Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok kaçırmadın daha başlamadı çünkü katiplik sınavından sonra alım olacak cnm büyük ihtimalle nisan da....

callen de de sanırım 6 gün yapıp 1 gün dinlenıyorlar......
okeytaaaa

dun ındırdım vıdeoyu sımdı flasha da attım tvden yapıcam ınsallah becerırımmm kız sen eskte nerde oturuyosunnn???

evet canım 3 saat yaklasık ırılı ufaklı spor yaptım kanepede otururken bıle ayakalrımın uzerıne agır bısey koyup ındırıp kaldırdım.dans ettım kocayla bogustum bısıklet 15 dkk callen kurbaga gıbı ordan oraya sıcradım durdum yatmadım yanı twısterda yaptım 10 dkk fgalan belım hala kendısı donuyo

yaa zesim ben senın hakkında hıc bısı bılmıyorum sadece zes oldugunu bılıyorumm adın ne kac yasındasın nerelısın nerde oturuyosunn???

doğal yöntem bilmıyorum ama renkliler için olan kosla varya onu dene...tişörtünü koslaya yatır sabaha kadar kalsın.....
kosla kullanmamaıştım ariel profesyonel leke çıkarıcı kullandım olmadı niyeyse ariel hiç leke çıkarmıyor yaaa kızımın o kadar yemekten giysileri leke oldu bi türlü geçirmedi :44:

bende yapcam benim neyim eksik:120::120::120::120::120::120::120:

İşte dalin ne yaptığını bilir demekle bunu kastetmiştim..dalin onu yediyse, kendini yemeden bırakmaz helal olsun vala...

kosla kullanmamaıştım ariel profesyonel leke çıkarıcı kullandım olmadı niyeyse ariel hiç leke çıkarmıyor yaaa kızımın o kadar yemekten giysileri leke oldu bi türlü geçirmedi :44:

cornısım unutmustum zes hatırlattı katıplık basvurun ıns hayırla sonuclanır.

zes; ariel çok kötu bende hıc memnun kalmadım.......

dalin: cnm hiç önemli değil ölesine bir başvuru yaptım vicdanım rahat etsın maksat sağoll cnm

yaa zesim ben senın hakkında hıc bısı bılmıyorum sadece zes oldugunu bılıyorumm adın ne kac yasındasın nerelısın nerde oturuyosunn???
32 yaşındayım, istanbulda yaşıyorum, öğretmenim, adımı yanlış anlamazsanız özellikle paylaşmak istemedim nebilim ZES hoşuma gidiyor. doğumdan sonra çok kilo aldım hamileleik dönemim aslında gayet iyi geçmişti ama emzirme döneminde baya kilo aldım veririrm diye kendime hep güvendim her geçen gün al abam al al babam al...171-172 civarlarında boyum var. Kadınlar kulubüne 2011 in son ayıydı sanırım aralık ayıydı tam hatırlamıyorum o zaman üye oldum genelde bayanların tavsiyelerini okumak için geliyordum. sonra kilolarımın alıp başını gittiğini aldığını anladığım zaman bende bir gruba dahil olmak istedim sağolsun JUJU beni 5. takıma çağırdı. İşte o gün bugündür buradayım. Şu an ücretsiz doğum iznindeyim nasip olursa yakınlarda başlamayı düşünüyorum. Genel olarak bu rabyasım.

ne guzell canımm cok tesekkur ederımm ne ogretmenısın pekiii

ne guzell canımm cok tesekkur ederımm ne ogretmenısın pekiii
sınıf öğretmeniyim. Hep matematik öğretmeni olmak isterdim ama sınıf öğretmeni oldum. Matematiği çok seviyorum ama olsun sınıf öğretmenliğide güzel. Çocuklar zaten çok alem. Çok komik oluyorlar bende onlarla gülüyorum işte

çok guzell canım olsun bak sanslısın kı sınıf ogretmenlıgınde tum dersler varr matematıgı matematık ogretmenıymıs gıbı anlatırsınn evet yaa cok komık oluyorlarrr gecen yıl ucretlı yapmıstım 2. sınıflara hem cokkeyıflı hem cok yorucuyduu

evet gerçekten çok yorucu. benim öğrencilerimin en sevdiği ders hep matematik ve fen bilmleri oluyordu çünkü benimde anlatmaktan zevk aldığım 2 derstir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…