- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #83.701
selam kızlar bundan sonra önce menümü yazacam sonra gecmişi okuyacam masallah okuya okuya bitiremedim.
SABAH:
bir dilim kepekli ekmek
3 tane çarliston biber közleme
azcık( iki çatallık) peynir
şekersiz çay
ARA ÖĞÜN:
şekersiz nescafe
ÖĞLEN:
ıslama köfte( 5 tane)
bir dilim ekmek
bir bardak ayran
AKŞAM:
bi tane muz
bi bardak süt
gün içinde 2 litre kadar su
tabi kelepçeli kadar düz olmadı ama iyice yerleştirdim çok bozuk olmadıyag yok sut yok az kalorili aslındaa yakın zamanda yapmam canımmellerıne saglık afıyet olsun bısı sorcam borcamın ıcıne yaglı kagıt koyuyorsun yaa kıvrılıyo o kekın seklı bozuk olmuyomu??
cnm az olmuş sankisabah öğle bir arada
2 dilim ekmekten yağsız kaşarlı tost
2 zeytin
akşam
1 tabak kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
su 2 lt
spor henüz yok
utana sıkıla menumu yazıyorum
sabah klasık kahvaltı
ara 1 paket bıskuvı
ogle karnıbahar yemegı 2 dılım beyaz ekmek 1 kase yogurt
ara 10 tane ekler(tanesi 300 kalori) 10 cm uzunlugundaydı
akşam fırında et garnıturlu 1 koca tabak ve 3 dılım beyaz ekmek
ara 3 ekler ve 1 bucuk paket bıskuvı meyve suyu:26::26::26::26::26::26::18::18::18::18:
aman allahım sen buyuksun bismillahh yarab ben ne etmısım böle püü bana utanmalıyım utanmalı
baklavamarabaaaaaaaaaaaaa
menümü yazayım hemen okumaya geçeyimm
sabah: yarım kase kornfleks
ara 1 dilim baklava
öğle çeyrek tost (kızımın dersivardı mecburennn yendi)
ara 1 elma 2 kuru kayısı
akşam 1 kase mercimek ç.-yarım kase patetes püresi
su 1.5 ama 2 olur gecer spor yok eşimin arkadaşıvar misafirrr
tabi kelepçeli kadar düz olmadı ama iyice yerleştirdim çok bozuk olmadı
cnm az olmuş sanki
annnaaa nutkum tutldu
baklava
kalan herkesin menüsü
biricikoğlumertuğ un anası........o fotoyu kaldır her bakısımda oğlunun yanaklarını ısırasım geliyorrrrrrrr
benim misafirim vardı gelemedim bir türlü
menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin peynir domates 1 dilim çavdar ekmeği
öğle 1 kaşık pilav 2 kaşık patates yemeği
ara nescafe
ara ayva
akşam yarım kase ezogelin çorba 1 tabak ıspanak yemeği 1 kase yoğurt
spor 1.5 saat yürüyüş
benim misafirim vardı gelemedim bir türlü
menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin peynir domates 1 dilim çavdar ekmeği
öğle 1 kaşık pilav 2 kaşık patates yemeği
ara nescafe
ara ayva
akşam yarım kase ezogelin çorba 1 tabak ıspanak yemeği 1 kase yoğurt
spor 1.5 saat yürüyüş
selam kızlar......
eve geldim hemen yemek yapmaya başladım sonrasında yemek faslı eşle biraz sohpet derken 1 saat geçti bende koşu bandına çıktım 30 dk yürüdüm .. hemen akabinde callen yaptım cayır cayır yandım ... bilgisayarda oğlum vardı yalvar yakar kaldırdım ancak gelebildim
menüm
sabah
2 yumurta
ara
yok
öğlen
boranaşı çorbası
5 tane ekşili köfte (ceviz büyüklüğünde)
makarnadan iki çatal aldım beğenmedim,
4 dilim baklavamı gönül rahatlığıyla gözüm kalmayarak yanımdakilere dağıttım millet kapiştı. hatta tatlı günlerinde yanımda yer ayarlamaya karar verdiler...
ara
2 bisküvi
akşam
boooooool salata
üzerine 2 köfte kızarttım dilimledim
onunda üzerine 2 yk sebzeli bulgur pilavı döktüm
ve yedim....
sonra spor yaptım yukardada yazdığım gibi
sonra 2-3 tane çilek yedim....
selam kızlar......
eve geldim hemen yemek yapmaya başladım sonrasında yemek faslı eşle biraz sohpet derken 1 saat geçti bende koşu bandına çıktım 30 dk yürüdüm .. hemen akabinde callen yaptım cayır cayır yandım ... bilgisayarda oğlum vardı yalvar yakar kaldırdım ancak gelebildim
menüm
sabah
2 yumurta
ara
yok
öğlen
boranaşı çorbası
4 dilim baklavamı gönül rahatlığıyla gözüm kalmayarak yanımdakilere dağıttım millet kapiştı. hatta tatlı günlerinde yanımda yer ayarlamaya karar verdiler...
ara
2 bisküvi
akşam
boooooool salata
ve yedim....
destekelrınıze ıhtıyacım var sanırım.yeme ıstegıme engel olamıyorum.nıye bole oldum ben yaa tühh.ay kendımı ıyıce bı tokatlayıp kendımı kendıme getırmem lazım.şiii hooop noluyooo hacı demem lazım bugunu hayatımdan cıkarıp yok saymam lazım.ama ben bugun menumu yazmasam olurmukı :26:
utana sıkıla menumu yazıyorum
sabah klasık kahvaltı
ara 1 paket bıskuvı
ogle karnıbahar yemegı 2 dılım beyaz ekmek 1 kase yogurt
ara 10 tane ekler(tanesi 300 kalori) 10 cm uzunlugundaydı
akşam fırında et garnıturlu 1 koca tabak ve 3 dılım beyaz ekmek
ara 3 ekler ve 1 bucuk paket bıskuvı meyve suyu:26::26::26::26::26::26::18::18::18::18:
aman allahım sen buyuksun bismillahh yarab ben ne etmısım böle püü bana utanmalıyım utanmalı
aynen bunlar nasılda biliyonuz ne dicemi yormuyorsunuz benideolmaz yaz çabukkkk
juju olsaydı şöyle ''derdi başlarda çok az yedin vücudun kıtlığa girdi şimdi canın herşeyden istiyooo zamanında 3+3 yapsaydın her besini azar azar almış olcaktın böyle gözün dönmicekti ''
nitekim haklıda cnm msla ben meyve yemeyim 3 gün cnm fena ister yani onun gbi bişey işte
ama sen kendine getirirsin vücudunu geçen kavrmaları yedikten snra nasıl spor yaptın kendine geldin şimdide yaparsın aynı şeyiiiii motive edersin kendini
bak karnın flnda toplanmaya başlamış bunca kiloyuda sen verdinn devamınıda getirebilirsin hadi bi gayrett dahaaaa dalintoşşşşşşş
buna da aynen diyorum hatta türkçede denden işareti ekliyorumne diceğmi şaşırdım nutkum tutulduuu
kusmadan nasıl duruosun kız bunlardan snra olan olmuş artık tamam almışsın bütün tatlı tuzlu ekmek ihtiyaçlarnı bırak ahlanmayı kafa yormayı yarın yeniden başlaa şu menünüde yaz bi kağıda gözünün önüne koy bi yere daha z yemeni ve spor yapmanı sağlıcaktır
akşam yemegını ne ara yedınde snrasında ara yaptn aklım almıo
kız şaka fln yapmıon dmı :26:
nese dalintoşş sen dedıklermı yap olan olmuşş önümüzdeki maçlara bakcaz
Jujum nette kopukluk vardi iki gundur..ama dunden beri duzeldi...cok cok ozur dilerim herkesten...uyarin icin tesekkur ederim
fevkaladenin fevkindeee
güzel,doyurucu,sağlıklı bir menü olmuş
selam kızlar......
menüm
sabah
2 yumurta
ara
yok
öğlen
boranaşı çorbası
ara
2 bisküvi
akşam
boooooool salata
ve yedim....
sorun ?????ve benim olası cevabım aşağıda gelmiş
aynen bunlar nasılda biliyonuz ne dicemi yormuyorsunuz benide
buna da aynen diyorum hatta türkçede denden işareti ekliyorum
ne diyeyim ki günlerdir haftalardır söylüyorum sağlıksız beslenir sağlıksız kilo verilirse birçok gıdaya yasak getirip onlardan uzaklaşılırsa sonuç ortada ... yarın tartıya çıktığında alacağın sonuç aslında senin cevabın olacak dalin... işte o noktada başlıcak senin iraden .. ya pes edeceksin ve bırakacaksın yada ben bunu vermesini bilirim deyip devam edeceksin. benim bildiğim dalin bunun acısını çıkarır ama yine söylüyorum biraz ders al biraz dinle 3+3 yapmadığın sürece her hafta bunu yaşayacaksın... hadi geçtim 3+3 değilde sadece 3 öğün normal beslensen yine sorun çıkmaz ... okadar söylüyorum ediyorum anlatıyorum örnekler veriyorum bir yerlerden bilgi getiriyorum ...yaptığının sağlıksız olduğunu söylüyorum ama beni kaale almıyorsun hiç o noktada artık ben ne diyeceğimi bilemiyorum zaman zaman
canım uyarı değildi ricaydı... gestapo değilim ben rica ederim sadece.. uymak yada uymamak sana kalır... uyarsan menüne yorum yaparım uymazsan yapmam olur biter
vavvvvvvvvvvvvvvvvgünün menüsü dalinimin menüsü. Ama varya çok yemişsin be dalin tatlı çok, ekmek çok 2,5 paket bisküvi 13 ekler sen daha geceye doğruda yersin ben olsam yerdim evde olacakta yemeyecem. Ben kaç gündür yaş pasta diye ölüyorum pastaları hep teğet geçiyorum. gerçekten iştah patlaması yaşıyorsun kendine gel dalin insan yedikçe yer bak. Silkelen toparlan ve bir daha olmasın. yarın tartı günü ona göre
sıkma artık canını dalintoşş bak bidaha asla yemem diysn bu kdr yedim bıraz daha yesem bişey olmaz diye düşünseydin daha kötuydü
dalinim bunun tekbir açıklaması var :26::26: buradan uzak kalman, üzülerek diyorum ki sen motive olan ve deyim yerindeyse fikirleri dinleyip bunlarla enerji dolan birisin ve çok özür dileyerek gazı alamadın ve kendini yemeğe verdin :26: tühh çok yazık olmuyor tatlım, ne olur toparlan..lütfenn :26:
sporu bekliyoruz
kendine gel, haddini bill (semra kaynana)
burdan anlıyoruz ki, senin hala miden küçülmemiş, tatlım göbeğinde mi çatlamadı beee, 10 tane ekler1 tanesi diyette değilken doyuruyordu beni :26::26: lütfen toparlan ve buradan, dizimizin dibinden ayrılma
.
gamzeemmm sabah ekmek yemedınmıı:26:
menunu begendımmm
eee hanı ara ogunlerr???
dalliiinnnnnnnnnnnn kız ben bıle bı oturusta 10 ekler yıyememmm
13 ekler
2.5 paket bıskuvı hay masallah dıyorummm
bence sen saka yapıyorsun bıze bunları yemedınnnn
güzel ama velakin tedilermi yedi ara öğünleri
bana çok inandırıcı glmedi ama yediysende senin canın sağolsun içiniçini yer onları yediklerin için onlarda arada eriverir
spor yapcanmı mnün güzellllllllllllllllllllll
çok çok beğendimmmmmmmmmmmmm kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmmm
geçmiş olsun ama bilemedim ayrandanmı olduki yoksa grçekten hastalanacakmısın ii bak kendine kuzuuuuuuuuuu
kızlar nıye ınanmıyonuz yemınmı edeyım vallahı bıllahı yedım.aha yemınde ettım.yalan mı soluyom bn
gamze gaz olayı deıl tamamen jujunun bahsettıgı olayı yasadım ve artık buna ınanıyorum.kıtlıga soktum kendımı sonucv bu hepsını bı oturmada yemedım elbet ama eklerı 5 tane yedım yarım saat sonra bi 5 daha
bu benı yıldıramaz 13 ekler 2 pkt bıskuvıdenmı korkacam hıhh tın tın.bn onları erıtmeryıde bılırım.
5 poset cop torbası 3.kattan tek tek ındırıldı.45-50 dkk parca parca elıptık yapıldı callen yapıldı 15 dkk bılımum hareketler 45 sandalyeye ınıp cıkma ohhhh vıcdan azabım gıttı 10 tane dahamı yesem.buyuk olanlardan deıldıkı kısa kısaydılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?