Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şükredin halinizeeeeeeeeeee spor yapmadan da verebiliyorsanız şükredin...

ben akşam 1-1,30 saatimi spora ayırıyorum ama sonuç 300-400 gr dan öteye geçmiyor .. spor yapmasam artık ne olur hiç bilmiyorum

Ama 1 öğün yesek, 1 kilo alıyoruz jujum..sen öyle mi? hayır tabiki..

.

ben sporu bıraksam bide bukadar dikkat etmesem 1-2 haftaya 90 olurum yine

benim sabrımı ölçüyor vucudum bakalım ne kadar dayanacak pes edip eski haline dönecekmi diyor ama yok öyle yağma pes etmicem her hafta -100 de olsa verecem yinede pes etmicem

Oyyyyyy çok acımasız bu vucutlar çokk kesainlikle vazgeçmek yok jujum..ben diyette sabrı senden öğrendim..ilk geldiğim zamanlardaki düşüncem asla yok şu an...3 gün yemeyip 2 kilo vermek..kısa sürede de kilolardan kurtulmaktı düşüncem ama ne kadar yanlış olduğunu 1 öğün yiyip 2 kilosu geri geldiğinde anladım sen hep bunu söylemek istemiştin, onu anladığımda,, bunu da anladım

.

ne mutlu bana... faydalı bişeyler aşılayabildiysem size ne mutlu bana... ben çok kilo aldım verdim doğumdan sonra ve hatalar yaptım şimdi istiyorum ki aynı hatalara sizlerde düşmeyesiniz...vucudun mekanizması öyle bişeyki bozmaya gelmiyor. bi kere dengesi şaştımı allak bullak oluyor ve kiloları geri alman kaçınılmaz oluyor... hızlı kilo vermek vucudu alışık olmadığı bişeye zorlamak alarm sinyallerini çalıştırıyor ve vucut kendini korumaya alıyor yediğin her besinden açığa çıkan enerjiyi depolamaya başlıyor ve kilo verme hızını da düşürüyor böylece.. ama azar azar vucuda hissettirmeden verilen kiloda vucut aşırı kayıp yaşamadığı için farkına varmadan kilo veriyorsun ve sonrasında abartmadığın sürece de kilo almazsın...

Hepinize gunaydin kelebeklerimmmmm :)
günaydın fıstıkkkkkkk

Kesinlikle kaptanımm

.

herkese günaydın......................
toplight: menün güzelllll

juju: sen mutlaka bır endokrıne gıt bence bu kadar yavas gıtmesı normal değil........bize göre bıraz daha fazla yesende aslında dogrusunu yapan sensın.....kilon fazla bu yemeye ve spora senden cok daha fazla gıtmelıydı.........2 ayı astık en azından 5 kg vermiş olmalıydın...sence de öyle değil mi*

evet öyle... Bu durum beni de şaşırtıyor... Ben normalde kilo vermeye karar verdiğimde verirdim hemde kolaylıkla yememe dikkat ettiğim an giderdi... En son geçen sene dukan yaptım ben bu durumu dukana bağlıyordum yada öyle olmasını umuyordum.. Vucudumu sabırla yola getireceğimi düşünüyorum ama aklımda o durum.. Doktora gitmeye üşeniyorum sadece

deminden beri jillan michales sayfasındayım acaba diyorum calleni bırakıp ona mı başlasam
:26:

ben onu incelemiştim çok agır oldugunu söyluyorlar.......ilerde yaparsın onu da jujum....senınde sedıgın gıbı kılo verme durunca napacaz.....sen tez elden üşenme bir endokrının yolunu tut.....ben de merak etmeye başladım:44::44::44:

menüdeki makarnayı beğenmedim. hemide akşam yenmiş. çok canın istiyorsa ya öğlen yemelisin ya da akşamı 1 kaşık ile sınırlamalısın.. hatta tavuk miktarını arttırmalıydın.

KAptanım hakkımı yemiş. yedirtmem arkidiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşş.. Gerçi senin suçun değil benim suçum ben bildirim yapmadım..

Birazdan açıklayacaklarım için koskacaman alkışlar istiyorum:

Keki yemediiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm... Eşime koyarken yere düşen tırtıklardan o da mecbur zayi olmasın diye yedim. serçe parmak tırnağı kadar anca.........
Corninin videosunu yaptııııııımmmmmmm. İnternet çekmediği için 2. videoyu yapamadım... Onun yerine Jillian ile 28 dk egzersiz yaptııııımmmmmm...:122::122::122::122::122::122::122:

vayyyyyyyyyy arkidiş vayyyyyyyyyyyyyyy millet kaçamak yaptı diye sana yüklendim ama tebriklerimi çakıyorum canımcım iradeni de kutluyorum... bu insanlık için küçük ama senin için büyük bir adımdı için rahat olsun hiççç pişman olma..

en çokta spor yapmana sevindim

herkese kocaman gunaydın 5. takımın fıstıkları
az once doktordan geldım 1 tane yumurtam olusmus 17.1 mm doktor rahım kalınlıgında cok guzel dedı yarın tekrar gıdıcem tekrar bakıcak duruma gore catlatma ıgnesı verırız dedı bende ıgne olmasa olmazmı dedım o da dogal yollarla da deneyebılırız dedı sen yarın bı gel tekrar bakalımm dedıı

evet kuzumm doktor guzel konustuu mutlu oldum bende hayırlısı ınsallahhh

yakında bebiş haberını almakta nasip olur inş........

oooooooo tebrikler rabiş... Iyi haberlerle geldin inşallah yakın zamanda bebek haberinide alırız

cok guzel bı haber 2-3 mm daha buyudugunde dollenmeye hazır demektır ama tabı catlamasıda lazım asıl yumurta o kabugun ıcınde saklı o kabuk catlıcak ıcındekı tuplere gırecek orda dollenecek.bu arada bende oldumdu catlatma ıgnesı doktor kendın yap gobekten dedı kendım yaptım gobekten.gobek delıgının az altından bı sapladım bastım enjektore ohh mısss

aaaaaaaaaaaa ben yapamazdım galiba

dalin sende dökül bakalım bayadır sessizleri oynuyorsun sende durumlar ne nasıl gidiyor çocukların odası nasıl oldu.. Ilaçlar etki etti mi oğlan iyileştimi .. Sen nasılsın asıl bünyen ne durumda ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…