Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence fazlalık asla yok canım menünde, sadece bu gün gr. bile olsa gitmeyebilir, yerinde sayabilir diye düşünüyorum ben

guzeeeel sımdıye kadar menuelrde kaçamak yok sıze fırca ıyı geldı demekkı sılkelenmek ıcın bı dıbe vurmak lazımmıs

ya aslında bizim ki de çok çıkmak istemıyor ama şöyle düşün 10 tane arkadasın var ama bunların 3 ü 5 i beraber görüşürler yani grup gruplar.....herkes birbirini tanır ama syal hayatta beraber takılmazlar....hepsinin ortak tek takıldıgı benim eşimdir...böyle olunca sorun oluyor....bir grup hadi gel dıyor gidiyor...akşama öbürleri arıyor ....eeee bende varım kaç parcaya böluneeğini şaşırdı aşkım

aynı taktiği uyguluyorum cnm....ilk zamanlar çok tartısıyorduk sonra baktım benım gönlümü yapıp da gittiğinde çok zevk alıyor ark ları ile olmaktan ben de kızmaktan vazgectım...dediğin gibi çocuk gıbı mutlu oluyorlar...evde huzur oluyor....

menüm

sabah
2 dilim ekmek
1 haşlama yumurta

öğle
1 elma
1 saat sonra 2 tuzlu püskevit

akşam
3 kaşık et sote
bol salata

2 lt su
30 dk koşu bandı

o öğlen yedıgın ara gibi olmus ama neyse

napacak 30 tane lahmacun gelmıstır 15 ını yemıstır ama

en ıyısını yapıosun kuzustom kahvaltı saglam olmalı zaten ble devamm

30 lahmacun

ben begendim cnmmmm

sabah:
1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir
1 dilim hindi salam
(aynı hafta içi gibi oldu bugün)

öğle:
1 kase yoğurt
1,5 adet ceviz

akşam:
1,5 tabak ıspanak
üzerine sarımsaklı yoğurt

spor: 1 saat yürüyüş
su: çok içmedim bugün

Çok güzel canım..

.

gamze arzu da çıkıyormus takımdan şimdi okudum.....neyse artık sen motive edersın.......:26:

Yaa işte deminden beri onları okuyorum, herkes haklı kendi düşüncesinde..bişi diyemiyorum ama üzülüyorum sadece..Madem istiyorsak biraz zaman ayırmalıyız buraya da...Ne diyebilirim ki... :26::26::26: oda diğer arkadaşımız gibi motivasyon amaçlı takılır buraya..yalnız çok ıncık cıncık bir ortam orası da..buda bir gerçek

.

öyle tabi.......sonucta takımların kuralları var.....ben bazen püsküütün yazdıklarını okuyorum inan anlamıyorum yok izinli ,diskalifiye olmus vs vs.bir ton ayrıntı ve yıllardır pc nde her yılın kaydı var....offf valla holdıng işletsen bu kadar olur........ama bu sayede burası böyle işliyor.....çok güzel motive oluyorz......paylasım azlıgı sorun olusturuyor demek ki....hakkında hayırlısı olsun......arada pc ye girdimi buraya takılır o da.....ayrıca bu cocuklar neden annelerıne pc yı vermezler ki:26:

Gecmisi okuyamadim yatiyorum atesim dusmuyor cok fenayim cok (

Sabah: 1 dilim ekmek peynir 2 kasik menemen
Oglen: 1 kase corba yesillik tere nane
Ara: yarim kurabiye
Aksam: portakal suyu buyuk bardak 3 parca tavuk

2 bucuk ltre su

anam ne cok kaynatmısınız yıneeeeee menumu yazıp bı gecmıse dalcam cıkabılırsem ne mutlu bana

menumm

sabah
2 dilim tam bugday ekmegı
zeytın
peynır
domates
labne

ara
1 kayısı

ogle
3 yk yagsız kısır
1 bardak ayran

ara
1 havuc

aksam
1 kepce corba
yarım tabak kabak yemegı
1 yk yogurt
salata

su:içiliyor
spor:yapıldı

Aynenn yaaa, çocuk vermez vermez de, anne nasıl alamıyor aklım sırrım ermiyor yahuu

.

Gecmisi okuyamadim yatiyorum atesim dusmuyor cok fenayim cok (

Sabah: 1 dilim ekmek peynir 2 kasik menemen
Oglen: 1 kase corba yesillik tere nane
Ara: yarim kurabiye
Aksam: portakal suyu buyuk bardak 3 parca tavuk

2 bucuk ltre su

Canım acil şifalar diliyorum, biraz soğuk bir duş alsan bitanem, sanki rahatlatır gibi :26::26:

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…