- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #84.761
valla bizde de yemek yok tavuk snitzel düşünüyorum bi de tarhana çorbası bi de salata yaparım halim kalırsaakşama ne yemek var??????????
ben tavuk tantuni yapıyorum....buzluktan kuyruk yagı da cıkardım...kk da ki tarıfın tavuklusunu yapacagım.....eşime de diyeyım gelırken lavas alsın........
tabi ben ne yıyecegım sadece tavugunu ve salata......
inşaat canım. şu an yatıştayım... pusuya yatmış haziran atamalarını bekliyorum... bak ben ciddi söylüyorum gelmeden önce bana haber ver.. sarmaş dolaş fotolarımızı çekip şu ahhhhh beraber olsaydık diyen kefir sevmez corninin gözüne sokak...
bu arada link sahte çıktı canım... başka eyler indirtiyorlar... sen bize geldiğinde elinde usb ile gel ben sana pc den tüm sportif şeyleri yüklettireyim...
kaptancım yapmaya gidiyorum hoşçakaaalllll
süpersın 90 çok iyi....ah ah bı de biz alabilsek şu 90 ı.....hoş ben 93 istiyorumnasıl olacaksa
o zaman bir an önce bul şu callen i. br de ben jillian ı çok begenıyorum onu da indir. işimiz zayıflamana kalmıssa hic görüşemicez demektir. zayıflayamaz kiiii zayıflayamaz kiiii dünki pastaları yediiiiiii...
yazmayı unuttum, 90 almıştım canım... hazirana kısmetse toplunur la iş arkadaşı oluyoruz
bnde 95
ben istanbul istiorm ya kasmda 90 alan atandı istanbula bakalım 2014 kasımdada bız atanalım artık
hu huuuu kızlarr ben gelddiiimmmmmmmmmmmm
anam bır yagmur yagdı bır gok gulerdı burda fecıydıı hava kapandı suannnnaksama yalnızım yaa ne yesemkıı
hıc olmadı azıcık fasulye kaldı dunden kuru ustu pılav yerım yınee
oowwww 90 lar havada ucusuyooo bende 96 ıstıyorum o vakıtt
hu huuuu kızlarr ben gelddiiimmmmmmmmmmmm
anam bır yagmur yagdı bır gok gulerdı burda fecıydıı hava kapandı suannnnaksama yalnızım yaa ne yesemkıı
hıc olmadı azıcık fasulye kaldı dunden kuru ustu pılav yerım yınee
yaww dıyorum ya hava çok tuhaf....burada bır turlu ınemedi yagmur..ama hava cok kötu sis falan da var....
96 güzel rakam hacıhangı ara başlıcaz offff anam offfffffffff........usandım ha......bir de bunlar yetmıyor gibi aöf belası var basımda....
yaww dıyorum ya hava çok tuhaf....burada bır turlu ınemedi yagmur..ama hava cok kötu sis falan da var....
96 güzel rakam hacıhangı ara başlıcaz offff anam offfffffffff........usandım ha......bir de bunlar yetmıyor gibi aöf belası var basımda....
hacı sen aöf nie okuudm bi ara bende dusundum okusammı die sonra vazgeçtim A grubundanmı grceksın snva aöf btnce:26:
inş. çentik yaa o zamana kadar ben toplunur olmayacam ama incenur dersin artık
bildiğin dolu yagdı ya kızda korktu yazık ben bı yandan bagıra bagıra ders anlatıyorum sesı bastırsın dıye bı yandan kızı rahatlayorummmkuzu ben bı aksılık olmazsa eylül diyorum...
yok hayatım bırde oturup alan çalısamam.......biliyorsun 4001 den atanmak cok zor......yanı 90 ı devırmek lazım.....ama iibf ler öyle mi....
ah ah zamanında okumadım şu aöf yı....çıkmıs sorulara çalısıp gıderdım sistem degıstı anam aglıyor
eger şuan iibf mezunu olsaydım çoktan atanmıstım......
o durumda ben bile atanmıştım 70le filan atanıyolar sanıırmbu arada dalin yok.....henüz ugramadı :44::44::44:çocuklar iyidir inş.....
ben nickinden dolayı öyle dedim. toplu olduğundan değl.. ama lightnur diyebilirim
senin bölüm ne cornicim? sizinkilerde mi yüksek kapatıyorlar?? Canım aöf kaçıncı sınıftın? ben bıraktım. harç falan yatırmayacağım.. askıya aldım.. bir bela daha eksildi başımdan...
öpüyorum hepinizi... ben kızıma giderim...
o durumda ben bile atanmıştım 70le filan atanıyolar sanıırm
dalin gelmeyince bnmde aklıma hep çocuklar geliyo umarım iyidir herks
evet cnm inşallah iyilerdir......
aynen cnm mesela gümrük yerlere ındı puanları artık........hoş şimdi torpil oldu hersey.....eşime dıyorum bırak su gümrüğü alan çalıs bakalım ne yapacak hıc ders çalısası yok......
normalde bnmım mat türkçe iyidir sayısalcıyım zaten 2014 için şimidden onlarada çalışmayı düşünüorm matta hız önemli ben yetiştiremedim 2012de zaten
rabişim eylül çok geç bnce bıraz daha erkene cek derim ben bu aralar bakıorm olde eskı bılgılermı unutmusmym die bi kaç test czdm bıraktım yine bi kaç gune adam akıllı baslamayı dusunuorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?