Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet soğuk ama hareketlerin 2-3 tanesini yaptığında hareketlere bayılıcaksın..yani kısa yoldan adrese gitmek gibi...sıkılıyor insan ama ne yapalım kolay değil bebiş

.

günaydınlarr
kızlar sabah bir kalktım boğazım şişmiş yutkunamıyorum acaip halsizlik var şimdi dr a gideceğim kendimi çok kötü hissediyom
canımda bişey istemiyo kendinize iyi bakın
canım geçmiş olsunnn.. ılık şeyler içç

Seninde günün aydın olsun cnm
teşekkür ederimm

havalar tekrar soğuyorrrr yaaa.. burdada güneş var ama serin esiyorrr.. ben bereme geri döndümm ..aman dikkat edelimm

garf harikaymış vala...aslında hepsi çok basit fakat kalorili diye kaçtığımız gıdalar..daha dikkatli olucağım bundan sonraa
biz bunların hepsinide yiorzda nerde hata yapıorz
Gunaaaydiin ay ne guzel uyumusum yaa bugun :) mersine gidcem dahaaa esya hazirlicam oooy oyyy bu arada grip olan bacilar gecms olsun hemen atlatin
valla tatılın en zor yanı ya okula geri dönmek okudgm şehre gtcegmde kaldıramazlardı bnı
Evet soğuk ama hareketlerin 2-3 tanesini yaptığında hareketlere bayılıcaksın..yani kısa yoldan adrese gitmek gibi...sıkılıyor insan ama ne yapalım kolay değil bebiş

.

yerken iyi dimi yani diosunnn
bi başlasam devamı gelcekte bgn evde yalnız olcm yapım barı birisi olunca pat die gelıo yanıma hareketlere anlam veremıyo

Tatlım ben hepsini yemiyorum, mesela sütü içmiyorum fazla kalori alırım diye düşündüğüm yiyeceklerde var malesef...ama bundan sonra dikkt edicem

.

Tatlım ben hepsini yemiyorum, mesela sütü içmiyorum fazla kalori alırım diye düşündüğüm yiyeceklerde var malesef...ama bundan sonra dikkt edicem

.
sütü bnde unutyorum hep bnm unvde oda arkımın annesi seansı 600 liralık bı dyetsyene gidiodu bızım arkta dıyet lıstesnı getrdı arkta hafıf kıloluydu her ne yerse yesın meyve bile olsa arkasndan muhakkk yogurt yada sut içerdi ole demıs dyetsyen simdi pek grusemıorz ama fotolarnı fln grdm süzülmüş baya anneside 20 kılo vermıs ablasıda 3 yıl once 25 kılo fln vermıs ama o nasıl vermıs bılmıorm

ben şimdi callan yapmaya gider snra calışcm braz optm herksiiii

hımmmmmmm

Tamam tatlım kolay gelsin, bende biraz iş yapayım sonrasında spor ve tabiki burdayım

.

herkese günaydın burda kar yağmaya başladı varya bir güzel yağıyor nbtçiyim sıkıldım nbt tutmaktan diycem ama çokda sıkılmadım iii iii bakalım yine ne var yemekte nohutmu fasyulyemi

herkese günaydın burda kar yağmaya başladı varya bir güzel yağıyor nbtçiyim sıkıldım nbt tutmaktan diycem ama çokda sıkılmadım iii iii bakalım yine ne var yemekte nohutmu fasyulyemi

Günaydın canımm, hoş geldinnn

.

herkeslere kocaman gunaydınn canlarrrr
hasta olanlara acilen şifaaa
nobette olanlara guc kuvvet
işi olanlara kolaylık
evde olanlara neşe diliyorummmmmmmm

herkeslere kocaman gunaydınn canlarrrr
hasta olanlara acilen şifaaa
nobette olanlara guc kuvvet
işi olanlara kolaylık
evde olanlara neşe diliyorummmmmmmm

Rabişşşş ne güzel yazmışsın öyleee
Hoş geldin tatlım, günaydın..Nasılsın balım

.

1. GRUP
*JUJU* ( 86,10)+-(akşam reçelli ekmek yemek olmadı)
rabyas ( 80,10)+-(öğlenki benü sabah kahvaltısı gibi... akşam hafif şeyler yenmesi gerekirken sen çorba yemek pilav yoğurt. normalde tamam buna itirazım olmaz ama sabahı ve öğleyi böyle kısınca birden akşama yüklenince olmuyor. tüm öğünlerinde böyle olsun sorun olmaz bence akşamın bu nedenle fazla olmuş. pilav olmamalıydı)

2. GRUP
dalin26 ( 78,70)+-(öğün atlanmış)
biricikoglumertug ( 75,60
ZES ( 79,70)+-(sabahki porsiyonun biraz daha normal olmalı vucudu güne hazırlayacak uğün sabahtır)
ukyo ( 70,60)++(sanki öğlen biraz az olmuş gibi)
toplight ( 76,50)++
Sevda_M ( 75,50
Arzu_54 ( 79,00)+-(akşamki pilav 2-3 kaşığı geçmesin)

3.GRUP
aysunayy ( 65,20)++
garfield06 ( 67,50)++
birsen-deniz( 65,10)+-(pasta yenmiş bence kendini tutabilirdin)
cornella ( 68,00)++
Gamze_M ( 66,20)+-(bence ciddi oranda azalttın kuzum sen sabah bile kaşısı sadece. öğlen sadece yumurta herşey haşlanmış eksi o nedenle )
busramnmn ( 62,60)++
chentiq ( 61,90)++(menüne bişey demeyeceğim ama sen kilosu en az olan arkadaşımızsın senin sporunu hiç ihmal etmemen lazım bu menüyle kilo veremezsin ama bunun yanında sporda yapmış olsaydın evet süper olurdu)

kaptanm bende sırf bu yüzden yemekleri 1gün önceden yapıyom.. yoksa eve gelince gözüm dönüyoo

ben yemek yapmayı bile sevmiyorum tembelim kuzum .. napim.

offfffff jujum bayiliyorum meyhane pilavina. nasil canim cekti varya :) yine klasik juju menusunun birazcik aza indirgenmis hali. juju reglinde yeni gecti. inan sen kadar merak ediyorum bu cuma senin tarti sonucunu :)
yok kuzum geçen haftada regli değildim bitmişti.. bu hafta bende merak ediyorum

akşamki reçelli ekmeği bende beğenmedim

bende eliptik yapayim bari :) canim istemiyordu. simdi gaza geldim jujuyla :)

bak bu iyi oldu ben kendimi zorladım buda birilerine vesile oldu.. sevindim

juju kaptanım menün güzel benim menümüde beğenen herkesi yakalrsam muck muck
sağol canım ... seninkinide beğendim ben :)

günaydınlarr
kızlar sabah bir kalktım boğazım şişmiş yutkunamıyorum acaip halsizlik var şimdi dr a gideceğim kendimi çok kötü hissediyom
canımda bişey istemiyo kendinize iyi bakın
geçmiş olsun canım .. benimkide ağrıyo kaç gündür ama ben nedenini biliyorum 20 lik dişim hareketlendi gene...

sanada geçmiş olsun arzu iyi dinlen ahh ahh keşke bende evde istirahat alıp yatsam

öyle bende başlamak istemedim önce ısınamadım daline söz verdim diye başladım gittikçe ısınıyorsun.. hareketleri yapmaya çalışırken zaten zaman geçiyor

Jujummm geçen hafta + çıkmam çok sinirimi bozdu..Zaten 1 kilo veremiyorum, + yıda yok etmek zorundayım..Çokk çalışmam lazım çokkk..Bunların sonucunda 600 gr. gitse bile mutlu olucam...Cumadan itibaren + yı yok ettiğim an yine normale dönüyorum

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…