- Konu Sahibi Cherry Mom
- #8.281
kalliste tşk ederim canım mesajını bekliyorum müsait olduğun zaman.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay kallisim canim benim günün en güzel haberi. müthis sevindim. alkisalkisalkis. peki islemin tekrarlanmasi gerekecekmi ilerde? yoksa bir islemde kurtulacakmi yavrucak bu illetten? lütfen evet de. :Saruboceq:
mersacım az öncede yazdın tatlım unuttunmu yazdığını..
merhaba mersa nasilsin canim benim. yalniz degilsin bak ben geldim
merhaba iyiim tşk ederim sen nasılsın şehit haberlerinden önce çok iyiydim ona çok üzüldüm ama 1kilo daha gitti bana iyi bir moral.
ne zaman gelsem burası bomboş nerdesiniz kendi kendime konuşup duruyom
mersacım sana daha öncede yazdım ben canım bak biz geldiğimizde burada kimsenin olup olmamasına bakmıyoruz.. sende alışırsın gerçi daha yenisin ama zaten msn sohbeti gibi yazıştığımızda pek bir şey bulamıyoruz yazacak ama geçmiş mesajlardan alıntı yap istediğin kişiye yorum yap istediğine soru sor kimseye ihtiyaç duymazsın...hemde geldiğinde sıkılıp bunalmazsın...a.s.
benim cay hala gelmedi kallisim. cayi istiyen arkadasim gectigimiz pazartesi ameliyat oldu. kadincagiz bugün bana telefon etti evde yata yata iyice sismanliyacagim cay gelmedimi diyor. valla gelmedi gelir gelmez getiririm dedim. ben kalkip yürüyeyim canim caydan falan fayda yok. kaydirigubbakcemile2
kallisim sen bana bir link atacaktin. msne yoktu baktigimda unuttunmu?
istersen buraya özele yaz canim ha biraz ahenkli hareket iyi gelir bana. belim agriyorya sopa yutmus gibi yürüyorum. hem dügün dernek oluyor gidip biraz salliyayim ya.. nasilsa salliyacak malzeme cok. kaydirigubbakcemile2