Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay kallisim canim benim günün en güzel haberi. müthis sevindim. alkisalkisalkis. peki islemin tekrarlanmasi gerekecekmi ilerde? yoksa bir islemde kurtulacakmi yavrucak bu illetten? lütfen evet de. :Saruboceq:

sorma ablacım ne güzel bir haber cidden..
şimdi şöyle bir durum var bak anlatayım çok sinir bozucu..
bir lösemi vakası görüldüğü anda kan gerekiyor ya bizde çok aradık hani biliyorsunuz.. işte bu acil kan aranan durumlarda aile bireylerinden kan takviyesi yapılmaması gerekiyormuş.. mesela anne baba ve kardeşlerin ilik dokuları uyabiliyormuş çünkü..
Bu çocukların ankarada tedavi gördükleri hastanede buna çok dikkat ediyorlar..
fakat, mesela Mizginin ankaraya gelmeden önce diyarbakırda tedavi olduğu yerde bu kan naklini yapmışlar.. Mizginin aslında hiç sorunsuz bu hastalıktan kurtulması gerekirken bunu imkansız hale getirmişler.. oysa kardeşinin ilik dokusu uyuyormuş ve şimdiye dek bu nakil çok düşük bir ücrete yapılacaktıda oda iyileşecekti... daha önceden kan nakli yapıldığı için şimdi ilik naklinin aileden yapılması neden imkansız, çünkü çok kötü sonuçlar doğurabiliyor vücut aynı kişiden kan kullandığı için ilik tedavisine cevap vermiyor hatta ters tepebiliyor... ilk başta kaybettiğimiz Beyzamızında başına bu gelmiş, kardeşinin ilik dokusu 100% uyduğu halde kan nakli yapıldığı için ilik ameliyatı yapılamamış ve o çocuk göz göre göre gitti yani çok acı bir durum...
şimdi bu hastaneleri ne yapmak gerek bu doktorları ne yapmak gerek... ne kadar bilinçsiz bir milletiz ne kadar duyarsız...

ablacım sorunun cevabına geleyim, Mizginciğede kardeşlerinden kan alınmasaydı ilik ameliyatı yapılacaktı bu kadar kötü bir süreç yaşamadan bu iş bitecekti bu çocuklar süründü resmen.. Ama allaha bin şükür ilik bulunmuş ve nakil çok yakın... şimdi geçireceği süreç ise ameliyattan yani nakilden sonra bir süre daha gözetim altında tutulacak, kötü bir süreçmiş buda çocukları perişan ediyormuş hasta ediyormuş sabahlara dek ateşleniyorlarmış amaallahım yardımcıları olsun... bu zorlu sürecide bitirecekler allahın izniyle ve sonra bir müddet arada kontrol edilecekler değişim varmı diye bu kadar yani... herşey yolunda giderse evet bu son olacak a.s.

insallah kallisim ya. yillardir aci cekiyor bu yavrular. ne cocukluklarinin farkina varabildiler ne genckizliklarinin. hayatlari hastanede tedavide geciyor saclöari dökülüyor yüzlerce igne ilac ya allah yardimcilari olsun. hayirlisiyla kurtulsun mizgincik.
zavalli beyza. zavalli günahsiz melek:çok üzgünüm:

merhaba iyiim tşk ederim sen nasılsın şehit haberlerinden önce çok iyiydim ona çok üzüldüm ama 1kilo daha gitti bana iyi bir moral.

ne mutlu haber mersacigim tebrikler canim. cok iyi kilo kaybediyorsun masallag diyeyim insallah devami gelir. bu hafta dereceye gireceksin insallaha.s.

hahahaha amma karıstırdı bugun herkes kımın ne yazdıgını kaydirigubbakcemile3

zenan azarliyor beni,ben reyhan ablama yaziyorum...
karanfili ben takacagim diyorum,zenancik sportie takacak diyor -tatlicadiarzu-
aman Allah im bu ne karisiklik :bbo:

ne zaman gelsem burası bomboş nerdesiniz kendi kendime konuşup duruyom

mersacım sana daha öncede yazdım ben canım bak biz geldiğimizde burada kimsenin olup olmamasına bakmıyoruz.. sende alışırsın gerçi daha yenisin ama zaten msn sohbeti gibi yazıştığımızda pek bir şey bulamıyoruz yazacak ama geçmiş mesajlardan alıntı yap istediğin kişiye yorum yap istediğine soru sor kimseye ihtiyaç duymazsın...hemde geldiğinde sıkılıp bunalmazsın...a.s.

mersacım sana daha öncede yazdım ben canım bak biz geldiğimizde burada kimsenin olup olmamasına bakmıyoruz.. sende alışırsın gerçi daha yenisin ama zaten msn sohbeti gibi yazıştığımızda pek bir şey bulamıyoruz yazacak ama geçmiş mesajlardan alıntı yap istediğin kişiye yorum yap istediğine soru sor kimseye ihtiyaç duymazsın...hemde geldiğinde sıkılıp bunalmazsın...a.s.

tm canım saol bende öyle yapıyorum kimse olmayıncada merak edip sordum

benim cay hala gelmedi kallisim. cayi istiyen arkadasim gectigimiz pazartesi ameliyat oldu. kadincagiz bugün bana telefon etti evde yata yata iyice sismanliyacagim cay gelmedimi diyor. valla gelmedi gelir gelmez getiririm dedim. ben kalkip yürüyeyim canim caydan falan fayda yok. kaydirigubbakcemile2

kallisim sen bana bir link atacaktin. msne yoktu baktigimda unuttunmu?
istersen buraya özele yaz canim ha biraz ahenkli hareket iyi gelir bana. belim agriyorya sopa yutmus gibi yürüyorum. hem dügün dernek oluyor gidip biraz salliyayim ya.. nasilsa salliyacak malzeme cok. kaydirigubbakcemile2

benim cay hala gelmedi kallisim. cayi istiyen arkadasim gectigimiz pazartesi ameliyat oldu. kadincagiz bugün bana telefon etti evde yata yata iyice sismanliyacagim cay gelmedimi diyor. valla gelmedi gelir gelmez getiririm dedim. ben kalkip yürüyeyim canim caydan falan fayda yok. kaydirigubbakcemile2

mersacım sorun yok ben belki eski yazdıklarımı görmemişsindir canın sıkılmasın diye tekrar yazdım..

ablacım bende bugün yemek yerken sorsam dedim ama unutmuşum işte demek hala gelmedi hayret bişey ya topluyorlarmı nedir:roflol: arkadaşınada yazık hiç olmazsa takviye olurdu..

cedricimde bana yollayacaktı bakalım ilk fırsatta, sizinkimi etki edecek bizimkimiyerimseniben biraz metabolizmayı hızlandırsa kar kardır diyorum ben ablacım öyle kilo verdirip yağ yakmasınıda çok beklemiyorum bakalım artık..

kallisim sen bana bir link atacaktin. msne yoktu baktigimda unuttunmu?
istersen buraya özele yaz canim ha biraz ahenkli hareket iyi gelir bana. belim agriyorya sopa yutmus gibi yürüyorum. hem dügün dernek oluyor gidip biraz salliyayim ya.. nasilsa salliyacak malzeme cok. kaydirigubbakcemile2

atayım ablam geç gelirsin diye sonra atarım dedim hemen atayım..

ablacım msnye attım ben linki msn kapadım ama şimdi çünkü hem burası hem orası pek kaldırmıyor..

özelede atayımmı buradan dur atayım...

bende mucize beklemiyorum kallisim biraz destek iste. hem cayin baska marifetleride varmis .yani her yönden saglikli. antioksidan falan

bir cin cayi cikolatam. wu-long cayi kilo vermede etkili oldugunu umuyoruz. ben ismarladim nerdeyse iki hafta oldu ama hala gelmedi. faydasi olursa hepimiz alir iceriz

Selam arkadaşlarım . Bugun yafbeni bahar fena halde çarptı sanırım herşeye ağlamak geliyor içimden neden acaba:)) Yıllar önce dinlediğim şarkıları dinşlemeye başladım eski yazdığım yazılarımı topluyorum şiirler yazmaya başladım ve sürekli hüzün halindeyim . Ha sanmayınki bunları yazıyorum diye mutsuzum hayır tam aksine unuttuğum duyguları yaşıyorum yeniden :))

sbg hemşo çıktık haa desene senle tanışma fırsatımız olabilir acaba kimlerden sinki özelden az yaz bakem bana :)) bende kendimi tanıtırım sana ok

Back
X