Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

saglıgın daha onemli cnm spor yapmasanda vereblyosun şimdi spora başladn yavaştan vcudunda sekle gircektir

menumu yazamıorm cnku akşam yemegı yemedım henuz aslında ac gbiyim tok gbiymde napcamkı tokkende yemek istemiyorum boşuna kalori almayım

bende öle oluyorum bazen acıkmıyorum saatlerde ilerliyor o yuzden cok gec olmadan az da olsa yıyorum bişeyler.....

amanııın gecmiş olsun
çok begendimm

bsküviler biraz gereksiz olmus sankiiiiiii

gamzeyle kahve içecez şimdi haydi sizlerde gelin...

.

Bu çok iyi geldi

Her gün değişik şeyler yemene bayılıyorum senin

bende menümü yazayimmm

sabah: yarım dilim ekmek bir dilim peynir kahve

öğlen: 3 kasık pilav 4 kaşık türlü ve turşu

akşam: bir elma bir kivi

su 2 litre

az olmuş ya da ara öğün yk falan demeyin ben bi suç işledim zatennn telafi edcem bide suçumu ıtıraf etmem lazım
şimdi normaldee siz bana gecen dedınız ya sadece cuma tartıl falan.bende tamam dedimmm ve hafta ıcı hıc tartılmadım ama bu hastalıkta yedıgım diyet dışı yemeklerden sonra kılo aldıgımı dusundum ve yanılmamışım tartıldım ve çok canım sıkıldı.adet olcam ondan çok göründüm sanırım yoksa 3 gunde 1 bucuk kılo almış olamam dimi bu hafta kendime gelmem lazım yine cuma geldi çattı artı cıkmamam lazım böhöhöhö

anlarım tabi evde yalnız kalmak ne demek iyi bilirim

Şu beni affet te olmasa ne yapardım bilmiyorum bu kadar saçma ama bir o kadar sürükleyen dizi hiç görmedim belkide arada senaryoyu yazana kaydırıyorum, deşarj oluyorumdur

.

:26::26::26::26::26::26::26::26:

menümm

sabah

1dilim ekmek
3 zeytin,1 kk peynir
2 yumurtadan menemenn

ogle
1 armut
1 minik muz

aksam
2 kepce corba
haslanmıs karnıbahar uzerı yogurt
(esime yaptıgımın tadına baktım azıcık ondan)
salata

su:içiliyor...
spor:henüz yok

cız 2 yumurtadan yaptıgın menemenın hepsını sen mi yedın bakim

menun güzel cnm....... eşinin karnabaharları nasıl olmustu

Menüm
Sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir
1 salatalık

Ara
5 fındık
5 badem

Öğle
3 kaşık yoğurt
1 domates
1 k.k kaşar
Yeşil salata

Ara
1 elma
Yarım avuç içi sarı leblebi

Akşam
1 porsiyon yeşil salata
2 kaşık yoğurt
2 adet ızgara köfte

Ara
2 kayısı
1 adet küçük sert şeker

Su: içiyorum hala
Spor: 100 mekik, yarım saat eliptik

.

Şu beni affet te olmasa ne yapardım bilmiyorum bu kadar saçma ama bir o kadar sürükleyen dizi hiç görmedim belkide arada senaryoyu yazana kaydırıyorum, deşarj oluyorumdur

.

bende izliyordum da son zamanlarda izleyemedım eşimde ne buluyorsun dıyor bu sacma sapan dizilerde:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…