Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yag yok sut yok az kalorili aslındaa yakın zamanda yapmam canımm ellerıne saglık afıyet olsun bısı sorcam borcamın ıcıne yaglı kagıt koyuyorsun yaa kıvrılıyo o kekın seklı bozuk olmuyomu??
tabi kelepçeli kadar düz olmadı ama iyice yerleştirdim çok bozuk olmadı
sabah öğle bir arada
2 dilim ekmekten yağsız kaşarlı tost
2 zeytin

akşam
1 tabak kıymalı yumurta
1 dilim ekmek

su 2 lt
spor henüz yok
cnm az olmuş sanki
annnaaa nutkum tutldu
baklava

diğer herkesin menüsü

Son düzenleme:
benim misafirim vardı gelemedim bir türlü
menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin peynir domates 1 dilim çavdar ekmeği

öğle 1 kaşık pilav 2 kaşık patates yemeği

ara nescafe

ara ayva

akşam yarım kase ezogelin çorba 1 tabak ıspanak yemeği 1 kase yoğurt

spor 1.5 saat yürüyüş

selam kızlar......

eve geldim hemen yemek yapmaya başladım sonrasında yemek faslı eşle biraz sohpet derken 1 saat geçti bende koşu bandına çıktım 30 dk yürüdüm .. hemen akabinde callen yaptım cayır cayır yandım ... bilgisayarda oğlum vardı yalvar yakar kaldırdım ancak gelebildim

menüm
sabah
2 yumurta

ara
yok

öğlen
boranaşı çorbası
5 tane ekşili köfte (ceviz büyüklüğünde)
makarnadan iki çatal aldım beğenmedim,
4 dilim baklavamı gönül rahatlığıyla gözüm kalmayarak yanımdakilere dağıttım millet kapiştı. hatta tatlı günlerinde yanımda yer ayarlamaya karar verdiler...

ara
2 bisküvi

akşam
boooooool salata
üzerine 2 köfte kızarttım dilimledim
onunda üzerine 2 yk sebzeli bulgur pilavı döktüm
ve yedim....

sonra spor yaptım yukardada yazdığım gibi

sonra 2-3 tane çilek yedim....

fevkaladenin fevkindeee

güzel,doyurucu,sağlıklı bir menü olmuş

sorun ????? ve benim olası cevabım aşağıda gelmiş

aynen bunlar nasılda biliyonuz ne dicemi yormuyorsunuz benide

buna da aynen diyorum hatta türkçede denden işareti ekliyorum

ne diyeyim ki günlerdir haftalardır söylüyorum sağlıksız beslenir sağlıksız kilo verilirse birçok gıdaya yasak getirip onlardan uzaklaşılırsa sonuç ortada ... yarın tartıya çıktığında alacağın sonuç aslında senin cevabın olacak dalin... işte o noktada başlıcak senin iraden .. ya pes edeceksin ve bırakacaksın yada ben bunu vermesini bilirim deyip devam edeceksin. benim bildiğim dalin bunun acısını çıkarır ama yine söylüyorum biraz ders al biraz dinle 3+3 yapmadığın sürece her hafta bunu yaşayacaksın... hadi geçtim 3+3 değilde sadece 3 öğün normal beslensen yine sorun çıkmaz ... okadar söylüyorum ediyorum anlatıyorum örnekler veriyorum bir yerlerden bilgi getiriyorum ...yaptığının sağlıksız olduğunu söylüyorum ama beni kaale almıyorsun hiç o noktada artık ben ne diyeceğimi bilemiyorum zaman zaman

Jujum nette kopukluk vardi iki gundur..ama dunden beri duzeldi...cok cok ozur dilerim herkesten...uyarin icin tesekkur ederim

canım uyarı değildi ricaydı... gestapo değilim ben rica ederim sadece.. uymak yada uymamak sana kalır... uyarsan menüne yorum yaparım uymazsan yapmam olur biter

iyi akşamlar kır pc açık kamış yazılanlrı okuyup menüleri beğedim yarın büyük gün görüşmek üzere iyi gcelerr

arkadaşlar sizler albüm yaptığınızda benim fırsatım olmamıştı. şimdi yaptım hatta aynı kıyafetlerimi giyerekk..72 kilo ve 65 kilo hallerim

:86::86::86::86::86::86::86::86::86:

sıkma artık canını dalintoşş bak bidaha asla yemem diysn bu kdr yedim bıraz daha yesem bişey olmaz diye düşünseydin daha kötuydü

kızlar nıye ınanmıyonuz yemınmı edeyım vallahı bıllahı yedım.aha yemınde ettım.yalan mı soluyom bn

gamze gaz olayı deıl tamamen jujunun bahsettıgı olayı yasadım ve artık buna ınanıyorum.kıtlıga soktum kendımı sonucv bu hepsını bı oturmada yemedım elbet ama eklerı 5 tane yedım yarım saat sonra bi 5 daha

bu benı yıldıramaz 13 ekler 2 pkt bıskuvıdenmı korkacam hıhh tın tın.bn onları erıtmeryıde bılırım.

5 poset cop torbası 3.kattan tek tek ındırıldı.45-50 dkk parca parca elıptık yapıldı callen yapıldı 15 dkk bılımum hareketler 45 sandalyeye ınıp cıkma ohhhh vıcdan azabım gıttı 10 tane dahamı yesem.buyuk olanlardan deıldıkı kısa kısaydılar

tatlım eritmişsin harikasın ama bu alkışlar motivasyonunun geri gelişineydi..Yazık değilmi o bünyeye :26: Neyse yine önümüze bakalım hoş geldin dalintoş (esracığım)

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…