- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #82.581
aaaaaaaaaaaaa parmak mı ?ya gitmesem mi hacılar? bişi dicem kan testınden anlayamazlar mı sorun olup olmadıgını?
ben daha önce 1 kere gıttım o da mecburiyetten mantar olmustum teşhisimi de kendım koydum doktora gittim şikayetımı sordu ..mantar dedim yattım 2 sn sürmedi mantar dedi
hepisi bu.....
birde ünideyken hep hastane de çalıstıgımdan yılda 1 kere kan testımı yaptırırdım hormonlarıma da baktırmıstım her şey normal demişti doktor....o zamandan bu zamana değişir tabi:26:
sen dogumuda sezeryan yaparsın ohh oldu da bittiyaa catlakk acıp bı yerını ıncelemıyo ultrason cıhazı bakıyo sana doktor monıtorden takıp edıyoo ay anlatamadım bende cok utanmıstımmm yaaa ama sonradan keske demektense onceden onlem almalı... benım bı arkadasım bebek dusunuyoruz napmalı dıye gıttı mantar varmıs haberı yok doktor bu durumda bebk dusunmeyın once mantarı temızlememz lazım demıss...
ulaaaaa aramızda 1 cm varr benım hedef 70 senın 60 1 cm 10 kg mu yapar hacıı naptın ya sennnn
ben de hep ağlıyordum, allahtan doktorlarım byandı..yani bayan erkek ayırımı yapmıyorum ama insan kadından bile utanıyor yaa
.
kız yok ne parmagıı beeee gamzeeeeeeeeee korkutma kızıııııyavrum sen doktora gır bebek ıstedıgını soyle akısına bırak gerısınıııı.... dusunme bıseyiii...
hosbulduk canım üzülmeyın arkadasım, ben unuttum gitti bile.bana sevgı ve saygınızı esirgemediğiniz için size çok tşk ederim.
kız yok ne parmagıı beeee gamzeeeeeeeeee korkutma kızıııııyavrum sen doktora gır bebek ıstedıgını soyle akısına bırak gerısınıııı.... dusunme bıseyiii...
ben de hep ağlıyordum, allahtan doktorlarım byandı..yani bayan erkek ayırımı yapmıyorum ama insan kadından bile utanıyor yaa
.
Sana tek tavsiyem, karizma bişi seçşimdiki aklım olsa ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhh
.
Arzuuuuuuuuuuuuuuuuuu pabucu yarımmmm çık dışarıı oynayalımmmmmmmmm
.
Sana tek tavsiyem, karizma bişi seçşimdiki aklım olsa ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhh
.
gamzeeee sen ekmegii kesme kuzumm sana ıı gelmemısssssne ıctın sen lahmacun yanında ayran goturdun dımıııı
Arzuuuuuuuuuuuuuuuuuu pabucu yarımmmm çık dışarıı oynayalımmmmmmmmm
.
tmm öle yapayım......sizler özele mi gidiyorsunuz?
gamzemmmm geldım askıtom maç basladımı maçç talha resmını gördüm vayyyy be gamze ablam besıktaslımıydı dedı evetttttttttt dedım oleyyy dedı
gamzeeee sen ekmegii kesme kuzumm sana ıı gelmemısssssne ıctın sen lahmacun yanında ayran goturdun dımıııı
hahahahahahhah kocam bişi içirdi ama, ona güveniyorum..Meyve suyu canım al dedi
.
evet kuzum ben medical park a gidiyorum... doktor arastırdım bayagı buldum bı tane artık o benım doktor tedavı nasıpse dogum hepsını o yapsın bı aksılık olmazsa bırıyle devam edersen senın hakkında bılgı sahıbı oluyo ıı oluyo bencee...
Allahına kadarrrrrrrrrrröp Muhammedimi
kzılarr kendı kendıme guluyorum yaa delı gıbıııı
hacı cok gördük meyvesuyu içiyoz dıyenleri içinde ne vardı söyle
aslında bende özele gitmek isterim ama tahlıller falan cok tuzlu oluyor diyorlar?
kzılarr kendı kendıme guluyorum yaa delı gıbıııı
ahh kuzum yalnızlıktan kafayı mı sıyırdın
[sıze=3]allah gülmekden ayırmasın canım.[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?