- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #82.661
kızlar benı asın kesın naparsanız yapın hangı cezayı versneız razıyım allah kahretmesın benı ben bukadar nasıl yedım ya ben 2 aydır ılk defa bukadar sey yedım
sabah kahvaltı yok
ara 3 gofret
ogle
yarım tabak et kavurma yarım tabak pılav yarım tabak salata 1 mınık dılım beyaz ekmek
ara bır tane metro
aksam yarım tabak et kavurma kocaman bır dılım koy ekmegı :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: bı parca salata 2 yudum fanta 1 bardak cay
ara yok
verecegınız her cezaya ve ıctenlıkle edılşmıs her kufre razı olaraktan ve goze alaraktan tırsa tırsa sıze 1 lokma cıkolata bıle yedırmezken dunyaları yemıs olarak huzuruna cıkıyorum.cezam nedır cekerım agaaa
kızlar benı asın kesın naparsanız yapın hangı cezayı versneız razıyım allah kahretmesın benı ben bukadar nasıl yedım ya ben 2 aydır ılk defa bukadar sey yedım
sabah kahvaltı yok
ara 3 gofret
ogle
yarım tabak et kavurma yarım tabak pılav yarım tabak salata 1 mınık dılım beyaz ekmek
ara bır tane metro
aksam yarım tabak et kavurma kocaman bır dılım koy ekmegı :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: bı parca salata 2 yudum fanta 1 bardak cay
ara yok
verecegınız her cezaya ve ıctenlıkle edılşmıs her kufre razı olaraktan ve goze alaraktan tırsa tırsa sıze 1 lokma cıkolata bıle yedırmezken dunyaları yemıs olarak huzuruna cıkıyorum.cezam nedır cekerım agaaa
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ekmek kadayıflarım-şekerparelerim
bugün geç gelicem ama okulda nöbetçiyim fırsat bulursam girerim..
günaydın kızlar.güzel bir hafta diliyorum sizlere.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ekmek kadayıflarım-şekerparelerim
bugün geç gelicem ama okulda nöbetçiyim fırsat bulursam girerim..
günaydın kızlar.güzel bir hafta diliyorum sizlere.
günaydınnnnnnnnnnnnn...............
gerekli uyarı için teşekkür ederim gamzemmmmArzucuğum bu konuyu asla ve asla açmıyoruz artık olurmu canım..biz sadece 5. takımız ve eğer diğer arkadaşlarımız gelmek, selamlaşmak isterse de başımızın üstünde yerleri var..canım orada olanlar orada kaldı ve o sayfalar kapandı herşey bitti..rica ediyorum arkadaşım artık bu konular açılmasın..Kaptanımız jujunun da en hassas olduğu konudur bu..biz burda savaşmak istemiyoruz, zayıflama yolunda HUZUR istiyoruz ve burada sadece huzur var..lütfen arkadaşım bu konulara asla girmeyelim.sana özel birşey değil bu herkes için geçerli...:26:
.
anlayışın için teşekkürler arzu... aramızda her zaman yerin var hiç çekinmeden dalabilirsin takıma ...tamam arkadasım sadece canım biraz sıkkındı buğün unuttum gitti bile.saygı ve sevgı olan yerde huzurda olur.tebrik ediyorum sizleri.
menüm
[/COLOR]
menumm
Benim menüm de şöyle
.
kızlar yemeğimi yedim banyo yapıcam şimdi...menümü
bu arada menüm de şöyle
.
Selam kızlar...
Cumartesi:
pazar:
(kendime ve arkadaşlarıma not: asla ve asla görüntüye aldanma kafanda canlandırdığın lezzetle aldığın tad aynı olmuyor. midende kalacağına aklında kalsın. sonrası çok büyük pişmanlık. hele ben yemezsem çöpe gidecek yazık diye kesinlikle düşünme. benim midem çöp mü diye düşün.. bunu not alıp yanımda taşıyacağım. kimse bundan dolayı bana bir şey demesin. ben zaten kendime yeterli cezayı vereceğim bu bir haftada.)
Menüleri genel olarak beğendim... hafta sonu olduğu için kahvaltılar geç yapıldı ve dolayısıyla öğünler ikiye düştü birçoğumuzda...kızlar benı asın kesın naparsanız yapın hangı cezayı versneız razıyım allah kahretmesın benı ben bukadar nasıl yedım ya ben 2 aydır ılk defa bukadar sey yedım
ben loc ve zoom kullanıyorum gayet güzel zoom mutfak temizliği, loc genel temizlik için bi de fırın temizleme var adını bilmiyom o da etkiliamwayin ürünlerini kullanan var mı?
bilhassa şu sa8 leke çıkarıcı sprey
cnaım sıkma canını bi ara bizim işyerinde bi arkadasın fsh ı da 15 çıkmıştı kk da 40 la hamile kalıp doğum yapan varkızlar strese gırdım sımdı yaa bıraz arastırdım da yarın hormon tahlılı yapılacak ve fsh a bakılacakk dua edın ne olurr normal cıksınnnnn
ben erkek dr ları tercih ediyorum onlar daha düzgün davranıyorlar hiç bayan kadın doğumcu tercih etmiyorum devlette de özelde de gittim canım merak etme dalmazlar zaten eğer erkekse genelde bi bayan hemşire alır yanına muayene için sen rahat olpöffffffff devlete gidecektim ben bu alttan muayene işi bozdu.....devlette ki kapılar zırt pırt acılır içeri giren girene
bende bayana gidecegım....önce de yaslı bır bayan doktordu
bende yemedım cnm...merak etmıyor değilim aslında tadını?
sabah kahvaltı yok
ara 3 gofret
ogle
ara bır tane metro
ara yok
bnm düğün bu yazdı cnm atanamadığımdan 2 yıl snraya kaldı artık nişan ne zaman olur hiççç bilemiormmm evde kaldım ben galbasenın ne zaman dugun nısan esraaaa??
geçmiş olsun dalancığım dikkat et kendine çok guldm eşine ya göbegnı kaşıodu demekArkadaşlarım ALLAH rahatlık versin..Sağ böbreğimde ilk kez bir ağrı oldu :26: ayyy yoğun bir ağrıydı..çok şükür geçtiEvde ağrı kesici de kalmamış, bizim üst katta nöbetçi eczane varmış sevdam eczanesi arkadaşım sağolsun bir ağrı kesici verdi 1 saate geçti..
Evimin işini de yaptımsabaha işim kalmadı, eşime de daldım Ben adımı değişicem ve dalan yapıcam hahahahah dalin le kankiş olur gezeriz..Yaaa dalmayacak gibi değil ki arkadaşlarım kanepeyi çekmeye çalışıyorum, onun oturduğu kanepeydii..kalktı tabiki bişi demeden..ben geberdim çekerken inliyorum felan.. göbeğini kaşıyor yanımda...
Çekilinnn uleynnnnnnnnnnn dedim, bir daldım..ne oldu anlamdım ki diyor...hhahahahah öküzsün işte aşkım dedimmmgene anlamadım diyor neyse dayanamadım öptüm geçti
Nasıl dolmuşsam yahuu..bir nefeste anlattım..aaa bakın buda bir seçenek..yeni adım dalan yada dolan olabilir hahahahah hadi hoş kalın
.
sabah kahvaltı yok
ara 3 gofret
ogle
ara bır tane metro
ara yok
gerekli uyarı için teşekkür ederim gamzemmmm
anlayışın için teşekkürler arzu... aramızda her zaman yerin var hiç çekinmeden dalabilirsin takıma ...
Menüleri genel olarak beğendim... hafta sonu olduğu için kahvaltılar geç yapıldı ve dolayısıyla öğünler ikiye düştü birçoğumuzda...
uyarı: gamze canım çerezi bir avuç içi olarak tüketme ara öğünde mutlaka sayarak ye
uyarı : chentiq sana ne dicemi sen zaten biliyorsun farkındasın onun için söylemiyorum...
uyarı : dalin ceza istiyorsun sen dimi ... hayır vermicem sana en büyük cezaaa menünü beğendim aferim süper olmuş dememdir
kızını almaya gittin annen hazırlmaış misss gibi kavurmalarıkızlar benı asın kesın naparsanız yapın hangı cezayı versneız razıyım allah kahretmesın benı ben bukadar nasıl yedım ya ben 2 aydır ılk defa bukadar sey yedım
sabah kahvaltı yok
ara 3 gofret
ogle
ara bır tane metro
ara yok
günaydınnn şekerpareler nihayet erken kalkabildimm henuz kahvaltı yapmadm hcte ıstemıyo cnm ama yemek lazm
tatılden dolayı cogunuzu goremedım sayfada umarım herks gelır bgun büşşte ıyıleşmıstır inşşş
bugün yıne evdeyım grubun nobetını tutmaya talıbım
rüyamda ne gördm muhtesem yuzyılda hurremın yardmcısı nıgarın kocası varya onla aşk yaşıodukkk gnul ister kıvancla yasamak ama o nerden cıktıysa
günaydın fıstıklarrrrrr....
bu hafta mutluyum huzurluyum içim rahat... hafta sonum diğer haftasonlarıma nazaran iyi geçti... önüme bi sürü kaçamak fırsatı çıkmasına rağmen ben direndim ve hiç kaçamak yapmadım onun için içim rahat....
cumaya 5 gün var ve ben inatla bugün de tartılmadım normalde hafta sonum kötü geçtiyse tartılırdım ama bu hafta cumaya kadar tartıya çıkmıcam...
kaçamağı olan yada yediğinin normalin üstünde olduğuna inanlar... kalkın ve silkelenin hareket edin hemde bol bol hemde hiç olmadığı kadar hareket edin ki vucut şoka girsin şaşırsın... dengeli ve düzenli beslenin öğün atlamayın ve ara öğünlerinizi ihmal etmeyin 2 satte bir liğdeye gıda girişi sağlayın... suyunuzu ihmal etmeyin.. hergün mutlaka bir fincan yeşil çay için.... sporunuzu ihmal etmeyin... spor dışındada hareket edin kalkın balkona çıkın odalarda dolanın.. merdivenden inin bakkala gidin fırsatınız varsa uygunsanır yürüyün aylak aylak da olsa hareket edin.....
JUJU cum süpersin vallagünaydın fıstıklarrrrrr....
bu hafta mutluyum huzurluyum içim rahat... hafta sonum diğer haftasonlarıma nazaran iyi geçti... önüme bi sürü kaçamak fırsatı çıkmasına rağmen ben direndim ve hiç kaçamak yapmadım onun için içim rahat....
cumaya 5 gün var ve ben inatla bugün de tartılmadım normalde hafta sonum kötü geçtiyse tartılırdım ama bu hafta cumaya kadar tartıya çıkmıcam...
kaçamağı olan yada yediğinin normalin üstünde olduğuna inanlar... kalkın ve silkelenin hareket edin hemde bol bol hemde hiç olmadığı kadar hareket edin ki vucut şoka girsin şaşırsın... dengeli ve düzenli beslenin öğün atlamayın ve ara öğünlerinizi ihmal etmeyin 2 satte bir liğdeye gıda girişi sağlayın... suyunuzu ihmal etmeyin.. hergün mutlaka bir fincan yeşil çay için.... sporunuzu ihmal etmeyin... spor dışındada hareket edin kalkın balkona çıkın odalarda dolanın.. merdivenden inin bakkala gidin fırsatınız varsa uygunsanır yürüyün aylak aylak da olsa hareket edin.....
bnm düğün bu yazdı cnm atanamadığımdan 2 yıl snraya kaldı artık nişan ne zaman olur hiççç bilemiormmm evde kaldım ben galba
geçmiş olsun dalancığım dikkat et kendine çok guldm eşine ya göbegnı kaşıodu demek
bişi olmaz vücudun bayram etmiştir sıkı yönetim bitti demiştir
ceza yok sana cumaya cok var daha toparlarsın
alemsin garfi yaa çok güldüm muhteşem yy izlemiyom ama bu hafta bakacam kimmiş nigarın kocası diyegünaydınnn şekerpareler nihayet erken kalkabildimm henuz kahvaltı yapmadm hcte ıstemıyo cnm ama yemek lazm
tatılden dolayı cogunuzu goremedım sayfada umarım herks gelır bgun büşşte ıyıleşmıstır inşşş
rüyamda ne gördm muhtesem yuzyılda hurremın yardmcısı nıgarın kocası varya onla aşk yaşıodukkk gnul ister kıvancla yasamak ama o nerden cıktıysa
günaydın fıstıklarrrrrr....
sen dua et canım rüyana ben sabaha kadar müslüm gördüm.. normaldede öyle pek sevmem ama rüyama girdi namızsız....günaydınnn şekerpareler nihayet erken kalkabildimm henuz kahvaltı yapmadm hcte ıstemıyo cnm ama yemek lazm
tartılmamak belkide böyle zamanlarda iyi oluyor .. mesela sen şimdi setres yaptın artı çıktın diye ba aben ne çıktığımı bile bilmediğmiden rahatım... peki artı çıktın diyelim yılmak yok düzgün ve düzenli beslen bollllll hareket et.. akşamlarını hafif şeylerle geçiştir ozaman...ben bu sabah tartıldım ve baya + çıktım juju..kaçamağımda yok
ama bana hep böyle oluyo
akşamları tok yatarsam sabaha + çıkıyorum aç yatarsam - dün tok yatmışım demek
JUJU cum süpersin vallabak yeşil çayımı aklımada getirdin hemen gidip bi yeşil çay yapayım keyfime bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?