- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #83.321
haklısın gamzem ya ben biraz pis boğazım sanırım... Bazen çocukHelal olsun enişteye, sana ne demelii zesssssssssssssssadam düşüncesiz biri olabilir ve sana kocaman bir pasta alabilirdi, şakaya gelmez balım..Şeytan doldurur mazallah
.
haklısın gamzem ya ben biraz pis boğazım sanırım... Bazen çocukgibi dışarda ne görsem canım çekiyor vallahi bak
ya ben bide bişiy soracağım size sizin evinizde 2 güne hemen pisleniyor mu? Her 2-3 güne dip köşe temizlik yapmaktan usandım ben ya temizlik yaptığım ilk gün missss gibi ertesi güne bana öyle gelmiyor
ya ben bide bişiy soracağım size sizin evinizde 2 güne hemen pisleniyor mu? Her 2-3 güne dip köşe temizlik yapmaktan usandım ben ya temizlik yaptığım ilk gün missss gibi ertesi güne bana öyle gelmiyor
JUJu cum callen yapıyorum ama benim öyle çok düzenli olmadı bende fark ediyorum ama diyorum bu farkta diğer yaptğım sporlarında etkisi vardır muhakak yürüyüşü falan yine arttırdım ara ara twister da yapıyorum platesin karın egzersizinide 5-10 dakika yapmaya çalışıyorum evet fark var bide yine fazla yiyorum ama eskiye nazaran yememi çok azalttığım için bide ondanda kaynaklanıyordur. Yani bu hAfta incelme konusunda çok şey denedim sanırım hepsiyle birlikte callende etki etti hemde bayağı
kızlar bende diyete başlayalı ( benim en sorunlu bölge kalçalarr) yürüyüş yapıyorum 6 cm inceldim bayağı farkettisizde varmı değişiklik
Kızlarrr teyzemin kızı aradı, biraz çarşıya çıkıp dolaşalım mı diyor, mutlu oldum..artık evden çıkayım biraz yaa..hem yürüyüş olur...görüşürüz kızlar..Kendinize çok iyi bakın, sakın yemeyi abartmayınn
.
Kızlarrr teyzemin kızı aradı, biraz çarşıya çıkıp dolaşalım mı diyor, mutlu oldum..artık evden çıkayım biraz yaa..hem yürüyüş olur...görüşürüz kızlar..Kendinize çok iyi bakın, sakın yemeyi abartmayınn
.
kız niye gülelim sana ben burda bi taraflarımı yırtıyorum deneyimlerinizi yazın diye. her callen yaptığımda kendi deneyimlerimi yazıyorum ama sizde tık şok ifrit oluyorum vallaBirşey diyeyim mi, bende 5-6 kez yaptım henüz ama ben bile çok farkediyorum..güleceksiniz diye demedim :26::26::26: yani benim doğum yapmadığım için zaten çok fazla toparlanıcak bişeyim yok ama ona rağmen toparlıyor..yani verdikçe hemen topladı callen.
.
anacım paylaşın işte sizde paylaşın ki bilelim kimlerde nasıl etki ediyor diyeJUJu cum callen yapıyorum ama benim öyle çok düzenli olmadı bende fark ediyorum ama diyorum bu farkta diğer yaptğım sporlarında etkisi vardır muhakak yürüyüşü falan yine arttırdım ara ara twister da yapıyorum platesin karın egzersizinide 5-10 dakika yapmaya çalışıyorum evet fark var bide yine fazla yiyorum ama eskiye nazaran yememi çok azalttığım için bide ondanda kaynaklanıyordur. Yani bu hAfta incelme konusunda çok şey denedim sanırım hepsiyle birlikte callende etki etti hemde bayağı
Tatlım bizim evde 2 kişi yaşıyoruz, eşim ve ben..eşim akşamdan akşama bazen gece gelir..diğer odalarım hiç dağılmaz ve sadece arada bir toz alırım ama oturma odamda 2 adet kuşumuz var..ayyyyyyyyyyy kıocayı dövebilirim, çok pisletiyorlar ama eşim çok seviyor..yani özetle benim evimde sadece oturma odam dağılır pislenir
.
kızlar bende diyete başlayalı ( benim en sorunlu bölge kalçalarr) yürüyüş yapıyorum 6 cm inceldim bayağı farkettisizde varmı değişiklik
.
1. grup
*JUJU* ( 85,80 /++
rabyas ( 80,10 /++(canım ara öğünlerin yok sen benim grubumdasın ve ara öğünlerini ihmal etme derim sana..)
2.grup
ZES ( 79,70 /+- (zes canım neden böyle oldu menün... okadar geç kahvaltı yapman diyetin işleyişi açısından sağlıklı değil. yoksa yediklerinde bir sorun yok)
Arzu_54 ( 79,00 /++
dalin26 ( 78,70 /+-(bi kerem o poğaçada ne kadar kalori var biliyonmu sen sabah 1,5 yemişsin kalan yarımıda arada tüketmişsin. birde herkese pilav yeme yeme derken sen en olmadık zaman diliminde akşam 5 yk yemişsin. benimde akşam sebzeli bulgur pilavım vardı eşim yapmış ama ben yemedim sırf akşam diye olmadı kuzum bazen vur deyince öldürüyon. ya hiç yemiyorsun ya dibini buluyorsun)
toplight ( 76,50 /
biricikoglumertug ( 75,60 /+- (biricik öğlen yemeği arada uçmuş. geç kalkılınca otomatikman gidiyo tabi ama bu sağlıklı değil haberiniz olsun)
Sevda_M ( 75,50 /
ukyo ( 70,60 /++
3.grup
cornella ( 68,00 /++(yoğurdu 3 yemek kaşığı değilde bence her öğünde tüketmeye çalış çünkü özellikle karın bölgesindeki yağ yakımında etkese var)
garfield06 ( 67,50 /++(sadece bilgi verim dedim. havucu çiğ tüketin der diyetisyenler çünkü piştiğinde içerisindeki şeker zararlı şekere dönüşüyormuş. benden çöylemesi)
Gamze_M ( 66,20 /++( gamzem sende yoğurdu 3 kaşık almışsın. sevmediğin içinmi bilmiyorum ama yoğur faydalı ve yemekten korkmayın.)
aysunayy ( 65,20 /
birsen-deniz ( 65,10 /+-(ben menünden bişey anlamadım.. neyi ne zaman yediğin belli değil neyi yorumlayacağımıda bilemedim o nedenle)( sonradan düzeltmişsin. sabah iki yumurtanın sarısını neden yiyorsun asıl saf protein olan bölümü beyazı asıl onu yemen lazımken senin yaptığına bak.)
busramnmn ( 62,60 /++(ara öğünlerin neden yok büşram.. )
chentiq ( 61,90 /+-( dünde sütlaç yedin bugünde o sütlaçın yerine başka bişey yezeydin ya kuzum üstüste iki gün bu hafta senin kilonu merak ediyorum ben. ve evet akşamki etli patatesin de bence olmadı akşamları salataya ağırlık ver. yemek yeme demiyorum ama çoğunluk salata yersen yemeğide otomatikman az yemiş olursun)
allah seni kahretmesin yüreğime iniyodu kız....
canım bizküviyi tercih etmemin özel bir nedeni yok. yulaflı bisküvi bulunduruyorum çekmecemde sürekli hani yanımda meyva yada ara yapacağım bişey olmazsa tüketebilceğim en masum şey kendisi ...
ilaçlar etkisini göstermeye başladı demekki biraz daha iyi olmana sevindim canım
aynen sen mi ben mi lan noluyoz dedim bir an... o dalini varyaneyseeeee
:18:bu arada dayanamadım tartıldım.... üzülsem mi sevinsem mi bilemedim istediğim sonuç çıkmadı tartıda 300 gr eksi gösterdi sadece300 gr .. inanamadım bir daha çıktım yine 300 gr...:44: bu hafta için umutluydum en azından 500 gider diyordum ne bilim hatta olmaz ya hani belki 1 kilo bile veririm diyordum süprüz olur bana diyordum ama yok olmadı ama kendimi sıkıntıya da sokmak istemiyorum çünkü böyle durumlarda vucut hemen savunmaya geçiyor bunada şükrediyorum sadece ....
kız niye gülelim sana ben burda bi taraflarımı yırtıyorum deneyimlerinizi yazın diye. her callen yaptığımda kendi deneyimlerimi yazıyorum ama sizde tık şok ifrit oluyorum valla
anacım paylaşın işte sizde paylaşın ki bilelim kimlerde nasıl etki ediyor diye
pisleniyor kuzum akşama kadar evde değilim ama pisleniyor pamukçuklar oluyo koltuk altlarında ben haftada bir temizliyorum çalışıyorum hergün uğraşamam
valla oturduğum oda oğlumun yüzümden çabuk kirleniyo benimde ne yiyecekse odaya taşır..
valla ben ölçmedim ölseydim keşke....
iyi oldu senin için çık gez dolaş...
mersinde hava güneşli güzel mis mis mis yemekten sonra 30 dk bahçede turladık arkadaşlarla ....
bende severim ama işte ben yarken dökmem ama oğlum yarısını yere yediriyor resmen....bende onu çok yapıyorum juju......ne yıyeceksem illa koltuga oturcam bırtek akşam yemeklerını eşimle masa da yıyorum......annem özellıkle babm cok kızardı.....ama bırakamadım bu huyumu.napim öle cok zevk alıyorum tv karsıında.....aslında bu da kiloya etken.....yemek vaktınde masa da yıyeceksın ....
herkese gunaydınnnnnn gonul aydınnnnn nasılsınız canolaaar
bende severim ama işte ben yarken dökmem ama oğlum yarısını yere yediriyor resmen....
neredesin kuzum sen???
kızlar hani diyordum ya tibetin 5 ayini mi ne okuyorum diye hareketleri merak ettim nasıl bişimiş diye 8 dk sürüyo sabahlarıda buna mı başlasam ki yapanlar baya baya faydasını görüyo. kilo verme konusunda değilde vucuda yararları var sanırım The 5 Tibetans.mov - YouTube
herkese gunaydınnnnnn gonul aydınnnnn nasılsınız canolaaar
nıye kımsecıkler yok yahu ben geldım dıyemı kaçtınız
bnm cetvel gozume batıyoya degıstırmeye ole usenıyorumki kikikiki[/QUOTE
herkes biyerlere dagıldı cnm.......
burdayım bıtanem de pek yazma fırsatı bulamadım okumakla yetındım bebgım devamlı kucagımdaydı sımdıde kımsecıkler kalmamıs nerde bu hatunlar
ben tıbetıde denedım ama coook sıkıcı geldı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?