Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

platesin esneme hareketlerinden birisi sevdiğim bi esneme...

akşama ne yiyeceğimi bilmiyorum evde kereviz var .. Pırasa var... Hangisi denk gelirse onu pişiricim ama ben ne yerim bilmiyorum akşam karar veririm

selam dalin canin sağolsun bundan sonra dikkat edersin.ama kavaltı en önemli öğün ya onu hic bir zaman atlama canısı.onu atlarsan hem cok yersin hemde metebolizyonumuz calismazmış.

kırk yılda bir olsun o kadar..kızının gelmesi şerefine diyelim

ya hala cnm cok sıkkın sankı 3 kılo almıs gıbı hıssedıyorum sısmıs gıbı verdıklerımı gerı almıs gıbı tartıya cıktım tartı eksı bıle gosterdı cumadan bu yana ama ben hala kılo almıs gıbı hıssedıyorum kaynos yapmıs kavurmaları dayanamadım2 aydan bu yana vucut hıc bukadar doymamıstı ve doldurulmamıstı sasırdı garıbım bole oldu

aklıma gelıyoda sag gozum seyrıyo nıttım ben yahu neredeyse masyaı yıcekmısım ya laa

kızımla kavustuk sonunda bızı gorunce okadar sevındıkı kuzum cok ozlemıs kardeslerının yanına kosturup ellerını ayakalrını optu bı gorsenız yzuunde guller actı son 2 gundur huysuzlanmıs anne baba dıye aglamıs kuzumm.eve gırıncede cok sevındı gorulmeye degerdı evımn nesesı geldı ohhh bee

sıze muthıs bı haberım var kızlar merak edın acık

Yaaaaaaaa ben çatlarımmm off dalinim öyle kısa ve öz ifade etmişsin ki..kardeşinin ayağını öpüşüne kurban olsunlarr :26::26:

.

kızlar merhaba..
az once geldım doktordan kan alındı hormon bakılacak ogleden sonra cıkacak sonuclar.. doktoru sevıyorum ya cok acıklayıcı konusuyo kadın. sımdı lh ve fsh degerlerı onemlı eger cok uc degerler cıkmazsa klomen e baslıcak eger degerler uc cıkarsa ıgnee... hayırlısı olsunnn dıyorumm

daliinnnnnnnnn hamilemisin yoksaaaaaa

Hayırlısı olsun tatlım, bu durumda insan ne olur hayırlı et allahım da olsun diye düşünüyor daha çok

Kafayı hamilelikle bozmuş bir vaka

.

kızcelerım hadı meak ettırmeyım kıyamadım
dun koyden geldık gecte geldık uzerımı degıstırırken gozum aynaya carptı ve bole oldum aynen sırasıyla

:26::26::26::26::26::26:

evet sırasıyla sekılden skele gırdım.
yan taraflarımdakı kurek kemıkelrımın altındakı (kurek kemıgımı oda ne epeydır ayrıyız ama yer olarak anlattım)sarkıklarım bıldıgın asa dogru sallananlar yuzde yuz uzerınden dusunursek yuzde 30 a falan ınmıs ve artık asagı dogru sallanmıyo bayagı kalkmıs kat yerı kalmamıs hafıf bı cıkıntı seklını almıs nasıl mutlu oldum bılemezsınız bagırmısım esım noluyo kızzzzzz dıyo
nasıls evındım nasıl sevındım anlatamam sıze artık yanlar sallanmıyo kaybolmus hafıf cıkıntı gıbı kalmıs oda gıder emınım ve ondekı sarkıkta yukarı dogru cıkmıs ya ben meger 3 haftadır hıc bakmamısıms arkıklarıma

1 hafta callen yaptım ve bukadar ıse yarayacagını bana deseler ınanmazdım bırakmayın kızalr 1 haftada sarkıklarımın yarısı gıttı callene devam hakaten callenın ustesınden gelemeyecegı gobek yok yok yok
sporuma devam eder ve 15 kılo daha verırsem callenıde bırakmazsam 2 ay bende gobek moıdebek kalmaz gıbı.dumduz olabılıtesı var gıbı sıze soleyene kadar ıcımde patlıcaktı sevıncım

platesin esneme hareketlerinden birisi sevdiğim bi esneme...

akşama ne yiyeceğimi bilmiyorum evde kereviz var .. Pırasa var... Hangisi denk gelirse onu pişiricim ama ben ne yerim bilmiyorum akşam karar veririm

sende yapacagın yemekten ye işte..kereviz,pırasa ikiisde süper (ben sevmem o ayrı)

çatlatma insanı söyle hadi....

hımm güzel bir haber oluyor galiba bu?

Yaaaaaaaa ben çatlarımmm off dalinim öyle kısa ve öz ifade etmişsin ki..kardeşinin ayağını öpüşüne kurban olsunlarr :26::26:

.

yok kızlar ne hamılelıgı bebegım daha 4 aylık.allah sızlere versın ınsss bana 3 tane yeter.olmayanların olur ınsssssss
su gotu gobegı toplasam baska bısey ıstemıyorum

Senin adına çok ama çok sevindim canım....Bende bu gün devam ediceğim calleneee

.

sende yapacagın yemekten ye işte..kereviz,pırasa ikiisde süper (ben sevmem o ayrı)

çatlatma insanı söyle hadi....

hımm güzel bir haber oluyor galiba bu?
yok kuzumm bı haber yok henuz hormon sonuclarına gore ya klomen kullancam ya ıgne bakalım beklemedeyım normal sartlarda hamıs olamıyorumm.... ama salmıyorum kendımıı ınsallah...
yok kızlar ne hamılelıgı bebegım daha 4 aylık.allah sızlere versın ınsss bana 3 tane yeter.olmayanların olur ınsssssss
su gotu gobegı toplasam baska bısey ıstemıyorum

amin canım da sole o zaman bee ne olduu

delü yaa bak bende sana söz verdim diye 2 gündür yürümediğim kadar yürüdüm bu hafta bizim haftamız olacak inşallah........

bu arada gamzeeeeeeee hani gecen gün sen,ben,dalin varken gizli bir ziyaretçi vardı ya...galiba ben onu çözdüm......sanıırm bugünkü şeyleri okuyunca anladım.birileri gelip gizli gizli kızlar acaba gittikleri takımda ne yazıyorlar dıye merak edıp gelip bakan biri....yanı gercek nick i ile gelip okumaya gururuna yediremıyor ama merak da edıyor...
nasıl çok mantıklı de mi?
üyelik tarihi şubatın son haftasıydı eğer martta olsaydı dalinle ilgili konu varya o muhabbet gelmişti aklıma ama şimdi teşhisi koydum

Varyaaa dedektif gecıt gibisin hahahahahahah okunuşunu yazdım hahahahah hadi hadi gecıt bacaklar

.

salma tabi..........eger bulursam buraya yapıştırayım linkini....ben kk sayesınde öğrendım pko falan neymiş nasıl bir rahatsızlıkmış falan fılan.....tabi benım gebelıkle işim yoktu nerd dydum diyet kısımlarında ..şöyle anlatayım;
kk da hani bayagı kilo verdıkten sonra başarı hikayelerini yazanlar var ya orada okumustum bir çok kez.....kilo verdikleri zaman pko yu da yendıklerını yazmıslardı.....darısı basına inş.....

oooo superms dalınnnn coksevındımmmmmm anam bugun hastaneye gıttık ya hep hamıle var normal olarak yaa hepsınde sadece gobek vardıı kılo mılo yokkkk hepsı zayıf hamıle yaaa

inş kuzummmm

hayırlısı olsun canım her şey gönlünce olur gönlünücze olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…