Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet GARFİELD cornellanın dediğine katılıyorum kesinlikle hayırlı işlerde uzatmamak en doğrusu iş mevzusuda benim bi çok arkadaşım var atanamayıp evlendikten sonra atanıp işlerine girdiler. Senin için hayırlısı olsun garfield

kız rüstem paşa yakısıklı adam ne istiyon yoksa şah sultanın kocasını mı

evet ivett bende cok mutluyum limonatayı kaçamkatna saymazsanız hiç kaçamagım yokkkk ayrıca sporumda aksatmadım size ve daline söz verdiğim gibi bu hafta 5. takımın haftası olacak çok pis geliyoruz dağılın uleynnnnnnnnnnnn

evet tuğbişim çok haklısın katılıyorum sana...

ben önce iş sonra eş dedim her zaman ama benim hayatımda kimse yoktu ozamanlar rahat rahat bunu dyebildim..
eğer ki sizin gibi hayat arkadaşımı ozamanlar bulmuş olsa idim 3 yıl sınava gircem de atancam diye beklemezdim...hayatımı ertelemezdim evlenirdim

ünide sevdikleri olan arkadaşlarım hep evlendiler sınav vs düşünmeden ama evlenince çoğu atandı gene..evlenincede olur yani esracım,tuğbişim

zaten önemli olan insanın kendi dengesini bilmesi... bir öğünde abarttığının farkına varıp diğer uğününde onu dengelemesi...

plates aahh ahh özledim valla seviyordum ben plates yapmayı lastikle yapılan hareketleri daha bi seviyordum basak kasları esniyor boyun uzuyor... .. callen dede esneme var sanırım onun için hoşuma gidiyor yapıyorum ama platesin yeri ayrı... calleni 1 ay yapacağım gözle görülür bir iyileşme olmazsa platese başlıcam bende

ben bu dilara koçagı sevmıyorum ya.......canan karatayıma soğuk davranmıştı:95::95::95::95::95:

ananas ile greyfurt zaten yiyoz biz hacıııııııııı

aaaaaaaaaaaa gamze yok genelde oluyordu:44::44::44::44:

evet bende merak edıyorum dün akşam da belli bir saatten sonra yoktu.......kızlar lahana da pazarda ne kadar ucuz ya yakında bedava verecekler bu hafta 50 kurustu.......lahana salatası yapıyorlar tv de....

evet juju ben kendimi iyi biliyorum benim akşamları aç yatmam lazım yoksa olmuyoooo....
gün içinde 3 saatt tespor yapsam gece tok yatarsam sabaha şiş ve + uyanıyorum..
kahvaltımı sıkı yapıp akşamları geçiştirmem hatta aç yatmam lazım benim..
bundan böyle öyle yapıcam..
hedefi tuturmak için 700 ge vermem yetecekti ama şimdi çok vermem gerekecek
açlık grevindeyim

juju bunları yapmış kadar yoruldm valla bnde brazdan kahvaltmı edym ackmaya basladm

he rüstem paşayla mı o dizide çok fena adamlar var gne rüstemse iyi

günaydın cicim
malkocoglunu ıstıorm bennnnnnnn

saol cnm hep soruorm zaten sızlere tecrubelerınızden yararlanmak isterim benım erk. arkıma karsı bi şüphem endişem yok şu an bile evlenebiliirm ama doğuda ve bi koyde çalışyoo ve eş durumu dısındada gidemez baska bi yere bunun içinde benım atanıp snra evlenmemız lazm ben diyorum evlenelım yaza fln die ama annemler gndermıyo benı oraya bıızm sulalede evlenıpte ankara dısına gıden yok hiçç herkes ankarada sankı gdınce bısı oluomus gbi benıde gndermıolar erkek arkımda ıstemıo bnm oraya gtmemı sen burda yapmazsn dio akşama kdr evde olcaksın delirirsin dio oda bıraz kendını suclu hıssetcek bn oraya gdersem sanıırm huzursuz oluruz die düşünüyo ben burdada evdeym cok gezen biri değilim ordada yapabılırım bnce onunda evlenmek ıstedgne emınım ugrasyo birsure ailelerimiz bilyo fln belki önümüzdeki şubat nıkah yaparz ben özelde calışırsam es durumundan gelebilsin dıe yoksa 2014 yazına kalcak bizim nıkah dugun kasımdada atanırsam subattada o gelcek anca ole kavscaz haaa ben atanamadm nolck hiç bilmiorm ya ben herseyı goze alıp orya gtcem yada orya gtcem yanı baska yol yokkkk

hımmm bak doğu da merkezde olsa neyse de köyde çalısması senın acından sıkıntı olur.....bende evlendmen hep evdeydım cok gezmezdım ama yanında ailen,akrabaların oluyor bunu evlenınce daha iyi anlıyorsun eve gelen komsularını bile arıyorsun evlenınce....gurbet cok zor ..kimse yok......o yüzden ertelemekte haklısın...çok zorlanacagını düşünüyorum bende ....ama şu ankara dışı kısmet artık.....

cnm ben sana bir de katiplik ile ilgili bir soru soracaktım..diplomanın aslını mı götürdün giderken......

bnde cnm akşam gec yersem sabah aç uyanıorm bıde gece meyve yersek ole uyanırmıısz en iyisi yememek:26:
malkocoglunu tercıh edersımm jujum
saol cnm ya inşş gzl olur sonum

ben buyuk konustum evlenmıcem dedım 28den önce evlenmem dedım snra bu şahsiyet cıktı karsıma basladı ılk ayda evlenme teklıfıne ben bı korktum ben evlenmem gt basmdan dedm simdi deli gbi evlenmek istiorm yas 22 cocukta ıstemıorm hıc sevmem dedım kesın üçer beşer olck asla uzaktan biriyle evlenmem sevmem dedım oda geldi başıma annem yalvardı öss donemınde ogretmen ol die ben ogretmenlerı sevmıorm ogretmenlıgıde sevmıorm olmam dedım all sımdı sevglım öğretmennn erkek arkım ankarayı hıc sevmezmıs ankarada yasamam ben dedı sımdı ankaraya gemek ıcın yırtınıo kilolu bırıyle sevglı olmam demıs alll kıloluyum senı ozelde calıstrmam dedı calıştım valla bizzzz buyuk ye buyuk knusmanın en gzll örnegiyz çift olarak

sonumu merakla bekliorm

aslınıda gtrdum fotokobi verysnya zaten dedm aslına bakıp onaylıcakmısınız die gerek yok dedı bılg. sertifikamada bakmadılar hiç zaten bi havalı memurlar kadın ben gelınce yanındakı adama baktı guldu kıllandım zaten

deseydın ki ne gülüyonuz acın da siz bi taraflarınıza gülün deseydın

tmm cnm zaten benım de katiplik işi yatıyo gibi manavgat bızım buraya 60 km......evden saat 6 da cıkmam lazım ki anca yetıseyım.....evden otogara gıt ordan manavgata manavgattan adliyeye 3 vasıta.....:26::26::26:

evet gamze yok belki dışarıya çıkmıştır...

rabişte hast.gidecekti inş.güzel haberleriyle gelir

hadi ya ölüm yolu gbi hayırlııs olsn cnm bnm olsa valla kapıda bıncem dolmusa adlıyenın kapıısnda ıncemde işte o gun sırayı bı grseydın bn 1400. kişiyim perş basvrdum kaba bı hesaba gore 5000 kışı basvryo ankaraya alcagı 150 kısı

Ayyyy ölem sana, sen normal yemişsin bitaneciğim..2 aydır hiç ödül yoktu çikolatalar da ödül olsun garibim A-normal yemeğe alışınca, Normallik vurmuş gel burayaa gelll...sarıl bakemm sıkıca banaa :81::81:

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…