- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #82.801
Öğle yemeğini yemedin mi daha canımm
aaa valla cok sevınırım kuzum yaa at banada bende alayım cıktısını calısmaya baslayalım o zamnnkızzzzz tugba o zaman nısanda gorusuyomuyuz kuzummm
yedim cnm şimdi dıkındım geldim......
hihihi yess Allahtan bir mani olmazsa .......
gamzeyıde alırız sınav cıkısııııgamzeeemm nısanda bı manı olmazsa gorusuyoruzzz
gamzeyıde alırız sınav cıkısııııgamzeeemm nısanda bı manı olmazsa gorusuyoruzzz
süper buuuuuuuuuuuuuuuuuu
.
o bizi alsın düttütü ile gezdirsin
o bizi alsın düttütü ile gezdirsin
evim şahaneye bakıyorumda kadıın evi yeni eşyalarıda birde kiracıymış ona gitmişler daha ihtiyacı olanlara giseler keşke
evim şahaneye bakıyorumda kadıın evi yeni eşyalarıda birde kiracıymış ona gitmişler daha ihtiyacı olanlara giseler keşke
O ne bee düttütt hahahahha
tugba alım olmayacak haberı var dogrumu??
düttüt len araba yani..çizelgende ki tosba ile
cnm o hep vardı zaten yeni mi çıkmıs bu haber.....ben gecen yılın haberını de okudum memurlar nette iş ve meslek danısmanlıgı sertıfıkasına ınanmayın para tuzagı dıye....ama bak alım oldu......
Arkadaşlarım ALLAH rahatlık versin..Sağ böbreğimde ilk kez bir ağrı oldu :26: ayyy yoğun bir ağrıydı..çok şükür geçtiEvde ağrı kesici de kalmamış, bizim üst katta nöbetçi eczane varmış sevdam eczanesi arkadaşım sağolsun bir ağrı kesici verdi 1 saate geçti..
Evimin işini de yaptımsabaha işim kalmadı, eşime de daldım Ben adımı değişicem ve dalan yapıcam hahahahah dalin le kankiş olur gezeriz..Yaaa dalmayacak gibi değil ki arkadaşlarım kanepeyi çekmeye çalışıyorum, onun oturduğu kanepeydii..kalktı tabiki bişi demeden..ben geberdim çekerken inliyorum felan.. göbeğini kaşıyor yanımda...
Çekilinnn uleynnnnnnnnnnn dedim, bir daldım..ne oldu anlamdım ki diyor...hhahahahah öküzsün işte aşkım dedimmmgene anlamadım diyor neyse dayanamadım öptüm geçti
Nasıl dolmuşsam yahuu..bir nefeste anlattım..aaa bakın buda bir seçenek..yeni adım dalan yada dolan olabilir hahahahah hadi hoş kalın
.
süper yaparımm.hem sarmasını hem yemeğini yanındada mısır ekmegı olacak yogurda doğrayacan.
canımmmm benımm sevda benıde beğenıyonmu arkadaşım.salladım gitti iyiyim sizlerle çok şükür.
kızlar benı asın kesın naparsanız yapın hangı cezayı versneız razıyım allah kahretmesın benı ben bukadar nasıl yedım ya ben 2 aydır ılk defa bukadar sey yedım
sabah kahvaltı yok
ara 3 gofret
ogle
yarım tabak et kavurma yarım tabak pılav yarım tabak salata 1 mınık dılım beyaz ekmek
ara bır tane metro
aksam yarım tabak et kavurma kocaman bır dılım koy ekmegı :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: bı parca salata 2 yudum fanta 1 bardak cay
ara yok
verecegınız her cezaya ve ıctenlıkle edılşmıs her kufre razı olaraktan ve goze alaraktan tırsa tırsa sıze 1 lokma cıkolata bıle yedırmezken dunyaları yemıs olarak huzuruna cıkıyorum.cezam nedır cekerım agaaa
selamlar herkese
gamzem balım geçmiş olsun demicem geçti sabah gördüm şimdide ben geliyom suyu koy bi kahve içek ...kız bi laf vardı erkekler kalem gibidir hammaddesi odundur hepsi de aynı....kalaslar....
uyyyy laz uşağum
seni herzaman beğeniyorum tabiki de.... sen bitanesin arzum ....
.
cornella ıspanak başı ile nasıl yapıyosun canım yeşil mercimek çorbasını bende yapayım tarif verirsenben bugün erişteli ,ıspanak başı ile yapılan yeşil mercimek çorbası
tavuklu bulgur pilavı
yapacagım......ama ben;
sadece tavuk yemeyi düşüünüyorum(pilavsız)...belki 1 kase de çorbadan alırım....bol limonlu
kızımla kavustuk sonunda bızı gorunce okadar sevındıkı kuzum cok ozlemıs kardeslerının yanına kosturup ellerını ayakalrını optu bı gorsenız yzuunde guller actı son 2 gundur huysuzlanmıs anne baba dıye aglamıs kuzumm.eve gırıncede cok sevındı gorulmeye degerdı evımn nesesı geldı ohhh bee
sıze muthıs bı haberım var kızlar merak edın acık
günaydınlarrrr
ben loc ve zoom kullanıyorum gayet güzel zoom mutfak temizliği, loc genel temizlik için bi de fırın temizleme var adını bilmiyom o da etkili
cnaım sıkma canını bi ara bizim işyerinde bi arkadasın fsh ı da 15 çıkmıştı kk da 40 la hamile kalıp doğum yapan var
ben erkek dr ları tercih ediyorum onlar daha düzgün davranıyorlar hiç bayan kadın doğumcu tercih etmiyorum devlette de özelde de gittim canım merak etme dalmazlar zaten eğer erkekse genelde bi bayan hemşire alır yanına muayene için sen rahat ol
kara lahana sarması muhteşem olur benim kayınvalde çok güzel yapar yaa arada yapıp gönderir deepfreeze atarım sonrasında pişirir yeriz tavsiye ederim
dalin cim
kahvaltı yapsaydın 3 gofreti yemzdin ara yapsaydın pilavla ekmeği yemezdin bence sen kendini çok aç bıraktığın için bir anda herşeye saldırdın bugünü ödül günü say ama lütfen 3+3 şeklinde daha düzenli beslen
gözün aydın buara kızın da gelmiş
menüler genelde güzel bi Sevda-m ın ödül menüsü bi de dalin inkini pek beğenmedim şimdi benimkine geldi siz yorum yapın bakımm
sabah
1 dilim ekmek
4-5 çatal pastırmalı yumurta
1/2 kk tulum peyniri
2 zeytin 2 çk bal (bu fazla oldu)
ara yok
öğle yok
ara yok
akşam
avuç içi kadar yufka ekmek
4 köfte
bol salata
2-3 yudum rakı
selamlar herkese
gamzem balım geçmiş olsun demicem geçti sabah gördüm şimdide ben geliyom suyu koy bi kahve içek ...kız bi laf vardı erkekler kalem gibidir hammaddesi odundur hepsi de aynı....kalaslar....
....
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?