Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende mucize beklemiyorum kallisim biraz destek iste. hem cayin baska marifetleride varmis .yani her yönden saglikli. antioksidan falan
evet ablacım bende okumuştum başka faydalarını ödemede iyi geliyormuş...
ablam bu hangi cay acaba? bana da soyler misnz?merak ettim

söleme ablam merak etsin çikolatım:roflol:

dur söleyelim bulayımda adını valla unuttum azcık beklersen yazayım

o zaman senin cayin gelince izlenimlerini yazarsin bize ablacigm...

mehalim asik misin deseeeeeeemm? deli misin,divane misin... anam sen nasil birseysin? (pek bir kafiyeli oldu degil mi kaydirigubbakcemile3 )
saka bir yana,icin cosmus senin canim... bahar aylarinda,kistan cikinca bana da oluyor boyle seyler...

Selam arkadaşlarım . Bugun yafbeni bahar fena halde çarptı sanırım herşeye ağlamak geliyor içimden neden acaba:)) Yıllar önce dinlediğim şarkıları dinşlemeye başladım eski yazdığım yazılarımı topluyorum şiirler yazmaya başladım ve sürekli hüzün halindeyim . Ha sanmayınki bunları yazıyorum diye mutsuzum hayır tam aksine unuttuğum duyguları yaşıyorum yeniden :))

sbg hemşo çıktık haa desene senle tanışma fırsatımız olabilir acaba kimlerden sinki özelden az yaz bakem bana :)) bende kendimi tanıtırım sana ok
buna bahar uyanisi diyorlar bebegim.:lepi: nasilki baharda tüm tabiat uyanir agaclar yeserir falan bu insanlar üzerindede buna benzer bir uyanis etkisi yapiyor. hep bu aylarda hamile kalinir benden söylemesi.:utangac:
off maşallah bu ne hız ve hafıza valla ben unuttumdu:roflol: beynimin sulanmasınıda durdururmuki:kahve:

hahahahah kallisim ya alemsin valla.delikafadulden

o zaman senin cayin gelince izlenimlerini yazarsin bize ablacigm...

mehalim asik misin deseeeeeeemm? deli misin,divane misin... anam sen nasil birseysin? (pek bir kafiyeli oldu degil mi kaydirigubbakcemile3 )
saka bir yana,icin cosmus senin canim... bahar aylarinda,kistan cikinca bana da oluyor boyle seyler...

demek seninde icindeki bahar uyaniyor cikolatam.. tabiki uyanacak desene bu yasta.alkisalkisalkis

:)) hamilelik mi inan istediğim son şey bu annem. Allah biliyorya içimi . Şu duygular içindeyken birde bunu düşünmek istemiyorum daha doğrusu hala hazır değilim ben . Amann belkide saçmalıyorum Allahtan herşeyin hayırlsı :))

mehalim nasilsin birtanem? yorgunmusun?
ben gelip yemek yedim buraya mayistim kaldim. yürüyecektim yürümedim. biraz uzansam iyi gelecek bana aksama mutlaka yürürüm

haydi dinlen ablacım iyi gelecektir... benimde kızlar pc sırasında... biraz onlara vereyim akşam olmadan geleceğim bu arada sporda yapabilirmiyimki diye düşündüm yaparım sanırım... az daha burdayım sonra hoşkalın...

nöbetçiydim annecim az onun yorgunluğu var ama iyim allaha şükür:)) sen nasılsın bakalım ..

off kallisim ya şu pc başında oturma saatlerini bana göre ayarla be güzelim :))

selaaam ben geldim gec geldim ama guzel geldiiiim bomba gibiyim biraz da davul desek guzel olur davul gibiyim ama moral super diyet super sizde ne var ne yok bakayim
benim adam oglenci bu hafta sabahtan saat 1 e kadar kalkmadi pc nin basindan sonra efeyi ylen ugras falan derken bu saat oldu suan kimse yok ben bir gecmise bakip geleyim

nöbetçiydim annecim az onun yorgunluğu var ama iyim allaha şükür:)) sen nasılsın bakalım ..

off kallisim ya şu pc başında oturma saatlerini bana göre ayarla be güzelim :))

ayarlayamıyorum şekerim ya ancak hafta sonu benim külüstür pc yapılacak o zman istediğin saatte seninim :roflol: tepe tepe kullan:roflol:

sporti iyiyim tatlim sen nassilsin caaanim gerci kilom takildi diye moralin bozuk galiba ama sen bunuda asarsin merak etme aynen devam et birakma sonra zor toplaniliyo
cukulatam he hee karistirmak nasil oluyomus he hee bana derken kendin karistirmisin caaaaanim acsindir sen ondandir benimki yasliliktan gocadim gayri
sehitlerimize cok uzuldum allah ana babalarina sabir versin iste bu yuzden haber izleyemiyorum gunlerde ruyama giriyolar cok etkileniyorum hep onlarin ocunu almak icin kendim asker oluyorum o derece kin ve ofke duyuyorum hainlere vatanimi cok seviyorum ve vatan sagolsun diyorum
mersa attirmisin bir kilo daha canim oh ohh guzell kocaman afferin sana
reyhan ablam cok guzel oluyo gobek dansalri bende cok severim ne zaman duysam soyle oryantal bir muzik deliriyorum ama evde tabii dugunlerde atsam gobek falan amaaan kocam bosar beni gerii kafali nolcak millet televizyonda kamereya salliyo ben dugunde yapsam kiyamet kopar ama birgun gorumcem evlenirse pistte kimselere yer vermiycem salliycam dokecem tum kurtlarimi
baska ne vardi mizginimle ilgili gelismeleri gun gun takip teyim zaten onaaa ayri bir mutluyum dilerim tum cocuklar yasar bu mutlu sonu
mehaliiim cim evett canim benim demek senin icindeki oteki sen baharla bir uyanip ortaya cikti sair ruhlu kadin bu arada sagligin miden nasil caniim
bugun bende dinledim muzeyyen senarimi yemek yaparken bide muzeyyen senar hep boyle altin takarya boynuna bende taktim kucuk bir altin yazmami bagladim basima offff nasil derine indim nasil gecmise gittim anlatamam
kallisim sen izindesin yaa sporadami ara verdin caniiim senin nasil gidiyo bu arada yeme duzenin izin de olmak insanin yemek duzenini degistiriyomu farkediyomu canim

Midem iyi canım allaha şükür.

cedric canım seni görüyorum aşağıda taşınma işleri nasıl gidiyor bu haftada süpriz yapacakmısın bize

merhaba kızlar bıraz uzanıym dedım pc yı acdımm sıze bakıym dıye uyumadan msj mı yazayım.once kallıste canım cayı yollamadım henuz ama yarın fırsatım olucak ıns.pek dıyet yapmıyorum duzenım kacdı.ctesıden sonra yoluna gırecek hersey.yarın ıntm kesılecek.kalıste canım msj nı aldım ama cvp yazamadım cunku tel ımın msj menusunu kullanamıyorum.

Midem iyi canım allaha şükür.

cedric canım seni görüyorum aşağıda taşınma işleri nasıl gidiyor bu haftada süpriz yapacakmısın bize

yogun gıdıyor mehalım.kollarımı kaldıramıyorum..bıde sabah esımle eve gıdıyorum ısım bıtınce gelıyorum gıderken 1 termos cay goturuyorum bırazda ufak tefek.ev cok soguk usudukce caya gomuluyorum.duzenlı yıyemıyorum.surprız yapamam heralde tartım ortada degıl.tartılamadımda mehalım benı bu hafta aynı gecermısınız belkı kallısteyı aramayı unuturum.

Back
X