- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #84.781
calışamazkı cnm işte calışıp bıde maasa baglandıktan snra calışmak zor gelıyo ınsana ama egerki memnun değilse işinden gec olmadan calışsın her dk sistem degısıo iibfnınde zorlasır yakında işi
ilgilendigin icin tesekkurler oncelikle.ben bu topigi okumustum ama linkleri acamadim.sonrada nette arastirdim 3-5 dakikalik videolar buldum,yanliz bir tanesi bir saate yakindi oda resmen baleydi 3 tane bayan koltuk kenarinda yapiyor.belki gormussunuzdur.ama bu callen bulamaikca daha da merak ettim.sizler nasil linkleri acabiliyorsunuz hayret.benim bilgisayardami bir sorun var anlamadimki.biliyorum cok oldum ama siz ne onerirsiniz.günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldın............canım linkler burada .....türkçe dublajı da mevcut.....
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.html
ayrıca callen incelme programı yanı callenle kılo veremezsın ama incelirsin.....
leslie ise daha cok efor harcamak için,yani bir nevi ısınma diyelim.....önce leslie sonra callen yaparsan başarılı sonuc alacaksındırkolay gelsin.......
bende öle dusundum hep tarıhı falan unutmadan baslamak ıstedım ama basımdan bela eksılmıyor ki!
yok anam işinden bazen memnun bazen değil........kpds çalısıyor şimdi.......
benim eşim gümrük muayene.....o yuzden bırakmak ıstemıyor.......diğerleri olsaydı şimdiye bırakmıstı.....
Allah beterinden korusun cnm imdyı btr baslarsın kpssye aofte snv zamanları calışsan yeter snırım olumlu dusunmeye calışalım bide neyi cok isterse o imtihanın olurmus o yuzden sabır sabır sabır bi gün gulcek yuuzmuz
ben artık cıkıyım kızlar şimdi bi yeşil çay alıyım yanıma snra bıraz ktap okumayı dusunuorm optm herksii
şehr olarakta gzl yerdesiniz o yuzden pek takmıodur doguda sınırlarda olsa kesın bırakırdı
biizmkıde grcek bakalım kpdsye maaşa etki edıomus oda sanıırm bi tek biizmkınde hayrlııs olsn artık
ben nickinden dolayı öyle dedim. toplu olduğundan değl.. ama lightnur diyebilirim
öpüyorum hepinizi... ben kızıma giderim...
çentik cim olsun biliyorum nick den dolayı öyle dediğini ama şimdi kilolu olduğum için toplunur da benim hoşuma gitti lightnur da çok güzelmiş bundan sonra zayıflayıp lightnur olacam
yulaf yiyen kızlar kabızlığa etkisi oluyor mu bunun?
valla cnm yulaf kabızlıga iyi gelıyormu bilmıyorum ama bagırsak hareketlerıne yardımcı onu bılıyorum......ben biber yıyerek bu sorunumu çözdüm.......
cornella cım biber bende işe yaramadı maalesef yaa belki yulaf işe yarar ben acı biber i çok seviyorumher yemekte en az 8-10 tane yiyorum ama gene de işe yaramadı hergün form çayı içiyorum haftada 1-2 defa müshil hapı alıyorum bazen sabahları aç karnına günkurusu kayısı falanda yiyorum her akşam aşağı yukarı salata yiyorum yok anam yok bi türlü gitmiyo bu kabızlık
buranın elektrık olayına sınır oluyorum yaa bı ruzgar cıksa yagmur yagsa pat elektrık gıderrryıne gıttı yenı geldı ınsallah aksam gıtmez yaaaaa:18::18:
hadi ya.....senın ki bayagı bir sorun o zaman.........
bende dıyorum rabiş nereye gittibu akşam bende yalnız sayılırım.....saat 8-9 arası eşim halı saha macına gidecek.ordan gelecek galatasarayın şampiyonlar ligi maçı var......:26:
kuzum elektrik gidiyo yaaaaannem sen hep yalnızsın yaaa esın senı cok yalnız bırakıyoo
ahh hayatım yarama tuz bastın,ona sorsan çok kısıtlı cıkıyor dışarı .......ama gecen gun dellendım haftada 2 gıdıyordu halı saha macına 1 e düşürdük onu....
Kızlarr ben geldimm, nasılsınız bakalımm
.
hosgeldın kuzum ben ıyıyım sen nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?