Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Helal olsun enişteye, sana ne demelii zesssssssssssssss adam düşüncesiz biri olabilir ve sana kocaman bir pasta alabilirdi, şakaya gelmez balım..Şeytan doldurur mazallah

.
haklısın gamzem ya ben biraz pis boğazım sanırım... Bazen çocuk gibi dışarda ne görsem canım çekiyor vallahi bak

ya ben bide bişiy soracağım size sizin evinizde 2 güne hemen pisleniyor mu? Her 2-3 güne dip köşe temizlik yapmaktan usandım ben ya temizlik yaptığım ilk gün missss gibi ertesi güne bana öyle gelmiyor

ya ben bide bişiy soracağım size sizin evinizde 2 güne hemen pisleniyor mu? Her 2-3 güne dip köşe temizlik yapmaktan usandım ben ya temizlik yaptığım ilk gün missss gibi ertesi güne bana öyle gelmiyor

bizimki de öyle bak şimdi süpürdüm yarın aynı olur......

Tatlım bizim evde 2 kişi yaşıyoruz, eşim ve ben..eşim akşamdan akşama bazen gece gelir..diğer odalarım hiç dağılmaz ve sadece arada bir toz alırım ama oturma odamda 2 adet kuşumuz var..ayyyyyyyyyyy kıocayı dövebilirim, çok pisletiyorlar ama eşim çok seviyor..yani özetle benim evimde sadece oturma odam dağılır pislenir

.

kızlar bende diyete başlayalı ( benim en sorunlu bölge kalçalarr) yürüyüş yapıyorum 6 cm inceldim bayağı farketti sizde varmı değişiklik

Kızlarrr teyzemin kızı aradı, biraz çarşıya çıkıp dolaşalım mı diyor, mutlu oldum..artık evden çıkayım biraz yaa..hem yürüyüş olur...görüşürüz kızlar..Kendinize çok iyi bakın, sakın yemeyi abartmayınn

.

görüşürüz cnm.iyi gezmeler

kız niye gülelim sana ben burda bi taraflarımı yırtıyorum deneyimlerinizi yazın diye. her callen yaptığımda kendi deneyimlerimi yazıyorum ama sizde tık şok ifrit oluyorum valla

anacım paylaşın işte sizde paylaşın ki bilelim kimlerde nasıl etki ediyor diye

pisleniyor kuzum akşama kadar evde değilim ama pisleniyor pamukçuklar oluyo koltuk altlarında ben haftada bir temizliyorum çalışıyorum hergün uğraşamam

valla oturduğum oda oğlumun yüzümden çabuk kirleniyo benimde ne yiyecekse odaya taşır..

kızlar bende diyete başlayalı ( benim en sorunlu bölge kalçalarr) yürüyüş yapıyorum 6 cm inceldim bayağı farketti sizde varmı değişiklik

valla ben ölçmedim ölseydim keşke....

iyi oldu senin için çık gez dolaş...

mersinde hava güneşli güzel mis mis mis yemekten sonra 30 dk bahçede turladık arkadaşlarla ....

kaptanimo daha iki gün var panik yapmaaa... yediğinden fazla spor yap olsun bitsin...

bende onu çok yapıyorum juju......ne yıyeceksem illa koltuga oturcam bırtek akşam yemeklerını eşimle masa da yıyorum......annem özellıkle babm cok kızardı.....ama bırakamadım bu huyumu.napim öle cok zevk alıyorum tv karsıında.....aslında bu da kiloya etken.....yemek vaktınde masa da yıyeceksın ....

nıye kımsecıkler yok yahu ben geldım dıyemı kaçtınız

bnm cetvel gozume batıyoya degıstırmeye ole usenıyorumki kikikiki

bende severim ama işte ben yarken dökmem ama oğlum yarısını yere yediriyor resmen....
herkese gunaydınnnnnn gonul aydınnnnn nasılsınız canolaaar

neredesin kuzum sen???

kızlar hani diyordum ya tibetin 5 ayini mi ne okuyorum diye hareketleri merak ettim nasıl bişimiş diye 8 dk sürüyo sabahlarıda buna mı başlasam ki yapanlar baya baya faydasını görüyo. kilo verme konusunda değilde vucuda yararları var sanırım The 5 Tibetans.mov - YouTube

burdayım bıtanem de pek yazma fırsatı bulamadım okumakla yetındım bebgım devamlı kucagımdaydı sımdıde kımsecıkler kalmamıs nerde bu hatunlar

ben tıbetıde denedım ama coook sıkıcı geldı bana

evet herkes bi tarafa gitti kimi gezmeye kimi spora kimi işe kimi derse.. ben burdayım..

ne zaman yaptın kız 8 dk bişi aslında yapılmıcak gibi değilde vucuda faydasını okudum da özellikle saçların yağlanmasını geciktirdiği ve uzamayı hızlandırdığı.. ne bilim vucutta biriken toksinleri attırtığı vs vs vs heveslendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…