Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tmm cnm .....yarın randevun saat kaçta......

güzellll
hafta sonu olduğu için öğleler güme gidebiliyo ama güzel

öğle öğünü yok ama dediğim gibi hafta sonu olacak okadar..
hiç kaçamak yok süper

güzel cnm limonatadan bişeycik olmaz
dışarıda olmana rağmen kaçamak yok süpersin

lahmacuma karatay teyzem serbest diyordu bence de no problem.
ben beğendim cicim
adetin 2. yada 3. gnü bakılan değerler doğruyu söyler cnm sen ozaman baktırmamışsın o yüzen takma o değeri
canım eğer doktora bebek yeni düşünüyoruz dersen bakmaz 6 ay deneyin olmazsa gelin derler.
bize öyle demişti dr..baksa ölecek sanki
bence gitmene gerek yok şimdi ama illede gitcem dersen ya 6 ay oldu düşüneli olmuyo de dr..
yada çok ısrarcı ol..yoksa gönderir.ben gibi.
çerezim çok mu olmuşhalbuki minicikti.
sabah ekmek yeme demeyin bana valla ağlarım.

bugün öğle olmamıs onun yerıne 2 ara var......güzel göze çarpan hiçbir şey yok......bu hafta sonunu full kaçamaksız kapatıyoruz galiba
evet hafta sonu öğle pek olmuyo cnm kahvaltı öğle gibi oluyo çünkü.
oy oy Allah rahmet eylesin
çok üzüldüm bebeciklere
Allah sabır versin annesizlik çok zordur..
ama nıye ya valla ben çocuk dogurmus ama hıc alttan muayene olmamıs hatunlar duydum yalan mı yanı? benım arkm da hamile ama alttan muayene olmamıs ya gamze ben utanırmultrasonla baksın

yok canım öyle bişey..doğurmuş ama alttan muayene olmamış mı yalan inan ma

dediğin dogru sap gibi benı de gönderirse fururum orda kafasına bitane.. arkadasım da dedi neden gidiyorsun önce bir dene olmadı sonra gidersin dedi...

tmm öle yapayım......sizler özele mi gidiyorsunuz?

kesinlikle katılıyorum gamzemm ayrım yapmıyorum ama bende bayan olmasından yanayımmmm
kızlar benim iiçin artık erkek dr kadın dr farketmiyor
içeri girip yatıyorum masaya ve hiç utanmamda kalmadı
hatta geçen ist.a gittiğimizde dr beni içeri çağırdı girdim..girer girmez elim pantolunun düğmesine gitti
dr şurada soyunun dedi o kadar alışmışım ki muayeneye düşünün oracıkta soyuncam nerdeyse
aynen tugbamm yaa alev karadenızdeydı dımııı yapsın bızeeee
bu arada ben hala 1 cm 10 kg dayımmmm

evt cnmzonguldaktayım burda heryerde karalahana var.
ben yedim burada ama pek beğenmemiştim.
sonra birisi getirdi o çok güzeldi.
ama öyle araayacağım bi tat değil.

gelin yapayım sizeeeeee

böyle yumuşacık ince bişey pişince.

aynen tugbamm yaa alev karadenızdeydı dımııı yapsın bızeeee
bu arada ben hala 1 cm 10 kg dayımmmm

bak ne dicem sana sen şimdi ki hedef kilona bir ulaş ama bırakma.......hamile de kalsan burda devam et diyet yapmayacaksın sadece yediklerine dikkat ederek düzenli kg alacaksın......ben öyle düşünüyorum......13. takımın kaptanı sanırım hamile

yarın sabah esım gelsın 9 -10 gıbı gıdıcez canım doktor saat vermedı 2. gun gel dedı kagıt yazdı randevusuz oldugum ıcınn

hımm merak ederim o yuzden sordum akşama anca gelırsın o zaman güzel haberlerle gel inşşş........

bu arada avrupa avrupa başladı trt 1......

dediğin dogru sap gibi benı de gönderirse fururum orda kafasına bitane.. arkadasım da dedi neden gidiyorsun önce bir dene olmadı sonra gidersin dedi...

evet cornim gitme bence de hemen.du bakalım 6 ay bi deneyin olmazsa gidersiniz..

sana tek tavsiyem cicim kimseye söyleme bebek istiyoruz diye..

çevre baskısı insanı strese sokuyor çok..yoksa öyle stresli bişey değil..

ben söylediğime bin pişman oldum

delüüüüü bunlar hoş tecrübeler değil tabi ama çok güçlüsünüz ya ben olsam napardım bilmıyorum

ok anlastık alev bıze karalahana yapacakk
evet canım zaten su an saglıklı beslenıyoruz bencee az ve gereklı seylerı yıyoruzzz
ınsallah kuzum bakalım doktorun amelıyatı falan yoksa cok surmez ısımızz...

evet alevın bu dedgıne katılıyorum mıllete soyleyınce her ay soruyolar hanı yokmu bısey dıye olunca soylemek en guzelıı

delüüüüü bunlar hoş tecrübeler değil tabi ama çok güçlüsünüz ya ben olsam napardım bilmıyorum

cornella bu tüp bebek vs süreci öyle bişey ki..
inan bana o muayene masasına yatıp alttan muayene olmak işin en kolay tarafı..

o yüzden inan benim için hiç önemi yok alttan muayenenin

inş.meleğin seni bekletmez bizim kadar bebişim..hemen içini sıkma üzme...

bak tam 12 den vurdun şimdi......bende salak gibi hevesli hevesli bazı ark ortamlarında söyluyorum.....gecen gün eşim kızdı neden söyluyorsun söyleme dedi....gecenlerde şöyle bır muhabbet oldu onun üstüne söyledım......
misafirliğe gitmiştim pek de hoşlasmadıgım bir kadn da vardı.......ooo dedi bayagı kilo vermıssın dedi bende evet ama daha bıtmedı devam edıyorum dedim....nıye dedi yetmez mı dedi.....yok abla dedim artık bebek düşünüyoruz o yüzden dedim.....
niye dedi kiloluların cocugu olmuyor mu dedi.....
bende yok o yuzden degıl bende bel fıtıgı var doktorum zayıfla dedi dedim.....
ne bilim dedi işe girmeden istemıyordunuz da dedi......konusmalarda yarım agız.......sonra dedim keşke söylemeseydım...çok haklısın..aileme söylemedim zaten.....

offfffffffff inşallah.....sizlerinki de umarım çarcabuk gelirler

neyse tek kişiye söylediysen önemli değil o kişiyi tekrar görürsen erteledik daha düşünmüyoruz vs dersin..
daha da kimseye syleme canım..
inş.hemen olurda dediğim gibi biim gibi streslere girmeezsin cnm benim..

ben yapı olarak rahat biriyimdir..burda herkes biliyo benim bebek isteiğimi üzerinde 2 yıl geçti olmadığını da tahmin ediyorlardır..
üzerine dedikodumu da yapıyorlardır..
ama artık pek umrumda değil..
alıştım herşeye..

yine de kızarım kendime keşke söylemeseydim diye.

o onların ayıbı cnm.... benim ailem de daha dogrusu babam dısında herkes baskı yapıyor,çalısmıyorsun neden cocuk yok dıye....ya çalısmıyorum ama kendimi hazır hissetmıyorum ki..daha yenı yenı içime oturuyor ,korkmuyor da değilim ama yaş da ilerliyor ......hakkımızda hayırlısı olsun....

selam kızlar pazar günlerini oldum olası hiç sevmedim nedense bu günde ancak fırsat bulup geldim..

jujum dünkü menün süper olmuş bayıldım iradene de ben olsam sanırım irademe sahip çıkamazdım

dalinim gerçekten yedinmi o nutellayı yoksa şakamı yaptın inanamıyorum sana yuh yani ama sen yememişsindir eminim şakadır bu daha ancak oralardayım ileriye doğru bakmadığım için gerçekmi çözemedim daha ama şok oldum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…