- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #82.721
valla sırf takımın şeysini bozmayayım diye tutuyorum kendimi
tek başıma olsa idim kötüydü halım
:125::125::125::125::125:
eşi geldi dimi yoksa gelemzdn sen
hıkkk evde çubuk tarçın varmı ???? yoksa temin edin hemen ben sabahtan beri 2 kupa tarçın çayı içtim...
içtiğim tarçın çayından sonra ..... tatlımı oda ne???
bana da öyle geliyor motivasyon tam.. herkes kaçamak yapmamak için gayret ediyor bazılarımızda beyinde işi bitirdiği için gayrete gerek kalmadan yemiyor
gamzemmm hosgeldın askıtom.bende öğlen için yemeğimi yapıyordum.hep sebze türü karnıbahar brokoli haslama her gün pırasa ispanak artık yeşillenecem
işte buranın faydası burada başlıyor... bende son bir yolda kaç kere kilo verim diye bayladım ama kaçamaklar önüme geldikçe aman bunuda yiyim sonra başlarım dedim sonuç veremedim üstüne aldım bile... ama burada cuma günü tartıya çıkmanın verdiği stres ile kaçamağı canım bile istemiyor....
bu arada alıntı yaparken birden fazla alıntı yaparsak geriye dönük okumak isteyenler ve sayfa düzeni için daha sağlıklı olur... tek tek alıntı yapmamaya çalışalım ...
hımmmmmmmmmmmmmmmmmmm hımmmmmmmmmmmmmm hımmmmmmmmmmmmm.....
diyorum başka bişi demiyorum.... bi yerlere gittim geldim .....................
içeriği bende kalsın...
içeriği bende kalsın...
jujum bende aynı şeyi yaptım ya diyetisyene gidip para bayılacaktım ayda 300 tl yada burda takıma girecektim şimdi eşim bile bazen diyo sen diyetisyene giderken daha çok yiyordun ne bu böyle bazen kızıyo çok az yiyosun diye bende yarın tartı günü az yemem lazım tartıda az çıkmam lazım diye :)
yok yemedim... okudumkesin bişeyler yedi,n sennnnnn
Jujum :26: o kadar adaletli birisin ki, sadece hımmmmmmmmmm diyorsunama işte anlayana bu bile yeter
.
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrben geldimmm...Süper başladım pazartesiye sizi çok seviyorum..
Bu arada doktorumda ki çocuğun öyküsü iç burkuyor :26::26:
günaydın cnmmmmmmm
.
içeriği bende kalsın...
diyetisyeni düşünmedim değil... ama gidenlere sordum ettim benim bildiğimin dışında bişi yapmıcak ki bana .. ben zaten biliyorum 3+3 beslenmeyi su içmeyi sporu her besin grubundanda yenmesi gerektiğini... üstüne 300 verirsem içime oturur... o 300 le gider lazer yaptırırım valla tüm vucut.. bu aralarda aklımda o var gidim bir yıl ömür boyu uğraşmayayım diyorum
yok yemedim... okudum
anladın mı kız... neyse sus saklı kalsın merakımdan gittim baktım
juju yapılır mı bu şimdi nereye gittin onu söle bari
Corniciğim meleklere hiç nereye gittin diye sorulur mumelekler istediği yere gider, hisseder ve duyarlar
.
bn sözde ders çalışcaktm çalışamadm netten bişeye bakıyım dedim snra gene kk da buldm kendımı bı kpss sayfalarıda daldm cıkamadm
bana da soleınn juju nereye gtmıs ne grmus okumus yaaa bu sekılde dıyete adapte olamam:26::26:
bn sözde ders çalışcaktm çalışamadm netten bişeye bakıyım dedim snra gene kk da buldm kendımı bı kpss sayfalarıda daldm cıkamadm
bana da soleınn juju nereye gtmıs ne grmus okumus yaaa bu sekılde dıyete adapte olamam:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?