Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi ki doğdunnnnnnnn garfiiiii doğum günün kutlu mutlu olsunnn sevdiceğinle nice yıllara inşallah :119::119::119:

doktora gittim ilaçlarımı yazdır tam çıkıcam baktım üst kat laser epilasyon teri dedim gidim bilgi alim ne zamandır aklımda hayaptırdım ha yaptırıcam diyorum... neyse gittim konuştum cihazlarının adı soprano xl diod ütüleme sistemi imiş bu atışlı değil yani tüm vucut dedim 1800 tl dedi 10 ay da taksit yaparız karta dedi.. içerisinde özel bölge koltuk altı tam bacak ve kol varmış... içeri geçtik açtım bacağımı gösterdim kıl yapısını kollara gerek yok ben rahatsız olmuyorum olursam da ilerde memnun kalırsam yaprırırım dedim ozaman 1400 tl 10 ay taksit yaparız dedi... bu rakamlar 6 sean ve 4 kontrol seans ları içeriyormuş...

bilemedim ne yapsam ne etsem benim çevrem vuruşlu olana gitti hep ütülü olanı bilmiyorum...vuruşlu daha açı vericiymiş bu ütülü sistemle acı daha az hissediliyormuş ....bilen bana akıl versin..

bu arada önden arkadan yandan resimlerim çektim eve gelince
oldum resmen ben dışardan böylemi görünüyorum dedim allahımmmmm iğrenç görünüyorum ya ben aynaya bakınca bunu görmüyorum ama nie fotoda böyle çıktı kiii..neyse moralim bozuldu eve yeni geldim 4 küçük mandalina yedim şimdi koşu baandına çıkıcam ardından da callen yapacam bugün erken bitirim bari akşama yatarım lama gibi

canım ben lazer epilasyon yaptırmadım çevremde çok yaptıran oldu çok memnunlar gecen bende bi arkadaşımdan duydum yeni çıkan bi teknikmiş bu ütüleme dediğin daha yeni olduğunu biliyorum o kadar işe yarar mı yaramaz mı bilmiyorum ama 1400 tl ye gayet iyi imiş güzel bişey 1400 tl verip bi daha ağda ile uğraşmamak
bu arada ben arada bir sadece iç çamaşırı ile aynaya bakınca kendimden hiç memnun değilim kendimden memnun olmak için zayıflamam gerekiyor

iyi ki doğdunnnnnnnn garfiiiii doğum günün kutlu mutlu olsunnn sevdiceğinle nice yıllara inşallah :119::119::119:

nice mutlu yıllara canım doğum günün kutlu olsun

garfield canım nieece yıllara sağlıklı mutlu huzurlu ve istediğin bir bedenle geçir seneni...
aminn aminnnnnnn ne gzl dilekler bunlar böylee
jujum o ütü yöntemini duymadım malsef ondn eksik kalmışm halbuki kalmazdm ama fiyat iyi gbi bide bu lazer işlerinde makinanın markası cinsi çok önemli diye duydum bi araştrma yap sen
bnde memnun değilim vücudumdan msla evde aynaya bakınca zayıf gbi görüorm kendim dışarba bakarsam aynaya dana gbi

selamlar 5. takımın iyi kalpli melekleri...
dalincim çok geçmiş olsun tatlım...acil şifalar versin rabbim oğluşuna
jujum sana da geçmiş olsun tam alerjik durumların mevsimi dikkat et kendine...

canım sana da çok geçmiş olsun

ben kocasını görmedimki bakım bi netten
bnm sabah yok öğlene kaydı akşamada dgm gnu pastmdan yicem sanıırm 3 çatal fln hazr aldırmadım cok kremalı oluo die annem yaptı şantisiz pasta

Şu hayatta eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir! Yaşamın bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun..

.

yani bende bilemedim işte fiyat evet iyi hastane ortamında felan hoş ama işte ütüleme tekniğine yabancıyım...

resimlerimi eklesem mi eklemesem mi bilemedim korkarsınız valla

valla kararlıyım çekiniyorum oramı buramı açıp yaptırmaya ama bir yıl sıkarım dişimi sonra ömür boyu zgürlük... cihazları yeniymiş övdü kadın adını felan verdi araştırın dedi bakınıcam akşam bende ...

bu arada 30 dk yürüdüm şimdi callen yapacam

demek yalnız degılmısım kızlarrrr bende evdeyken cok kılolu degılım sankı ama dısarda aynaya bakınca yada foto daa esım gelsın hemen yuruyuse cıkcaz kızlar dun karar verdık hergun yurucez bı aksılık olmazsaaa

saol sevdam ne gzl pasta gelin pastası gbiiiiiiiii
hamıleyken naptın juju ağdaya fln gtmedinmi genelde gdiomus hamılelerde bende o mantıkla dusunerekten sımdı yaptırıym lazer diorm ama hani şu malum kız kadın olayı varya kızken bikini bölgesni yaptırmak sakıncalı olabilyomuş diye duydum korktum kaldı öyle:26:

inş devamı gelir cnm yürüyuslerın bnm hep yarım kalırdı hatta baslamadan bterdi

sabah
yok hastanede kan verceğimden yiyemedim

öğle
1 simit
3 4 çatal peynir

akşam
henüz yemedim ama 3 4 çatal pasta yicem

spor elle tutulur bişey yok bi hastanede koşturmaca o kdr
suyum 1.5 fln oldu 2 yi geçer rahat

Son düzenleme:
yok canım ozamanda gitmedim.. ilerleyen aylardada tüy dökücü kullandım hep... zati hepi topu bir hamilelik geçirdim...valla giden herkes keşke daha önce yaptırsaydım büyük rahatlık diyo başka bişi demiyo

Evet cornicim sen bahsetmiştin songül karlıdan ben hatırlıyorum bugün saba tüemrde öyle çıta gibi görüncebu ne ya dedim bunlar hiç mi yiyip içmiyo:44::44::44::44: bide kadın her ne kadar taş gibi olmuşsada bana kocası gibi kendide pek itici geliyor "songül karlı " ben canım sıkıldıkça estetik yaptırıyorum demiş

ben kocasını görmedimki bakım bi netten
bnm sabah yok öğlene kaydı akşamada dgm gnu pastmdan yicem sanıırm 3 çatal fln hazr aldırmadım cok kremalı oluo die annem yaptı şantisiz pasta
Doğum günün kutlu olsun hemşom. Nice mutlu yıllara sağlık selametle ve fit bir vucutla hayırlı ailenle eşinle evladınla mutlu bir ömür diliyorum canım

aynısı banada oluyor evde aynaya bakıyorum çok kilolu değilim sanki ne zaman dışarı çıkıyorum aynen dediğin gibi ana şu halime bak diyorum

rahatlık olmazmı valla büyük dertten kurtarıyo adamı sen arastır gzlce o kadar para verceksin pişman olmıcagn biyer olsun kuzenımde niyetlenmişti bi ara iş yerindeki arkları yaptırmış hep yanmış kabuk kabuk döküntüler fln oluşmuşş :26:

Esracımmmmmm nice gzel yıllar diliyorum sağlıkla mutlulukla... Pastandan 1,5 dilimden fazla yemiyorsun

Juju, alexandrate artık nasıl yazılıyorsa ben ona gitmiştim. atışlı, çok memnunum.. fiyat bence braz daha düşebilir. Şimdi mantar gibi bu merkezler rekabet çok.. dikkat edeceğin hususlar, estetisyen mi yapıyor doktor mu.. bitme garantsi veriyorlar mı.. vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…