Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kısa ama hareketlerı yaparken sıktı benı callen gıbı deıl callende sıkılmaya vakıt olmuyor ıkınmaktan sıkınmakrtan

yap cnm faydası elbet vardır.elıptık yapıorum arada yuruyuste yapıorum callende yapıorum cokta vucudumu sporla yormak ıstemıyorum bıraktıgımda vucut salacak gene kendını.cocukların pesındede yeterınce kosturuyorum.vakıt bulup duzenlı ogunde yıyemıyorum daha fazla enerjı harcatacak sporlara yonelırsem daha fazla enerjı almam gerekecek ınanın zorluyorum kendımı 3 saatte bır yemek yıyıp 6 ogun yapmaya bı turlu denk gelmıyo

Kızlar merhaba dün giremedim hiç…sizi çok özledim

Çünkü eve bir gittim netim kesik…ttnete başvurcam demiştim tarifemi değiştirmek için ve net kapandı..yeniden açılması 1 haftayı bulur sanırım…

Şimdi okuldayım oradan yazıyorum.net çok kötü gidiyor bağlanamadım bi türlü..benim merak etmeyin canlarımmm

cumaya kadar gelmezse kilomu mesaj atarım sana gene juju

hepinizi öpüyorum net gitmezse yazarım gene…

kuzum valla yapanlar sırf enerji veriği için yapmak isteyenler bile var... bir yorumda benim enerjimi artırsında başka bişey istemiyorum demliş... bi bayan 40 yaşındayım öğleden sonra uyuklardım artık günüm daha dinç geçiyo diyo..

tabiki sen kendini bilirsin ben merakımdan baktım burada da merak edenler varsa diye ekledim... biraz daha okuyayım başlıcam gibi

tamam canım sen sıkma canını mesajla hallederiz.. bu arada dikkat ediyorsun değilmi yediklerine

tamam canım sen sıkma canını mesajla hallederiz.. bu arada dikkat ediyorsun değilmi yediklerine

tamam jujuuu

evet dün yediklerimi yazayım hemen

kahvaltı:
1 dl tam buğday ekmeği
1 haşlama yumurta
3 zeytin
2çery domates
peynir

ara:
yok

öğle:
tavuk çorbası
3 kaşık patates yemeği

ara:
yok

akşam.
1 tabak yoğurtlu ıspanak.
turp soğan salatası

suyumu içtim
spor:30 dk evden telekoma kadar yürüdüm

bugün.
kahvaltı
2 dl buğday ekmeği
sucuklu yuurta
4 zeytin
peynir

ara:
yok

öğle:
1 tabak k.mercimek çorbası
a tabak sulu köfte
cacık

ara
yok

akşam..
1 kase hazır çorba
salata
yoğurt

yiyeceğim

Son düzenleme:

yaa neden 1 hafta kesiyorlarmış....sizden ayrılacagım baska nete gececeğim desen saniyesıne baglarlardı

canım valla tebrikler gayet güzel beslenmişsin bence...

kızlar burada ücretsiz yoga varmış........ne işe yarar acaba yoga.ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yoga diyince benım aklıma recep ivedik geliyor genelde:)

yaa neden 1 hafta kesiyorlarmış....sizden ayrılacagım baska nete gececeğim desen saniyesıne baglarlardı

corni cnm valla ttnet müşteri hizmetlerinden arıyorlarmış aman kapatmayalım vs diye aramalarını bekliyorum vallahidiyeceğim size verdiğim paralar yeter kapattırmak istiyorum istediğim tarifeye geçirirlerse kabul edeceğim..
yok kabul ettirmezlerse kapattırıp yeniden açtıracağım ozaman istediğim tarifeden başlayabiliyormuşum sınırsız yalın internet var 50 tl ayda onu istiyorum

bakalım kim kazanacak savaşı

canım valla tebrikler gayet güzel beslenmişsin bence...
sağol jujum

güzeeeeeeeeeeeelllllllll

yogayı araştırmadım canım hiç illaki faydası vardır vaktin varsa git

vakit bol da çok uzak yeri ya:26::26::26:

yaaa ben sabah yapmaya calıstımm boynum cok agrıdı yanlısmı yaptım acepp:26::26::26::26:
kızlar burada ücretsiz yoga varmış........ne işe yarar acaba yoga.ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yoga diyince benım aklıma recep ivedik geliyor genelde:)

rabişşşşşşş yapıyor musun detoksu....yoksa benı burda yagurda mahkum edip sen orda yemek mi hüplettın bugun bakim itiraf et

karın hareketlerinde dimi ağrıyo... Yok anam benim de hala ağrıyo 70-80 arası dayanıyom bu güne kadar gittikçe 100 e kadar dayanacaktır
evet meltemım yaaa boynum cok zorlandı bısı olcak dıye bırakmıstım devam edeyımmı o zaman??
rabişşşşşşş yapıyor musun detoksu....yoksa benı burda yagurda mahkum edip sen orda yemek mi hüplettın bugun bakim itiraf et

aaaaaaaaa sen detoks mu yapıyorsunn ben yapmıyorumm kuzumm yaaa... deerrrrrrrrrmiişiiiiiiiimmmmmmmmmmmm yok kuzum yapıyorum bende tadı benım hosuma gıttı ya

iyi bari:) günlük yapmak gerekmiş:44::44::44::44::44:şu cuma bi geleydi çok merak ediyorum bu hafta ki kilomu

bırakma yapabildiğin kadar yap gün geçtikçe sayı artıyor ilk başta ilk 50 yi yapabiliyorsan sonraki günlerde 55-60 diye ilerliyor.. benim boynum platesten alışık sanırım alışma sürecim onun için iyi gidiyor

inşallah diyorum... akşamları saat 9-9,30 gibi 2 portakal yiyordum ben acaba diyorum omu... yemicem cumaya kadar
kaptanım ben diyetisyene giderken akşamları meyve vermişti. ama internette okuduğum yazılara istinaden süte geçiş yaptım. sanki daha iyi gibi oldu..

darısı başımıza ama doğum göbeğimle zorrrrr

Bende çok seviyorum yoğurdu ama kalori çok alırım diye korkuya yiyemiyorum :26::26:

.

aa gamzem yoğurdun emilimi yavaş olduğu için daha çok tok tutar :))))

kaptanm yazılarını okuduğumda kendimi görüyorum.. artık bende az olsun ama sağlam gitsin mantığındayım.

ya ben bide bişiy soracağım size sizin evinizde 2 güne hemen pisleniyor mu? Her 2-3 güne dip köşe temizlik yapmaktan usandım ben ya temizlik yaptığım ilk gün missss gibi ertesi güne bana öyle gelmiyor

aynı dert bendede var sinirlerim bozuluyo valla tünaydınlarrrr herkesee

bizimki de öyle bak şimdi süpürdüm yarın aynı olur......

ahhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhh yarama tuz basmayınn. akşam sinir krizi geçirecektimm.. her akşam aynı dertttt..:))))))

kızlar bende diyete başlayalı ( benim en sorunlu bölge kalçalarr) yürüyüş yapıyorum 6 cm inceldim bayağı farketti sizde varmı değişiklik
hafta sonu pantolon aldımmm veeeeeeee 42 hafif bol geldi kardeşim 40 al dedi :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…