- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #84.521
anlamadım şimdi iyimiiiii kötümüüüüü:26:
Jujumm az azda olsa öğlen biraz fazlaca gibi geldi bana..üstelik arada 2 mandalina yemişsin ve akşam yemeğin de meyve ağırlıklı..Sebze sever biri olarak yapmışta olabilirim bu yorumu
aaaa ben onu hep alıyorum ve bayılıyorum..kaloriside çok fazla değil amaa benim merak ettiğim yoğurtlu ve barbunyalı hali
.
emin olmak istiyorum ama genellikle olumlu sonuçlar... herkes ağrısız ve kesin diyor.. eşim bu sıkışık dönemde onuda araya sokma dedi ama 1400 tl ayda 140 tl yapar ben yaptırıcam belki pazarlık yapar 1300 e indiririm...
len utanmıyonmu kaptanla dalga geçcen....koyacağım varsada dahada koymam ben o resimleri
Jujumm az azda olsa öğlen biraz fazlaca gibi geldi bana..üstelik arada 2 mandalina yemişsin ve akşam yemeğin de meyve ağırlıklı..Sebze sever biri olarak yapmışta olabilirim bu yorumu
aaaa ben onu hep alıyorum ve bayılıyorum..kaloriside çok fazla değil amaa benim merak ettiğim yoğurtlu ve barbunyalı hali
.
Utammaz o kaptanımama bir şeyi kanıtladı bize, hem utammaz hemde çokk tatlı olunabiliyormuş
.
anlamadım şimdi iyimiiiii kötümüüüüü:26:
İşte benim cezalı günlerimin başlangıç menüsü
Sabah
2 kayısı
Ara yok
Öğle
1 dilim kepek ekmeğine krem peynir sürdüm, yedim
1 domates
Ara
1 elma
5 çubuk kraker
Akşam
1 kase mantar çorbası
çeyrek dilim kepek ekmeği
3 minik salatalık, 2-3 parça lahana turşusu
Su: içiyorum
Spor: callen ve 30 dk. eliptik
Spor yapıcakken ben >>>>>> :120::120::120::120::120::120:
.
Kişiye göre değişir jujum..Meyve seven biri için hiçte çok değil..Diyete göre minnacık fazla meyveyle süslenmiş olabilir..
.
gamze; eşime barbunya yapmıstım içine ekleyıverdım ama cok guzel oldu bir çeşit meze gibi oldu....bır kaseye o biberlerden dogradım çok azıcık tuz,sarımsak,yogurt ekledim karıstırdım off bak gene canım istedı
jujum: eklesen nolcek yani tmm gülmücem ben sözzz
valla eşim yok .. oğlan babannede .. evde yanlızım en kolay bu geldi yemek yapmaya üşendim deneme amaçlı yaptım bunuda ama valla bidaha yemem böyle ayrı ayrı tüketirim bişi anlamadımKişiye göre değişir jujum..Meyve seven biri için hiçte çok değil..Diyete göre minnacık fazla meyveyle süslenmiş olabilir..
.
valla eşim yok .. oğlan babannede .. evde yanlızım en kolay bu geldi yemek yapmaya üşendim deneme amaçlı yaptım bunuda ama valla bidaha yemem böyle ayrı ayrı tüketirim bişi anlamadım
dalincim bir şey dıkkatımı çekti.sanki çok sanayagı kullanıyorsun....bıkac kere daha denk geldı ordan hatırladım....cnm onun yerıne tereyağ aldır eşine...süt ürünleri satan yerlerden....sanayagdan iyidir....onun dısında menun fena değil......
canımcım evımızden tereyagı hıc eksık olmaz esım kahvaltılarda olmazsa olmazlarından bırıdır ama sanayagı koy daha lezzetlı oluyo dıo bende emır kulu naparsın
hergun nobetı olmuyo canımm nobetı oldugunda sarkar bırazzekle de bakalım jujum
süper de senın eşin nöbete kalmıyor mu canım......
o arada ki çikolatalı gofreti bizim de canımız istesin diye mi koydun oraya.....
meyveee dedince aklaaaaaa hemen onun adı gelir rabiş rabiş rabişşşşşş.........
etinin bir reklamı vardı ya aklıma o geldi.....
bisküvi denince akla hemen onu adı gelir eti eti.....
hergun nobetı olmuyo canımm nobetı oldugunda sarkar bırazz
superrrrrrr
menumm
sabah
1 dilim ekmek uzerı labne
1 domates
oglen
1 bardak ayran
aksam
yarım tabak kuru fasulye
2 kasık bulgur pılavı
salata
su:içiliyor
spor:1saat tempolu yuruyus+ parktakı spor aletlerı
aaaaa sen ne yapıyorsun bu hafta kuzummmçok az buu
.
hergun nobetı olmuyo canımm nobetı oldugunda sarkar bırazz
superrrrrrr
menumm
sabah
1 dilim ekmek uzerı labne
1 domates
oglen
1 bardak ayran
aksam
yarım tabak kuru fasulye
2 kasık bulgur pılavı
salata
su:içiliyor
spor:1saat tempolu yuruyus+ parktakı spor aletlerı
Hollanda'lı yunusu izlediniz mi atv haberde :26::26::26: ne üzücüüü
.
oooooo rabiş hanım akşam pilav üstü kuru mu yedinmenün güzel ........
evet ızledım kuzummm yurtdısı bu konularda cok katı...
ama bu katılık değilkiiii :26::26: haksızlıkkkk :26::26:
.
zararlı de bişeyler uydurdamarlarımız tıkanır de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?