- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #83.341
evet herkes bi tarafa gitti kimi gezmeye kimi spora kimi işe kimi derse.. ben burdayım..
ne zaman yaptın kız 8 dk bişi aslında yapılmıcak gibi değilde vucuda faydasını okudum da özellikle saçların yağlanmasını geciktirdiği ve uzamayı hızlandırdığı.. ne bilim vucutta biriken toksinleri attırtığı vs vs vs heveslendim
kısa ama hareketlerı yaparken sıktı benı callen gıbı deıl callende sıkılmaya vakıt olmuyor ıkınmaktan sıkınmakrtan
yap cnm faydası elbet vardır.elıptık yapıorum arada yuruyuste yapıorum callende yapıorum cokta vucudumu sporla yormak ıstemıyorum bıraktıgımda vucut salacak gene kendını.cocukların pesındede yeterınce kosturuyorum.vakıt bulup duzenlı ogunde yıyemıyorum daha fazla enerjı harcatacak sporlara yonelırsem daha fazla enerjı almam gerekecek ınanın zorluyorum kendımı 3 saatte bır yemek yıyıp 6 ogun yapmaya bı turlu denk gelmıyo
Kızlar merhaba dün giremedim hiçsizi çok özledim
Çünkü eve bir gittim netim kesik ttnete başvurcam demiştim tarifemi değiştirmek için ve net kapandı..yeniden açılması 1 haftayı bulur sanırım
Şimdi okuldayım oradan yazıyorum.net çok kötü gidiyor bağlanamadım bi türlü..benim merak etmeyin canlarımmm
cumaya kadar gelmezse kilomu mesaj atarım sana gene juju
hepinizi öpüyorum net gitmezse yazarım gene
tamam canım sen sıkma canını mesajla hallederiz.. bu arada dikkat ediyorsun değilmi yediklerine
Kızlar merhaba dün giremedim hiçsizi çok özledim
Çünkü eve bir gittim netim kesik ttnete başvurcam demiştim tarifemi değiştirmek için ve net kapandı..yeniden açılması 1 haftayı bulur sanırım
Şimdi okuldayım oradan yazıyorum.net çok kötü gidiyor bağlanamadım bi türlü..benim merak etmeyin canlarımmm
cumaya kadar gelmezse kilomu mesaj atarım sana gene juju
hepinizi öpüyorum net gitmezse yazarım gene
canım valla tebrikler gayet güzel beslenmişsin bence...tamam jujuuu
Evet dün yediklerimi yazayım hemen
Kahvaltı:
1 dl tam buğday ekmeği
1 haşlama yumurta
3 zeytin
2çery domates
peynir
ara:
Yok
öğle:
Tavuk çorbası
3 kaşık patates yemeği
ara:
Yok
akşam.
1 tabak yoğurtlu ıspanak.
Turp soğan salatası
suyumu içtim
spor:30 dk evden telekoma kadar yürüdüm
Bugün.
Kahvaltı
2 dl buğday ekmeği
sucuklu yuurta
4 zeytin
peynir
ara:
Yok
öğle:
1 tabak k.mercimek çorbası
a tabak sulu köfte
cacık
ara
yok
akşam..
1 kase hazır çorba
salata
yoğurt
yiyeceğim
yaa neden 1 hafta kesiyorlarmış....sizden ayrılacagım baska nete gececeğim desen saniyesıne baglarlardı
sağol jujumcanım valla tebrikler gayet güzel beslenmişsin bence...
yogayı araştırmadım canım hiç illaki faydası vardır vaktin varsa gitkızlar burada ücretsiz yoga varmış........ne işe yarar acaba yoga.ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmyoga diyince benım aklıma recep ivedik geliyor genelde:)
tamam jujuuu
evet dün yediklerimi yazayım hemen
kahvaltı:
1 dl tam buğday ekmeği
1 haşlama yumurta
3 zeytin
2çery domates
peynir
ara:
yok
öğle:
tavuk çorbası
3 kaşık patates yemeği
ara:
yok
akşam.
1 tabak yoğurtlu ıspanak.
turp soğan salatası
suyumu içtim
spor:30 dk evden telekoma kadar yürüdüm
bugün.
kahvaltı
2 dl buğday ekmeği
sucuklu yuurta
4 zeytin
peynir
ara:
yok
öğle:
1 tabak k.mercimek çorbası
a tabak sulu köfte
cacık
ara
yok
akşam..
1 kase hazır çorba
salata
yoğurt
yiyeceğim
yogayı araştırmadım canım hiç illaki faydası vardır vaktin varsa git
yaaa ben sabah yapmaya calıstımm boynum cok agrıdı yanlısmı yaptım acepp:26::26::26::26:Birşey diyeyim mi, bende 5-6 kez yaptım henüz ama ben bile çok farkediyorum..güleceksiniz diye demedim :26::26::26: yani benim doğum yapmadığım için zaten çok fazla toparlanıcak bişeyim yok ama ona rağmen toparlıyor..yani verdikçe hemen topladı callen.
.
kızlar burada ücretsiz yoga varmış........ne işe yarar acaba yoga.ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmyoga diyince benım aklıma recep ivedik geliyor genelde:)
yaaa ben sabah yapmaya calıstımm boynum cok agrıdı yanlısmı yaptım acepp:26::26::26::26:
evet meltemım yaaa boynum cok zorlandı bısı olcak dıye bırakmıstım devam edeyımmı o zaman??karın hareketlerinde dimi ağrıyo... Yok anam benim de hala ağrıyo 70-80 arası dayanıyom bu güne kadar gittikçe 100 e kadar dayanacaktır
rabişşşşşşş yapıyor musun detoksu....yoksa benı burda yagurda mahkum edip sen orda yemek mi hüplettın bugun bakim itiraf et
evet meltemım yaaa boynum cok zorlandı bısı olcak dıye bırakmıstım devam edeyımmı o zaman??
aaaaaaaaa sen detoks mu yapıyorsunn ben yapmıyorumm kuzumm yaaa... deerrrrrrrrrmiişiiiiiiiimmmmmmmmmmmmyok kuzum yapıyorum bende tadı benım hosuma gıttı ya
iyi bari:)günlük yapmak gerekmiş:44::44::44::44::44:şu cuma bi geleydi çok merak ediyorum bu hafta ki kilomu
evet meltemım yaaa boynum cok zorlandı bısı olcak dıye bırakmıstım devam edeyımmı o zaman??
aaaaaaaaa sen detoks mu yapıyorsunn ben yapmıyorumm kuzumm yaaa... deerrrrrrrrrmiişiiiiiiiimmmmmmmmmmmmyok kuzum yapıyorum bende tadı benım hosuma gıttı ya
evet ama bugunden kalırsa yarın uzerıne ekler devam ederım ya napım kalanı cope mı atayımmm
kaptanım ben diyetisyene giderken akşamları meyve vermişti. ama internette okuduğum yazılara istinaden süte geçiş yaptım. sanki daha iyi gibi oldu..inşallah diyorum... akşamları saat 9-9,30 gibi 2 portakal yiyordum ben acaba diyorum omu... yemicem cumaya kadar
darısı başımızaherkese günaydın banada ii dinlenmeler biraz gözlerimi dinlendirip platse gitcem 1 de başlıyo erken gidip biraz uzay yürüyüşü yapıyorum valla hocamızın bebeği var 2 yaşında hatun taş gibi çok sıkılaşmş
Bende çok seviyorum yoğurdu ama kalori çok alırım diye korkuya yiyemiyorum :26::26:
.
kaptanm yazılarını okuduğumda kendimi görüyorum.. artık bende az olsun ama sağlam gitsin mantığındayım.anladım ama sen daha yenisin bu yolda benim gibi ... vucudu gereksiz sarsıntılara uğratmanın manası yok . yolumuz uzun bu süreçte zaman zaman vucut kendini kilo verme konusunda kitleyecek ne yaparsak yapalım kilo veremeyeceğimiz haftalar olacak.. vucudu şaşırtmak adına detoks tarzı şeyleri o dönemler için düşünüyorum ben bu benim naçizane fikrim uygulamak sana kalmış....
bende mesela -300 çıktım ama istediğim sonuç bu değildi.. ama iki günüm var yapacağım şey sporu ihmal etmemek yada artırmak ve gün içerisinde daha bi aktif olmak.
ya ben bide bişiy soracağım size sizin evinizde 2 güne hemen pisleniyor mu? Her 2-3 güne dip köşe temizlik yapmaktan usandım ben ya temizlik yaptığım ilk gün missss gibi ertesi güne bana öyle gelmiyor
aynı dert bendede var sinirlerim bozuluyo vallatünaydınlarrrr herkesee
bizimki de öyle bak şimdi süpürdüm yarın aynı olur......
hafta sonu pantolon aldımmm veeeeeeee 42 hafif bol geldi kardeşim 40 al dedi :))))))kızlar bende diyete başlayalı ( benim en sorunlu bölge kalçalarr) yürüyüş yapıyorum 6 cm inceldim bayağı farkettisizde varmı değişiklik
nıye kımsecıkler yok yahu ben geldım dıyemı kaçtınız
bnm cetvel gozume batıyoya degıstırmeye ole usenıyorumki kikikiki[/QUOTE
herkes biyerlere dagıldı cnm.......
benimkidee yapılacak ama cumayı bekliyorumm :)))))))) belki süpriz olurrr.
kızlar burada ücretsiz yoga varmış........ne işe yarar acaba yoga.ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmyoga diyince benım aklıma recep ivedik geliyor genelde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?