılma 33.75 iskeletor gibi olursun sakın

cornim aynen tatlım bende hırs yaptım ..bakalım haftaya nolacak...

bende onu sinirlenince yada çok üzülünce yapıyorum biliyosun arkadaşım..

ayyy benim içim gitti buraya gelene kadar çok şükür oldu ama listeye bile alınmasaydımda burda yine sizlerin arasında olmayı tercih etmiştim...ben çok sevdim herkesi...

.

jujum bugun diğer gunlere göre duzensız bır menu olmus haftasonu oldugu için tabi.......akşam da yemek yeseydın agır olurdu.....böyle güzel olmus......

öğlen 2-3 gibi yedim birde bulgur pilavı olunca şişirdi bu nedenle de acıkmadım ara da yapmadım aç değildim çünkü.. akşamda hala aç değildim.. yürüyüş yaptım callen yaptım acıkmadım ama portakal yiyim bari dedim yemek yerine

bizde seni cnmm

sen benim dediğimi yap yaptığımı yapma cnm
fırça yemekten korktuğum için az yedim ben

çok yiyorum dalin kızıyo az yiyorum juju kızıyo

az yiyorum juju kızıyo çok yiyorum dalin kızıyo

valla sen şanslıydın kuzum son kişi olarak girdin 14 olsaydık arzuya da kucak açardık listeye alırdık ama olsun listede olmasada burada aramızda her zaman yer var

.........ama harbıden bugun hafta sonu olmasına ragmen kimse de kaçamak yok......menu yazmayan cok az kişi kaldı.....

len dalin nettin kız bizimkilere valla kaçamak yapmamaları tamam okeyde ben menüleri beğenmedim az tamam 60 küsür olanlar için idare ederde diğerleri azzzzzzzzzzzz

.........ama harbıden bugun hafta sonu olmasına ragmen kimse de kaçamak yok......menu yazmayan cok az kişi kaldı.....
evet kim kaldı kim kaldııııııııı...
chentiq-sevda-birsen -biricik-toplight kaldı...
kızlarrr ne yediniz gelin hele

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar son 1-2 sayfayı okuyayım dedim oku oku bitmedi artık kalanları sonra okurum
öncelikle menümü paylaşayım akşama kadar iyi idi akşam accık çozuttum bana göre
sabah
2 kaşık kadar patatesli omlet az yağlı
1/2 kk peynir
ekmek yokara yok öğle yok
öğle saat 3.30 da 3 kaşık kurutulmuş patlıcan biber kavurması
1 kaşık yoğurt ekmek gene yok
ara yok akşam
1/2 kepçe çorba
1/2 tabak haşlanmış karnıbahar salatası az yağlı limonlu
1 tk humus
1 ceviz büyüklüğünde tavuk
4-5 kuru kayısı (en kurularından ve küçük)
1 avuç yağsız patlamış mısır
bugün regli oldum misafir ağırladım ev temizledim onlarla uğraşırken yemek aklıma gelmedi ama akşam işte cozuttum

kızlar ben bilmem eşim biliri izleyeniniz varmı.... öldüm burda adam fondü getirmiş çikilata akiiiiiiiiiiiiiiiiiiii52:

bendeeeeeee

gerçekten çok etkiliyor insanı burdaki arkadaşlıklar ...ben diğer takımdayken gerçekten moralim sıfır olmuştu ve o iki hafta boşyere geçti diyenilirim...ama burdaki herkes o kadar sıcak ve içtenki ilk geldiğim gün motivasyonum yerine geldi herkese çok tşk ederim...

haaatamam sımdı anladımmm evet bende kıllandım bende baktım kımmıs dıye demekkı ucumuzde aynı maksatla bakmısız

ayyy vala ben bu hafta güzell motive oldum hee, boşverelim onu bunuda.. kiloları verelim sevda da kocasınla çarşıya gitti biraz dar gelmeye başlayan ceketi çok hoş durmuş

.

tşk ederim arkadaşım..

Bişi diyecem ama katılırmısınız bilmiyorum, çok itici bir erkek olmuş yaaaa :26::26::26:

.

valla bende aynı insan bazen bıkıyo sürekli evde olmalarından poffff...ne yemesi bitiyor ne içmesi arada çıksa ohh dicem de...

.

kuzum anlayana kadar 5 dk gectı zaten......ayrı ayrı yazsan daha iyi anlaşılır:26:
ama çok fazla bişey yok bence....sadece patlamış mısır göze çarpıyor........

şişşşşşşştttt nıye kızıyon kızlara bakım napcaklardıya yumulup yıceklermıydı dıyet yapıoz anacım kılo almaya calısmıyoz.valla bak sımdı pızza hamburger lahmaç ne varsa soelr yerım haaaaaaa

azımın ustesınden gelemeyecegı sey yoktur arkadasım bravo sana..medınemı neyse hıcte ılımlı karsılamadı hatta ne olduysa ona onuda anlamadım neyse kapandı gıttı ıns.sen cok cana yakın ve tatlı bır ınsan oldugunu kanıtladın.senın verdıgın kıloları konustuk agzımız acık kaldı hatta bunu sanada belırtmek ıstedık ama onumuze duvar cıktı tosladık
ıns sende dahıl olmak uzere hepımız tum yarısanlar ıstedıgımız sonuclarla burdan mezun oluruz hepımızın ortak amacı bu deılmı zaten.
ben haftada 5 kılo veremem ya mumkun deıl ılk 3 e gırsem yeter hatta 2 kılo versem baska bısey ıstemıyorum

saol teyzesiiii

Arkadaşlar bu gün bütün menüler genel olarak harika, gerçekten biz bu hafta bu işi götürücez gibi

Bende menümü paylaşayım

Sabah 1 dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir
3 zeytin
1 t.k tahin, pekmez

Öğle 1 tabak kapuska
1 dilim ekmek

Ara 5 badem, 2 kaju, 2 ceviz

Akşam 2 baget
1 dilim kepek ekmeği
salata
1 bardak ayran

Su içtim
Spor 3 saat tempolu yürüyüş, 30 dk. eliptik..

.

kızlar ben bilmem eşim biliri izleyeniniz varmı.... öldüm burda adam fondü getirmiş çikilata akiiiiiiiiiiiiiiiiiiii52:

Offf hayatımda bir kere midem bulanmıştı fondüden, şu an artık asla yiyemez duruma geldim, midem altüst durumda :26::26:

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…