- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #84.921
şükredin halinizeeeeeeeeeee spor yapmadan da verebiliyorsanız şükredin...
ben akşam 1-1,30 saatimi spora ayırıyorum ama sonuç 300-400 gr dan öteye geçmiyor .. spor yapmasam artık ne olur hiç bilmiyorum
ben sporu bıraksam bide bukadar dikkat etmesem 1-2 haftaya 90 olurum yine
benim sabrımı ölçüyor vucudum bakalım ne kadar dayanacak pes edip eski haline dönecekmi diyor ama yok öyle yağma pes etmicem her hafta -100 de olsa verecem yinede pes etmicem
Hepinize gunaydin kelebeklerimmmmm :)
Oyyyyyy çok acımasız bu vucutlar çokkkesainlikle vazgeçmek yok jujum..ben diyette sabrı senden öğrendim..ilk geldiğim zamanlardaki düşüncem asla yok şu an...3 gün yemeyip 2 kilo vermek..kısa sürede de kilolardan kurtulmaktı düşüncem ama ne kadar yanlış olduğunu 1 öğün yiyip 2 kilosu geri geldiğinde anladım sen hep bunu söylemek istemiştin, onu anladığımda,, bunu da anladım
.
günaydın fıstıkkkkkkkHepinize gunaydin kelebeklerimmmmm :)
ne mutlu bana... faydalı bişeyler aşılayabildiysem size ne mutlu bana... ben çok kilo aldım verdim doğumdan sonra ve hatalar yaptım şimdi istiyorum ki aynı hatalara sizlerde düşmeyesiniz...vucudun mekanizması öyle bişeyki bozmaya gelmiyor. bi kere dengesi şaştımı allak bullak oluyor ve kiloları geri alman kaçınılmaz oluyor... hızlı kilo vermek vucudu alışık olmadığı bişeye zorlamak alarm sinyallerini çalıştırıyor ve vucut kendini korumaya alıyor yediğin her besinden açığa çıkan enerjiyi depolamaya başlıyor ve kilo verme hızını da düşürüyor böylece.. ama azar azar vucuda hissettirmeden verilen kiloda vucut aşırı kayıp yaşamadığı için farkına varmadan kilo veriyorsun ve sonrasında abartmadığın sürece de kilo almazsın...
günaydın fıstıkkkkkkk
evet öyle... Bu durum beni de şaşırtıyor... Ben normalde kilo vermeye karar verdiğimde verirdim hemde kolaylıkla yememe dikkat ettiğim an giderdi... En son geçen sene dukan yaptım ben bu durumu dukana bağlıyordum yada öyle olmasını umuyordum.. Vucudumu sabırla yola getireceğimi düşünüyorum ama aklımda o durum.. Doktora gitmeye üşeniyorum sadeceherkese günaydın......................
Toplight: Menün güzelllll
juju: Sen mutlaka bır endokrıne gıt bence bu kadar yavas gıtmesı normal değil........bize göre bıraz daha fazla yesende aslında dogrusunu yapan sensın.....kilon fazla bu yemeye ve spora senden cok daha fazla gıtmelıydı.........2 ayı astık en azından 5 kg vermiş olmalıydın...sence de öyle değil mi*
evet öyle... Bu durum beni de şaşırtıyor... Ben normalde kilo vermeye karar verdiğimde verirdim hemde kolaylıkla yememe dikkat ettiğim an giderdi... En son geçen sene dukan yaptım ben bu durumu dukana bağlıyordum yada öyle olmasını umuyordum.. Vucudumu sabırla yola getireceğimi düşünüyorum ama aklımda o durum.. Doktora gitmeye üşeniyorum sadece
deminden beri jillan michales sayfasındayım acaba diyorum calleni bırakıp ona mı başlasam:26:
günaydınlarr
geçmişi okumadan menümü yazayım dedim
sabah 1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
ara yok
öğlen
1küçük yoğurt içine yulaf ezmesi karıştırdım sanırım 2 kaşık kadardı
ara
1 greyfurt
akşam
1 kepçe çorba
2 kaşık makarna
avuç büyüklüğünde teflonda yapılmış tavuk ızgara
1 dilim kivi 2 dilim portakal
1 bardak süt
dünü böyle kapattım bugün güneşli bir güne uyandık ankarada halsizliğim hala geçmedi burun akıntısı devam ediyor ama kendimi iyi hissediyorum bunun nedenlerinden biri de bu sabah tartıldım ve sonuç 1 kg gitmiş bakalım cumaya kadar biraz daha gidecek mi iyice aşka geldim yaa 1 ayda nerdeyse 4 kg olacak ilk defa diyetisyene gitmeden kendi çabalarım ve sizlerin sayesinde oldu bu kilo kaybı çok mutluyum oleyyyyyy
vayyyyyyyyyy arkidiş vayyyyyyyyyyyyyyy millet kaçamak yaptı diye sana yüklendimmenüdeki makarnayı beğenmedim. Hemide akşam yenmiş. çok canın istiyorsa ya öğlen yemelisin ya da akşamı 1 kaşık ile sınırlamalısın.. Hatta tavuk miktarını arttırmalıydın.
Kaptanım hakkımı yemiş. Yedirtmem arkidiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşş.. Gerçi senin suçun değil benim suçum ben bildirim yapmadım..
Birazdan açıklayacaklarım için koskacaman alkışlar istiyorum:
Keki yemediiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm... Eşime koyarken yere düşen tırtıklardan o da mecbur zayi olmasın diye yedim. Serçe parmak tırnağı kadar anca.........
Corninin videosunu yaptııııııımmmmmmm. Internet çekmediği için 2. Videoyu yapamadım... Onun yerine jillian ile 28 dk egzersiz yaptııııımmmmmm...:122::122::122::122::122::122::122:
rabişimmmm gelmişgüzel haberlerle geldin inş.........
herkese kocaman gunaydın 5. takımın fıstıkları
az once doktordan geldım 1 tane yumurtam olusmus 17.1 mm doktor rahım kalınlıgında cok guzel dedı yarın tekrar gıdıcem tekrar bakıcak duruma gore catlatma ıgnesı verırız dedı bende ıgne olmasa olmazmı dedım o da dogal yollarla da deneyebılırız dedı sen yarın bı gel tekrar bakalımm dedıı
evet kuzumm doktor guzel konustuu mutlu oldum bende hayırlısı ınsallahhh
oooooooo tebrikler rabiş... Iyi haberlerle geldin inşallah yakın zamanda bebek haberinide alırızherkese kocaman gunaydın 5. Takımın fıstıkları
Az once doktordan geldım 1 tane yumurtam olusmus 17.1 mm doktor rahım kalınlıgında cok guzel dedı yarın tekrar gıdıcem tekrar bakıcak duruma gore catlatma ıgnesı verırız dedı bende ıgne olmasa olmazmı dedım o da dogal yollarla da deneyebılırız dedı sen yarın bı gel tekrar bakalımm dedıı
herkese kocaman gunaydın 5. takımın fıstıkları
az once doktordan geldım 1 tane yumurtam olusmus 17.1 mm doktor rahım kalınlıgında cok guzel dedı yarın tekrar gıdıcem tekrar bakıcak duruma gore catlatma ıgnesı verırız dedı bende ıgne olmasa olmazmı dedım o da dogal yollarla da deneyebılırız dedı sen yarın bı gel tekrar bakalımm dedıı
cok guzel bı haber 2-3 mm daha buyudugunde dollenmeye hazır demektırama tabı catlamasıda lazım asıl yumurta o kabugun ıcınde saklı o kabuk catlıcak ıcındekı tuplere gırecek orda dollenecek.bu arada bende oldumdu catlatma ıgnesı doktor kendın yap gobekten dedı kendım yaptım gobekten.gobek delıgının az altından bı sapladım bastım enjektore ohh mısss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?