- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #84.741
hımmmmmmmmmmm evde pırasa ve kereviz var... pırasa yemeği kereviz salatası yaparım sanırım... kereviz salatasını ben yerim pırasa yemeğinide zorla oğlana yediririmakşama ne yemek var??????????
ben tavuk tantuni yapıyorum....buzluktan kuyruk yagı da cıkardım...kk da ki tarıfın tavuklusunu yapacagım.....eşime de diyeyım gelırken lavas alsın........
tabi ben ne yıyecegım sadece tavugunu ve salata......
sağol canım valla banada öyle pek bişi çıkmaz ama gelen rujun rengini de beğendim farı da... iyi oldu hemen sürdümhediye ye ben de bayılırım... böyle avantadan çıkan bir kolanyalı mendil bile olsa çok sevinirim ben. zamanında hep radyoları arardım lisedeyken falan.. güle güle kullan jujucum..
fırında baharatlı kanat yapacağım cornicim. güzel olursa tarifi paylaşırsın. ben tantuniyi çok severim. limonlu ... (elini yüzünü yalayan obur bünye ikonu)
utanıyorum ama söyleyeceğim: ben bıraktım calleni ya .................................................................
en son harekette o balerinler baletler sandalye almıyorlarki.. hepsi çucuktan tutuyor oturuyorlar yere açıp... dur bir daha dnleyeym ben.. bir de gaza geldim kendi kendime gidip yapayım bi parti... çok utandım yazarken bıraktığımı
kız niye bıraktın keşke bırakmasaydın bari onu bıraktın başka bişey yap boş bırakma asıl sana lazım bu sporlar...utanıyorum ama söyleyeceğim: ben bıraktım calleni ya .................................................................
en son harekette o balerinler baletler sandalye almıyorlarki.. hepsi çucuktan tutuyor oturuyorlar yere açıp... dur bir daha dnleyeym ben.. bir de gaza geldim kendi kendime gidip yapayım bi parti... çok utandım yazarken bıraktığımı
hediye ye ben de bayılırım... böyle avantadan çıkan bir kolanyalı mendil bile olsa çok sevinirim ben. zamanında hep radyoları arardım lisedeyken falan.. güle güle kullan jujucum..
fırında baharatlı kanat yapacağım cornicim. güzel olursa tarifi paylaşırsın. ben tantuniyi çok severim. limonlu ... (elini yüzünü yalayan obur bünye ikonu)
hımmmmmmmmmmm evde pırasa ve kereviz var... pırasa yemeği kereviz salatası yaparım sanırım... kereviz salatasını ben yerim pırasa yemeğinide zorla oğlana yediririm
sağol canım valla banada öyle pek bişi çıkmaz ama gelen rujun rengini de beğendim farı da... iyi oldu hemen sürdüm
napim canım ya ben pazara gitmiyorum vaktim olmuyor eşim alıyor .. ne zaman pazara yollasam 3 şey alır gelir pırasa , ıspanak , kereviz her hafta böyle serüvenim sık sık yenir bizde bunlar adama her seferinde söylüyorum alma hepsini kaç kişiyiz şunrda bitmiyor çöpe gidiyor diye ama elinin ayarı yokki ..oo sende de güzel yemek varmışal cnm bak tarifi burdan aldım.....sadece kırmızı et yerıne tavuk etı kullanacagım....
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...mersin-tantuni-01-tr-pasa-sponsorlugunda.html
juju gecen gun pırasa ,kerevız demedın mı sen ya:44::44::44: ayrıca cocuga zorla pırasa nıye yedırıyon babam da bize yapardı agzımda tutardım mutfaga bir şey alma bahanesi ile gıder agzımdakıler çöpe boşaltırdım
napim canım ya ben pazara gitmiyorum vaktim olmuyor eşim alıyor .. ne zaman pazara yollasam 3 şey alır gelir pırasa , ıspanak , kereviz her hafta böyle serüvenim sık sık yenir bizde bunlar adama her seferinde söylüyorum alma hepsini kaç kişiyiz şunrda bitmiyor çöpe gidiyor diye ama elinin ayarı yokki ..
napim canım onu yeme bunu yeme kim yicek okadar sebzeyi.. hergün makarna yese gıkı çıkmaz hamburgere yok demez ...
corni ya sen de hiç bir şey sevmiyorsun ne pırasa ne kefir
Ben pırasaya bayılırım neden çünkü o da limonlu
Hemşocum 10 günde 10 yaş gençleşin türkçe dublaj (tek link) » (teknomobil) tam sürüm yazılımlar, full program indir, full yazılımlar buyur sana link. Bu kıyağımı da unutma... Ama dikkatlice okuyup indir. Bazen reklam amaçlı abidik gubidik şeyler indirtiyorlar...
Bu arada garfican, sen işe başlamadan evvel bize ziyarete gelmez miydin acaba.. Beraber callen yapardık
o üç şey erkeklerin en nefret ettiği şeyyy ne gzl yio eşin biz babamı pazara gndersek markete gider et alır gelirr
ben pırasaya bayılırım neden çünkü o da limonlu
hemşocum 10 Günde 10 Yaş Gençleşin Türkçe Dublaj (Tek Link) » (TeknoMobil) Tam Sürüm Yazılımlar, Full Program İndir, Full Yazılımlar buyur sana link. bu kıyağımı da unutma... ama dikkatlice okuyup indir. bazen reklam amaçlı abidik gubidik şeyler indirtiyorlar...
bu arada garfican, sen işe başlamadan evvel bize ziyarete gelmez miydin acaba.. beraber callen yapardık
ben pırasaya bayılırım neden çünkü o da limonlu
hemşocum 10 Günde 10 Yaş Gençleşin Türkçe Dublaj (Tek Link) » (TeknoMobil) Tam Sürüm Yazılımlar, Full Program İndir, Full Yazılımlar buyur sana link. bu kıyağımı da unutma... ama dikkatlice okuyup indir. bazen reklam amaçlı abidik gubidik şeyler indirtiyorlar...
bu arada garfican, sen işe başlamadan evvel bize ziyarete gelmez miydin acaba.. beraber callen yapardık
napim hacı ..çocukluktan gelen bir şey
küçükken dövmezsen böle oluo işte
centiq bacı sen ne muhendisisin nerde calışysun anlat bakım
bende bi taraftan klavye çalısıyorum....juju kızdı ya çok iyi yazamıyorum ya 2 ay ara verdım bayagı fark etmiş.....
inşaat canım. şu an yatıştayım... pusuya yatmış haziran atamalarını bekliyorum... bak ben ciddi söylüyorum gelmeden önce bana haber ver.. sarmaş dolaş fotolarımızı çekip şu ahhhhh beraber olsaydık diyen kefir sevmez corninin gözüne sokak...
bu arada link sahte çıktı canım... başka eyler indirtiyorlar... sen bize geldiğinde elinde usb ile gel ben sana pc den tüm sportif şeyleri yüklettireyim...
kaptancım yapmaya gidiyorum hoşçakaaalllll
inşaat canım. şu an yatıştayım... pusuya yatmış haziran atamalarını bekliyorum... bak ben ciddi söylüyorum gelmeden önce bana haber ver.. sarmaş dolaş fotolarımızı çekip şu ahhhhh beraber olsaydık diyen kefir sevmez corninin gözüne sokak...
bu arada link sahte çıktı canım... başka eyler indirtiyorlar... sen bize geldiğinde elinde usb ile gel ben sana pc den tüm sportif şeyleri yüklettireyim...
kaptancım yapmaya gidiyorum hoşçakaaalllll
noktalama kuck buyuk harfe dikkat ediyomusun ben hiç onlara dıkkat etmeden anca 90a yetişiorm onlara baksam bıde mumkun degil olmaz 90 :26:
ben bi zayıflayımda öyle gruselim cnm sen zayıfsın tabı benım bu kılolarla ınsan içine cıkmaya yuuzm yokamanınnn foto dio bide bnm kesın zayıflamam lazmmmmmmmmm
kolay gelsin cicim
harbimi ya geçen danıştayında vardı sınavı onda istemişler noktalama ondan kasıorm bnde aman benn düz yazarım zaten nolcksa olsnnnchentiq: cnm kaç aldın kpss den????????????
garfi: yok ya onlar önemli değil zaten ,noktalamasız yazman yeterli bence.......bende çok iyi değilim
o zaman bir an önce bul şu callen i. br de ben jillian ı çok begenıyorum onu da indir. işimiz zayıflamana kalmıssa hic görüşemicez demektir. zayıflayamaz kiiii zayıflayamaz kiiii dünki pastaları yediiiiiii...
yazmayı unuttum, 90 almıştım canım... hazirana kısmetse toplunur la iş arkadaşı oluyoruz
o zaman bir an önce bul şu callen i. br de ben jillian ı çok begenıyorum onu da indir. işimiz zayıflamana kalmıssa hic görüşemicez demektir. zayıflayamaz kiiii zayıflayamaz kiiii dünki pastaları yediiiiiii...
yazmayı unuttum, 90 almıştım canım... hazirana kısmetse toplunur la iş arkadaşı oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?