- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #83.281
jujum daha 2 gün var......hem tartılmak yok demedik mibende spora basladım ya vücudumun kas agırlıgı yavas yavas artacagından + çıkmam umarım.......
ve gelelim yoğurt meselesine .....ben yoğurda baa-yıııı-lıı-rımmmmo gün küçük kasemi doldurmustu 3 kasık ondan öle olmuş
herkese günaydın banada ii dinlenmeler biraz gözlerimi dinlendirip platse gitcem 1 de başlıyo erken gidip biraz uzay yürüyüşü yapıyorum valla hocamızın bebeği var 2 yaşında hatun taş gibi çok sıkılaşmş
Bende çok seviyorum yoğurdu ama kalori çok alırım diye korkuya yiyemiyorum :26::26:
.
meltemm ben 2 gunluk detoks yapıcam bugun baslıyorummm kahvaltı guzel ama ara ogunlerde ve ana ogunlerde corba ıcıcemmm...
yoğurdun yararı dokunurda zararı olmaz emin ol.. ondan korkma
neden canım ...??? tartıldın da artı mı çıktın?
hayır canım tartılmadım henuz pazartesı tartılmıstım sadece aynıydımm 7 lere ınmek ıstıyorum artık o yuzden 2 gunluk detoks yapıcam.. kahvaltıyı yumurta 1 dılım ekmek az peynır bol yesıllık ve domatesle yaptım sonra gun ıcınde tuzsuz ayran ıcıne haslanmıs nohut yesıl mercımek ve bulgur ıle hazırlanmıs corba ıcıcemm cok katı degıl o yuzden bı denemek ıstıyorumm
anladım ama sen daha yenisin bu yolda benim gibi ... vucudu gereksiz sarsıntılara uğratmanın manası yok . yolumuz uzun bu süreçte zaman zaman vucut kendini kilo verme konusunda kitleyecek ne yaparsak yapalım kilo veremeyeceğimiz haftalar olacak.. vucudu şaşırtmak adına detoks tarzı şeyleri o dönemler için düşünüyorum ben bu benim naçizane fikrim uygulamak sana kalmış....
bende mesela -300 çıktım ama istediğim sonuç bu değildi.. ama iki günüm var yapacağım şey sporu ihmal etmemek yada artırmak ve gün içerisinde daha bi aktif olmak.
anladım ama sen daha yenisin bu yolda benim gibi ... vucudu gereksiz sarsıntılara uğratmanın manası yok . yolumuz uzun bu süreçte zaman zaman vucut kendini kilo verme konusunda kitleyecek ne yaparsak yapalım kilo veremeyeceğimiz haftalar olacak.. vucudu şaşırtmak adına detoks tarzı şeyleri o dönemler için düşünüyorum ben bu benim naçizane fikrim uygulamak sana kalmış....
bende mesela -300 çıktım ama istediğim sonuç bu değildi.. ama iki günüm var yapacağım şey sporu ihmal etmemek yada artırmak ve gün içerisinde daha bi aktif olmak.
kesınlıkle cok haklısın bende senın mantıgındayım ama benım kılo verme olayım bıraz hızlanmalı ılaclar sıskınlık yaptı sankıı yedıklerıme de artık cok dıkkat edıyorum goruyorsunuz ama cok yavas oluyo vermem gebelık falan olursa devam edemıcem bılıyosunn.. 2 gun yapayım kaptanım sonra gebelık olur olmazz aynen devam ederımm
günaydınnn arkadaslarr dün geceyı hasta olarak gecirdim sabah uyandığımda biraz daha çok şükür iyiyim.kavaltımı yaptım işe gidiyorum sizlerede güzel bir gün diliyorum alllahha emanet olunnnn
yaşa cnm yaşa enerjik ol yeterki sıkılmaKolay gelsin arkadaşımm
Kızlarrr günaydınnnnnnnnnn, erken kalktım yol almak içinbu gün hep diyet için çalışıcam..yiycem iççem spor yapıcam, sonra yine yiycem ayy bu gün enerji patlaması yaşıyorum, hayır olur inşaallah..çok şükür kaç gündür bende yalnız kahvaltı yapmayacağım kahvaltı hazırlıyorum, eşimle yapıcaz bu gün..:127::127:
.
yemek yeseydimde makarna yicektim cornimmmne özrü bacım öle şeyler deme banaözürlük bişey yok......yazarken şaşırmıssın hepsi bu
ben boşa konusuyom yaa sen hiç benı dinlemıyorsunsana dün dedim ki aç olmasan da çok az bir şeyler ye....bak öle yapsan o kraker,bisküvileri yemezdin.....
evet cnm ekmek yerıne yemek yıyoruz
leynnnnnn seni öldürürüm haaa ödüm koptu nolii dedim....mannakkkkkkkkkkk
günaydın cnm...Allah kolaylık versinnn
kesınlıkle cok haklısın bende senın mantıgındayım ama benım kılo verme olayım bıraz hızlanmalı ılaclar sıskınlık yaptı sankıı yedıklerıme de artık cok dıkkat edıyorum goruyorsunuz ama cok yavas oluyo vermem gebelık falan olursa devam edemıcem bılıyosunn.. 2 gun yapayım kaptanım sonra gebelık olur olmazz aynen devam ederımm
Canım toplum içinde çok yanlış bilinen bişeydir bu, ilaçlar asla şişirmez ama kimi ilaçlar vardır ki iştahı açar..Sende iradene sahip olamaz yersen kilo alıp şişmiş olursun, yani ilaç şişirmez iştah şişirir..birde sen çok yemiyorsun ve dolayısıyla şiş çıkmayacaksın emin ol buna...
.
ben ev hanımı sanıodum cnm sendemi çalışysnnn ne iş yapıosun pekimmm geçmiş olcm cnm geçmiş sanıırmda çok şükür
yaşa cnm yaşa enerjik ol yeterki sıkılma
yemek yeseydimde makarna yicektim cornimmm
jujum pişmiş havuc olaynı hiç bilmiodummm iyi oldu öğrendiğim saolasın
bu callen bu kadar etkilimi jujuda hissetmiş farkı anemmmm benm durmamam lazm bn gidiorm callene valla feriştahı gelse tutamaz beniii
herkese günaydınnnnnnnn musmutlu bi gün diliorm kanal d de gene başlamıs yemek prog. katil etcekler beniii
bnm minicik kuzenim bademcik ameliyatı oldu dün çok şükür iyiymiş bugün ziyarete gitcem akşama kadar olmayabiliirm kızlar çok biriktirmeyn sayfaları olurmu akıllı bıdıklarım
Bence jujum sen doğru ilerliyorsun, daha kocaman 2 gün ve sporunu biraz fazlalaştırırsan hedefine fazla fazla ulaşırsın..
Rabişim 2 gün senin içinde geçerli, kolları sıva ve en azından + çıkmamak için 2 gün çok çalış canım
.
ben ev hanımı sanıodum cnm sendemi çalışysnnn ne iş yapıosun pekimmm geçmiş olcm cnm geçmiş sanıırmda çok şükür
yaşa cnm yaşa enerjik ol yeterki sıkılma
yemek yeseydimde makarna yicektim cornimmm
jujum pişmiş havuc olaynı hiç bilmiodummm iyi oldu öğrendiğim saolasın
bu callen bu kadar etkilimi jujuda hissetmiş farkı anemmmm benm durmamam lazm bn gidiorm callene valla feriştahı gelse tutamaz beniii
herkese günaydınnnnnnnn musmutlu bi gün diliorm kanal d de gene başlamıs yemek prog. katil etcekler beniii
bnm minicik kuzenim bademcik ameliyatı oldu dün çok şükür iyiymiş bugün ziyarete gitcem akşama kadar olmayabiliirm kızlar çok biriktirmeyn sayfaları olurmu akıllı bıdıklarım
olmiyyy bacım olmiyyyyy yapamıorm ne mıde varsa bulanmıyoooTatlıımmm benim taktiği uygulaaaaizledikçe doy ve hatta miden bulansın çok yemiş gibi
Arzu ev hanımı zaten canım, ara ara işi çıkar ve gider...yani öyle sürekli ve düzenli bir iş değil..
.
ZESte yapıo bayadr callen oda farkettımıkı acaba ZESSS açıkla çbk300 gr da tavım ben ama bakalım 500 yada fazlası olursada yok demem...
anladım canımcım ama bunu takıntı yapma kendine bak bana bende gr gr veriyorum her hafta. 1 kilo verdiğim görülmedi henüz ama yılmıyorum...
ya ne bilim valla baktım karnım toparlanmış geldi bana şaşırdım bende...
callene ilk başladığımda hareketleri yapıyordum ama bişi hissetmiyordum... çünkü doğru yapamıyordum alışkın olmadığın şekiller sonuçta.. zamanla hareketlere alışıyorsun ve hareketinde hakkını veriyorsun ciddi ciddi kaslarının yandığını hissediyorsun....
olmiyyy bacım olmiyyyyy yapamıorm ne mıde varsa bulanmıyooo
ZESte yapıo bayadr callen oda farkettımıkı acaba ZESSS açıkla çbk
Birşey diyeyim mi, bende 5-6 kez yaptım henüz ama ben bile çok farkediyorum..güleceksiniz diye demedim :26::26::26: yani benim doğum yapmadığım için zaten çok fazla toparlanıcak bişeyim yok ama ona rağmen toparlıyor..yani verdikçe hemen topladı callen.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?