- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #83.381
kuzum ben tv yı ozel spreyı ve bezı var onla sılıyorum hatta laptopuda onda sılıyorum ız mız kalmıyo vallaa
ne cok sprey varmış arkadaş.....yaz bakim markasını neyim buraya bir de ne bezi? bıze de bız verdıler bezı görsenız bı taraflarınızla gülersınız sanırım bızım gözluk aldıgımızı falan zannettıler çünkü verdıklerı bez gözluk camı bezi boyutunda
kız bızımkınınde bezı o boyutlarda gozluk bezınden bıraz buyukkspreyın uzerınde natural the solution magic clean yazıyo media markttan almıstık...
bunu da not edeyım yaww azcık buyük verseler ölürler mi elimde kayboluyor bez
cnm ayran detoksu yapıyoruz.......bakalım ne faydası olacak
oooooooo esra gelmiş
oooooooooo ben geldimmmmmoooo esra hanımlar gelmıslerrr dım tıs dım tısss
jujum kutuphane gbisin diyet ve egzersiz namına almadgn kıtap varmıoldu canım olduuu... Yok öyle ben iyice sindirmeden evrelerini çözmeden yaşayacagım sıkıntı yada değiyimleri anlamadan başlamam bikere... Ben kitabını alsam mı diyon sen ne diyon...
Dukana başladığımdada öyle oldu başlasammı felan dedim nette tüm bilgiler vardı ama ben kitabı aldım okudum bitirdim başladım
o zaman bılemıcımm sekerımmm
ya oktay ustayı ızlıyorum bı pasta yaptı ne sut var ne yag malzemede az kalorısı bayagı dusuk sankımmmm
oooooooooo ben geldimmmmmoooooooo başşak burcuu
napıonuss kızlarr çokmı sıkıldınız bakimm gene muhabbetin dbine vurmusunuz
jujum kutuphane gbisin diyet ve egzersiz namına almadgn kıtap varmıdukan bendede var bu arada ama yapmadmmm
şeker vardır şekerrr
kız zaten sadece tv sılcen ne soylenıyonn
benımde sorunum toz benım ev sıyah beyaz agırlıklıı hep toz oliiiiiiiii
hadi inşallah faydası olur...
sizler yapıyorsunuz diye.calleni bakayım dedim. bir sürü incelen varmış.. merak ettim bi hareketlerine iyice bakıyım. kaptanım gibi sindireyimmbelki bende yaparımm.
oooooooooo ben geldimmmmmoooooooo başşak burcuu
napıonuss kızlarr çokmı sıkıldınız bakimm gene muhabbetin dbine vurmusunuz
jujum kutuphane gbisin diyet ve egzersiz namına almadgn kıtap varmıdukan bendede var bu arada ama yapmadmmm
şeker vardır şekerrr
goğuşma cızzzzzziyi be tmm bundan sonra bende o bezle sileyım kaybolmadıysa
sağol cnnmmm inşallah yarar....
hee sıkıldık nolmus yani alalalnasıl olmus kuzenin:26:
gecenlerde rabişe link attıydım......callen yazınca bır de yaşlı bır teyze gördun mu yapış
slm kızlar dün öleden beri yatıyorum boğazım çok kötü dr un verdiği ilaçları aldım sabahta aile hekimine gidip 3 gün rapor aldım dün gece baş ağrısı ve halsizlikten perişan oldum geçmişi okuyamadım menümü yazıp gene yatmaya gideceğim toparlanırsam geçmişi okuyacağım
dün
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara yok öğlen yok
1 greyfurt
akşam 1 kepçe çorba 3 hurma
bugün
öğlen 1 dilim ekmek 1 kk peynir
1 ge,reyfurt,
3 kaşık pilav 2 kaşık yoğurt yedim az önce sanırım onunla günü kapatacağım sırf ilaçlar dokunmasın diye bişeyler yemeye çalışıyorum zorla
bu arada wc ye de çıkamıyorum halsizlik öldürecek beni
boğazımda sanki birisi oturuyo su bile zor geçiyor
kendinize iyi bakın benim gibi hasta olmayın uzun süredir böyle kötü hastalanmamıştım inş çocuklara geçmez
cornellacım gün boyu ayran mı içeceksiniz?cnm ayran detoksu yapıyoruz.......bakalım ne faydası olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?