Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

afiyet olsun canım bende öğlen 2,5 galeta ile kereviz salatası yedim onu da yemem ger3ekiyor diye zorla yedim yaa canım hiç bişi istemiyo acaip bi iştahsızlık hali var domuz gribi mi bu yaa anlamadım ben insan düzelmez mi bu kadar sürede

cnm inş. en kısa sürede toparlanırsın.....bana da soldan soldan gelıyorlar 3-5 gündür kafamın sol tarafında çok hafif bir sancı oluyor rahatsızlık vermıyor ama tedırgın edıyor benı....iyice hastalık hastası oldum.........regl de olmadım:26offfffffffffffff

akşam için barbunya çıkardım buzluktan.eşime onu yapcam

ben kocasını görmedimki bakım bi netten
bnm sabah yok öğlene kaydı akşamada dgm gnu pastmdan yicem sanıırm 3 çatal fln hazr aldırmadım cok kremalı oluo die annem yaptı şantisiz pasta

bnm sabah yok öğlene kaydı akşamada dgm gnu pastmdan yicem sanıırm 3 çatal fln hazr aldırmadım cok kremalı oluo die annem yaptı şantisiz pasta

bugun dogumgunun mu esraaaaaaaaa mutlu yıllarrr dogum gunun kutlu olsunnnnnnnnnnnn:119::119:

doğum günün mü bugüniyi ki dogdunnnnnnn garfiiiiiiiiiiiii iyi ki doğdun ,iii ki doğğğğğğğğğğğğğğğğğğduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnn garfiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
mutlu yıllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr saaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaa

Eki Görüntüle 654481

Çok itici beeeeeeeee

işte meşhur koca

bugun dogumgunun mu esraaaaaaaaa mutlu yıllarrr dogum gunun kutlu olsunnnnnnnnnnnn:119::119:

Bende katılıyorum kızlaraaaaaaaaaaaaaaa Nice Mutlu yıllara tatlımmmmmmmmm, Doğum günün kutlu ve umutlu olsun

.

Bende katılıyorum kızlaraaaaaaaaaaaaaaa Nice Mutlu yıllara tatlımmmmmmmmm, Doğum günün kutlu ve umutlu olsun

.

çok teşekkür ederim bebişlerr ahh ahhh sizinle şimdi çılgın bi parti yapmak vardıııı:118::118::118::118:

sende yıcenmııı

yok ben akşama yogurt yıyecegım.....öğlen aç doyuran gıbı bır kase de yedım salatamı,çok oldu.......şimdi kalkayım yemegımı yapayım...sonra 1-2 temızlık işim kaldı onları da halledeyım........sonra dısarı cıkıcam markete gıdecegım yogurt falan kalmamış...çubuk tarcınla, tane karrabıber de alacagım.....dönüşte kocişle gelıırm artık......

çokkk geçmiş olsun cnm

HASTA OLAN HERKESE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

garfi cnm nice mutlu yıllara sağlıkla hayat sana hep güzellikler sunsun

bu arada herkese merhabaaaaaa

bu hafta benim kabul günümdü galiba gelen gelene misafirlerim vardı gelemedim

bide bu dünden beri acayip yorgun ve halsiz hissediyorum kandimi neden bilmem

yulafı ben yiyemiyorum ya tadı çok kötü geliyo özellikle yoğurtla siz farklı şekilde tüketiyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…