- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #83.121
Eliptik yapıyor, bilsem neden yapmadığımızı :26: ama galiba farklı biraz durumlarımız ondan olabilir..onun çocukları eşi..sanırım zamanları dolu oluyor..ben hep yalnız, hep boş... :26: düşün 15 günü geçti ve ben en fazla üst kata çıktım :26::26: zor gerçekten de..
.
ya canım çocukları okula gitmiyor mu?o vakitte de gidebilirsınız ama okula gitmıyorlarsa bırakacak yerı yoktur tabi.....üüzlme cnm cogumuz öleyız bir ugraşın olunca sıkılacak vaktın olmaz....hem önceden çalısıyordun şimdi evdesın ya ondan oluyor böle.....
Galiba ondan canım, biraz çeşmeleri açınca geçiyor..gülün çocukları kocaman canım ama eşi erken geliyor işten..oda anca işlerine yetişiyor..
.
sen karamsarlıga kapılmıssın.....bana da cok olur böyle şeyler....2 hafta hıc evden cıkamdıgım olurdu insan bunalıyor....tek basına da tadı olmuyor...eşin de yoğun...
aynen canım, anlatamıyorum ama anlaşıldığımı düşünüyorumbirazcık çıksam yorulup evimi özlesem daha iyi olucak
.
valla ben biliyorum artık seni... önce kendini yerden yerer vurur paralarsın sonra ben bunu yakarım der aç ta kalsam eksi çıkarsın .ne desenız haklşısınız jujum muhatap bıle olmadı ühühühühü
gecenın 12 sınde onu yememnın tek bı acıklaması olabılır nefıs ve zayıf ırade baska hıcbı sebep olamaz cok hata ettım cok tamam 2 aydır toplasan sızın 1ayda yedıgınız seyı yemedım.ne ıcın okadar ac kaldım sonunda bır bır gerı almak ıcınmı kendıme cok kızıyorum.
yedım yemesıne ama gece 3 e kadarda spor yaptım kızceler yıyıp yatmadım pısman olup oturup aglanmaktansa tepındım bogustum elıptık yaptım komsular bana kufretmıs olabılırler ama napayım.
callenın karın egzersızlerını tekrarladım esım pc deydı bende actım powerı tepındım durdum.enerjı sarfetmeye canlıstım ınsallah bır ıse yaramıstır.ama bıdaha olmıcak olmıcak olmıcakkkk.dunde cok hareketlıydım temızlık su bu bayagı kaloruı harcadımdı ustune sporda yaptımdı cokta dokunmamıstır heralde bıdaha yok bu 3 gundur yedıkelrım benı 2 ay daha goturur.bundan bole yok yok menulerımle karsınızdyaım
söylemeyim söylemeyim dişyorum neden sadece sende oluyor bu çılgınlık anları... çünkü sen kendini okadar az şeyle besliyorsun ki iradeninde acıcık zayıf olduğu an hopppp ne bulsan dalıyorsun.. bak ben tokum böyle şeylere gözümün önünde künefeler yendi ki içim gider normalde borak yemeyi lokma bile almadım.. hafta sonu eşim kızartma istedi yaptım kahvaltıda.. normalde bemde yerdim ve hemen biterdi ama elimi bile sürmedim yarısı çöpe gitti ... yani benim gözüm tok miğdem tok kriz anlarım olmuyor..hacııııı haklısın ne deyım kendım dedım kendım uygulamadım püüü bana
ama benı bılırsınız korolası bı ınat ve hırs vardır bende cumaya kadar 2 kılo bıle verebılırım bunyede kılo vermek konusunda zorlamıyo benı kolay alıp kolay verebılıyorum.bu cuma 76 kusur yada en kotu 77 kusur olmak hedefındeyım 77.0 veya 76.7 gıbı bı rakam hedeflıyorum.
valla 21 gün bunu yapıp sonrasında bir üst seviye varmış callen topiğinde okudum ona geçenler var. ama indirmedim onu 21 gün yapimda hele biikm basvruları yapıldımı kuzummmm?? anaa kacırdımmı benn??
DALİNNNNNN naptın kız sennn4 parmak neden bak ucundan azıcık tadına tamammmmmm aaaaa ama olsunn ya bunyenın ıhtıyacı var demekkıı bu callenı ındırdım ben dun 10 saatte 10 yas vıdeosu kac gun yapıcam bunu ben??
nerelerdesin kuzum.. misafirler tamam da sen yediklerine dikkat et olurmumerhabaaa fistuklar
ben bi kaç gündür misafirden fırsat bulamadım giremedim kk ya ama devammmm
sabah kahvaltımı ettim vee 1 saat tempolu yürüyüş yaptım
hayırdır kuzum senin nen var böle bahar depresyonu vurmuş seni ben koydum teşhisiYaaa ne sıkıcı bir günn, ben çokmu nankörüm yoksa gerçekten haklımıyım bilmiyorum..çok canım sıkılıyor ama öte yandan kilo vermeyi de çok istiyordum ve ne güzel kilo veriyorum..bazı şeylerle yetinmesini bilmiyor gibi hissediyorum kendimi bazen..Bazen de hayatımda herşey gerçekten boktan gidiyorözür dilerim ama anca bu şekilde ifade edebilirdim
.
hani fikir verim dicem ama yakınsınız sporu birlikte payın eylenceli olur hem.. tamamını olmasa bile mesela calleni birlikte yapın ayarlayın bir zaman dilimi ,Sevdanın spor sesini duyuyorum, yaa sadece 100 mekik yapabildim, spor yapmak hiç canım istemiyor..Pazar gübüde çıkmadım yaa evden, belkide ondandır acayip sıkıldım..:26::26:
.
dışarı çık hava al dicem ama orda hava nasıl tek çıkarmısın bilemicimEliptik yapıyor, bilsem neden yapmadığımızı :26: ama galiba farklı biraz durumlarımız ondan olabilir..onun çocukları eşi..sanırım zamanları dolu oluyor..ben hep yalnız, hep boş... :26: düşün 15 günü geçti ve ben en fazla üst kata çıktım :26::26: zor gerçekten de..
.
canllaaaarr bana acılenn karnıbaharı nasıl sevımlı hale getırebılırımmm bı yardımcı olunn
gamzemmmmmm cık bakım depresif haldeenn aaaaaa hımmmmm kızarım bakkkkuzumm hepımız aynıyızz emın ol monoton bır hayatt benım hayat 5 ten sonra baslıyoo ama bugunlerımızı aratmasın allah bı gecıs donemı sadece ben ole dıyorumm ayyy sevgı pıtırcıgı oldumm yınee
bnde çok sıkılıyorum arkım sıkılıosan ders calış dıo o zaman daha cok sıkılıyrmYaaa ne sıkıcı bir günn, ben çokmu nankörüm yoksa gerçekten haklımıyım bilmiyorum..çok canım sıkılıyor ama öte yandan kilo vermeyi de çok istiyordum ve ne güzel kilo veriyorum..bazı şeylerle yetinmesini bilmiyor gibi hissediyorum kendimi bazen..Bazen de hayatımda herşey gerçekten boktan gidiyorözür dilerim ama anca bu şekilde ifade edebilirdim
.
Bugün netten bir kursa ön kayıt oldum..Ama gereklimi değil mi bu tartışılır..bilgisayarlı muhasebe eğitim programı..sadece ön kayıt ama gitsem mi gitmesem mi bilemedim..akşamları saat 17:00 de :44::44:
.
valla hayatım eger diyetlik değilse....
karnabaharı önce haşla sonra 3 ayrı tabak hazırla tabakların birine biraz un diğerine galeta unu diğerine yumurta sarısı koy......karnabaharları önce una sonra yumurtaya en son galeta ununa bula sonra kızart..üzerine de sarımsaklı yoğurt hazırla...nefis oluyor......
2. alternatif; haşla zeytınyagı,limon,sarımsak sosu ile yıyebılırısn.....
senın için ise; haşla yogurt dök ye
başkaaaaaa karnabahar graten yapıyorlar ben yemedım......kimisi de karnabaharı hasladıktan sonra fırınlıyor.....aklıma gelenler bunlar....
valla hayatım eger diyetlik değilse....
karnabaharı önce haşla sonra 3 ayrı tabak hazırla tabakların birine biraz un diğerine galeta unu diğerine yumurta sarısı koy......karnabaharları önce una sonra yumurtaya en son galeta ununa bula sonra kızart..üzerine de sarımsaklı yoğurt hazırla...nefis oluyor......
2. alternatif; haşla zeytınyagı,limon,sarımsak sosu ile yıyebılırısn.....
senın için ise; haşla yogurt dök ye
başkaaaaaa karnabahar graten yapıyorlar ben yemedım......kimisi de karnabaharı hasladıktan sonra fırınlıyor.....aklıma gelenler bunlar....
gamzecim aslında bizimkiside uyuyor bizimkide takribi 3 saat olmasada 2-2,5 saat aralarla oluyor ve aynı işi görüyor... onun için 3+3 diyorum ya ben vucuda sürekli gıda girişi olsun ki bünye sürekli çalışsın depolamaya zamanı olmasın
hımmm su ılk tarıfı kızartarak degılde fırında yapsam dıyet olur muu
Ben de gratenin tarifini vereyim o zaman
Karnıbaharı küçük parçalar halinde ayırıp haşla, kare bir borcama al
tavada yağ, soğan ve kıymayı kavur, borcamda bulunan kanıbaharın üzerine dök ve heryere eşit olucak şekilde yay..
Beşamel sos hazırla ve karnıbahar ve kıyma karışımının üstü kapanana kadar dök...
Üzerine bol kaşar rendele ve fırına ver
.
tavada yağ, soğan ve kıymayı kavur, borcamda bulunan kanıbaharın üzerine dök ve heryere eşit olucak şekilde yay..
Beşamel sos hazırla ve karnıbahar ve kıyma karışımının üstü kapanana kadar dök...
.
.
rabişim olmaz cnm.......sen onu eşine yap ......karnabaharı hasla kendıne biraz ayır....diğerlerini eşine yap ....
gamze o kalsın kalori bombasıymış
aslında öğle yemeğinde 1 porsiyon olarak yenebilir, yani şu amerikalı adamın dediğine göre yenende sınır yokbu guzel ama bol kalorili gamzemmmmdiyet cıkısı deneyeyımm bunuu
benim favorim bu
şu araştrmayı okudumda biz sanki farklı bişimi yapıyorz ben çoğu zman 3+3 beseniyorum adam sporada gerek yok haftada 1 kilo verirsiniz dioo bekle cnm çok veririz yokmu bu adamın bi maili teli fln filan
benim favorim bu
şu araştrmayı okudumda biz sanki farklı bişimi yapıyorz ben çoğu zman 3+3 beseniyorum adam sporada gerek yok haftada 1 kilo verirsiniz dioo bekle cnm çok veririz yokmu bu adamın bi maili teli fln filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?