- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #82.281
bugün evet biraz fazla gibi sabah
kahvaltıda yumurta bal zytin kutu bal vardı
ben kutu bal ve kaşardan yedim
eve geldim eşime her nbtten çıktığımda ben hazırlıyorum kahvaltıyı ee gelmem on buçuğu geçiyo ona börek simit aldım oda ilk defa hazırlamış kahvaltıyı ordada ekmek zeytin felan yedim
akşamada balık edim az değil evt hafta sonu evde olunca biraz denge sarsılıyor ben sana kahvaltı hazırladım yemiyosun diyor
sonrada dışarıya çıktık bi kaç mağazaya baktık zayıflayaksın diye hiç bişey almyosun diyor bana doğru dedim tam üstüne bastın
geldim cnm.....sorun yok çok şükür
ayşenur sen beğendin ya artık nerelere uçsam zıplasam çıkıp camlarımı silsen banyoyumu ovsan bu enerjiyle
ayşenur sen beğendin ya artık nerelere uçsam zıplasam çıkıp camlarımı silsem banyoyumu ovsam bu enerjiyle
Bence fazlalık asla yok canım menünde, sadece bu gün gr. bile olsa gitmeyebilir, yerinde sayabilir diye düşünüyorum ben
doğru canım çok haklısın seninde bbeben olur inşalllah hayırlısıyla tabiiiiiiiiiiiiii
menüm..
kahvaltı.
-2 dl tam buğday ekmeği
1 yumurtadan biberli az sucuklu omlet
peynir
3 zeytin
domates-roka-tere
ara:yok
öğle:
1 kase yoğrt
ara
4 fındık
akşam.
1 kase sebze çorbası
bol yeşil salata
suyumu az içtim 1 lt ancak olmuştur ama içmeye devam ederim
spor 3 saat ev işi
bnm en büyük korkum o bilyomusn bizimki şimdi işten snra çıkyo arklarıyla ama en geç 7de evde oluo küçücük köyden beter bi ilçede çalışyo sıkılıorm fln dio evlenincede giderse die tırsıorm bunuda ona kaç kere söledim o zaman gitmem delimiisn şimdi evde otursam yalnız olcm o zaman sen olursun fln dioo bide beni evde yalnız bırakmaz o o yuzden cıkmaz gbime gelioda işte evlenınce değişiomus erkekler bilmiorm ya ben çok guvenıorm ona sözünün arkasnda durur die tam böyle düşünceleri davranışı evlilikten beklentisi hayalleri fln bnm istediğim gbi eğer evlenince hayal kıırklığına ugrarsam yıkılıırm sanırım baştan anlamanın bi yolu yokmu bunun
bilmezmıyım cnm bende senin gbiyim bırı bana haksızlık etsın tepesine çökerimde gel sende kalsın bu sefer büyüklük
sen evlendıkten sonra gittin dimi o şehre bildiğim kadarıyla orda akraban arkadasın flnda yok yani bi nevi onun için o şehrdesin anlat eşine güzelce sıkıldığını ama snirli anlatma gzl gzl anlat tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır anlıcaktır cnm
menum
sabah klasık kahvaltı
ara yok
ogle halı hazırda bısey olmadıgından gene kahvltı cok az tereyagı cok az nutella cok az recel peynır vs vs
ara 1-2 etı form
aksam 1kaç yaprak lahana yanında yogurt
ara gene yogurt
sırf yemek ıcın yedım varya yoksa hıc bısey yıcek halım yok
yarında kızımı almaya gıdıcez bıtsın bu ayrılık garii
sporda elıptık yapıcam
su 1 ltre yatana kadar 2-3 olur herhal
Ben ilk zamanlar deli oluyordum, asla dışarı çıkmasına izin vermiyordum ama çok canı istiyordusonraları çalışmaya başladım oda ara ara çıkmaya başladı, çıktı ama rahat tutmadım, oda beni mutsuz ediyordu..artık alıştım haftada 3 gün dışarı çıkar, arkadaşlarıyla yüzmeye gider, oyun oynarlar..çok mutlu olur..bende alıştığım için iyi eğlenceler bile dilerim, böyle daha huzurlu oluyor, ayy nasıl mutlu oluyor napayım, ben böyle olunca oda bana vefa borcunun olduğunu düşünüp piss iyilikler yapıyor
.
MENÜM
SABAH 2 dilim ekmek yağsız menemen 4 zeytin peynir
ÖĞLE yarım kase tarhana çorbası 3 kaşık yoğurt
ARA şekersiz nescafe 2 form bisküvi
ARA ayva
AKŞAM 1 kase şehriye çorbası 6 kaşık fasulyeyle yapılmış yağsız piyaz 6 7 kaşık yoğurt
su tamamlıyıcam spor 1,5 saat yürüyüş mekik falan
İşte beni menüm
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği
1 çay kaşığı acıka sürdüm yedim
Ara: 2 ceviz, 1 kayısı, 1 kuru incir
Öğle: 1 domates büyüklüğünde mor lahanayı ince ince doğrayıp üzerine 1 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
5 zeytin
Ara: Yarım elma, yarım portakal
Akşam: 5 çeri domates
1 porsiyon haşlama lahana
çeyrek dilim k. ekmeği
5 zeytin, acı biber
(hepsini yeme ihtimalim düşlük)
Su: resimdeki mavi şişeyle 7 tane içiyorum (330 ml) 5 içildi..
Spor: 100 mekik, 3 saat ev işi, hızlı tempoda
menüm
sabah
2 dilim ekmek
1 haşlama yumurta
öğle
1 elma
1 saat sonra 2 tuzlu püskevit
akşam
3 kaşık et sote
bol salata
2 lt su
30 dk koşu bandı
napacak 30 tane lahmacun gelmıstır 15 ını yemıstır ama
en ıyısını yapıosun kuzustom kahvaltı saglam olmalı zaten ble devamm
sabah
1 dilim ekmek
çok az kaşar
1 tatlı kaşğı bal
öğlen
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 tatlı kşığı gül reçeli
akşam 5gibi
fırında hamsi
yeşil salta
3 dlim turp
spor yürüyecem koşu bandında
suuuuuuuuuuuuuu
içiyorum
sabah:
1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir
1 dilim hindi salam
(aynı hafta içi gibi oldu bugün)
öğle:
1 kase yoğurt
1,5 adet ceviz
akşam:
1,5 tabak ıspanak
üzerine sarımsaklı yoğurt
spor: 1 saat yürüyüş
su: çok içmedim bugün
Çok güzel canım..
.
gamze arzu da çıkıyormus takımdan şimdi okudum.....neyse artık sen motive edersın.......:26:
Yaa işte deminden beri onları okuyorum, herkes haklı kendi düşüncesinde..bişi diyemiyorum ama üzülüyorum sadece..Madem istiyorsak biraz zaman ayırmalıyız buraya da...Ne diyebilirim ki... :26::26::26: oda diğer arkadaşımız gibi motivasyon amaçlı takılır buraya..yalnız çok ıncık cıncık bir ortam orası da..buda bir gerçek
.
öyle tabi.......sonucta takımların kuralları var.....ben bazen püsküütün yazdıklarını okuyorum inan anlamıyorum yok izinli ,diskalifiye olmus vs vs.bir ton ayrıntı ve yıllardır pc nde her yılın kaydı var....offf valla holdıng işletsen bu kadar olur........ama bu sayede burası böyle işliyor.....çok güzel motive oluyorz......paylasım azlıgı sorun olusturuyor demek ki....hakkında hayırlısı olsun......arada pc ye girdimi buraya takılır o da.....ayrıca bu cocuklar neden annelerıne pc yı vermezler ki:26:
Gecmisi okuyamadim yatiyorum atesim dusmuyor cok fenayim cok(
Sabah: 1 dilim ekmek peynir 2 kasik menemen
Oglen: 1 kase corba yesillik tere nane
Ara: yarim kurabiye
Aksam: portakal suyu buyuk bardak 3 parca tavuk
2 bucuk ltre su
anam ne cok kaynatmısınız yıneeeeeemenumu yazıp bı gecmıse dalcam cıkabılırsem ne mutlu bana
menumm
sabah
2 dilim tam bugday ekmegı
zeytın
peynır
domates
labne
ara
1 kayısı
ogle
3 yk yagsız kısır
1 bardak ayran
ara
1 havuc
aksam
1 kepce corba
yarım tabak kabak yemegı
1 yk yogurt
salata
su:içiliyor
spor:yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?