Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Offff çok merak ediyorum yarını, ama bu hafta geçen haftaki kadar zorlanmadım..Geçen hafta aç kurt gibiydim, herşeye saldırıyordum :27::27:

Canım ayran detoksu çok üşütüyor, belki bana öyle gelmiştir ama ben donmuştum, gerçi Sevda'da benden beterdi :18::18:

.
ondanmı dıyorsun gamzemmm bilemedim valla....
kanal d de canım kadın ayça kayanın kliniğinin mi sahibi anlamadım ya da orda çalısıyor......

Dedim ya, onun merkezinde halkla ilişkiler böşümünde çalışan bayanın evini yapıyorlar :9::9:

.

tugbaaa bak gamzem vermıs cevabııııı:16::16::16:

Dedim ya, onun merkezinde halkla ilişkiler böşümünde çalışan bayanın evini yapıyorlar :9::9:

.

ondanmı dıyorsun gamzemmm bilemedim valla....

tugbaaa bak gamzem vermıs cevabııııı:16::16::16:

ahhh yazık amcama ac kaldıı bız hep ole yıyoruzzz:9::9::9::9:

gamzem zaten sen dedın dıye actım yafrimmmmmmmmmm benim.......
rabişim adama yazık ya ben böle yaslılara üzülüyorum adam nasıl da bakıyor ekmeğe:27::27::27:

senı gidi seni gidi yarına bomba gibi gelıyorsun de mi sen:23::23::23::23:

nıye üsüyon acaba:44::44::44:bende battanıyenın içinde kucagımda laptop karsımda tv.:27::27::27::27:

valla bılmıyorum kı hasta olcam sanırımmm... bende aynı moddayım battanıye laptop tv:27::27:

amannn kızlarr dikkattt edinn.. c vitamini fazlalaştırınnn..

amannn kızlarr dikkattt edinn.. c vitamini fazlalaştırınnn..

aynen yaaaaaa duygusala baglatma benıı:14::14:

haklısın canım ya....

Aynennnnn az üzülmedim adamaaa :43::43::43:

.

ya üzülmeyelım yemiş yemiş bu hale gelmiş zaten göbüşündeki yaglar onu 1 yıl yemese idare eder:1::1: benimde ayaga kalktım mı gözüm kararıyor gıbı oluyor tansıyonum mu düşüyor?

ya üzülmeyelım yemiş yemiş bu hale gelmiş zaten göbüşündeki yaglar onu 1 yıl yemese idare eder:1::1: benimde ayaga kalktım mı gözüm kararıyor gıbı oluyor tansıyonum mu düşüyor?

Offfffffffffff biz bir ömür yemeden mi durucaz yaaa :27::27::27::27: sanki şu kadar diyet sürecinde bile yemediğimiz kalmış gibi :9::9: pasta bile yedik :27::27::27:

.

pc açık uyuyakalmışım bi titreme bi titreme şimdi bi nete bakayım dedim taze bakla tarifine hazır kk açıkken cevap yazayım bari dedim,

al tabı kuzummm yaa sloganımız ne onuda alayım eksık kalmasınn:9::9::9:
soyledım ablama utopia yı begenmıs arayıp konuscaktı buyuk ıhtımalle gelcekler:9::9:

hangı kpss bu esraaa????
utopia çok güzel bi hotel be açılığılın ertesinde gitmiştim çok beğenmiştik gerçi merdiven çok ama o da güzel orman içinde bi otel

işte
bu arada tel değişti sana atarım özelden
ok bekliyom

güzellik uykuusnda olabilirlerrr:1::1:
ben uyuyodum

valla bılmıyorum kı hasta olcam sanırımmm... bende aynı moddayım battanıye laptop tv:27::27:

dikkat et e
benimde öyle başlamıştı

biiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrr çokkk sıkıldımmmmmmmmmmmmm:32::32:

ikkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yerim çok dar:118::118::118:

oooooooooooooooooooo ......................:69::69:

dıttırı dıttırı dıttırıııı heyy hobaaaaaaaaaa:1::1::1::1:

yarabbim aklıma mukayet ol kızlar side mideme:26:33:

Beni miiii buldun şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, çok işim varrrrrrrrrrrrrrr :27::27::27:

Canım minnacık bişi at ağzına ve kocaman bir bardak suu içççççççççççç
.

Son düzenleme:
Beni miiii buldun şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, çok işim varrrrrrrrrrrrrrr :27::27::27:

Canım minnacık bişi at ağzına ve kocaman bir bardak suu içççççççççççç
.

seni buldmmmmmmmm yuppppiiiiiiiii bırakmam bidaaaaaaaaaa:1::1::1:

yarım saate akşam yemeğimi yicem ne yicem bilmiorm sanki yemek pişmio gbi bugün bizde annem napmaya çalışyo anlamadm:1::1:

noldu anam coştun birden.... hazır kimse yokkken acık çalışim deseydin ya kuzu ....

bende 2 gündür kendımı çok iyi hissetmıyorum acaba dıyet benı yormaya mı bbasladı:26::26::26: yanı enerjım cok düşük....açlıktan değil ama karnım tok neyden kaynaklıyor acaba?halsızlık baş dönmesı var hafif.....

kızlar yepyenı ve bomba gıbı bı gundemle geldım
sanırım ben dıyetı bırakma asamasındyaım.kendıme hakım olamıyorum devamlı yemek yemek ıstıyorum sabahtan berı yedıkelrımı bı duysanız varya benı kesersınız.noluyo bana anlamıyorum kızlarya bana noldugunu cozemıyoreum.sankı gızlıden gızlıye ıstah surubu ıcırıyolar bana hıc bole deıldım bılıyosunuz ıstahım yoktu yemek yemek ıcın .farkında olmadan dıyettenmı sıkıldım noldumbu hafta kesın vede kesın artı cıkıcam buna adım gıbı emınım.yedıkelrımı yazmaya utanıyorumm cok uzgunum.bana bısey dıyınde su halden kurtarın ebnı nolurrr :43::43::43::43::43:

noldu anam coştun birden.... hazır kimse yokkken acık çalışim deseydin ya kuzu ....
çalışamıorm kaptanım bugün pc başından kaldıramadım popomu:ssz:
bugünde herkes aynı şeyı söledı yok anacım yok:27::27::27::27: ama cidden endişe etmeye basladım 2 aydır ilkkez böyle oldum neden acaba ya...
ivett bebiş gelyoo senın hbrn yok:1::1:
kızlar yepyenı ve bomba gıbı bı gundemle geldım
sanırım ben dıyetı bırakma asamasındyaım.kendıme hakım olamıyorum devamlı yemek yemek ıstıyorum sabahtan berı yedıkelrımı bı duysanız varya benı kesersınız.noluyo bana anlamıyorum kızlarya bana noldugunu cozemıyoreum.sankı gızlıden gızlıye ıstah surubu ıcırıyolar bana hıc bole deıldım bılıyosunuz ıstahım yoktu yemek yemek ıcın .farkında olmadan dıyettenmı sıkıldım noldumbu hafta kesın vede kesın artı cıkıcam buna adım gıbı emınım.yedıkelrımı yazmaya utanıyorumm cok uzgunum.bana bısey dıyınde su halden kurtarın ebnı nolurrr :43::43::43::43::43:

bazen banada oluyo cnm öyle ama geçici bişey ve geçicek bırakırsan kat kat geri alcaksın kiloları fazlasıyla o yüzden bu hafta belki 1 kilo alırsın ama haftaya pişman olup ders alarak başlarsın 2 kilo gider kilo verme süreci meşakatli artılı eksili bi dönemmm biraz sabır ve özgüvenle yolumuza devam ediyrz o yazdıklarnıda unutyosunnn

Back
X