- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #83.081
yok kaçırmadındaha başlamadı çünkü katiplik sınavından sonra alım olacak cnm büyük ihtimalle nisan da....
callen de de sanırım 6 gün yapıp 1 gün dinlenıyorlar......
hay agzını opem.ınsss bu hafta daha cok vercem.sasırdı sasıracagı kadar bole oldu
21 gun yapacaksın 6 gunde 1 ara vereceksın 21 gun bıttıgınde 3 gun ara vermıs olman lazım
6 gun yapıp 7.gun dınlenıyosun 8.gun gene baslıyosun cnm kesınlıkle tavsıye ederım bnm gobegın canına ıyı okuyo
hoşgeldin cornella umarım her şey yolunda gitmiştir. Başvurun hayırlı olur inşallah.
bana spor yaptığını baştan deseydin bensana ohhhh dalinim şifa olsun afiyet olsun derdim sandım yedşn ve yattın. Ohhh o zaman afiyet olsun. Ben bi kere yesen bile sporla yakıyorsan benim için sorun yok istediğini yiyebilirsin. ama spor yoksa yemekte yok. Sen dile kolay gece 3 saat spor yaptım diyorsun ohohhhhhhhh afiyet olsun dalinim... her şeyin bedeli var demek doğruymuş
kosla kullanmamaıştım ariel profesyonel leke çıkarıcı kullandım olmadı niyeyse ariel hiç leke çıkarmıyor yaaa kızımın o kadar yemekten giysileri leke oldu bi türlü geçirmedi :44:doğal yöntem bilmıyorum ama renkliler için olan kosla varya onu dene...tişörtünü koslaya yatır sabaha kadar kalsın.....
hay agzını opem.ınsss bu hafta daha cok vercem.sasırdı sasıracagı kadar bole oldu
21 gun yapacaksın 6 gunde 1 ara vereceksın 21 gun bıttıgınde 3 gun ara vermıs olman lazım
6 gun yapıp 7.gun dınlenıyosun 8.gun gene baslıyosun cnm kesınlıkle tavsıye ederım bnm gobegın canına ıyı okuyo
ne desenız haklşısınız jujum muhatap bıle olmadı ühühühühü
gecenın 12 sınde onu yememnın tek bı acıklaması olabılır nefıs ve zayıf ırade baska hıcbı sebep olamaz cok hata ettım cok tamam 2 aydır toplasan sızın 1ayda yedıgınız seyı yemedım.ne ıcın okadar ac kaldım sonunda bır bır gerı almak ıcınmı kendıme cok kızıyorum.
yedım yemesıne ama gece 3 e kadarda spor yaptım kızceler yıyıp yatmadım pısman olup oturup aglanmaktansa tepındım bogustum elıptık yaptım komsular bana kufretmıs olabılırler ama napayım.
callenın karın egzersızlerını tekrarladım esım pc deydı bende actım powerı tepındım durdum.enerjı sarfetmeye canlıstım ınsallah bır ıse yaramıstır.ama bıdaha olmıcak olmıcak olmıcakkkk.dunde cok hareketlıydım temızlık su bu bayagı kaloruı harcadımdı ustune sporda yaptımdı cokta dokunmamıstır heralde bıdaha yok bu 3 gundur yedıkelrım benı 2 ay daha goturur.bundan bole yok yok menulerımle karsınızdyaım
hacııııı haklısın ne deyım kendım dedım kendım uygulamadım püüü bana
ama benı bılırsınız korolası bı ınat ve hırs vardır bende cumaya kadar 2 kılo bıle verebılırım bunyede kılo vermek konusunda zorlamıyo benı kolay alıp kolay verebılıyorum.bu cuma 76 kusur yada en kotu 77 kusur olmak hedefındeyım 77.0 veya 76.7 gıbı bı rakam hedeflıyorum.
kosla kullanmamaıştım ariel profesyonel leke çıkarıcı kullandım olmadı niyeyse ariel hiç leke çıkarmıyor yaaa kızımın o kadar yemekten giysileri leke oldu bi türlü geçirmedi :44:
cornısım unutmustum zes hatırlattı katıplık basvurun ıns hayırla sonuclanır.
tugbaaa ımd notları buldunmuuu???
32 yaşındayım, istanbulda yaşıyorum, öğretmenim, adımı yanlış anlamazsanız özellikle paylaşmak istemedim nebilim ZES hoşuma gidiyor. doğumdan sonra çok kilo aldım hamileleik dönemim aslında gayet iyi geçmişti ama emzirme döneminde baya kilo aldım veririrm diye kendime hep güvendim her geçen gün al abam al al babam al...171-172 civarlarında boyum var. Kadınlar kulubüne 2011 in son ayıydı sanırım aralık ayıydı tam hatırlamıyorum o zaman üye oldum genelde bayanların tavsiyelerini okumak için geliyordum. sonra kilolarımın alıp başını gittiğini aldığını anladığım zaman bende bir gruba dahil olmak istedim sağolsun JUJU beni 5. takıma çağırdı. İşte o gün bugündür buradayım. Şu an ücretsiz doğum iznindeyim nasip olursa yakınlarda başlamayı düşünüyorum. Genel olarak bu rabyasım.yaa zesim ben senın hakkında hıc bısı bılmıyorum sadece zes oldugunu bılıyorummadın ne kac yasındasın nerelısın nerde oturuyosunn???
yok hayatım fırsat olmadı ki akşam....sabahta adliyeye gittim şimdi bakıyorum hemen.........sana mail adresimi atayım özelden msn kullanıyor musun?
32 yaşındayım, istanbulda yaşıyorum, öğretmenim, adımı yanlış anlamazsanız özellikle paylaşmak istemedim nebilim ZES hoşuma gidiyor. doğumdan sonra çok kilo aldım hamileleik dönemim aslında gayet iyi geçmişti ama emzirme döneminde baya kilo aldım veririrm diye kendime hep güvendim her geçen gün al abam al al babam al...171-172 civarlarında boyum var. Kadınlar kulubüne 2011 in son ayıydı sanırım aralık ayıydı tam hatırlamıyorum o zaman üye oldum genelde bayanların tavsiyelerini okumak için geliyordum. sonra kilolarımın alıp başını gittiğini aldığını anladığım zaman bende bir gruba dahil olmak istedim sağolsun JUJU beni 5. takıma çağırdı. İşte o gün bugündür buradayım. Şu an ücretsiz doğum iznindeyim nasip olursa yakınlarda başlamayı düşünüyorum. Genel olarak bu rabyasım.
sınıf öğretmeniyim. Hep matematik öğretmeni olmak isterdim ama sınıf öğretmeni oldum. Matematiği çok seviyorum ama olsun sınıf öğretmenliğide güzel. Çocuklar zaten çok alem. Çok komik oluyorlar bende onlarla gülüyorum iştene guzell canımm cok tesekkur ederımmne ogretmenısın pekiii
sınıf öğretmeniyim. Hep matematik öğretmeni olmak isterdim ama sınıf öğretmeni oldum. Matematiği çok seviyorum ama olsun sınıf öğretmenliğide güzel. Çocuklar zaten çok alem. Çok komik oluyorlar bende onlarla gülüyorum işte
evet gerçekten çok yorucu. benim öğrencilerimin en sevdiği ders hep matematik ve fen bilmleri oluyordu çünkü benimde anlatmaktan zevk aldığım 2 derstirçok guzell canım olsun bak sanslısın kı sınıf ogretmenlıgınde tum dersler varrmatematıgı matematık ogretmenıymıs gıbı anlatırsınn evet yaa cok komık oluyorlarrr gecen yıl ucretlı yapmıstım 2. sınıflara hem cokkeyıflı hem cok yorucuyduu
eklediysen gelde sana link atacam.........
evet gerçekten çok yorucu. benim öğrencilerimin en sevdiği ders hep matematik ve fen bilmleri oluyordu çünkü benimde anlatmaktan zevk aldığım 2 derstir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?