- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #82.761
platesin esneme hareketlerinden birisi sevdiğim bi esneme...[sıze=3]en yorgun anınızda bile yapabileceğiniz bu hareketler,
hem kan dolaşımınızı hızlandıracak, hem de sizi rahatlatacak!
1)yan yatarak dizlerinizi bükün ve kollarınızı, avuç içlerinizi birleştirerek önünüze doğru uzatın.
2)duruşunuzu bozmadan üstteki kolunuzu yavaşça kafanızın üstüne doğru kaldırın.
3)kolunuz kafanızın üzerine kadar geldiğinde, sırtınızı yavaşça döndürün ve arkanızı yere yaslayın. Kolunuzu yanınıza doğru açarak parmak uçlarınıza doğru bakın.
4) bacaklarınızı döndürerek ilk pozisyonunuza dönün ve hareketi tekrarlayın.
Not: Herhangi bir fiziksel rahatsızlığı bulunan kullanıcılarımızın bu egzersizleri yapmadan önce doktoruna danışmasını öneririz.[/sıze]
.
ben bugün erişteli ,ıspanak başı ile yapılan yeşil mercimek çorbası
tavuklu bulgur pilavı
yapacagım......ama ben;
sadece tavuk yemeyi düşüünüyorum(pilavsız)...belki 1 kase de çorbadan alırım....bol limonlu
selam dalin canin sağolsun bundan sonra dikkat edersin.ama kavaltı en önemli öğün ya onu hic bir zaman atlama canısı.onu atlarsan hem cok yersin hemde metebolizyonumuz calismazmış.
ohhhhhh öğleyin hem ekmek hem pilav..
metrolar
gofretler akşam ekmekler
olmamış dalinnnnnnn...çünkü kendni sabah aç bırakmışsın öğleyinde saldırmışsın tabi yemeklere
bugün çk güzel bi menü görürsem affederim
kırk yılda bir olsun o kadar..kızının gelmesi şerefine diyelim
gerekli uyarı için teşekkür ederim gamzemmmm
anlayışın için teşekkürler arzu... aramızda her zaman yerin var hiç çekinmeden dalabilirsin takıma ...
Menüleri genel olarak beğendim... hafta sonu olduğu için kahvaltılar geç yapıldı ve dolayısıyla öğünler ikiye düştü birçoğumuzda...
uyarı: gamze canım çerezi bir avuç içi olarak tüketme ara öğünde mutlaka sayarak ye
uyarı : chentiq sana ne dicemi sen zaten biliyorsun farkındasın onun için söylemiyorum...
uyarı : dalin ceza istiyorsun sen dimi ... hayır vermicem sana en büyük cezaaa menünü beğendim aferim süper olmuş dememdir
günaydınlarrrr
ben loc ve zoom kullanıyorum gayet güzel zoom mutfak temizliği, loc genel temizlik için bi de fırın temizleme var adını bilmiyom o da etkili
cnaım sıkma canını bi ara bizim işyerinde bi arkadasın fsh ı da 15 çıkmıştı kk da 40 la hamile kalıp doğum yapan var
ben erkek dr ları tercih ediyorum onlar daha düzgün davranıyorlar hiç bayan kadın doğumcu tercih etmiyorum devlette de özelde de gittim canım merak etme dalmazlar zaten eğer erkekse genelde bi bayan hemşire alır yanına muayene için sen rahat ol
kara lahana sarması muhteşem olur benim kayınvalde çok güzel yapar yaa arada yapıp gönderir deepfreeze atarım sonrasında pişirir yeriz tavsiye ederim
dalin cim
kahvaltı yapsaydın 3 gofreti yemzdin ara yapsaydın pilavla ekmeği yemezdin bence sen kendini çok aç bıraktığın için bir anda herşeye saldırdın bugünü ödül günü say ama lütfen 3+3 şeklinde daha düzenli beslen
gözün aydın buara kızın da gelmiş
menüler genelde güzel bi Sevda-m ın ödül menüsü bi de dalin inkini pek beğenmedim şimdi benimkine geldi siz yorum yapın bakımm
sabah
1 dilim ekmek
4-5 çatal pastırmalı yumurta
1/2 kk tulum peyniri
2 zeytin 2 çk bal (bu fazla oldu)
ara yok
öğle yok
ara yok
akşam
avuç içi kadar yufka ekmek
4 köfte
bol salata
2-3 yudum rakı
bnm düğün bu yazdı cnm atanamadığımdan 2 yıl snraya kaldı artık nişan ne zaman olur hiççç bilemiormmm evde kaldım ben galba
geçmiş olsun dalancığım dikkat et kendine çok guldm eşine ya göbegnı kaşıodu demek
bişi olmaz vücudun bayram etmiştir sıkı yönetim bitti demiştir
ceza yok sana cumaya cok var daha toparlarsın
kızını almaya gittin annen hazırlmaış misss gibi kavurmalarıyemezsen olmazdı demi dalincim...Afiyet olsun artık bu bi iki gün dengemelemeye çalış bol hareket sebze hallet sen yaparsın şekerim... bi daha olmasın haaaaaaaaaaa heee bide çikolata yemişsin ohhhhhhhh maşallah sefan olsun ama kesinlikle dengele 1-2 gün en azından bol hareket
Ayyyy ölem sana, sen normal yemişsin bitaneciğim..2 aydır hiç ödül yoktu çikolatalar da ödül olsungaribim A-normal yemeğe alışınca, Normallik vurmuş gel burayaa gelll...sarıl bakemm sıkıca banaa :81::81:
.
ya hala cnm cok sıkkın sankı 3 kılo almıs gıbı hıssedıyorum sısmıs gıbı verdıklerımı gerı almıs gıbı tartıya cıktım tartı eksı bıle gosterdı cumadan bu yana ama ben hala kılo almıs gıbı hıssedıyorum kaynos yapmıs kavurmaları dayanamadım2 aydan bu yana vucut hıc bukadar doymamıstı ve doldurulmamıstı sasırdı garıbım bole oldu
aklıma gelıyoda sag gozum seyrıyo nıttım ben yahuneredeyse masyaı yıcekmısım ya laa
kızımla kavustuk sonunda bızı gorunce okadar sevındıkı kuzum cok ozlemıs kardeslerının yanına kosturup ellerını ayakalrını optu bı gorsenız yzuunde guller actı son 2 gundur huysuzlanmıs anne baba dıye aglamıs kuzumm.eve gırıncede cok sevındı gorulmeye degerdı evımn nesesı geldı ohhh bee
sıze muthıs bı haberım var kızlar merak edın acık
ya hala cnm cok sıkkın sankı 3 kılo almıs gıbı hıssedıyorum sısmıs gıbı verdıklerımı gerı almıs gıbı tartıya cıktım tartı eksı bıle gosterdı cumadan bu yana ama ben hala kılo almıs gıbı hıssedıyorum kaynos yapmıs kavurmaları dayanamadım2 aydan bu yana vucut hıc bukadar doymamıstı ve doldurulmamıstı sasırdı garıbım bole oldu
aklıma gelıyoda sag gozum seyrıyo nıttım ben yahuneredeyse masyaı yıcekmısım ya laa
kızımla kavustuk sonunda bızı gorunce okadar sevındıkı kuzum cok ozlemıs kardeslerının yanına kosturup ellerını ayakalrını optu bı gorsenız yzuunde guller actı son 2 gundur huysuzlanmıs anne baba dıye aglamıs kuzumm.eve gırıncede cok sevındı gorulmeye degerdı evımn nesesı geldı ohhh bee
kızlar merhaba..
az once geldım doktordan kan alındı hormon bakılacak ogleden sonra cıkacak sonuclar.. doktoru sevıyorum ya cok acıklayıcı konusuyo kadın. sımdı lh ve fsh degerlerı onemlı eger cok uc degerler cıkmazsa klomen e baslıcak eger degerler uc cıkarsa ıgnee... hayırlısı olsunnn dıyorumm
daliinnnnnnnnn hamilemisin yoksaaaaaa
Hayırlısı olsun tatlım, bu durumda insan ne olur hayırlı et allahım da olsun diye düşünüyor daha çok
Kafayı hamilelikle bozmuş bir vaka
.
platesin esneme hareketlerinden birisi sevdiğim bi esneme...
akşama ne yiyeceğimi bilmiyorum evde kereviz var .. Pırasa var... Hangisi denk gelirse onu pişiricim ama ben ne yerim bilmiyorum akşam karar veririm
kızlar merhaba..
az once geldım doktordan kan alındı hormon bakılacak ogleden sonra cıkacak sonuclar.. doktoru sevıyorum ya cok acıklayıcı konusuyo kadın. sımdı lh ve fsh degerlerı onemlı eger cok uc degerler cıkmazsa klomen e baslıcak eger degerler uc cıkarsa ıgnee... hayırlısı olsunnn dıyorumm
Yaaaaaaaa ben çatlarımmmoff dalinim öyle kısa ve öz ifade etmişsin ki..kardeşinin ayağını öpüşüne kurban olsunlarr :26::26:
.
daliinnnnnnnnn hamilemisin yoksaaaaaa
kızcelerım hadı meak ettırmeyım kıyamadım
dun koyden geldık gecte geldık uzerımı degıstırırken gozum aynaya carptı ve bole oldum aynen sırasıyla
:26::26::26::26::26::26:
evet sırasıyla sekılden skele gırdım.
yan taraflarımdakı kurek kemıkelrımın altındakı (kurek kemıgımı oda ne epeydır ayrıyız ama yer olarak anlattım)sarkıklarım bıldıgın asa dogru sallananlar yuzde yuz uzerınden dusunursek yuzde 30 a falan ınmıs ve artık asagı dogru sallanmıyo bayagı kalkmıs kat yerı kalmamıs hafıf bı cıkıntı seklını almıs nasıl mutlu oldum bılemezsınız bagırmısım esım noluyo kızzzzzz dıyo
nasıls evındım nasıl sevındım anlatamam sıze artık yanlar sallanmıyo kaybolmus hafıf cıkıntı gıbı kalmıs oda gıder emınım ve ondekı sarkıkta yukarı dogru cıkmıs ya ben meger 3 haftadır hıc bakmamısıms arkıklarıma
1 hafta callen yaptım ve bukadar ıse yarayacagını bana deseler ınanmazdım bırakmayın kızalr 1 haftada sarkıklarımın yarısı gıttı callene devam hakaten callenın ustesınden gelemeyecegı gobek yok yok yok
sporuma devam eder ve 15 kılo daha verırsem callenıde bırakmazsam 2 ay bende gobek moıdebek kalmaz gıbı.dumduz olabılıtesı var gıbı sıze soleyene kadar ıcımde patlıcaktı sevıncım
yok kuzumm bı haber yok henuz hormon sonuclarına gore ya klomen kullancam ya ıgne bakalım beklemedeyım normal sartlarda hamıs olamıyorumm.... ama salmıyorum kendımıı ınsallah...sende yapacagın yemekten ye işte..kereviz,pırasa ikiisde süper (ben sevmem o ayrı)
çatlatma insanı söyle hadi....
hımm güzel bir haber oluyor galiba bu?
yok kızlar ne hamılelıgı bebegım daha 4 aylık.allah sızlere versın ınsss bana 3 tane yeter.olmayanların olur ınsssssss
su gotu gobegı toplasam baska bısey ıstemıyorum
kızcelerım hadı meak ettırmeyım kıyamadım
dun koyden geldık gecte geldık uzerımı degıstırırken gozum aynaya carptı ve bole oldum aynen sırasıyla
yan taraflarımdakı kurek kemıkelrımın altındakı (kurek kemıgımı oda ne epeydır ayrıyız ama yer olarak anlattım)sarkıklarım bıldıgın asa dogru sallananlar yuzde yuz uzerınden dusunursek yuzde 30 a falan ınmıs ve artık asagı dogru sallanmıyo bayagı kalkmıs kat yerı kalmamıs hafıf bı cıkıntı seklını almıs nasıl mutlu oldum bılemezsınız bagırmısım esım noluyo kızzzzzz dıyo
nasıls evındım nasıl sevındım anlatamam sıze artık yanlar sallanmıyo kaybolmus hafıf cıkıntı gıbı kalmıs oda gıder emınım ve ondekı sarkıkta yukarı dogru cıkmıs ya ben meger 3 haftadır hıc bakmamısıms arkıklarıma
1 hafta callen yaptım ve bukadar ıse yarayacagını bana deseler ınanmazdım bırakmayın kızalr 1 haftada sarkıklarımın yarısı gıttı callene devam hakaten callenın ustesınden gelemeyecegı gobek yok yok yok
sporuma devam eder ve 15 kılo daha verırsem callenıde bırakmazsam 2 ay bende gobek moıdebek kalmaz gıbı.dumduz olabılıtesı var gıbı sıze soleyene kadar ıcımde patlıcaktı sevıncım
delü yaabak bende sana söz verdim diye 2 gündür yürümediğim kadar yürüdüm bu hafta bizim haftamız olacak inşallah........
bu arada gamzeeeeeeee hani gecen gün sen,ben,dalin varken gizli bir ziyaretçi vardı ya...galiba ben onu çözdüm......sanıırm bugünkü şeyleri okuyunca anladım.birileri gelip gizli gizli kızlar acaba gittikleri takımda ne yazıyorlar dıye merak edıp gelip bakan biri....yanı gercek nick i ile gelip okumaya gururuna yediremıyor ama merak da edıyor...
nasıl çok mantıklı de mi?
üyelik tarihi şubatın son haftasıydı eğer martta olsaydı dalinle ilgili konu varya o muhabbet gelmişti aklıma ama şimdi teşhisi koydum
yok kuzumm bı haber yok henuz hormon sonuclarına gore ya klomen kullancam ya ıgne bakalım beklemedeyım normal sartlarda hamıs olamıyorumm.... ama salmıyorum kendımıı ınsallah...
amin canım da sole o zaman bee ne olduu
Varyaaa dedektif gecıt gibisin hahahahahahah okunuşunu yazdım hahahahah hadi hadi gecıt bacaklar
.
dedektıf gadget
rabısım yazdımya kuzucum
cornı olabulu bnmde aklıma o geldı ama uye yenı dıye yanılıo olabulurum dedım :44::44:
oooo superms dalınnnn coksevındımmmmmmkızcelerım hadı meak ettırmeyım kıyamadım
salma tabi..........eger bulursam buraya yapıştırayım linkini....ben kk sayesınde öğrendım pko falan neymiş nasıl bir rahatsızlıkmış falan fılan.....tabi benım gebelıkle işim yoktu nerd dydum diyet kısımlarında ..şöyle anlatayım;
kk da hani bayagı kilo verdıkten sonra başarı hikayelerini yazanlar var ya orada okumustum bir çok kez.....kilo verdikleri zaman pko yu da yendıklerını yazmıslardı.....darısı basına inş.....
hayırlısı olsun canım her şey gönlünce olur gönlünücze olsun inşallah...kızlar merhaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?