- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #83.901
kımsecıkler yok bende gıdem barii bıraz daha spor yapayım alayım bnm kızı sırtıma 3.kattan 5 kere ınıp cıkayım hihihihihi
dalin buda geçen haftaki bildirimim
hımmmmmmmmm bu hafta dereceye giremeyebiliriz kızlar... şuana kadar 3. konumdayız ama eklenmeyen takımlarda var daha...
sporunu yap ihmal etme ama düzgün ve sağlıklı beslenmeye başlaki birdaha böyle ataklar olmasın dalincim...
1. düzgün ve sağlıklı beslenmezsen verdiğin kilo sağlıklı olmaz.78.7 yazmısım acaba 78.2 yazacaktımdamı ole yazdım.yoksa 78.7 mıydıde ben 78.2mı hatırladım ama tartıda gorup aklımda kalan 78.2 neydı solede olabılır
cuma gunu 78.7 ıdım pazartesı tartıldıgımda 78.2 ı cıktım amaan neyse gecmıs gun hatırlayamadım 78.7 demıssem oledır.onumuze bakalım onumuzdekı cuma hedefım bayagı zor ve buyuk ama zorlıcam en azından 76.0 yada 76.5 faln hedeflıyorum 3 kg
75 te yapabılırım bellımı olur fazla ucmayayımda 3 kg vermem lazım onumuz haftaaa sabahtan berı saat bası mutlaka spor yapmaya enerjı harcamaya calısıyorum yerlerdeyız kalkmasınıda bılırız hesaaaabı
napalım jujum sağlık olsun....haftaya inşallah ama çogumuzun yavasladı kilo vermesi.....özellikle benım bu saatten sonra nasıl verecegım merak edıyorum.....
kızlar bende gecen yıldan kalma yanı 1 yıldır belkı 1,5 bilmıyorum o kadarını aktardan aldıgım bitkiler var....her bırını ayrı kutularda muhafaza etmiştim...ölece duruyorlarkıyıp atamıyorum da....hatta cogunun adını bile unuttum....ama orası esele degılde ben bunları kullansam zararı olur mu???yani aktardan aldıklarımız da sonucta taze değiller.....kurutulmus ot hepsi? bilen var mı? zehirlenmeyım de!
sporunu yap ihmal etme ama düzgün ve sağlıklı beslenmeye başlaki birdaha böyle ataklar olmasın dalincim...
1. düzgün ve sağlıklı beslenmezsen verdiğin kilo sağlıklı olmaz.
2. eskisi gibi zaafiyet menüleri sunarsan sonrasında böyle kriz anları geçirirsin
2. herşeyin aşırısı zarardır. sporuda aşırı yaparsan yağ yakımın biter yağlar kasa dönüşür. bizim amacımız kas yoğunluğunu koruyarak yağ dokusunu kaybetmek...
kaptandan tavsiyeler
yılmayacaksın canım... bir belki iki hafta vucudun direnebilir ya sabit çıkarsın ya çok az vermiş çıkarsın böyle zamanlarda pes etmek yok 1-2 günlüğüne normal yeme düzenine geçip sonrasında diyete devam etmek vucudu şoklamak adına işe yarar....
hımmmmmmmmm bu hafta dereceye giremeyebiliriz kızlar... şuana kadar 3. konumdayız ama eklenmeyen takımlarda var daha...
güzelim bir şey olmaz. gene kullanabilirsin. benim 2 seneyi geçkin adaçayım vardı. üzerinde ççeklenme olmasaydı onu da atmazdım. zor kıyıp attım valla. kurutulmuş olduğundan zararı yok. kırmızı biber pul biber düşün soframızdakiler. bu arada resmini çekip eklersen belki bazılarının ismini söyleyebilirim.. evimin bir dolabı komple bitki yağ kısaca aktar dolabıdır da benim...
canım önce ortopediye gittim karpal tünel sendromu vardı onun için 1 ay bileklik kullanacağım 1 ay sonra fark olmazsa ameliyat yolları gözüküyordurum nedır canım ne dedı doktorlarr??
Bu güne kadar kim ne kadar verdi
5.Takım
1. dalin26 ( 88,80 / 79,40 / 9,40 / % 10,59 ) 292
2. Gamze_M ( 72,00 / 65,40 / 6,60 / % 9,17 ) 294
3. cornella ( 74,00 / 67,30 / 6,70 / % 9,05 ) 293
4. Sevda_M ( 80,90 / 74,80 / 6,10 / % 7,54 ) 296…298
5. ukyo ( 75,00 / 70,20 / 4,80 / % 6,40 ) 293
6. biricikoglumertug ( 80,00 / 75,00 / 5,00 / % 6,25 ) 292
7. garfield06 ( 71,00 / 66,70 / 4,30 / % 6,06 ) 293
8. birsen-deniz ( 68,40 / 64,50 / 3,90 / % 5,70 ) 293
9. aysunayy ( 68,50 / 64,60 / 3,90 / % 5,69 ) 292
10. ZES ( 83,00 / 78,50 / 4,50 / % 5,42 ) 292
11. busramnmn ( 66,00 / 62,50 / 3,50 / % 5,30 ) 294
12. Arzu_54 ( 82,70 / 78,70 / 4,00 / % 4,84 ) 296…299
13. *JUJU* ( 89,20 / 85,70 / 3,50 / % 3,92 ) 292
14. rabyas ( 82,60 / 79,40 / 3,20 / % 3,87 ) 296
15. chentiq ( 62,70 / 60,40 / 2,30 / % 3,67 ) 294
16. toplight ( 78,20 / 75,50 / 2,70 / % 3,45 ) 297
5.TAKIM ORTALAMASI ( 6,14 )
canım önce ortopediye gittim karpal tünel sendromu vardı onun için 1 ay bileklik kullanacağım 1 ay sonra fark olmazsa ameliyat yolları gözüküyor
arada kadın doğuma gittim spiral taktırayım diye adetim dün bitmişti regli iken gitmem gerekiyormuş işe yaramadı
psikiatri de de ilaca başladı dr, 2 çocuk iş hayatı yoğun tempo sinirlerim patlama aşamasındaymış arada molalar vermem gerekiyormuş sadece kendim için anne olduğumu mühendis olduğumu eş olduğumu unuttup ben şahnur um deyip küçük kaçamaklar vs vermeliymişim kısaca bu kadar
yaa ben sonuncuyum yaaaanasıl öne gececem bakalım
tamam dalin bişey demiyorum ... nasıl istiyorsan öyle.
kızlar bu arada uzun süre kaldıysa faydası geçmiştir diye biliyorum. hatta birçok bitki uzmanıda aktardan alın taze taze ve çekilmesi gereken şeyleri sizin yanınızda çeksin versin güvendiğiniz yerden alın der.. yinede siz bilirsiniz..
bu arada öğlen çarşıya çıkmıştım ya hani bişey almayı planlamıyorum açılırım değişiklir olur diye gittim arkadaşlarla... neysem onlar bakıyor ediyor ben dolanıyorum indirimlere bakıyorum felan .. ykm ye girdik ben boş boş dolanırken bir kaban beğendim hatta çok beğendim baktım fiyatı 76 tl indirimde allah dedim nası düşmüş. hemen bedenlerine baktım 34-36-38 bedenler var boynum bükük duruyorum böyle karşısında. arkadaş geldi 36 beden kendisi dedim şunu benim için bi denesene içim gitti valla ama bedeni yok dedim kız giydi 36 bos bol geldi 34 verdim oda bol aa bunların kalıpları geniş bu ne böyle ben 34 giymiyorum o bile bol dedi... içime bi sevinç doğru resmen ozaman dedim ben 38 beden alırım seneye kilo verdiğimde kesin bana olur.. giydim hemencik olda tabe düğme iliklenmiyo 4 cm geride ama bu halimle nası sevindim yaaa hemen aldım tabe ... şimdi eve götürnce kocacıma ne dicem onu düşünüyom :26:
jujum eğer maddi açıdan ne dicem diyosan tabiki bişey demiceksin sende çalışysunn yanii ben olsam böle düşünürümmm cok fenaym cokkktamam dalin bişey demiyorum ... nasıl istiyorsan öyle.
kızlar bu arada uzun süre kaldıysa faydası geçmiştir diye biliyorum. hatta birçok bitki uzmanıda aktardan alın taze taze ve çekilmesi gereken şeyleri sizin yanınızda çeksin versin güvendiğiniz yerden alın der.. yinede siz bilirsiniz..
bu arada öğlen çarşıya çıkmıştım ya hani bişey almayı planlamıyorum açılırım değişiklir olur diye gittim arkadaşlarla... neysem onlar bakıyor ediyor ben dolanıyorum indirimlere bakıyorum felan .. ykm ye girdik ben boş boş dolanırken bir kaban beğendim hatta çok beğendim baktım fiyatı 76 tl indirimde allah dedim nası düşmüş. hemen bedenlerine baktım 34-36-38 bedenler var boynum bükük duruyorum böyle karşısında. arkadaş geldi 36 beden kendisi dedim şunu benim için bi denesene içim gitti valla ama bedeni yok dedim kız giydi 36 bos bol geldi 34 verdim oda bol aa bunların kalıpları geniş bu ne böyle ben 34 giymiyorum o bile bol dedi... içime bi sevinç doğru resmen ozaman dedim ben 38 beden alırım seneye kilo verdiğimde kesin bana olur.. giydim hemencik olda tabe düğme iliklenmiyo 4 cm geride ama bu halimle nası sevindim yaaa hemen aldım tabe ... şimdi eve götürnce kocacıma ne dicem onu düşünüyom :26:
kadın olmak ne zor iş ya butun ailenin yuku omuzlarında pskolojın bozuluo bıde spıral taktı fln erkekler taktırsın bizenecanım önce ortopediye gittim karpal tünel sendromu vardı onun için 1 ay bileklik kullanacağım 1 ay sonra fark olmazsa ameliyat yolları gözüküyor
arada kadın doğuma gittim spiral taktırayım diye adetim dün bitmişti regli iken gitmem gerekiyormuş işe yaramadı
psikiatri de de ilaca başladı dr, 2 çocuk iş hayatı yoğun tempo sinirlerim patlama aşamasındaymış arada molalar vermem gerekiyormuş sadece kendim için anne olduğumu mühendis olduğumu eş olduğumu unuttup ben şahnur um deyip küçük kaçamaklar vs vermeliymişim kısaca bu kadar
yaa ben sonuncuyum yaaaanasıl öne gececem bakalım
banada:26:kolay değil şahnurcum ilk çocuk büyüdükten sonra ikincinin psikolojisi demek bünyeni sarstı...
spiral itici geliyor bana yaaa hiç taktırmadım taktırmamda... [/B][/FONT][/COLOR]
maddi açından değiş benimkisi... ben ne görsem alıyorum ihtiyacım olsun olmasın şimdi evte iki kaşem var 3. verdim birine kaşelerimden biri 40 beden biri 44 beden şuanda giydiğim ... ama giy giy sıkılıyo insan yani hoş birini geçen yıl aldım ama bunu çok beğendim yaaa... geçen sene 150 tl ye altım ykm den ama bunu 76 tl karttaki puanları düştü 49 tl dedi kız dedim böl 10 a ruhum bil duymasın taksitlerini ...jujum eğer maddi açıdan ne dicem diyosan tabiki bişey demiceksin sende çalışysunn yanii ben olsam böle düşünürümmm cok fenaym cokkk
kadın olmak ne zor iş ya butun ailenin yuku omuzlarında pskolojın bozuluo bıde spıral taktı fln erkekler taktırsın bizene
banada:26:
annem pasta yapıo ayaklarna kapandım yapma die gene yapıo bu evde resmen kilo vermememem için bana suikast düzenleniyo
aslında cokta agır bişey değil kek fln yok biskuvı pudingten biskuvısı az bi pasta krem şanti var o kıısmlarnı yemessem sorun olmaz dimi
akşam yemegı yerne belkı ondn yerım belkıde hıc yemem yarın kahvaltı nıyetıne yerımm bilemiorm :26:
bu arada sayfalar cok ilerlememiş nasıl sevindim bilemezsinizz
1 tane deneme çözdüm geldim gzlerim başım ağrıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?