- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #82.681
evet GARFİELD cornellanın dediğine katılıyorum kesinlikle hayırlı işlerde uzatmamak en doğrusu iş mevzusuda benim bi çok arkadaşım var atanamayıp evlendikten sonra atanıp işlerine girdiler. Senin için hayırlısı olsun garfieldsana bir abla,arkadaş beni şuan ne olarak görüyorsan artıkufak bir tavsiyem var esoşum.....hayatını sakın sınavlara odaklayıp erteleme sonra çok pişman olursun.....sevdiğin kişi hakkında bir şüphen yoksa uzatmanın anlamı yok...tabi bekleyıp önce işe girip sonra evlenen arkadaslarımız da var sanırım aysunayy öyle yapmıstı ama ya atanamazsan bu ihtimali unutma.....
annem benı 3 yıl beklettı ....önce atan sonra evlılık dedi....işe girmeden vermem dedi.....belki de büyük konustu hala atanamadıgıma göre....ne mi oldu yaş 25 olunca vermek zorunda kaldıve inan ben evlenmeden önce 75 aldıgım kpss den evlenınce 84 aldım....eger çok büyük stres yapıp,sınavda bayılacak duruma gelmeseydım 90 alırdım......
eğer eş ruhum bu diyorsan yola beraber de devam edebilirsin ,bu konu da kendıne sınırlama getirmehem ne demişler..hayırlı işlerinizi uzatmayınız....
günaydınnn şekerpareler nihayet erken kalkabildimm henuz kahvaltı yapmadm hcte ıstemıyo cnm ama yemek lazm
tatılden dolayı cogunuzu goremedım sayfada umarım herks gelır bgun büşşte ıyıleşmıstır inşşş
bugün yıne evdeyım grubun nobetını tutmaya talıbım
rüyamda ne gördm muhtesem yuzyılda hurremın yardmcısı nıgarın kocası varya onla aşk yaşıodukkk gnul ister kıvancla yasamak ama o nerden cıktıysa
günaydın fıstıklarrrrrr....
bu hafta mutluyum huzurluyum içim rahat... hafta sonum diğer haftasonlarıma nazaran iyi geçti... önüme bi sürü kaçamak fırsatı çıkmasına rağmen ben direndim ve hiç kaçamak yapmadım onun için içim rahat....
cumaya 5 gün var ve ben inatla bugün de tartılmadım normalde hafta sonum kötü geçtiyse tartılırdım ama bu hafta cumaya kadar tartıya çıkmıcam...
kaçamağı olan yada yediğinin normalin üstünde olduğuna inanlar... kalkın ve silkelenin hareket edin hemde bol bol hemde hiç olmadığı kadar hareket edin ki vucut şoka girsin şaşırsın... dengeli ve düzenli beslenin öğün atlamayın ve ara öğünlerinizi ihmal etmeyin 2 satte bir liğdeye gıda girişi sağlayın... suyunuzu ihmal etmeyin.. hergün mutlaka bir fincan yeşil çay için.... sporunuzu ihmal etmeyin... spor dışındada hareket edin kalkın balkona çıkın odalarda dolanın.. merdivenden inin bakkala gidin fırsatınız varsa uygunsanır yürüyün aylak aylak da olsa hareket edin.....
sana bir abla,arkadaş beni şuan ne olarak görüyorsan artıkufak bir tavsiyem var esoşum.....hayatını sakın sınavlara odaklayıp erteleme sonra çok pişman olursun.....sevdiğin kişi hakkında bir şüphen yoksa uzatmanın anlamı yok...tabi bekleyıp önce işe girip sonra evlenen arkadaslarımız da var sanırım aysunayy öyle yapmıstı ama ya atanamazsan bu ihtimali unutma.....
annem benı 3 yıl beklettı ....önce atan sonra evlılık dedi....işe girmeden vermem dedi.....belki de büyük konustu hala atanamadıgıma göre....ne mi oldu yaş 25 olunca vermek zorunda kaldıve inan ben evlenmeden önce 75 aldıgım kpss den evlenınce 84 aldım....eger çok büyük stres yapıp,sınavda bayılacak duruma gelmeseydım 90 alırdım......
eğer eş ruhum bu diyorsan yola beraber de devam edebilirsin ,bu konu da kendıne sınırlama getirmehem ne demişler..hayırlı işlerinizi uzatmayınız....
alemsin garfi yaa çok güldüm muhteşem yy izlemiyom ama bu hafta bakacam kimmiş nigarın kocası diye
jujum çok doğru diyosun canım bende bu haftasonunu kaçamaksız geçirdim sayılır haa ctesi akşam 1/2 tutku yedim (paket değil 1 tanesinin yarısı oğlana yediriyordum accık ısırdım benim de haftasonu kaçamağım o ve 2-3 yudum rakı oldu onun dışında olmadı stesi kendime göre accık abartı olunca tartıya çıktım dün sabah bi de regli olmuştum onun şişi indimi acaba diye 75 i gördüm çok mutlu oldum keşke gecen çarşamba falan regli olaydım cuma gün 1 kg nun üstünde vermiş olacaktım bakalım bu cumaya ne olacak pilates lastiği aldırdım komşuma benim bacaklarım çok kalın basen var onunla harekete başladım 50 şer bacak hareketş hergün akşam ondan yapacağım dvd arızalandı bizim o yüzden tv den spor yapamadım ama mekik ve bacak hareketi ve biraz da yürüyüşle tamamladım haftaiçi daha çok yürüyüş yapacağım bu sabah kahvaltıda büyük oğlanın beslenmesine börek yamıştım 1/2 dilim börek yedim artık öğle ve akşamı ona göre telafi edeceğim hedefim 7 nisan da büyük oğlanın doğum günü var o tarihe kadar 5 kg verip 70 e inmek umarım beceririm
evet tuğbişim çok haklısın katılıyorum sana...
ben önce iş sonra eş dedim her zaman ama benim hayatımda kimse yoktu ozamanlar rahat rahat bunu dyebildim..
eğer ki sizin gibi hayat arkadaşımı ozamanlar bulmuş olsa idim 3 yıl sınava gircem de atancam diye beklemezdim...hayatımı ertelemezdim evlenirdim
ünide sevdikleri olan arkadaşlarım hep evlendiler sınav vs düşünmeden ama evlenince çoğu atandı gene..evlenincede olur yani esracım,tuğbişim
aaaaaaaaaaaagamze yok genelde oluyordu:44::44::44::44:
sen dua et canım rüyana ben sabaha kadar müslüm gördüm.. normaldede öyle pek sevmem ama rüyama girdi namızsız....
tartılmamak belkide böyle zamanlarda iyi oluyor .. mesela sen şimdi setres yaptın artı çıktın diye ba aben ne çıktığımı bile bilmediğmiden rahatım... peki artı çıktın diyelim yılmak yok düzgün ve düzenli beslen bollllll hareket et.. akşamlarını hafif şeylerle geçiştir ozaman...
arada bir hatırlatmak gerekiyor bende unutuyorum burda birisi yazarsa aaaa evet içmedim bugün diyorum birbirimizi bu şekilde motive etmek zaten amaç..
kızlarrrr doktorumu izleyin.....
juju bunları yapmış kadar yoruldm vallagünaydın fıstıklarrrrrr....
bu hafta mutluyum huzurluyum içim rahat... hafta sonum diğer haftasonlarıma nazaran iyi geçti... önüme bi sürü kaçamak fırsatı çıkmasına rağmen ben direndim ve hiç kaçamak yapmadım onun için içim rahat....
cumaya 5 gün var ve ben inatla bugün de tartılmadım normalde hafta sonum kötü geçtiyse tartılırdım ama bu hafta cumaya kadar tartıya çıkmıcam...
kaçamağı olan yada yediğinin normalin üstünde olduğuna inanlar... kalkın ve silkelenin hareket edin hemde bol bol hemde hiç olmadığı kadar hareket edin ki vucut şoka girsin şaşırsın... dengeli ve düzenli beslenin öğün atlamayın ve ara öğünlerinizi ihmal etmeyin 2 satte bir liğdeye gıda girişi sağlayın... suyunuzu ihmal etmeyin.. hergün mutlaka bir fincan yeşil çay için.... sporunuzu ihmal etmeyin... spor dışındada hareket edin kalkın balkona çıkın odalarda dolanın.. merdivenden inin bakkala gidin fırsatınız varsa uygunsanır yürüyün aylak aylak da olsa hareket edin.....
malkocoglunu ıstıorm bennnnnnnn
he rüstem paşayla mıo dizide çok fena adamlar var gne rüstemse iyi
günaydın cicim
sana bir abla,arkadaş beni şuan ne olarak görüyorsan artıkufak bir tavsiyem var esoşum.....hayatını sakın sınavlara odaklayıp erteleme sonra çok pişman olursun.....sevdiğin kişi hakkında bir şüphen yoksa uzatmanın anlamı yok...tabi bekleyıp önce işe girip sonra evlenen arkadaslarımız da var sanırım aysunayy öyle yapmıstı ama ya atanamazsan bu ihtimali unutma.....
juju bunları yapmış kadar yoruldm vallabnde brazdan kahvaltmı edym ackmaya basladm
malkocoglunu ıstıorm bennnnnnnn
saol cnm hep soruorm zaten sızlere tecrubelerınızden yararlanmak isterim benım erk. arkıma karsı bi şüphem endişem yok şu an bile evlenebiliirm ama doğuda ve bi koyde çalışyoo ve eş durumu dısındada gidemez baska bi yere bunun içinde benım atanıp snra evlenmemız lazm ben diyorum evlenelım yaza fln die ama annemler gndermıyo benı oraya bıızm sulalede evlenıpte ankara dısına gıden yok hiçç herkes ankarada sankı gdınce bısı oluomus gbi benıde gndermıolar erkek arkımda ıstemıo bnm oraya gtmemı sen burda yapmazsn dio akşama kdr evde olcaksın delirirsin dio oda bıraz kendını suclu hıssetcek bn oraya gdersem sanıırm huzursuz oluruz die düşünüyo ben burdada evdeym cok gezen biri değilim ordada yapabılırım bnce onunda evlenmek ıstedgne emınım ugrasyo birsure ailelerimiz bilyo fln belki önümüzdeki şubat nıkah yaparz ben özelde calışırsam es durumundan gelebilsin dıe yoksa 2014 yazına kalcak bizim nıkah dugun kasımdada atanırsam subattada o gelcek anca ole kavscaz haaa ben atanamadm nolck hiç bilmiorm ya ben herseyı goze alıp orya gtcem yada orya gtcem yanı baska yol yokkkk
bnde cnm akşam gec yersem sabah aç uyanıorm bıde gece meyve yersek ole uyanırmıısz en iyisi yememek:26:evet juju ben kendimi iyi biliyorum benim akşamları aç yatmam lazım yoksa olmuyoooo....
gün içinde 3 saatt tespor yapsam gece tok yatarsam sabaha şiş ve + uyanıyorum..
kahvaltımı sıkı yapıp akşamları geçiştirmem hatta aç yatmam lazım benim..
bundan böyle öyle yapıcam..
hedefi tuturmak için 700 ge vermem yetecekti ama şimdi çok vermem gerekecek
açlık grevindeyim
malkocoglunu tercıh edersımm jujumsen dua et canım rüyana ben sabaha kadar müslüm gördüm.. normaldede öyle pek sevmem ama rüyama girdi namızsız....
tartılmamak belkide böyle zamanlarda iyi oluyor .. mesela sen şimdi setres yaptın artı çıktın diye ba aben ne çıktığımı bile bilmediğmiden rahatım... peki artı çıktın diyelim yılmak yok düzgün ve düzenli beslen bollllll hareket et.. akşamlarını hafif şeylerle geçiştir ozaman...
arada bir hatırlatmak gerekiyor bende unutuyorum burda birisi yazarsa aaaa evet içmedim bugün diyorum birbirimizi bu şekilde motive etmek zaten amaç..
kızlarrrr doktorumu izleyin.....
saol cnm ya inşş gzl olur sonumevet GARFİELD cornellanın dediğine katılıyorum kesinlikle hayırlı işlerde uzatmamak en doğrusu iş mevzusuda benim bi çok arkadaşım var atanamayıp evlendikten sonra atanıp işlerine girdiler. Senin için hayırlısı olsun garfield
evet tuğbişim çok haklısın katılıyorum sana...
ben önce iş sonra eş dedim her zaman ama benim hayatımda kimse yoktu ozamanlar rahat rahat bunu dyebildim..
eğer ki sizin gibi hayat arkadaşımı ozamanlar bulmuş olsa idim 3 yıl sınava gircem de atancam diye beklemezdim...hayatımı ertelemezdim evlenirdim
ünide sevdikleri olan arkadaşlarım hep evlendiler sınav vs düşünmeden ama evlenince çoğu atandı gene..evlenincede olur yani esracım,tuğbişim
hımmm bak doğu da merkezde olsa neyse de köyde çalısması senın acından sıkıntı olur.....bende evlendmen hep evdeydım cok gezmezdım ama yanında ailen,akrabaların oluyor bunu evlenınce daha iyi anlıyorsun eve gelen komsularını bile arıyorsun evlenınce....gurbet cok zor ..kimse yok......o yüzden ertelemekte haklısın...çok zorlanacagını düşünüyorum bende ....ama şu ankara dışı kısmet artık.....
cnm ben sana bir de katiplik ile ilgili bir soru soracaktım..diplomanın aslını mı götürdün giderken......
sonumu merakla bekliorm
aslınıda gtrdum fotokobi verysnya zaten dedm aslına bakıp onaylıcakmısınız die gerek yok dedı bılg. sertifikamada bakmadılar hiç zaten bi havalı memurlar kadın ben gelınce yanındakı adama baktı guldu kıllandım zaten
deseydın ki ne gülüyonuz acın da siz bi taraflarınıza gülün deseydın
tmm cnm zaten benım de katiplik işi yatıyo gibimanavgat bızım buraya 60 km......evden saat 6 da cıkmam lazım ki anca yetıseyım.....evden otogara gıt ordan manavgata manavgattan adliyeye 3 vasıta.....:26::26::26:
kızlar benı asın kesın naparsanız yapın hangı cezayı versneız razıyım allah kahretmesın benı ben bukadar nasıl yedım ya ben 2 aydır ılk defa bukadar sey yedım
sabah kahvaltı yok
ara 3 gofret
ogle
yarım tabak et kavurma yarım tabak pılav yarım tabak salata 1 mınık dılım beyaz ekmek
ara bır tane metro
aksam yarım tabak et kavurma kocaman bır dılım koy ekmegı :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: bı parca salata 2 yudum fanta 1 bardak cay
ara yok
verecegınız her cezaya ve ıctenlıkle edılşmıs her kufre razı olaraktan ve goze alaraktan tırsa tırsa sıze 1 lokma cıkolata bıle yedırmezken dunyaları yemıs olarak huzuruna cıkıyorum.cezam nedır cekerım agaaa
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ekmek kadayıflarım-şekerparelerim
bugün geç gelicem ama okulda nöbetçiyim fırsat bulursam girerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?