Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

spor yapılmıs bence ıyıııı

ayyyy hammurabi.... sağ elini kesmeyelim... uyarı cezası verelim... bir dahaki teşebbüste sol el tokatlasın onu...

menü:
sabah:
1,5 bardak portakal suyu
birazcık peynir
1 dilimden az fazla tahıllı ekmek
2 zeytin

ara:
15 fındık

öğle:
arayı fazla yaptığım için 1 fincan sütlü nescafe

akşam yemeği:
daha yemedim ama fırında patates ve baharatlı tavuk var..

akşam yemeğinin üstüne:
çay ile yeni yapacağım keki yemeği düşünüyorum, 2 dilim içn ne ceza verirsiniz? canım çok kek istiyor. ne zamandır yemedim portakallı kek yapacağım bakayım kalorisine...limonlusunu buldum 165 kaloriymiş dilimi.. fazla değl be yaaaafffff

ayyyy yazamadım bı turlu bebeler fırsat vermedı bugun saglık cagı kontrollerı vardı ucununde asıalrı ıgnelerı su buu bırde 3.uyemızde buyuyor ıkızlerın odasını buyuttuk.daha buyuk bı odaya tasıdık kaynosumda geldı sırf bunun ıcın yardıma.tasıdık 3.bbegıde oraya yerlestırıcem 1 kaç aya
cok orgunum

Canım kolay gelsinn..Menün gayet hoş

Bu hafta çok zorluyorsun hacı, gidecek kilolar..aaa bu arada senin regl ne oldu?

.

hala tık yok cnm.....cumaya kadar olsam bari ya...çok stres yaptım bu ay tartıya yansıyacak dıye.....dün geberıyordum tatlı ihtiyacından

hayır ya hamurabi kanunlar gecerlı degıl burda otabi kanunları gecerlı ben en ıyısı agac dıkeyımmm ya da kusayımmı hacı

spor yap cnm sporrrrrrrrrrrrrrr.........bu hafta başarı hıkayesını paylasan ark ne demişti..1 paket çikolata yedıysem o kadar kalori yakardım.....

öğlen yediğin ne pilavıydı acebeeeeeee eğer pirinçse ,nohutla iyi gitmiştir
sonra bir de simit çemiş bu kadar karboya ragmen.....
akşam kurtarmışın.......

Tatlım laf aramızda bu sevda pis tavuklu pilav yapar pirinç evet gülüm..:26: ama ekmek yok..başka bişey yok diye 2 kaşık attırıverdim

Eltime de gittim, tabağı geri çevirdim..sadece anne simit getirmiş, onun çeyreğini yedim

Geri çevirdiklerim: Makarna salatası (bol mayonez ve yoğurtlu..üstüne pul biberli sos dökülmüş) kek, kısır, pasta ve patates püresi

.

menüm

sabah
2 yumurta
1 dilim ekmek
biraz peynir

ara
4 bisküvi
1 tk bal

öğlen
tas kebabı
1/2 pilav
1/2 domates çorbası
salata

ara
1 elma
2 bisküvi

akşam
kereviz salatası(kereviz yoğurt sarımsak ceviz)
2 dilim ekmek

spor birazdan 30 dk yürüyüş akabinde callen yapılacak

utanmadan gofret yiyenlerrr.... üşeniyorum spor yapmıcam akşama kadar kıçım az büyüdü biraz daha yayılsın diyenler ben şimdi gidiyorum 1 bilemedin 2 oda olmadı 3 saat sonra burdayım ozaman görürüm ben sizi

sabak yok
ara yok

ogle yok
ara yok

aksam 1 tabak yogurt et kavurma bol salata
ara yok

spor bol bol yuruyus ve agır esya tasımacılık ve temıuzlık :)

Yemeden yazarsan o keki sana yedirirmiyiz sanıyorsun, haa benim rakipdaşım menün güzel ve denge süper

.

hacı fırında patatesi yeme desem nasıl olur ayrıca pişen tavugun kanat,yanı bol yaglı kısmı......o yuzden az ye.....keki ise çok canın ıstıyorsa serçe parmagın kalınlıgında kes ye(umarım parmakların dolma parmak değildir)

sagol centıkcım allah razı olsun ınsaflısın benden ceza cıkmaz bugunn ye afıyet olsunnn

chentiq o keki ye gebertirim seni akşam akşam ne iş sanki saatler spor yapıyonda birde utanmadan kek yicem diyon... hayır efendim izin vermiyorum hakkını sabah kahvaltısını sakla

cnm 2 kaşık değil 5 kaşık.5555555555555

jujum akşam ekmek çok olmuşşşşş,akşam ekmek yemeseydın süper menü olurdu.....

sabak yok
ara yok

ogle yok
ara yok

aksam 1 tabak yogurt et kavurma bol salata
ara yok

spor bol bol yuruyus ve agır esya tasımacılık ve temıuzlık :)

ne yorum yapıyimm ,akşam ii olmus

sevda napıyon gızzzzzz..........yedir misin gamzeme tavuklu pilavları.......ne kadar ayıp ,insan düşmanına yapmaz bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…