Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

normal makarna
domates küpleri
domates salçası
dövülmüş ceviz
1 yk zeytinyagı
1 çk toz biber
2 diş sarımsak
karabiber

neden ceviz.......ceviz-domatesle yendığinde zayıflamaya yardımcı oluyormuş......

Kanal D yi açsana, ama canın çekerse açmaa, benim gözüm doyunca karnım doyuyor ve yemiş gibi oluyorum, hatta bazen çok yiyiyp midem bulanmış gibi oluyorum

.

ne gzl şeyler oluyomus sana bana hep tam tersi oluo
nurselede bayılıorm ama acamam valla acarsam acıkırım zten yenı yaptm kahvaltııı

ben bu sefer gdıorm calışmayaa kesın net

En yorgun anınızda bile yapabileceğiniz bu hareketler,
hem kan dolaşımınızı hızlandıracak, hem de sizi rahatlatacak!

1)Yan yatarak dizlerinizi bükün ve kollarınızı, avuç içlerinizi birleştirerek önünüze doğru uzatın.

2)Duruşunuzu bozmadan üstteki kolunuzu yavaşça kafanızın üstüne doğru kaldırın.

3)Kolunuz kafanızın üzerine kadar geldiğinde, sırtınızı yavaşça döndürün ve arkanızı yere yaslayın. Kolunuzu yanınıza doğru açarak parmak uçlarınıza doğru bakın.

4) Bacaklarınızı döndürerek ilk pozisyonunuza dönün ve hareketi tekrarlayın.

Not: Herhangi bir fiziksel rahatsızlığı bulunan kullanıcılarımızın bu egzersizleri yapmadan önce doktoruna danışmasını öneririz.

.

Kanal D yi açsana, ama canın çekerse açmaa, benim gözüm doyunca karnım doyuyor ve yemiş gibi oluyorum, hatta bazen çok yiyiyp midem bulanmış gibi oluyorum

.

bende ona bakıyorum gamze yaa banduma yı kastamonulular çok güzel yapıyorlar gecen sene gittiğimde yemiştim şimdi onun tarifini bekliyom eğer kaçırmadıysam zayıflayınca bende evde yaparım

bu arada hep unutuyom avatarına bayıldım kakılmışım benim

Sevda ve eltisi de yapar bunu, çok ağır kokuyor ama, acayip kalorili birde..ben yemiştim..o gün mide bulanmasından öldümm :26::26:

.

ben bugün erişteli ,ıspanak başı ile yapılan yeşil mercimek çorbası
tavuklu bulgur pilavı
yapacagım......ama ben;
sadece tavuk yemeyi düşüünüyorum(pilavsız)...belki 1 kase de çorbadan alırım....bol limonlu

Benimde son günlerde bulgur pilavı çekiyor canım ama du bakalım ne zaman yapmak kısmet olucak
Bu arada yüzde 90 kocam akşama gene yok...ot mot ne bulduysam yerim artık

Son düzenleme:
‎"Para ile her şeye sahip olunacağı söylenir.!
Yiyecek satın alabilirsin, ama iştah satın alamazsın.
İlaç alırsın ama sağlık alamazsın.
Bilgi alırsın ama bilgelik alamazsın.
Gösteriş alırsın ama güzellik alamazsın.
Eğlence alırsın ama neşe alamazsın.
Tanıdık alırsın ama dost alamazsın.
Hizmetçi alırsın ama sadakat alamazsın.
Boş vakit alırsın ama huzur alamazsın.
Para ile her şeyin kabuğunu alır ;
Hiçbir şeyin çekirdeğini alamazsın..! "

Arne Garborg

Kızlar ne kadar anlamlı değil mi?

cornellacım tarfi hemen bi köşeye yazıyorum. Sen lahana salatası derken ben meleği izleyemedim gittim lahana salatası yaptım öğle yemeği derken kaçırmışım şu makarnayı... bi gün yapayım

süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…