Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

meltemcım yorumuna saglıkkkk
sabah gec kalkıyorumm kahvaltım gec oluyo genelde o yuzden oglen cok canım ıstemıyo gecıstırıtıyorumm ama haklısın pılav olmadı aksammm .....

ezo gelin
patlıcan kebabı
bulgur pilavı
komposto

bugünkü menü bu mesela bazen güzel çıkıyor bazen değil.

eeeee dünde meyhane pilavı vardı jujum, bulgurla ikisi ard arda çıkması biraz karışmış olduğunu gösteriyor gibi

.

günaydın büşrammm iyi olmuş dinlenmişsin haydi bakalım okul yolculuğu tekrar başlıyor yolun açık olsun...

Aynen okula donus zamanim geldi cok mutsuzum yaa :)
canım bu gün nasılsın? :26:

.
Valla halsizlik gecti ama oksuruk devammm bir rulo peceteyle geziyrum sumuklu dior bnmki bana :))

valla tatılın en zor yanı ya okula geri dönmek okudgm şehre gtcegmde kaldıramazlardı bnı

Bende hic kalkmak istemedim ya cok Zor anlar yasadim.ömrum su raylarin ustunde geciyor :)

sağol canım.uyudum uyandım baktım olacak gibi değil doktora gittim 4 ceşit ilac yazdı doktorum.eve geldım yemeğimi yedim ilaclarımı içtim sizlere bakayım dedım.kızlar ben bu sene çok sık hasta oluyorum öncelerı öyle değildim yaşlandım sanırım artık.

eeeee dünde meyhane pilavı vardı jujum, bulgurla ikisi ard arda çıkması biraz karışmış olduğunu gösteriyor gibi

.
valla düzgün bişey çıkarmıyorlarki.. çobalar mesela hep aynı bi değişik çorba yok napalım el mecbur yiyorum...
bizdede ezogelin
ıspanak
elma

3 çeşit mi çıkıyor sizde neyseki bizde 4 oluyorda beğenmediğim bişey olursa diğeri ile doyuyorum...

ben her sabah bir kayısı ve ıkı büyük bardakla su iciyorum.kabızlık şikayetim gecti kayısı ve bol içmekle.

söz kaptanım aksamları pilav hiç yemiyecem öglen sırasına alırım pilavı.

Vayyy anasını beee, juju vala irade buymuş, bende iradeli olduğumu sanıyordum

.

kuzum nerden cıkardın bı durum oldugunu ne durumu olcak.gece gec saatte yazıyosun menulerını kımse gormuyo herkes gıtmıs oluyo o yuzden yanı yoksa kımse kasıtlı olarak yapmaz bunu.bızım takımımız bırbırı arasında polemık sorun ve hırs olmayan tek takım.dıgerlerıyle kıyaslanamaz bıle.sahsım adına ben sneı coks evıyorum

herkeslere kocaman gunaydınn canlarrrr
hasta olanlara acilen şifaaa
nobette olanlara guc kuvvet
işi olanlara kolaylık
evde olanlara neşe diliyorummmmmmmm
RABİŞCİM güzel dileklerde bulunmuşsun rabişi destekliyorum BİLMUKABELE arkadaşlar diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…