Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

esracımm tontısımm balık etlı dılberım dogum gunun kutlu mutlu umutlu olsunnn nıce nıce nıce nıce yaslara şişko gırdıgın son dogum gunun olsun ınssss bıdahakıne manken gıbı gırrrr.hersey gonlunce guzel yuregıne yakısır olsunnnnnnnnn canımmmmm

menümü yazayım:
sabah:
yulaflı meyveli yoğurt
öğle:
5 kaşık pırasa
4 kaşık yoğurt
ara
çikolatalı gofret
akşam
1 kase yoğurt

canlarım benim ne gzl yazmıssınız Allah hepimize nasip etsin zayıf günleri en kilolu halimiz bugün olsun bida yanından yakınından bile geçmeyelim bu kilolarn

Ya ben bu calleneticsi yapmak istiyorum ama ne kadar boşlamışım valla bugün ekşi sözlükte de bi yorum okudum:
ALINTI:
"beni 3gün içerisinde 4cm inceltmiş spor. inceltmekle kalmayıp; tüm ağrılarımı da en aza indirtmiş bulunmakta kendisi.
son zamanlarda inanılmaz kilo aldım ve kilo vermekten öte sevdiğim pantolonlarıma tekrardan girmek isteyen bene o kadar yardımcı oluyor ki şu zamanlarda. iyi ki bulunmuş, iyi ki öğrenmişim. diyetti haftalarca süren pilatesiydi bilmem nesiydi boşa zaman kaybı ve zorlama bence.
insan kendisine max 45 dakika ayırınca günde; en fazla 1 aya istediği hale gelebilir bunun sayesinde."

yazmış kişi valla dedikleri doğruysa süper tembellik yapmamak lazım

ekle de bakalım jujum

süper de senın eşin nöbete kalmıyor mu canım......

menümü yazayım:
sabah:
yulaflı meyveli yoğurt
öğle:
5 kaşık pırasa
4 kaşık yoğurt
ara
çikolatalı gofret
akşam
1 kase yoğurt

o arada ki çikolatalı gofreti bizim de canımız istesin diye mi koydun oraya.....

sana bugün her şey mübah canım......hergün dogmuyorsun ya şşşşşş sevdiceğin ne aldı cızz

menum
sabah 3 tane bıskuvı
ara yok
ogle et haslama domates salatası
ara yok
aksam 50 grm sana yagı koydumdu 1 tencere doner kavurma domates bıber ılavelı 3-5 catal ondan yogurt salata

bugun duzensız oldu cocuklar hasta olunca kızda bugun oksuruyo ateslendı falan

Offff gerçekten güzel, ben 2 gündür hiç bişi yapamadım..Bu gün yapmayı düşünüyorum canım..bunu okumam iyi oldu.

ekle de bakalım jujum

o arada ki çikolatalı gofreti bizim de canımız istesin diye mi koydun oraya.....

sana bugün her şey mübah canım......hergün dogmuyorsun ya şşşşşş sevdiceğin ne aldı cızz

Bir insan her şeyde bu kadar haklı mı olur yahu

Afiyet olsun ve geçmiş olsun canım

.

menüm......

sabah:1 bardak taze sıkılmış portakal suyu

öğlen: yarım çay bardagı ince bulgurla hazırladıgım yagsız bol yeşillikli salata

akşam: közlenmiş kırmızı biberli yoğurt içine 2 yk barbunya koydum karıstırdım yedim.....

spor: 30 dk yürüyüş
su: içiyorum

haftasonu yediklerim sankı hala midem de:26::26: göbeğim hala şiş...

markette eti nin yulaf ı vardı ama 500 gr dı .çok fazla ya eskıden onun bir küçüğü oluyordu ...bıtmez dıye bende almadım ondan başka markete bakacagım.......

metabolizma çayı için gerekli malzemeleri de aldım ohhh yarın yapayım....közlenmiş kırmızı biber de aldım...menülerim hazır ya şimdiden.....

ekle de bakalım jujum

sen böyle gülecen bende ekleyecem öylemi....

bu arada ütülemeyi araştırıyorumda son sistem buymuş.. benim gideceğim yerdeki cihazda son sistemmiş en fazla 4-5 seansta kesin bitiyomuş.. ağrı acı yanma güneşe çıkamama sorunu felan yokmuşşş

dalincim bir şey dıkkatımı çekti.sanki çok sanayagı kullanıyorsun....bıkac kere daha denk geldı ordan hatırladım....cnm onun yerıne tereyağ aldır eşine...süt ürünleri satan yerlerden....sanayagdan iyidir....onun dısında menun fena değil......

Başarılı bir menü.Kırmızı biberi deneyeceğim..Güzele benziyor

Juju arkadaşımda yaptırdı, görüntü ve sonuç mükemmeldi..ama hangi metodla yaptırdı bilemiyorum..:26:

.

fiyatı da uygun valla.......yaptır bakalım ...yaww nolcek azcık gülsek

sabah
2 yumurta

ara
ayran

öğlen
işkembe çorba
bulgur pilavı
patates oturtma
hepsinden azar azar yarım pors. yedim

ara
4 küçük mandalina

akşam
1 kase yoğurt içine bir elma bir küçük muz bir küçük armut dilimledim ama iğrenç oldu bende 1 tk reçel ekledim hala yemeye çalışıyorum

30 dk yürüyüş
callen yapıldı

Juju arkadaşımda yaptırdı, görüntü ve sonuç mükemmeldi..ama hangi metodla yaptırdı bilemiyorum..:26:

.

valla bim den hazır aldım ilkkez denemek için.....hoşumuza gitti.....normalde kendım közluyorum ama her dakıka ugrasamam dıye bunu deneyım dedim.......

Pis pis gülmeeeee gebertirim

.

.

emin olmak istiyorum ama genellikle olumlu sonuçlar... herkes ağrısız ve kesin diyor.. eşim bu sıkışık dönemde onuda araya sokma dedi ama 1400 tl ayda 140 tl yapar ben yaptırıcam belki pazarlık yapar 1300 e indiririm...

fiyatı da uygun valla.......yaptır bakalım ...yaww nolcek azcık gülsek
len utanmıyonmu kaptanla dalga geçcen.... koyacağım varsada dahada koymam ben o resimleri

Jujumm az azda olsa öğlen biraz fazlaca gibi geldi bana..üstelik arada 2 mandalina yemişsin ve akşam yemeğin de meyve ağırlıklı..Sebze sever biri olarak yapmışta olabilirim bu yorumu

valla bim den hazır aldım ilkkez denemek için.....hoşumuza gitti.....normalde kendım közluyorum ama her dakıka ugrasamam dıye bunu deneyım dedim.......

aaaa ben onu hep alıyorum ve bayılıyorum..kaloriside çok fazla değil amaa benim merak ettiğim yoğurtlu ve barbunyalı hali

.

Utammaz o kaptanım ama bir şeyi kanıtladı bize, hem utammaz hemde çokk tatlı olunabiliyormuş

.

iğrenç mi oldu ay juju Allah iyiliğini vermesın yogurdun ıcıne elma,armut katınca pek hoş olmuyor bacımilla tatlandıracan yoksa maalesef ama menün perfect

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…