- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #83.061
RABİŞCİM güzel dileklerde bulunmuşsun rabişi destekliyorum BİLMUKABELE arkadaşlar diyorum...
bravo dalincim yani kısss gece 12 de ne işin var valla biliyor musun aynını ben yapsaydım sanırım bende ucundan muhakak yerdimherkese gunaydınnnnnnnlar olsun efendım.gununuz aydın nesenız bol olsun vucut kıtle ındekslerınızde dusuk olsun.nabersınız nabarsınız nasılsınızzzzzz.
bugun cok neselıyım allah bozmasın.pek uykumuda alamadım habırede yıyorum hala nıye neselıyım cozemedım kendımı
solemıcektım ama ıcımı kemırıyo sızden bısey saklamak rahat edemıyorum.
esım dun gece 12 gıbı acıktım dedı bende ona sandvıc hazırladım patates kızarttım ıcıne domates salatalık ve yesıllık koydum yedı yedı yedı sapur supur cnm cok cektı.yaklasık 4 parmak uzunlugunda olan kısmınıda ben yedımay kızlar ben cozuttum bırılerı bana dur desınnnnn
gecenın 12 sı patates kızartmalı sandvıc yedım ınanabılıyomusunuz
herkese gunaydınnnnnnnlar olsun efendım.gununuz aydın nesenız bol olsun vucut kıtle ındekslerınızde dusuk olsun.nabersınız nabarsınız nasılsınızzzzzz.
bugun cok neselıyım allah bozmasın.pek uykumuda alamadım habırede yıyorum hala nıye neselıyım cozemedım kendımı
esım dun gece 12 gıbı acıktım dedı bende ona sandvıc hazırladım patates kızarttım ıcıne domates salatalık ve yesıllık koydum yedı yedı yedı sapur supur cnm cok cektı.yaklasık 4 parmak uzunlugunda olan kısmınıda ben yedımay kızlar ben cozuttum bırılerı bana dur desınnnnn
herkese gunaydınnnnnnnlar olsun efendım.gununuz aydın nesenız bol olsun vucut kıtle ındekslerınızde dusuk olsun.nabersınız nabarsınız nasılsınızzzzzz.
dalinin gece 12 de yemesinin hiç bir sebebi yok gamzem sadece NEFİS başka bişiy değil gün içerisinde yedim dese ben o kadar takmam ama gecenin 12 si olduğu zaman olmaz katiyen olmamalı tamam kiloyu geçtik desem sağlık açısından da hiç iyi değil. Yok gamze dalin iyi etmedi ama biliyorum ki telafi eder dalincimdalinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn suyunu çıkarma ama kuşummmmmmmmmmm..tam bir abarmışsın..hadi bir lokma yeeeee 4 parmak genişliği ne..kuzummmm, bebişimmmm ama şunuda diyeyim..artık sen bunu yapmışsan bir sebebi vardır diyorum, yani o kadar tanıyorum seni..geçmişte kalmış ama bir daha gelmesin balımmmmgünaydınnnn..hoşgeldinnnnnnnnn
.
bravo dalincim yani kısss gece 12 de ne işin var valla biliyor musun aynını ben yapsaydım sanırım bende ucundan muhakak yerdimAllahtan gece öyle bişiy yapmadık hiç valla dalin böyle güneşli havaları gördükçe yazın yaklaştığını hissettikçe şöyle bi gardrobıma baktıkça içimde bir coşku oluyor yememeye çalışıyorum sende yeme valla yediğimiz her şeyin fazlası pişmanlık olarak ve tabiki kilo olarak bize dönüyor yapma etme dalinim senib demenle "bu kilolar gidecek o kadar" ama gece yediğimiz patateslerle gitmiyomuş maalesef
Hiç bişi sölemicimmmmm
dalinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn suyunu çıkarma ama kuşummmmmmmmmmm..tam bir abarmışsın..hadi bir lokma yeeeee 4 parmak genişliği ne..kuzummmm, bebişimmmm ama şunuda diyeyim..artık sen bunu yapmışsan bir sebebi vardır diyorum, yani o kadar tanıyorum seni..geçmişte kalmış ama bir daha gelmesin balımmmmgünaydınnnn..hoşgeldinnnnnnnnn
.
dalinin gece 12 de yemesinin hiç bir sebebi yok gamzem sadece NEFİS başka bişiy değil gün içerisinde yedim dese ben o kadar takmam ama gecenin 12 si olduğu zaman olmaz katiyen olmamalı tamam kiloyu geçtik desem sağlık açısından da hiç iyi değil. Yok gamze dalin iyi etmedi ama biliyorum ki telafi eder dalincim
tugbaaaaahosgeldınnn naptın hallettınmı ıslerını??
dalin sana vur dedik sen öldürdünhani bu hafta süper olacaktı,dereceye girecektik noldu hacı?
hallettim cnm formalite icabı başvurumu yaptım:))))
hacııııı haklısın ne deyım kendım dedım kendım uygulamadım püüü bana
ama benı bılırsınız korolası bı ınat ve hırs vardır bende cumaya kadar 2 kılo bıle verebılırım bunyede kılo vermek konusunda zorlamıyo benı kolay alıp kolay verebılıyorum.bu cuma 76 kusur yada en kotu 77 kusur olmak hedefındeyım 77.0 veya 76.7 gıbı bı rakam hedeflıyorum.
hem kızlar su 3 gunlkuk yedıklerım bana bıseyı ogrettıler.kılo almadım hala eksıdeyım bu su demek olabılırmı verdıgım kılolarımı yagdan vermısım.odem yada kas olsa yedıkelrımle beraber aynen gerı gelmezlermıydı
şuan burda olan olmayan herkesin günü aydın olsun.......bende geleli 1 saat oldu......hiç sıra falan yoktu......gittik başvurumuzu yaptık....
toplihgt-arzu: geçmiş olsun..........dikkat edin bunlar kandırıkcı havalar
ukyo: senın yerıne ben usandım bu nöbetlerden.....
büşüm: benım kardeşimde 4 yıl ve hala o trenlerle git-gel yapmaktan usandıgını söylerdiama yıne de gidip gelmekten vazgeçmezdi
rabişim: kuzucum bugün birkez daha ikm ye basvurma da ne kadar haklı oldugumu anladım...adliyeler çok yogun ve anam ne cok konusuyor bu katipler,çenelerine vurmuş hepsinin......esir aldılar beni resmen.....
gamzem: sen zaten - çıkacaksın bu hafta kuzucum......
chentiq: cnm ne desem şimdi.....konusurken kimsenın kalbini kırmak istemıyorum ama bazen yorumlarıma yansıyor olabilir....çok gec gelıyorsun ve şimdi de kendıne bır saat belırledın ....o saatlerde de burda kimse olmuyor...ben kasıtlı yapıldıgını düşünmuyorum.....inan bizim takım kaptanımız tolerans gösteriyor..yoksa başka takımlarda bunun örneklerleri var ve ne ile karşı karşıya kaldıklarını okuyor ve görüyoruz...
ve ben takımda birbirini sevmeyen oldugunu düşünmüyorum....o yüzden için rahat olsun..
ikm basvruları yapıldımı kuzummmm?? anaa kacırdımmı benn??
DALİNNNNNN naptın kız sennn4 parmak neden bak ucundan azıcık tadına tamammmmmm aaaaa ama olsunn ya bunyenın ıhtıyacı var demekkıı bu callenı ındırdım ben dun 10 saatte 10 yas vıdeosu kac gun yapıcam bunu ben??
bana spor yaptığını baştan deseydin bensana ohhhh dalinim şifa olsun afiyet olsun derdim sandım yedşn ve yattın. Ohhh o zaman afiyet olsun. Ben bi kere yesen bile sporla yakıyorsan benim için sorun yok istediğini yiyebilirsin. ama spor yoksa yemekte yok. Sen dile kolay gece 3 saat spor yaptım diyorsun ohohhhhhhhh afiyet olsun dalinim... her şeyin bedeli var demek doğruymuşne desenız haklşısınız jujum muhatap bıle olmadı ühühühühü
gecenın 12 sınde onu yememnın tek bı acıklaması olabılır nefıs ve zayıf ırade baska hıcbı sebep olamaz cok hata ettım cok tamam 2 aydır toplasan sızın 1ayda yedıgınız seyı yemedım.ne ıcın okadar ac kaldım sonunda bır bır gerı almak ıcınmı kendıme cok kızıyorum.
yedım yemesıne ama gece 3 e kadarda spor yaptım kızceler yıyıp yatmadım pısman olup oturup aglanmaktansa tepındım bogustum elıptık yaptım komsular bana kufretmıs olabılırler ama napayım.
callenın karın egzersızlerını tekrarladım esım pc deydı bende actım powerı tepındım durdum.enerjı sarfetmeye canlıstım ınsallah bır ıse yaramıstır.ama bıdaha olmıcak olmıcak olmıcakkkk.dunde cok hareketlıydım temızlık su bu bayagı kaloruı harcadımdı ustune sporda yaptımdı cokta dokunmamıstır heralde bıdaha yok bu 3 gundur yedıkelrım benı 2 ay daha goturur.bundan bole yok yok menulerımle karsınızdyaım
hay agzını opem.ınsss bu hafta daha cok vercem.sasırdı sasıracagı kadar bole olduo kadar spora tabi ki yagdan gitmiştir.....iyi oldu böyle vücudun şaşırmıstır daha fazla kilo verirsin bu hafta belli olmaz
ikm basvruları yapıldımı kuzummmm?? anaa kacırdımmı benn??
DALİNNNNNN naptın kız sennn4 parmak neden bak ucundan azıcık tadına tamammmmmm aaaaa ama olsunn ya bunyenın ıhtıyacı var demekkıı bu callenı ındırdım ben dun 10 saatte 10 yas vıdeosu kac gun yapıcam bunu ben??
ya bayanlar size bir şey soracağım ben 2 tane atlet tarzı tişört her neyse işte öyle bişiy almıştım aldıktan sonra elimde yıkadım onları suyu süzülsün diye beraber bırakmıştım siyahın rengi ten olanın üzerine sinmiş ne yapsam geçmedi bildiğiniz yöntem, ürün varsa paylaşırsanız çok sevineceğim doğal yöntem olur valla bildiğiniz bir şey varsa memnun olurum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?