- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #83.021
VINNN VINNNNNNNNNNN VINNNNNNNNN havaya girdim kısımmmmmmmm
o callen ne soğuk bişey ya dün akşam göz gezdirdimde hiç iç açıcı değil ama netten bi kaç foto grdm callen öncesi snrası dieee sanıırm bnde başlıcam bugün bi deneym
günaydın büşrammm iyi olmuş dinlenmişsin haydi bakalım okul yolculuğu tekrar başlıyor yolun açık olsun...Gunaaaydiin ay ne guzel uyumusum yaa bugun :) mersine gidcem dahaaa esya hazirlicam oooy oyyy bu arada grip olan bacilar gecms olsun hemen atlatin
Gunaaaydiin ay ne guzel uyumusum yaa bugun :) mersine gidcem dahaaa esya hazirlicam oooy oyyy bu arada grip olan bacilar gecms olsun hemen atlatin
canım geçmiş olsunnn.. ılık şeyler iççgünaydınlarr
kızlar sabah bir kalktım boğazım şişmiş yutkunamıyorum acaip halsizlik var şimdi dr a gideceğim kendimi çok kötü hissediyom
canımda bişey istemiyo kendinize iyi bakın
teşekkür ederimmSeninde günün aydın olsun cnm
günaydın cicişler
toplight arzu çok gecmiş olsun salgnmı gelio gene yoksa herkes hastalanmaya basladı
chentiqcm yok bi duurm nolck takıntı yapma kız bole alıngan takımz gerci biz
bugün erken kalktm ne kdr bahtiyarımmmm bilemezsiniz
geçmişi okurken bişi gördüm cvp yazcktm ama unuttmmm ne okudgmu alıntı yapmazssam bole olurr işte tüüüü bana
bugünü dolu dolu geçirmek istiorm spor ders vs. umarım bugün ypabiliirm
biz bunların hepsinide yiorzda nerde hata yapıorzgarf harikaymış vala...aslında hepsi çok basit fakat kalorili diye kaçtığımız gıdalar..daha dikkatli olucağım bundan sonraa
valla tatılın en zor yanı ya okula geri dönmek okudgm şehre gtcegmde kaldıramazlardı bnıGunaaaydiin ay ne guzel uyumusum yaa bugun :) mersine gidcem dahaaa esya hazirlicam oooy oyyy bu arada grip olan bacilar gecms olsun hemen atlatin
Evet soğuk ama hareketlerin 2-3 tanesini yaptığında hareketlere bayılıcaksın..yani kısa yoldan adrese gitmek gibi...sıkılıyor insan ama ne yapalım kolay değil bebiş
.
biz bunların hepsinide yiorzda nerde hata yapıorz
valla tatılın en zor yanı ya okula geri dönmek okudgm şehre gtcegmde kaldıramazlardı bnı
yerken iyi dimi yani diosunnn
bi başlasam devamı gelcekte bgn evde yalnız olcm yapım barı birisi olunca pat die gelıo yanıma hareketlere anlam veremıyo
sütü bnde unutyorum hep bnm unvde oda arkımın annesi seansı 600 liralık bı dyetsyene gidiodu bızım arkta dıyet lıstesnı getrdı arkta hafıf kıloluydu her ne yerse yesın meyve bile olsa arkasndan muhakkk yogurt yada sut içerdi ole demıs dyetsyen simdi pek grusemıorz ama fotolarnı fln grdm süzülmüş baya anneside 20 kılo vermıs ablasıda 3 yıl once 25 kılo fln vermıs ama o nasıl vermıs bılmıormTatlım ben hepsini yemiyorum, mesela sütü içmiyorumfazla kalori alırım diye düşündüğüm yiyeceklerde var malesef...ama bundan sonra dikkt edicem
.
sütü bnde unutyorum hep bnm unvde oda arkımın annesi seansı 600 liralık bı dyetsyene gidiodu bızım arkta dıyet lıstesnı getrdı arkta hafıf kıloluydu her ne yerse yesın meyve bile olsa arkasndan muhakkk yogurt yada sut içerdi ole demıs dyetsyen simdi pek grusemıorz ama fotolarnı fln grdm süzülmüş baya anneside 20 kılo vermıs ablasıda 3 yıl once 25 kılo fln vermıs ama o nasıl vermıs bılmıorm
ben şimdi callan yapmaya gider snra calışcm braz optm herksiiii
herkese günaydın burda kar yağmaya başladı varya bir güzel yağıyor nbtçiyim sıkıldım nbt tutmaktan diycem ama çokda sıkılmadım iii iii bakalım yine ne var yemekte nohutmu fasyulyemi
herkeslere kocaman gunaydınn canlarrrr
hasta olanlara acilen şifaaa
nobette olanlara guc kuvvet
işi olanlara kolaylık
evde olanlara neşe diliyorummmmmmmm
Rabişşşş ne güzel yazmışsın öyleee
Hoş geldin tatlım, günaydın..Nasılsın balım
.
iyiyimmm kuzumm cok sukurrrr sen nasılsınnnn mavişimmmm
canım çok iyiym tatlım, mutfağımı izliyorum, çok güzel yöresel yemekler yapıyorlarr
.
aynenn bende onu ızlıyorummmmm antep e gitmeliii
kaptanm bende sırf bu yüzden yemekleri 1gün önceden yapıyom.. yoksa eve gelince gözüm dönüyoo
yok kuzum geçen haftada regli değildim bitmişti.. bu hafta bende merak ediyorumofffffff jujum bayiliyorum meyhane pilavina. nasil canim cekti varya :) yine klasik juju menusunun birazcik aza indirgenmis hali. juju reglinde yeni gecti. inan sen kadar merak ediyorum bu cuma senin tarti sonucunu :)
cnm aslında sabah da yemek istemıyorum ama midem bulanıyor.zorunlu yıyorum yani.....onun dısında bütün gun full evde olunca zaten acıkmıyorum bir de sabah ki ekmek dısında karataycıyım ben
jujum akşam hariç begendım ama onda da mazaretın var
bende eliptik yapayim bari :) canim istemiyordu. simdi gaza geldim jujuyla :)
sağol canım ... seninkinide beğendim ben :)juju kaptanım menün güzel benim menümüde beğenen herkesi yakalrsam muck muck
geçmiş olsun canım .. benimkide ağrıyo kaç gündür ama ben nedenini biliyorum 20 lik dişim hareketlendi gene...günaydınlarr
kızlar sabah bir kalktım boğazım şişmiş yutkunamıyorum acaip halsizlik var şimdi dr a gideceğim kendimi çok kötü hissediyom
canımda bişey istemiyo kendinize iyi bakın
sanada geçmiş olsun arzu iyi dinlen ahh ahh keşke bende evde istirahat alıp yatsamgünaydın arkadaşar.geçmişi okuyayım dedım bir saatdır bitiremedim ALLAH muhabbetinizi neşenizi artdırsın inş.ben dün gece erken yattım grip olmaya basladım yine. yeni atladdım derken geri geldi.cokda erken kalkıyorum cocuklarıma kavaltı hazırladım okula yolcu ettım allaha emanetler bende azcık yatayım yine öpüyorum sizi.
öyle bende başlamak istemedim önce ısınamadım daline söz verdim diye başladım gittikçe ısınıyorsun.. hareketleri yapmaya çalışırken zaten zaman geçiyorVINNN VINNNNNNNNNNN VINNNNNNNNN havaya girdim kısımmmmmmmm
o callen ne soğuk bişey ya dün akşam göz gezdirdimde hiç iç açıcı değil ama netten bi kaç foto grdm callen öncesi snrası dieee sanıırm bnde başlıcam bugün bi deneym
juju kaptanım sizin işyerinde güzel çıkıyomu yemekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?