Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bızımkıler derken? ee bıseye karısmamıslar ıste neden kızıyon hacı?? nerelı kocan??

Kaptanim hepimiz bu hafta menulerimizde eksiltme yaptik. sende de bunu gozlemliyorum. bence bu ayar cok guzel. patates icinde tebrikler...

ohaaaa muhabbete bak alttan üstten
ben evlenmemeye karar verdim ne meşakatli işmiş ben daha gerdeğe nasıl gircem die düşünürken bide doktormu bakcak amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aslında doktrun karsısına gdnce aç deynce acıosun yanı ama ben açamadm bana bı doktor kalp muaynesi yazdı ekg eko fln ben bılmıorm tabı ne bılım mıncıklıcagnı kıyafetten rontgen fln cekcek sandım snra bı grdm dktrn yanına soyun dedi nasıl soyunuym dedım tamamen dedı napcagmı sasırdımmm snra o arkasını donunce kaçtmmm

pazar rehavetidir o tatil diye yer etmiş ya beynimizde sanki kaçamaklara açık bir gün ilan edilmiş gibi
arkadasım aradı onla konustuk kız nısanlancak kayınvalıde karısmıyo gorumce karısıyomus yaaa hay allahımm ya daha nısan yaa bunun dugununu dusunemıyorummm
düğünü bırak bide düğüden sonrası var karşı komşumuz var kız 26 yaşında görümce 24 yaşında bi afra taffra burnundan getirmiş en son evire çevire dövmüş görümcesini bide görümce üstte oturuyor eline ne geçerse aşağıya döküyorr külü olsun pis suyu olsun kıza rahat vermesin diye yapıyor

bende yedim künefe ama pek beğenmedim zaten sütlü tatlıları severim ben bakklava hariç tabii..

ben hıc karalahana sarması yemedım yaaaa

bende yemedım cnm...merak etmıyor değilim aslında tadını?

yaprak sarması kadar gzl bişey değil hiç heves etmeyın bence ben begenmedim sahsen damak zevkımede güvenirim

bizim iç anadoluda mancar pazı fln yetişir bilmem duydunuzmu pazıyı kesın bılıosunuzda onun gbi bişi tadı ama ben pazıyı severm ama lahanayı sevemedım hiç

bıde mezun olunca gtmeyı dusunenler varmıs gidemezsiniz biyere benm daha vermem gereken en az 12 kilom var

Arkadaşlarım ALLAH rahatlık versin..Sağ böbreğimde ilk kez bir ağrı oldu :26: ayyy yoğun bir ağrıydı..çok şükür geçti Evde ağrı kesici de kalmamış, bizim üst katta nöbetçi eczane varmış sevdam eczanesi arkadaşım sağolsun bir ağrı kesici verdi 1 saate geçti..

Evimin işini de yaptım sabaha işim kalmadı, eşime de daldım Ben adımı değişicem ve dalan yapıcam hahahahah dalin le kankiş olur gezeriz..Yaaa dalmayacak gibi değil ki arkadaşlarım kanepeyi çekmeye çalışıyorum, onun oturduğu kanepeydii..kalktı tabiki bişi demeden..ben geberdim çekerken inliyorum felan.. göbeğini kaşıyor yanımda...

Çekilinnn uleynnnnnnnnnnn dedim, bir daldım..ne oldu anlamdım ki diyor...hhahahahah öküzsün işte aşkım dedimmm gene anlamadım diyor neyse dayanamadım öptüm geçti

Nasıl dolmuşsam yahuu..bir nefeste anlattım..aaa bakın buda bir seçenek..yeni adım dalan yada dolan olabilir hahahahah hadi hoş kalın

.

bosver cnm ailen ve eşin yanında olduysa gerisi teferruat
bakalım ben napcmmmm:26:

ahh kıyamammmm bosver kuzum onemlı olan sen ve esın aılende yanındaysaaaa

aynen öyle canlarım

geçmiş olsun cnm:26::26::26::26:

canımmmm benımm sevda benıde beğenıyonmu arkadaşım.salladım gitti iyiyim sizlerle çok şükür.

[sıze=3]
geçmiş olsun arkadaşım.sevdam eczanesınden allah razı olsun.ama arkadasım doğum günün hatırına dolma dalma sev onu sadece .buğün doğum günüydü ben cıkayım hepiniz allaha emanet olun.[/sıze]

kızlar benı asın kesın naparsanız yapın hangı cezayı versneız razıyım allah kahretmesın benı ben bukadar nasıl yedım ya ben 2 aydır ılk defa bukadar sey yedım

sabah kahvaltı yok

ara 3 gofret

ogle

yarım tabak et kavurma yarım tabak pılav yarım tabak salata 1 mınık dılım beyaz ekmek

ara bır tane metro

aksam yarım tabak et kavurma kocaman bır dılım koy ekmegı :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: bı parca salata 2 yudum fanta 1 bardak cay

ara yok

verecegınız her cezaya ve ıctenlıkle edılşmıs her kufre razı olaraktan ve goze alaraktan tırsa tırsa sıze 1 lokma cıkolata bıle yedırmezken dunyaları yemıs olarak huzuruna cıkıyorum.cezam nedır cekerım agaaa

selam dalin canin sağolsun bundan sonra dikkat edersin.ama kavaltı en önemli öğün ya onu hic bir zaman atlama canısı.onu atlarsan hem cok yersin hemde metebolizyonumuz calismazmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…