Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sen tartıda eksi çıkmasan herhalde çatlar ölürdün onları yedin diye anam... Ama sevindim kızçını kavuşmana ayrılmayın bi daha küçük o dana kaldıramaz

hayırlısı kuzum .. Hakkında hayırlı olanı dile hep
daliinnnnnnnnn hamilemisin yoksaaaaaa
len ne hamilesi karı bayılır o şokla
alalalala hakkat okadar etki etti mi kız... Anam kimsede bahsetmiyo callen serüveninden yapabiliyormu yapamıyormu hangilerinde zorlanıyo benim hala karın hareketlerinde boynum ağrıyo 70 e kadar dayanıyorum boynum yüzümden sonra bırakıyorum mesela
sende yapacagın yemekten ye işte..kereviz,pırasa ikiisde süper (ben sevmem o ayrı)

çatlatma insanı söyle hadi....

Hımm güzel bir haber oluyor galiba bu?
valla kh içerikli olacağından yermiyim bilmiyorum bi düşünim...

ole yapıyorumm meltem cımm hakkımda hayırlı olanı Rabbım gonlume razı eylesın, gonlumden gecenı de hakkımda hayırlı eylesın amınn

kızlar kabak yemegım hala mevcut 5 kabaktan yapmıstım anam bereketlendı yemek
benım esımde etci sebzeyı pek yemez ama zorla yedırıyorum artık corba yapıcam baska ne yapabılırım ona kabagın yanına???

oooo superms dalınnnn coksevındımmmmmm anam bugun hastaneye gıttık ya hep hamıle var normal olarak yaa hepsınde sadece gobek vardıı kılo mılo yokkkk hepsı zayıf hamıle yaaa

inş kuzummmm

kızlar kabak yemegım hala mevcut 5 kabaktan yapmıstım anam bereketlendı yemek
benım esımde etci sebzeyı pek yemez ama zorla yedırıyorum artık corba yapıcam baska ne yapabılırım ona kabagın yanına???

bende dün yürüyüşe çıktım ya sahile kenarına gittik.....2 tane hamile gördüm......birinn karnı daha büyüktü almışlar köpeklerini yürüyorlar.....altlarında siyah tayt.....o kadar fitlerdi ki gram yag yok o bacaklarda.....ben tayt giysem lömbür lömbür sallanır....karı bir de hızlı yürüyor len dedim düşecek şimdi çocuk

şimdi ki hatunlar çok bakımlı anacım......

bir de kabak yemegının yanına ne yapılır bilmem ki ben bulgur pilavı yapardım...tavuklu bizde de o var bugün......

bu arada hasret de yok (ukyo)..........

Son düzenleme:

offfffff sıkıcı gün beeee, hayatımda hiç ekşın yok uyan, kahvaltı, öğle, akşam ve gün boyu kk (iyiki kk var) sonra yine yat uyu..kendimi programlanmış bir bot gibi hissediyorum

.

sorma yaaa aynen masallahları varrrr
yemege yardımcı ol hacı

ok pılav yapayım bende barııı yesın garıbımm
bu arada tugbişim 50 tl muayene ucretı 10 tl tahlıl verdık bugun....

işte geldiim burdayım tuğbacımdün sabahtan kayınvlideme gitmiştin akşam geç geldik şimdi oturabildim onlardada giremedim bugünde ütü yapmayı bitirince ouruyum sizleri özledim eşime akşam eve gelirken dedimki kızlar şimdi uyumuştur dedim yazamadım diiyince durdu biraz ondan sonraannladı oda sizlere alıştı ilk diyini kim falan diyodu şimi kadınlar kulubüne oda eşine

şimdi maziy okuyum bakıyım neler neler olmuş dünkü menümü bgünküne bitişik yazcam

offfffff sıkıcı gün beeee, hayatımda hiç ekşın yok uyan, kahvaltı, öğle, akşam ve gün boyu kk (iyiki kk var) sonra yine yat uyu..kendimi programlanmış bir bot gibi hissediyorum

.

sorma yaaa aynen masallahları varrrr
yemege yardımcı ol hacı

ok pılav yapayım bende barııı yesın garıbımm
bu arada tugbişim 50 tl muayene ucretı 10 tl tahlıl verdık bugun....

gamze; merak etme cnm hepimiz aynıyız şahsen ben moron moron takılıyorum

rabiş: sen o kabakları nasıl kakalayamadın eşine

bu arada biliyonuz ite kaka aöf okuyorum......sistem değişti ebem şey oldu töbe töbeee......neyse vize-final hiç çalışmadım protesto ettim 7 dersın 2 sinden kalmısım dedim kesın 5 ınden kalırım ....2 tane gelmiş ama nasıl üzülüyorum akşam görmenız lazım......insanoğlu işte 5 tane beklıyorduk 2 geldı dıye üzüldüm

rabişim ben birkaç güne imd için çalısmaya baslıyacagım....millet başladı bile neyı beklıyoz anacım.....eşime çıktılarını aldırayım da....

kız kabak yedırıyorum ama severek yemıyo yanına pılav da yapım barıde gıderı olsun
notları buldunmu kuzumm 700 sayfanınmı cıktısını alcan yoksaaa

Hoş geldin canım, iyi etmişsin..bizde özlüyoruz valaaa

.

hava cok güzell bende buğün temizlik yaptım evım cicek gibi oldu.yemeklerımıde yaptım artık biraz dışarı cıksam diyorum.evimin insaatına kadar yürüyerek gider gelirim.sizleri öpüyorum kızlar.a.e.o lun.

Offfff vala ne güzel, yürü yürü..

kız kabak yedırıyorum ama severek yemıyo yanına pılav da yapım barıde gıderı olsun
notları buldunmu kuzumm 700 sayfanınmı cıktısını alcan yoksaaa

yok cnm hüseyın dıye bir adamın 130 sayfalık arkalı önlü 65 sayfa yanı özeti varmış.......bir de çıkmıs sorular vs..ne bulursam işte.....linklerin hepsini sana atarım ben.......bugün akşam arastırayım da.....

hoşgeldin cnm.....bende eşime bahsedıyorum suratıma çok afedersınız öküzün trene baktıgı gibi bakıyor...... ay bu yazdıklarımı bi görse benı boğar sanıırm

karnım acıktı ya

Öğle yemeğini yemedin mi daha canımm

aaa valla cok sevınırım kuzum yaa at banada bende alayım cıktısını calısmaya baslayalım o zamnn kızzzzz tugba o zaman nısanda gorusuyomuyuz kuzummm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…