Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla bizde de yemek yok tavuk snitzel düşünüyorum bi de tarhana çorbası bi de salata yaparım halim kalırsa
şu tantuni tarifine bi de ben bakayım

çentik cim senin inşaat çı olduğunu bilmiyordum geçi meltemle aynı şirkette çalıştığını söylemiştin ama nedense ben makine diye düşündüm yaa bende spor yapmak istiyom ama korkuyom daha düzelemedim yaaa

inş. çentik yaa o zamana kadar ben toplunur olmayacam ama incenur dersin artık

hu huuuu kızlarr ben gelddiiimmmmmmmmmmmm
anam bır yagmur yagdı bır gok gulerdı burda fecıydıı hava kapandı suannnn aksama yalnızım yaa ne yesemkıı
hıc olmadı azıcık fasulye kaldı dunden kuru ustu pılav yerım yınee

oowwww 90 lar havada ucusuyooo bende 96 ıstıyorum o vakıtt

yaww dıyorum ya hava çok tuhaf....burada bır turlu ınemedi yagmur..ama hava cok kötu sis falan da var....

96 güzel rakam hacı hangı ara başlıcaz offff anam offfffffffff........usandım ha......bir de bunlar yetmıyor gibi aöf belası var basımda....

hg cnm burdada fena yağdı yağmurr
kuru üstü pilav

hacı sen aöf nie okuudm bi ara bende dusundum okusammı die sonra vazgeçtim A grubundanmı grceksın snva aöf btnce:26:

bildiğin dolu yagdı ya kızda korktu yazık ben bı yandan bagıra bagıra ders anlatıyorum sesı bastırsın dıye bı yandan kızı rahatlayorummm kuzu ben bı aksılık olmazsa eylül diyorum...

hacı sen aöf nie okuudm bi ara bende dusundum okusammı die sonra vazgeçtim A grubundanmı grceksın snva aöf btnce:26:

yok hayatım bırde oturup alan çalısamam.......biliyorsun 4001 den atanmak cok zor......yanı 90 ı devırmek lazım.....ama iibf ler öyle mi....
ah ah zamanında okumadım şu aöf yı....çıkmıs sorulara çalısıp gıderdım sistem degıstı anam aglıyor
eger şuan iibf mezunu olsaydım çoktan atanmıstım......

inş. çentik yaa o zamana kadar ben toplunur olmayacam ama incenur dersin artık

ben nickinden dolayı öyle dedim. toplu olduğundan değl.. ama lightnur diyebilirim

senin bölüm ne cornicim? sizinkilerde mi yüksek kapatıyorlar?? Canım aöf kaçıncı sınıftın? ben bıraktım. harç falan yatırmayacağım.. askıya aldım.. bir bela daha eksildi başımdan...

öpüyorum hepinizi... ben kızıma giderim...

bildiğin dolu yagdı ya kızda korktu yazık ben bı yandan bagıra bagıra ders anlatıyorum sesı bastırsın dıye bı yandan kızı rahatlayorummm kuzu ben bı aksılık olmazsa eylül diyorum...

kız mıydı ben erkek sanıyodum eylül çok gec hacı.....şu imd belasını üstümden bir atayım hemen başlıcam........

bu arada dalin yok.....henüz ugramadı :44::44::44:çocuklar iyidir inş.....
o durumda ben bile atanmıştım 70le filan atanıyolar sanıırm

dalin gelmeyince bnmde aklıma hep çocuklar geliyo umarım iyidir herks

cnm biyoloji........maalesef biyoloji okudugum güne bela okuyorum artık.....aöf ye de bu yıl basladım 1. sınıf......eger atanırsam anında bırakacagım.....

o durumda ben bile atanmıştım 70le filan atanıyolar sanıırm

dalin gelmeyince bnmde aklıma hep çocuklar geliyo umarım iyidir herks

evet cnm inşallah iyilerdir......
aynen cnm mesela gümrük yerlere ındı puanları artık........hoş şimdi torpil oldu hersey.....eşime dıyorum bırak su gümrüğü alan çalıs bakalım ne yapacak hıc ders çalısası yok......

normalde bnmım mat türkçe iyidir sayısalcıyım zaten 2014 için şimidden onlarada çalışmayı düşünüorm matta hız önemli ben yetiştiremedim 2012de zaten
rabişim eylül çok geç bnce bıraz daha erkene cek derim ben bu aralar bakıorm olde eskı bılgılermı unutmusmym die bi kaç test czdm bıraktım yine bi kaç gune adam akıllı baslamayı dusunuorm

calışamazkı cnm işte calışıp bıde maasa baglandıktan snra calışmak zor gelıyo ınsana ama egerki memnun değilse işinden gec olmadan calışsın her dk sistem degısıo iibfnınde zorlasır yakında işi

bende öle dusundum hep tarıhı falan unutmadan baslamak ıstedım ama basımdan bela eksılmıyor ki!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…