Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen canım, sana katılıyorum..Mesela bu gün..Gözüm de tok, gönlümde..diyet eğlenceli ve basitleşti yine gözümde..

BENDE her hafta uçusuyo şu cıssssslar
ama gamzeminde dediği gibi gözün doyuyo saldırmıyorum. birde koşu yaptığım sürece içim daha rahat oluyor. kaptanımızın dediği gibi yavaş olsun tam olsun gidince birdaha geri gelmesiinn.. al-ver alver- bıktımm..

doğrudur cnm,gözümden kaçmış olmalı.....

ceza meza bıze ıslemez bacııııı

kuzumm hosgeldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

neler yazmak istiyorum da bu hesap da kapanırsa naparım ben

aysunnnnnn ne netmiş anacım ya...millet uzaya cıkıyor bzimkiler bır tarifeyı değiştiremedi

sayın jujum programı bende dinledim....ne zamandır aklımda olan ve yerken kendımı inek gibi hissettiğim,yedikçe de çogalan bir besın grubu olan yulafı almak farz oldu......

doğru olan bilgiyi sentezleyebiliyorsak ve bunu hayatımıza adapte edbiliyorsak ne butlu bize... benim en büyük hatam su su su unutuyorum üşeniyorum ikide ber wc ye gidecem diye içmiyorum off offf...

yulafı ben ekmek makinasında ekmek yaparken koyuyorum 1/2 ölçek ... dukandan bi hatırladığım oydu yulaf kepeğini hayatınız boyunca günde 2 kaşık tüketin diyordu

gunaydnnnn kızlarr nasılsınız bakemm
boynum tutulmus boynum agrıyo ve ınanılmaz yorgun hıssedıyorum kendımı vucut eror vermeye basladı o kadar temızlıkten sonraa

bende portakal suyunun içine koyuyordum..ne kadar da doğru yapıyormusum meger.adam da portakal suyu ile yıyın dedi ya dun 1 kasa, sıkmak için portakal aldı eşim....evın önu portakal bahcesı de köyluler topluyordu,bizde pazara gıderken missss gibi dalından kopmus portikilleri aldık.....

boynum tutulmus boynum agrıyo ve ınanılmaz yorgun hıssedıyorum kendımı vucut eror vermeye basladı o kadar temızlıkten sonraa

günaydın cnm.ee normal robot mu sandıydın sen kendını bugün yatışş yap......

rabia cım o kadar temizlik yapınca normal canım ama boşver ne güzel temiz temiz oturacaksın bende dün ne zamandır ertelediğim buzdolabı temizliğini yaptım iyi oldu yaaa temizlik gibisi yok

Aynen bende öyleee, uykudan ölüyorumm..bir gece 4 te uyumak kayış koparttı

meryem uzerlinin küçüklüğüne bakın........çok tatlıymış,gerçi hala öyle.......

Eki Görüntüle 654041 Eki Görüntüle 654042 Eki Görüntüle 654043

3. resim şu anki haline çok benziyor..sanki hiç büyüyüp yaşlanmıyor gibi

.

bugün benım de evde bi ton işim var.....salonu topladım,süpürdüm,bulaşık makinesını boşalttım.kendımı siizn yanınıza attım.......
kalksam iyi olacak pofffffffff..........

akşama ne yemek var? aklıma hiçbişey gelmıyor........

dogru dıosun hacı valla bugun yatıss yapıcam gercı planladıgım bı kac sey vardı ama sonra artık... bu arada yulaf ne ıs neden alcazz
rabia cım o kadar temizlik yapınca normal canım ama boşver ne güzel temiz temiz oturacaksın bende dün ne zamandır ertelediğim buzdolabı temizliğini yaptım iyi oldu yaaa temizlik gibisi yok
kesınlıkle canım her yer tertemız oldu bu duyguyu sevıyorummm senınde ellerıne saglıkk

Aynen bende öyleee, uykudan ölüyorumm..bir gece 4 te uyumak kayış koparttı

3. resim şu anki haline çok benziyor..sanki hiç büyüyüp yaşlanmıyor gibi

.
hayırdır gamzemmm neden 4 te yattın kuzummm??

Misafirim vardı ya tatlım..sohbet uzadıkça uzadı..ama ben artık bir hafta kendime gelemem gibiyim :26:

.

Bende hiç bişi düşünemiyorum

.

gamze:hadise hariç azcık kılo verdı dıye kadın paylaşmadıgı kadar foto paylastı twitter da......bikinili falan....

rabiş: cnm marketlerde yulaf satılıyor...saman gibi bir şey zaten......yogurda karıstır.secenek çok yanı...hem saglıklı hem de tok tutuyor........
1 kase yoğurt,içine yulaf koy,içine taze meyve dogra al sana bir öğün...hem kalorisi cok cok az hem de full sağlık fıskırıyor...hem de hem proteın+karbo+vitamin +sağlıklı yağ almış oluyorsun.......

VAY ANASINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII [h=2]Clare Nasil fotolarına baktınızmı??? nasıl değişim yaaaaa o karın nası gitmiş dümdüz olmuş kollar desen ona kesa sarkıktı bişi kalmamış vucut sülülüt savar gibiydi vay anasıııııııııııı..benim görüntüde onun gibi bişi.. bende mayolu resimimi çekmeyi düşünüyordum evde önden yandan arkadan çekil bakalım finalde nası olcak callen deki gibi yok kalça yukarı kakmış felam dicekmiyim [/h]

Misafirim vardı ya tatlım..sohbet uzadıkça uzadı..ama ben artık bir hafta kendime gelemem gibiyim :26:

.
kıyamamm.. bugun dinlen guzelce gamzemm bıseyın kalmaz ben kahvaltıyı yapınca gozler acıldııı

bılıyorum canım yulafın tok tuttugunu acaba baska bısı mı var dedım dı pek tatsız tuzsuz oda ya saman gıbı onuda alam barı eksık kalmasın

biriside benim evi elden geçirseeee
aynı zamanda hacmenin 10 katı kadar su emdiği için miğdede daha fazla yer işgal eder bağırsaklar içinde faydalıdır ve yağ emilimini en aza indirir

jujum bende en cok o kadına hayran kaldım valla helal olsun öyle foto cektırmıs demek kı kafaya koymus..değişim harika....sonradan almaması da ayrı bır şahane.......

rabişim allaım cnm onu da allaımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…