- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #84.881
al cnm link bu dayanabilirsen bunu yap toplam 8 party den olusuyor.bu ılk part si.
Pump it up - part 1 - YouTube
yok yemez bu diyorsan;
Low Impact Aerobics -- Fit for Duty - Season 2, Episode 36 - YouTube
bunu yap...ben bıraz önce bunu yaptım ardından da mekik çektim.......biraz önce yanlış lınk yapıstırmısım düzelttim....
kotam sıkıntılı azcık ucundan baktım anammmm hatunlar tas yaaaaa
aralarında bır de erkek var.....cok guzel bır vıdeo ama yapana tabi bi ara pc nı al büyük markete veya cafe ye otur..ne kadar vıdeo varsa indir
ben beleş net buldum mu öle yapıyorum......
dogu dersın hemsıreeuyanık olcan bu devirde
Eki Görüntüle 655744
demet akalının akşam yemeğiymıs....ne kadar zengın olursan ol ,kilo problemın varsa yıyemıyorsun arkadaş.......bizim yedıklerımız bunun yanında ödül sayılır.....
dogu dersın hemsıree
nesfit uzerı yogurt mu kız o???
nesfit bile değil......mısır gevregı mıdır nedır ...samanın şekle girmiş hali
Tugba ablaa aynen sutlac yedm dye aksam bise yok menumde :)) ay o degilde arkdsmda bi kot var kiz 10 kilo falan aldi.nyse gecen ay ikimizde denemistik olmamisti.bugun de denedik ona yine olmadi bana olduuuuuu ustumden ckarmadim kot bnm oldu ahahahah direk yedim hic affetmem :))
yarın kontrole gidicem kızlar dua edinn
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inş.......saat kaçta randevu*
amın kuzum ınsallah...kontrol oldugu ıcın randevuya gerek olmuyomus esım gelsın sabah 9-10 gıbı gıderız yınee
çok yoğun bi nbt geçiyo varya bendemi ev hanımı olsaydım keşke diyorum bazennnnnnnnnnnnn
evetttt callen tamamdır...
ısınma hareketlerinde yana eğildiğimiz harekette ben kalçaya dikkat etmiyordum dışarı çıkmasın diyor kadın bu sefer özen gözterdim ve bilin bakalım neresi daha çok esnedi dalinin bahsettiği o alt karındaki sarkmış bölge esnedi ... demekki o ısınma hareketi toparlıyor orayı..
karın hareketlerinde ilk hareket dışındakileri 80 e kadar yaptım ve bu sefer iki bacak yukarıda olanda kendimi 80 olsun diye zorladım alt karına kadar yandığımı hissettim...
ayakta yapılan bacak hareketlerinde hala zorlanıyorum bacaklarım cayır cayır yanıyor
sopaya asılarak yapılan kalça hareketlerinde hala tam yapamadığımı düşünüyorum gün geçtikçe çabalıyorum eğer yanma varsa kasları hissediyorsam doğru yolda olduğumu düşünüyorum...
esneme hareketlerinde iki bacak açık olanda yeri öpmeme iki bormak kaldı .. en sevdiğim ve tüm vucudumu rahatlatan kollar yanda sır üstü yatar pozisyonda yapılan...
pelvis hareletlerinin amacını merak ediyorum rahmimim toparlıyo acaba.. doğum sonrası için iyi bi egzersiz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?