Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ohhhhhh öğleyin hem ekmek hem pilav..
metrolar
gofretler akşam ekmekler

olmamış dalinnnnnnn...çünkü kendni sabah aç bırakmışsın öğleyinde saldırmışsın tabi yemeklere

bugün çk güzel bi menü görürsem affederim

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ekmek kadayıflarım-şekerparelerim

bugün geç gelicem ama okulda nöbetçiyim fırsat bulursam girerim..

kırk yılda bir olsun o kadar..kızının gelmesi şerefine diyelim

gerekli uyarı için teşekkür ederim gamzemmmm

tamam arkadasım sadece canım biraz sıkkındı buğün unuttum gitti bile.saygı ve sevgı olan yerde huzurda olur.tebrik ediyorum sizleri.
anlayışın için teşekkürler arzu... aramızda her zaman yerin var hiç çekinmeden dalabilirsin takıma ...

Benim menüm de şöyle

.

kızlar yemeğimi yedim banyo yapıcam şimdi...menümü

bu arada menüm de şöyle

.

kızlar benı asın kesın naparsanız yapın hangı cezayı versneız razıyım allah kahretmesın benı ben bukadar nasıl yedım ya ben 2 aydır ılk defa bukadar sey yedım
Menüleri genel olarak beğendim... hafta sonu olduğu için kahvaltılar geç yapıldı ve dolayısıyla öğünler ikiye düştü birçoğumuzda...

uyarı: gamze canım çerezi bir avuç içi olarak tüketme ara öğünde mutlaka sayarak ye

uyarı : chentiq sana ne dicemi sen zaten biliyorsun farkındasın onun için söylemiyorum...

uyarı : dalin ceza istiyorsun sen dimi ... hayır vermicem sana en büyük cezaaa menünü beğendim aferim süper olmuş dememdir

günaydınlarrrr

amwayin ürünlerini kullanan var mı?
bilhassa şu sa8 leke çıkarıcı sprey
ben loc ve zoom kullanıyorum gayet güzel zoom mutfak temizliği, loc genel temizlik için bi de fırın temizleme var adını bilmiyom o da etkili
kızlar strese gırdım sımdı yaa bıraz arastırdım da yarın hormon tahlılı yapılacak ve fsh a bakılacakk dua edın ne olurr normal cıksınnnnn
cnaım sıkma canını bi ara bizim işyerinde bi arkadasın fsh ı da 15 çıkmıştı kk da 40 la hamile kalıp doğum yapan var

pöffffffff devlete gidecektim ben bu alttan muayene işi bozdu.....devlette ki kapılar zırt pırt acılır içeri giren girene

bende bayana gidecegım....önce de yaslı bır bayan doktordu
ben erkek dr ları tercih ediyorum onlar daha düzgün davranıyorlar hiç bayan kadın doğumcu tercih etmiyorum devlette de özelde de gittim canım merak etme dalmazlar zaten eğer erkekse genelde bi bayan hemşire alır yanına muayene için sen rahat ol

bende yemedım cnm...merak etmıyor değilim aslında tadını?

kara lahana sarması muhteşem olur benim kayınvalde çok güzel yapar yaa arada yapıp gönderir deepfreeze atarım sonrasında pişirir yeriz tavsiye ederim

dalin cim
kahvaltı yapsaydın 3 gofreti yemzdin ara yapsaydın pilavla ekmeği yemezdin bence sen kendini çok aç bıraktığın için bir anda herşeye saldırdın bugünü ödül günü say ama lütfen 3+3 şeklinde daha düzenli beslen
gözün aydın buara kızın da gelmiş

menüler genelde güzel bi Sevda-m ın ödül menüsü bi de dalin inkini pek beğenmedim şimdi benimkine geldi siz yorum yapın bakımm

sabah
1 dilim ekmek
4-5 çatal pastırmalı yumurta
1/2 kk tulum peyniri
2 zeytin 2 çk bal (bu fazla oldu)
ara yok
öğle yok
ara yok
akşam
avuç içi kadar yufka ekmek
4 köfte
bol salata
2-3 yudum rakı

senın ne zaman dugun nısan esraaaa??
bnm düğün bu yazdı cnm atanamadığımdan 2 yıl snraya kaldı artık nişan ne zaman olur hiççç bilemiormmm evde kaldım ben galba
geçmiş olsun dalancığım dikkat et kendine çok guldm eşine ya göbegnı kaşıodu demek

bişi olmaz vücudun bayram etmiştir sıkı yönetim bitti demiştir
ceza yok sana cumaya cok var daha toparlarsın

çok tşekkür ederim.sizlerinde anlayışınız için.

kızını almaya gittin annen hazırlmaış misss gibi kavurmaları yemezsen olmazdı demi dalincim...Afiyet olsun artık bu bi iki gün dengemelemeye çalış bol hareket sebze hallet sen yaparsın şekerim... bi daha olmasın haaaaaaaaaaaheee bide çikolata yemişsin ohhhhhhhh maşallah sefan olsun ama kesinlikle dengele 1-2 gün en azından bol hareket

herkese günaydınlar hanımlar günümüz aydın, şansımız bol, bahtımız açık olsun... Sağlıklı yemeklerle geçireceğimiz güzel bir gün diliyorum hepimize.

günaydınnn şekerpareler nihayet erken kalkabildimm henuz kahvaltı yapmadm hcte ıstemıyo cnm ama yemek lazm

tatılden dolayı cogunuzu goremedım sayfada umarım herks gelır bgun büşşte ıyıleşmıstır inşşş
bugün yıne evdeyım grubun nobetını tutmaya talıbım

rüyamda ne gördm muhtesem yuzyılda hurremın yardmcısı nıgarın kocası varya onla aşk yaşıodukkk gnul ister kıvancla yasamak ama o nerden cıktıysa

günaydın fıstıklarrrrrr....

bu hafta mutluyum huzurluyum içim rahat... hafta sonum diğer haftasonlarıma nazaran iyi geçti... önüme bi sürü kaçamak fırsatı çıkmasına rağmen ben direndim ve hiç kaçamak yapmadım onun için içim rahat....

cumaya 5 gün var ve ben inatla bugün de tartılmadım normalde hafta sonum kötü geçtiyse tartılırdım ama bu hafta cumaya kadar tartıya çıkmıcam...

kaçamağı olan yada yediğinin normalin üstünde olduğuna inanlar... kalkın ve silkelenin hareket edin hemde bol bol hemde hiç olmadığı kadar hareket edin ki vucut şoka girsin şaşırsın... dengeli ve düzenli beslenin öğün atlamayın ve ara öğünlerinizi ihmal etmeyin 2 satte bir liğdeye gıda girişi sağlayın... suyunuzu ihmal etmeyin.. hergün mutlaka bir fincan yeşil çay için.... sporunuzu ihmal etmeyin... spor dışındada hareket edin kalkın balkona çıkın odalarda dolanın.. merdivenden inin bakkala gidin fırsatınız varsa uygunsanır yürüyün aylak aylak da olsa hareket edin.....

he rüstem paşayla mı o dizide çok fena adamlar var gne rüstemse iyi

günaydın cicim

ben bu sabah tartıldım ve baya + çıktım juju..kaçamağımda yok
ama bana hep böyle oluyo
akşamları tok yatarsam sabaha + çıkıyorum aç yatarsam - dün tok yatmışım demek

JUJU cum süpersin valla bak yeşil çayımı aklımada getirdin hemen gidip bi yeşil çay yapayım keyfime bakayım

sana bir abla,arkadaş beni şuan ne olarak görüyorsan artık ufak bir tavsiyem var esoşum.....hayatını sakın sınavlara odaklayıp erteleme sonra çok pişman olursun.....sevdiğin kişi hakkında bir şüphen yoksa uzatmanın anlamı yok...tabi bekleyıp önce işe girip sonra evlenen arkadaslarımız da var sanırım aysunayy öyle yapmıstı ama ya atanamazsan bu ihtimali unutma.....
annem benı 3 yıl beklettı ....önce atan sonra evlılık dedi....işe girmeden vermem dedi.....belki de büyük konustu hala atanamadıgıma göre....ne mi oldu yaş 25 olunca vermek zorunda kaldı ve inan ben evlenmeden önce 75 aldıgım kpss den evlenınce 84 aldım....eger çok büyük stres yapıp,sınavda bayılacak duruma gelmeseydım 90 alırdım......
eğer eş ruhum bu diyorsan yola beraber de devam edebilirsin ,bu konu da kendıne sınırlama getirme hem ne demişler..hayırlı işlerinizi uzatmayınız....

alemsin garfi yaa çok güldüm muhteşem yy izlemiyom ama bu hafta bakacam kimmiş nigarın kocası diye

jujum çok doğru diyosun canım bende bu haftasonunu kaçamaksız geçirdim sayılır haa ctesi akşam 1/2 tutku yedim (paket değil 1 tanesinin yarısı oğlana yediriyordum accık ısırdım benim de haftasonu kaçamağım o ve 2-3 yudum rakı oldu onun dışında olmadı stesi kendime göre accık abartı olunca tartıya çıktım dün sabah bi de regli olmuştum onun şişi indimi acaba diye 75 i gördüm çok mutlu oldum keşke gecen çarşamba falan regli olaydım cuma gün 1 kg nun üstünde vermiş olacaktım bakalım bu cumaya ne olacak pilates lastiği aldırdım komşuma benim bacaklarım çok kalın basen var onunla harekete başladım 50 şer bacak hareketş hergün akşam ondan yapacağım dvd arızalandı bizim o yüzden tv den spor yapamadım ama mekik ve bacak hareketi ve biraz da yürüyüşle tamamladım haftaiçi daha çok yürüyüş yapacağım bu sabah kahvaltıda büyük oğlanın beslenmesine börek yamıştım 1/2 dilim börek yedim artık öğle ve akşamı ona göre telafi edeceğim hedefim 7 nisan da büyük oğlanın doğum günü var o tarihe kadar 5 kg verip 70 e inmek umarım beceririm

sen dua et canım rüyana ben sabaha kadar müslüm gördüm.. normaldede öyle pek sevmem ama rüyama girdi namızsız....
ben bu sabah tartıldım ve baya + çıktım juju..kaçamağımda yok
ama bana hep böyle oluyo
akşamları tok yatarsam sabaha + çıkıyorum aç yatarsam - dün tok yatmışım demek
tartılmamak belkide böyle zamanlarda iyi oluyor .. mesela sen şimdi setres yaptın artı çıktın diye ba aben ne çıktığımı bile bilmediğmiden rahatım... peki artı çıktın diyelim yılmak yok düzgün ve düzenli beslen bollllll hareket et.. akşamlarını hafif şeylerle geçiştir ozaman...

JUJU cum süpersin valla bak yeşil çayımı aklımada getirdin hemen gidip bi yeşil çay yapayım keyfime bakayım

arada bir hatırlatmak gerekiyor bende unutuyorum burda birisi yazarsa aaaa evet içmedim bugün diyorum birbirimizi bu şekilde motive etmek zaten amaç..

kızlarrrr doktorumu izleyin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…