- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #84.461
2 aydır burda bangır bangır bagırıyorumbu songül karlı ne yaptı da böyle oldu dıye......karizmatık kocayı bulunca kadın kendıne çekı düzen verdi.......
bende kendıme salata yaptım içine de yarım çay bardagı ince bulguru sıcak su da beklettım koydum......bi nevı yagsız kısır olduama içine salça koydugumdan ekstra tuz koymadım....akşam ne yesem ki:44::44::44:
afiyet olsun canım bende öğlen 2,5 galeta ile kereviz salatası yedim onu da yemem ger3ekiyor diye zorla yedim yaa canım hiç bişi istemiyo acaip bi iştahsızlık hali var domuz gribi mi bu yaa anlamadım ben insan düzelmez mi bu kadar sürede
2 aydır burda bangır bangır bagırıyorumbu songül karlı ne yaptı da böyle oldu dıye......karizmatık kocayı bulunca kadın kendıne çekı düzen verdi.......
bende kendıme salata yaptım içine de yarım çay bardagı ince bulguru sıcak su da beklettım koydum......bi nevı yagsız kısır olduama içine salça koydugumdan ekstra tuz koymadım....akşam ne yesem ki:44::44::44:
aksama bende kuru fasulye yapıcamm kızlarrr...
ben kocasını görmedimki bakım bi netten
bnm sabah yok öğlene kaydı akşamada dgm gnu pastmdan yicem sanıırm 3 çatal fln hazr aldırmadım cok kremalı oluo die annem yaptı şantisiz pasta
ben kocasını görmedimki bakım bi netten
bnm sabah yok öğlene kaydı akşamada dgm gnu pastmdan yicem sanıırm 3 çatal fln hazr aldırmadım cok kremalı oluo die annem yaptı şantisiz pasta
bende barbunya yapacagım...fasulyenın kız kardeşi sayılır
bugun dogumgunun mu esraaaaaaaaa mutlu yıllarrr dogum gunun kutlu olsunnnnnnnnnnnn:119::119:
doğum günün mü bugüniyi ki dogdunnnnnnn garfiiiiiiiiiiiii iyi ki doğdun ,iii ki doğğğğğğğğğğğğğğğğğğduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnn garfiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
mutlu yıllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr saaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaa
bugun dogumgunun mu esraaaaaaaaa mutlu yıllarrr dogum gunun kutlu olsunnnnnnnnnnnn:119::119:
doğum günün mü bugüniyi ki dogdunnnnnnn garfiiiiiiiiiiiii iyi ki doğdun ,iii ki doğğğğğğğğğğğğğğğğğğduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnn garfiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
mutlu yıllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr saaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaa
Bende katılıyorum kızlaraaaaaaaaaaaaaaaNice Mutlu yıllara tatlımmmmmmmmm, Doğum günün kutlu ve umutlu olsun
.
sende yıcenmııı
kızlar bugun cok berbat bı gun gecırdım oglum astım krızlerı gecırdı.herzaman kullandıgı ılacları sıp dıye keserdı oksurugunu ama busefer hıc bı ıse yaramadı en son yarım saat evvelk nefesı durma noktasına geldı kustu vs cok fena bı atak gecırdı suan hastanede esımde yanında kafayı yedım yıcem dua edın teyzeler oglusuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?