Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok anam işinden bazen memnun bazen değil........kpds çalısıyor şimdi.......
benim eşim gümrük muayene.....o yuzden bırakmak ıstemıyor.......diğerleri olsaydı şimdiye bırakmıstı.....

ilgilendigin icin tesekkurler oncelikle.ben bu topigi okumustum ama linkleri acamadim.sonrada nette arastirdim 3-5 dakikalik videolar buldum,yanliz bir tanesi bir saate yakindi oda resmen baleydi 3 tane bayan koltuk kenarinda yapiyor.belki gormussunuzdur.ama bu callen bulamaikca daha da merak ettim.sizler nasil linkleri acabiliyorsunuz hayret.benim bilgisayardami bir sorun var anlamadimki.biliyorum cok oldum ama siz ne onerirsiniz.

hayirli gunler bayanlar

bende öle dusundum hep tarıhı falan unutmadan baslamak ıstedım ama basımdan bela eksılmıyor ki!

Allah beterinden korusun cnm imdyı btr baslarsın kpssye aofte snv zamanları calışsan yeter snırım olumlu dusunmeye calışalım bide neyi cok isterse o imtihanın olurmus o yuzden sabır sabır sabır bi gün gulcek yuuzmuz

ben artık cıkıyım kızlar şimdi bi yeşil çay alıyım yanıma snra bıraz ktap okumayı dusunuorm optm herksii

yok anam işinden bazen memnun bazen değil........kpds çalısıyor şimdi.......
benim eşim gümrük muayene.....o yuzden bırakmak ıstemıyor.......diğerleri olsaydı şimdiye bırakmıstı.....

şehr olarakta gzl yerdesiniz o yuzden pek takmıodur doguda sınırlarda olsa kesın bırakırdı
biizmkıde grcek bakalım kpdsye maaşa etki edıomus oda sanıırm bi tek biizmkınde hayrlııs olsn artık

şehr olarakta gzl yerdesiniz o yuzden pek takmıodur doguda sınırlarda olsa kesın bırakırdı
biizmkıde grcek bakalım kpdsye maaşa etki edıomus oda sanıırm bi tek biizmkınde hayrlııs olsn artık

tmm canım görüşürüz,hakkımızda hayırlısı olsun............

ben nickinden dolayı öyle dedim. toplu olduğundan değl.. ama lightnur diyebilirim

öpüyorum hepinizi... ben kızıma giderim...

çentik cim olsun biliyorum nick den dolayı öyle dediğini ama şimdi kilolu olduğum için toplunur da benim hoşuma gitti lightnur da çok güzelmiş bundan sonra zayıflayıp lightnur olacam

yulaf yiyen kızlar kabızlığa etkisi oluyor mu bunun?

valla cnm yulaf kabızlıga iyi gelıyormu bilmıyorum ama bagırsak hareketlerıne yardımcı onu bılıyorum......ben biber yıyerek bu sorunumu çözdüm.......

ZEEEEEEEEEEESSSSSSSSS sen ingilizce bir siteyi anlayabilir misin canım* bir spor sitesi var.. sen de küçüklüğünden beriğ sporla haşır neşirsin ya. benim için bir program yapar mıydın acaba diye soracaktım...

valla cnm yulaf kabızlıga iyi gelıyormu bilmıyorum ama bagırsak hareketlerıne yardımcı onu bılıyorum......ben biber yıyerek bu sorunumu çözdüm.......

cornella cım biber bende işe yaramadı maalesef yaa belki yulaf işe yarar ben acı biber i çok seviyorumher yemekte en az 8-10 tane yiyorum ama gene de işe yaramadı hergün form çayı içiyorum haftada 1-2 defa müshil hapı alıyorum bazen sabahları aç karnına günkurusu kayısı falanda yiyorum her akşam aşağı yukarı salata yiyorum yok anam yok bi türlü gitmiyo bu kabızlık

buranın elektrık olayına sınır oluyorum yaa bı ruzgar cıksa yagmur yagsa pat elektrık gıderrr yıne gıttı yenı geldı ınsallah aksam gıtmez yaaaaa:18::18:

hadi ya.....senın ki bayagı bir sorun o zaman.........

buranın elektrık olayına sınır oluyorum yaa bı ruzgar cıksa yagmur yagsa pat elektrık gıderrr yıne gıttı yenı geldı ınsallah aksam gıtmez yaaaaa:18::18:

bende dıyorum rabiş nereye gittibu akşam bende yalnız sayılırım.....saat 8-9 arası eşim halı saha macına gidecek.ordan gelecek galatasarayın şampiyonlar ligi maçı var......:26:

bende dıyorum rabiş nereye gittibu akşam bende yalnız sayılırım.....saat 8-9 arası eşim halı saha macına gidecek.ordan gelecek galatasarayın şampiyonlar ligi maçı var......:26:

kuzum elektrik gidiyo yaaaa annem sen hep yalnızsın yaaa esın senı cok yalnız bırakıyoo

kuzum elektrik gidiyo yaaaa annem sen hep yalnızsın yaaa esın senı cok yalnız bırakıyoo

ahh hayatım yarama tuz bastın,ona sorsan çok kısıtlı cıkıyor dışarı .......ama gecen gun dellendım haftada 2 gıdıyordu halı saha macına 1 e düşürdük onu....

ahh hayatım yarama tuz bastın,ona sorsan çok kısıtlı cıkıyor dışarı .......ama gecen gun dellendım haftada 2 gıdıyordu halı saha macına 1 e düşürdük onu....

iyi yapmısın kuzum hadı benımkı nobetten dolayı yok ekmek parası derdıne senınkı arkadaslarına pek bı duskunn

menumm

sabah
1 dilim ekmek uzerı labne
domates

ogle
1 bardak sıkma portakal suyu

ara
1 armut

aksam
yarım tabak kuru fasulye
3 kasık bulgur pılavı
yogurt

su:2 lt
spor:twister ve mekık yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…