- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #82.641
o arkadasını bana yönlendır .bizimkilerde aynıydılar.kimse bir şeyıme karısmadı hep uzak durdular...o yuzden şuan kendılerıne karsı bır sempatım yokherkes hakettiği değeri alır!!!!!ne ararım ne sorarım 40 yıldabir hastalıkta vs arraım....
selam kızlar eve yeni geldim....
bugün temizlik günümdü evi temizle vas derken 2-3oldu zaten sonrasında dışarı çıktık yeni geldim...
sabah saat 10 gibi
2 dilim ekmek
1 tk reçel
3-4 zeytin
1 kk tulum peyniri
semiz otu
(eşim ve oğluma patates kızarttım ama ben yemedim)
ara yok temizlik
öğlen olmadı geç yediğimden
saat 2 gibi ara
2 portakal
saat 5 de akşam
zy kızartılmış balık
boolllll salata
1/2 ekmek
ara yok
spor yok bugün callende dinlenme günüm yarın başlıcam inşallah
geçmişi okumadım yarın okurum ... oğlanın ütüsünü vs halledecem çamaşır atcam felan filan .. menümü yazim diye geldim.
kardeş takım beşiktaşı tebrik ediyorum.....fenerlilere dediyorum
hahaha garfi getirin banaaaa
pazar rehavetidir o tatil diye yer etmiş ya beynimizde sanki kaçamaklara açık bir gün ilan edilmiş gibijujum hoşgeldin kaptanım meününü beğendim...pazar günündenmidir nedir zaten insanın dengesi bozuluyor ben bunu anlamadım gitti neden acaba...ayyy benim de bir sürü ütüm var şimdi bende çıkıp onları halledeyim zaten eşimde ikide bir başıma geliyor hadi hadi diye oyyyyyyy oyyyyy
.
düğünü bırak bide düğüden sonrası var karşı komşumuz var kız 26 yaşında görümce 24 yaşında bi afra taffra burnundan getirmiş en son evire çevire dövmüş görümcesini bide görümce üstte oturuyor eline ne geçerse aşağıya döküyorr külü olsun pis suyu olsun kıza rahat vermesin diye yapıyorarkadasım aradı onla konustuk kız nısanlancak kayınvalıde karısmıyo gorumce karısıyomus yaaa hay allahımm ya daha nısan yaa bunun dugununu dusunemıyorummm
Selam kızlar...
Dün söz verdiğim gibi gelemediğim için özür dilerim. Eve geldiğimizde saat gece 11 di. O kadar yorgundum ki doğru yatağa gittim..
Bugün de sabahtan beri girmeye hiç fırsatım olmadı. Kayınvalidem nasip olursa yarın umre ye gidecek. O yüzden uzun uzadıya oturamıyorum. Menülerimi yazıyorum.
Cumartesi:
sabah:
1 dilim köy ekmeği
beyaz peynir
azıcık pırasalı peynirli omlet
1 ç.k. kayınvalide yapımı erik reçeli
öğle:
3 çatal sucuk
4 derisiz tavuk kanat yada but (küçüklerden)
1 tavuk pirzola
1 miktar beyaz ekmek
1 bardak sulandırılmış hazır meyve suyu
(etler mangalda pişti)
akşam:
1 dilim kadar komşu yapımı kakaolu kek
çay
yarım kaseden az fazla kayınvalide yapımı sütlaç (pirinci ve şekeri çok az)
su: 1,5 litre içebildimspor 4 kat merdiven inme çıkma, sek sek oynama ve bol koşturmaca.. her yere koşarak gittim
pazar:
kahvaltı:
1 bardak light sütle yapılmış nesfit
öğle:
2 yk dan az pilav
2 yk dan az tavuk sote
1 kase baharatlı tavuk
ara:
elma sirkeli soda. (ilk kez denedim tavsiye ederim çok hoşuma gitti)
akşam:
dışarı çıktık yemeğe.
ekmeksiz iskender
yanında yoğurt ve salata
1/3 porsiyon künefe (kendime ve arkadaşlarıma not: asla ve asla görüntüye aldanma kafanda canlandırdığın lezzetle aldığın tad aynı olmuyor. midende kalacağına aklında kalsın. sonrası çok büyük pişmanlık. hele ben yemezsem çöpe gidecek yazık diye kesinlikle düşünme. benim midem çöp mü diye düşün.. bunu not alıp yanımda taşıyacağım. kimse bundan dolayı bana bir şey demesin. ben zaten kendime yeterli cezayı vereceğim bu bir haftada.)
geldim bacm ya hiç öyle 2 golumuzu vermediler fln die bahane uretmıcem
tebrik ederim ama daha lig btmediii
ben hıc karalahana sarması yemedım yaaaa
bende yemedım cnm...merak etmıyor değilim aslında tadını?
bızımkıler derken? ee bıseye karısmamıslar ıste neden kızıyon hacı?? nerelı kocan??
yaww hacı hiçbir şeyımle ılgılenmedıler çok tek kaldım o yuzdem yakınıyorum...herüf de adanalı
yaww hacı hiçbir şeyımle ılgılenmedıler çok tek kaldım o yuzdem yakınıyorum...herüf de adanalı
bosver cnm ailen ve eşin yanında olduysa gerisi teferruat
bakalım ben napcmmmm:26:
ben hıc karalahana sarması yemedım yaaaa
bosver cnm ailen ve eşin yanında olduysa gerisi teferruat
bakalım ben napcmmmm:26:
ahh kıyamammmm bosver kuzum onemlı olan sen ve esın aılende yanındaysaaaa
Arkadaşlarım ALLAH rahatlık versin..Sağ böbreğimde ilk kez bir ağrı oldu :26: ayyy yoğun bir ağrıydı..çok şükür geçtiEvde ağrı kesici de kalmamış, bizim üst katta nöbetçi eczane varmış sevdam eczanesi arkadaşım sağolsun bir ağrı kesici verdi 1 saate geçti..
Evimin işini de yaptımsabaha işim kalmadı, eşime de daldım Ben adımı değişicem ve dalan yapıcam hahahahah dalin le kankiş olur gezeriz..Yaaa dalmayacak gibi değil ki arkadaşlarım kanepeyi çekmeye çalışıyorum, onun oturduğu kanepeydii..kalktı tabiki bişi demeden..ben geberdim çekerken inliyorum felan.. göbeğini kaşıyor yanımda...
Çekilinnn uleynnnnnnnnnnn dedim, bir daldım..ne oldu anlamdım ki diyor...hhahahahah öküzsün işte aşkım dedimmmgene anlamadım diyor neyse dayanamadım öptüm geçti
Nasıl dolmuşsam yahuu..bir nefeste anlattım..aaa bakın buda bir seçenek..yeni adım dalan yada dolan olabilir hahahahah hadi hoş kalın
.
ben beğendim...
bunu da beğendim
bunu da
bunu daaa
bunu da beğendim.. bu gün sağımdan kalktım sanırsam herşeyi beğeniyorum yaw ...gerçi ben hep beğeniyorum da
oyyyy arzummm arkadaşım yerim seni ben senin de sinirlerini bozdular demi arkadaşım salla ya burası çok güzel burda hep beraber vericez kilolarımızı takma kimseyi salla gitsin...
nuri alçone içirdi lennn..hem senin bişey içmene gerek te yok ama
.
[sıze=3][sıze=3]arkadaşlarım allah rahatlık versin..sağ böbreğimde ilk kez bir ağrı oldu :26: Ayyy yoğun bir ağrıydı..çok şükür geçtiEvde ağrı kesici de kalmamış, bizim üst katta nöbetçi eczane varmış Sevdam eczanesi Arkadaşım sağolsun bir ağrı kesici verdi 1 saate geçti..
Evimin işini de yaptımSabaha işim kalmadı, eşime de daldım Ben adımı değişicem ve dalan yapıcam hahahahah dalin le kankiş olur gezeriz..yaaa dalmayacak gibi değil ki arkadaşlarım Kanepeyi çekmeye çalışıyorum, onun oturduğu kanepeydii..kalktı tabiki bişi demeden..ben geberdim çekerken inliyorum felan.. Göbeğini kaşıyor yanımda...
çekilinnn uleynnnnnnnnnnn dedim, bir daldım..ne oldu anlamdım ki diyor...hhahahahah öküzsün işte aşkım dedimmmGene anlamadım diyor Neyse dayanamadım öptüm geçti
Nasıl dolmuşsam yahuu..bir nefeste anlattım..aaa bakın buda bir seçenek..yeni adım dalan yada dolan olabilir hahahahah hadi hoş kalın[/sıze]
.
kızlar benı asın kesın naparsanız yapın hangı cezayı versneız razıyım allah kahretmesın benı ben bukadar nasıl yedım ya ben 2 aydır ılk defa bukadar sey yedım
sabah kahvaltı yok
ara 3 gofret
ogle
yarım tabak et kavurma yarım tabak pılav yarım tabak salata 1 mınık dılım beyaz ekmek
ara bır tane metro
aksam yarım tabak et kavurma kocaman bır dılım koy ekmegı :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: bı parca salata 2 yudum fanta 1 bardak cay
ara yok
verecegınız her cezaya ve ıctenlıkle edılşmıs her kufre razı olaraktan ve goze alaraktan tırsa tırsa sıze 1 lokma cıkolata bıle yedırmezken dunyaları yemıs olarak huzuruna cıkıyorum.cezam nedır cekerım agaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?