- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #84.501
Evet cornicim sen bahsetmiştin songül karlıdan ben hatırlıyorum bugün saba tüemrde öyle çıta gibi görüncebu ne ya dedim bunlar hiç mi yiyip içmiyo:44::44::44::44: bide kadın her ne kadar taş gibi olmuşsada bana kocası gibi kendide pek itici geliyor"songül karlı " ben canım sıkıldıkça estetik yaptırıyorum demiş
Doğum günün kutlu olsun hemşom. Nice mutlu yıllara sağlık selametle ve fit bir vucutla hayırlı ailenle eşinle evladınla mutlu bir ömür diliyorum canım
aynısı banada oluyor evde aynaya bakıyorum çok kilolu değilim sanki ne zaman dışarı çıkıyorum aynen dediğin gibi anaşu halime bak diyorum
Esracımmmmmm nice gzel yıllar diliyorum sağlıkla mutlulukla... Pastandan 1,5 dilimden fazla yemiyorsun
Juju, alexandrate artık nasıl yazılıyorsaben ona gitmiştim. atışlı, çok memnunum.. fiyat bence braz daha düşebilir. Şimdi mantar gibi bu merkezler rekabet çok.. dikkat edeceğin hususlar, estetisyen mi yapıyor doktor mu.. bitme garantsi veriyorlar mı.. vs vs
esracımm tontısımm balık etlı dılberım dogum gunun kutlu mutlu umutlu olsunnn nıce nıce nıce nıce yaslara şişko gırdıgın son dogum gunun olsun ınssss bıdahakıne manken gıbı gırrrr.hersey gonlunce guzel yuregıne yakısır olsunnnnnnnnn canımmmmm
yani bende bilemedim işte fiyat evet iyi hastane ortamında felan hoş ama işte ütüleme tekniğine yabancıyım...
resimlerimi eklesem mi eklemesem mi bilemedim korkarsınız valla
valla kararlıyım çekiniyorum oramı buramı açıp yaptırmaya ama bir yıl sıkarım dişimi sonra ömür boyu zgürlük... cihazları yeniymiş övdü kadın adını felan verdi araştırın dedi bakınıcam akşam bende ...
bu arada 30 dk yürüdüm şimdi callen yapacam
demek yalnız degılmısım kızlarrrr bende evdeyken cok kılolu degılım sankı ama dısarda aynaya bakınca yada foto daaesım gelsın hemen yuruyuse cıkcaz kızlar dun karar verdık hergun yurucez bı aksılık olmazsaaa
menümü yazayım:
sabah:
yulaflı meyveli yoğurt
öğle:
5 kaşık pırasa
4 kaşık yoğurt
ara
çikolatalı gofret
akşam
1 kase yoğurt
sabah
yok hastanede kan verceğimden yiyemedim
öğle
1 simit
3 4 çatal peynir
akşam
henüz yemedim ama 3 4 çatal pasta yicem
spor elle tutulur bişey yok bi hastanede koşturmaca o kdr
suyum 1.5 fln oldu 2 yi geçer rahat
Ya ben bu calleneticsi yapmak istiyorum ama ne kadar boşlamışım valla bugün ekşi sözlükte de bi yorum okudum:
ALINTI:
"beni 3gün içerisinde 4cm inceltmiş spor. inceltmekle kalmayıp; tüm ağrılarımı da en aza indirtmiş bulunmakta kendisi.
son zamanlarda inanılmaz kilo aldım ve kilo vermekten öte sevdiğim pantolonlarıma tekrardan girmek isteyen bene o kadar yardımcı oluyor ki şu zamanlarda. iyi ki bulunmuş, iyi ki öğrenmişim. diyetti haftalarca süren pilatesiydi bilmem nesiydi boşa zaman kaybı ve zorlama bence.
insan kendisine max 45 dakika ayırınca günde; en fazla 1 aya istediği hale gelebilir bunun sayesinde."
yazmış kişi valla dedikleri doğruysa süper tembellik yapmamak lazım
ekle de bakalım jujum
süper de senın eşin nöbete kalmıyor mu canım......
o arada ki çikolatalı gofreti bizim de canımız istesin diye mi koydun oraya.....
sana bugün her şey mübah canım......hergün dogmuyorsun yaşşşşşş sevdiceğin ne aldı cızz
menum
sabah 3 tane bıskuvı
ara yok
ogle et haslama domates salatası
ara yok
aksam 50 grm sana yagı koydumdu 1 tencere doner kavurma domates bıber ılavelı 3-5 catal ondan yogurt salata
bugun duzensız oldu cocuklar hasta olunca kızda bugun oksuruyo ateslendı falan
sen böyle gülecen bende ekleyecem öylemi....ekle de bakalım jujum
süper de senın eşin nöbete kalmıyor mu canım......
o arada ki çikolatalı gofreti bizim de canımız istesin diye mi koydun oraya.....
menum
sabah 3 tane bıskuvı
ara yok
ogle et haslama domates salatası
ara yok
aksam 50 grm sana yagı koydumdu 1 tencere doner kavurma domates bıber ılavelı 3-5 catal ondan yogurt salata
bugun duzensız oldu cocuklar hasta olunca kızda bugun oksuruyo ateslendı falan
Offff gerçekten güzel, ben 2 gündür hiç bişi yapamadım..Bu gün yapmayı düşünüyorum canım..bunu okumam iyi oldu.
Bir insan her şeyde bu kadar haklı mı olur yahu
Afiyet olsun ve geçmiş olsun canım
.
menüm......
sabah:1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
öğlen: yarım çay bardagı ince bulgurla hazırladıgım yagsız bol yeşillikli salata
akşam: közlenmiş kırmızı biberli yoğurt içine 2 yk barbunya koydum karıstırdım yedim.....
spor: 30 dk yürüyüş
su: içiyorum
haftasonu yediklerim sankı hala midem de:26::26: göbeğim hala şiş...
markette eti nin yulaf ı vardı ama 500 gr dı .çok fazla ya eskıden onun bir küçüğü oluyordu ...bıtmez dıye bende almadım ondan başka markete bakacagım.......
metabolizma çayı için gerekli malzemeleri de aldım ohhh yarın yapayım....közlenmiş kırmızı biber de aldım...menülerim hazır ya şimdiden.....
sen böyle gülecen bende ekleyecem öylemi....
bu arada ütülemeyi araştırıyorumda son sistem buymuş.. benim gideceğim yerdeki cihazda son sistemmiş en fazla 4-5 seansta kesin bitiyomuş.. ağrı acı yanma güneşe çıkamama sorunu felan yokmuşşş
sen böyle gülecen bende ekleyecem öylemi....
bu arada ütülemeyi araştırıyorumda son sistem buymuş.. benim gideceğim yerdeki cihazda son sistemmiş en fazla 4-5 seansta kesin bitiyomuş.. ağrı acı yanma güneşe çıkamama sorunu felan yokmuşşş
Başarılı bir menü.Kırmızı biberi deneyeceğim..Güzele benziyor
Juju arkadaşımda yaptırdı, görüntü ve sonuç mükemmeldi..ama hangi metodla yaptırdı bilemiyorum..:26:
.
dalincim bir şey dıkkatımı çekti.sanki çok sanayagı kullanıyorsun....bıkac kere daha denk geldı ordan hatırladım....cnm onun yerıne tereyağ aldır eşine...süt ürünleri satan yerlerden....sanayagdan iyidir....onun dısında menun fena değil......
Başarılı bir menü.Kırmızı biberi deneyeceğim..Güzele benziyor
Juju arkadaşımda yaptırdı, görüntü ve sonuç mükemmeldi..ama hangi metodla yaptırdı bilemiyorum..:26:
.
len utanmıyonmu kaptanla dalga geçcen....fiyatı da uygun valla.......yaptır bakalım ...yaww nolcek azcık gülsek
sabah
2 yumurta
ara
ayran
öğlen
işkembe çorba
bulgur pilavı
patates oturtma
hepsinden azar azar yarım pors. yedim
ara
4 küçük mandalina
akşam
1 kase yoğurt içine bir elma bir küçük muz bir küçük armut dilimledim ama iğrenç oldu bende 1 tk reçel ekledim hala yemeye çalışıyorum
30 dk yürüyüş
callen yapıldı
valla bim den hazır aldım ilkkez denemek için.....hoşumuza gitti.....normalde kendım közluyorum ama her dakıka ugrasamam dıye bunu deneyım dedim.......
emin olmak istiyorum ama genellikle olumlu sonuçlar... herkes ağrısız ve kesin diyor.. eşim bu sıkışık dönemde onuda araya sokma dedi ama 1400 tl ayda 140 tl yapar ben yaptırıcam belki pazarlık yapar 1300 e indiririm...
len utanmıyonmu kaptanla dalga geçcen....koyacağım varsada dahada koymam ben o resimleri
sabah
2 yumurta
ara
ayran
öğlen
işkembe çorba
bulgur pilavı
patates oturtma
hepsinden azar azar yarım pors. yedim
ara
4 küçük mandalina
akşam
1 kase yoğurt içine bir elma bir küçük muz bir küçük armut dilimledim ama iğrenç oldu bende 1 tk reçel ekledim hala yemeye çalışıyorum
30 dk yürüyüş
callen yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?