Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yoğurt yok o zaman heee, yoğurt yokk Naberrrrrrrr

.

yogurt nıye yok kız......

ayyy cookkk tesekkur ederimm sevdamm tugbaya kalsa gitti koll

tmm ya kesmedık işte bir dahakine düşünürüz artık

Tuğba bir daha kaçamak yapsın, bizde onun cicişlerini keseriz rabişimm

.

neremi neremiiii her yeriniiiiiiiii(banu alkan gibi söyledım)

he ya hadin spor yapalım...........ben step vıdeo mu acacagım hoplayıp zıplıcam

benim menüm de şöyle
sabah:1 dilim kepek ekmeği
3 tane zeytin
1 t.k tahin pekmez

öğle:3 yemek kaşığı pilav
3 yemek kaşığı nohut
salata

akşam: 5 tane istavrit
soğan salatası

spor:yarım saat eliptik,100 mekik
su:1,5 litre

.

vay arkadassssssss pekiii......

yoğurt bitmişti ondan yoktu

.

görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın....

.

sevda nereye kız ateş almaya mı geldin anacım menünü begendım pilav miktarın iyi....

bende sporumu yapcam,juju da geri kalmamam lazım. yoksa kulağımızı çeker.......

merhebeeee

saat 3 ten 7 ye kadar dolaştık çarsıdaaa.. yorgunluktan ölüyorum. birde az topuklu giymişim offf dabanlarım sızlıyooo..

aslında canmm çokk sıkıldıı.. ykm de indirimde ayakkabı vardı almadım sonra alırım dedimm..keşke alaydımm bitmişşşşşşşşmenüm

sabah 1 kase kornfleks
ara 1 elma
öğle çeyrek tost
ara gezmekten yapamadımm.sonra tansiyon düştüüü..
akşam: yarm iskender(tansiyonum yükseldi )

canmm bi künefe çekti ki eşim yokkkkkkkkk dedi
valla dışarı bana yaramıyooo

baksana bi halime çentik hele kendime hayrım var mı bi onu sor kelin ilacı olsa başına sürermişSağolsun ablam sayesinde sporla tanışığım ablam antrenör ben olnun yamağıyım ama istersen senin için bi sorayım deyim ki ablama:"fit bir arkadaşım var...boy süper kilo süper sıkılaşmak istiyor ne tavsiye edersin?" gerçi hep bilinen şeyleri söyleyecek ama istersen senin için sorayım

valla bende kabızlık sorunu çekmiyorum yulafta yiyorum acı biberde yiyorum öyle bi etkisini görmedim normal seyrinde gidiyor çünkü...Ama lifli bir besin olduğu için muhakak etkiler...aslında kabızlık içi hani stresli bir yaşamı oluncada bağırsaklara etki edebilir diye biliyorum....

menumm

sabah
1 dilim ekmek uzerı labne
domates

ogle
1 bardak sıkma portakal suyu

ara
1 armut

aksam
yarım tabak kuru fasulye
3 kasık bulgur pılavı
yogurt

su:2 lt
spor:twister ve mekık yapılacak

sabah

1 dlim ekmek
perynir

öğlen

domates çorbası 1 kase
tavuk sote

akşam
domates çorbası yarım kase
tavuk sote 3 çatal

suuuuuuuuuuuuu

.çiyorum
spor
nbtteyim

sporda yapsan süper olacak

offf o keketen nasıl canım istedi yaaaa evde un yok herhalde olsaydı bende yapacak moddayım

valla ne güzel yemekler olsada yesem allahtan öğlen bende kereviz salatsı yapmıştım fark olarak birde kırmızı lahanayı terbiyeleyip ondanda kattım accıkta mayonez kattım oda süper oldu

sabak yok
ara yok

ogle yok
ara yok

aksam 1 tabak yogurt et kavurma bol salata
ara yok

spor bol bol yuruyus ve agır esya tasımacılık ve temıuzlık :)
Ahhh dalinim rabbim yardımcın olsun iyiki kayınvaliden gelmiş hem temizlik,hem oda taşı . hem ev, hem bebekler, süppper anne yemek yemeye bile fırsatın olmamaış ama akşamki menü iyi

Bugunku menuuuum

Sabah: bir yumurta domates salatalik peynir yesil cay 1 dilim ekmek

Ara: 3 kayisi 2 ceviz

Oglen: 4 kasik bamya 3 kasik bulgur pilavi yarim kase yogurt

Ara: yarim kase sutlac

Aksam: yok

Su 1 bucuk litre

bende seviyorum kerevizi yehhhhuuuuuu

süpppper

hep öle olur o yüzden gördun mü hemen alacaksınmenun de güzell

biraz spor yaptım...25 dk step-aerobik yaptım.....videonun süresi buymuş.......30 tane de mekik çektim.....

gamze 5 kaşık meş kaşık.... onca şeyi çevirmişsin.. buradan sana aferin ve öpücük yolluyorum...

Yemeden yazarsan o keki sana yedirirmiyiz sanıyorsun, haa benim rakipdaşım menün güzel ve denge süper

.

ben kek pişireceğim diye niye yazıyorum sanıyorsun.

chentiq o keki ye gebertirim seni akşam akşam ne iş sanki saatler spor yapıyonda birde utanmadan kek yicem diyon... hayır efendim izin vermiyorum hakkını sabah kahvaltısını sakla

Allah seni netmesin. Başımıza kim seçti seni. Kim jujunun takımına gt dedi bana.. böyle gaddar böyle hain böyle acımasız olduğunu bilsem gelr mydim.. seni yerinden ediciiiiiiiiiiiiim görürsün.. herkes ne kaçamaklar yapmış... Serçe barnak kadar ye diyen bile çıkmıştı... O mis gibi kokulu kek yenmez mi....

boy süper kısmına katılsam da klo süper kısmına katılamayacağım... üçgen vücutlu bir arkadaşım var de... (ters üçgen) kolları çok zayıf ve sırt ağrıları var de... bisküvi göbeği de varmış de bir de evde alet namına dambıllarım var bir tek...

JUJUM kek pişti.. bak kaçamaklar havada uçuşmuş. ceza versen bana ön ödemeli??? hayatta hiç bir kekim böyle kabarmamışştı. hepsi simit gibi oluyordu... kaptanım jujum...

iyi buna şükürr. inşallah daha iyi haberlerini alırızz.

hoşbulduk cnm ,ben yarın bıtıyor dıye dusunuyordum ama gece sona ermiş galiba.......

Son düzenleme:
biraz spor yaptım...25 dk step-aerobik yaptım.....videonun süresi buymuş.......30 tane de mekik çektim.....

cornicanım... günlük raporumu yazdım yorumunu bekliyorum... video linkliyse atar mısın... senii spor yaparken görünce benim de yapasım geliyor...

cornicanım... günlük raporumu yazdım yorumunu bekliyorum... video linkliyse atar mısın... senii spor yaparken görünce benim de yapasım geliyor...

al cnm link bu dayanabilirsen bunu yap toplam 8 party den olusuyor.bu ılk part si.
Pump it up - part 1 - YouTube

yok yemez bu diyorsan;
http://www.youtube.com/watch?v=gscQCw5JMR8

bunu yap...ben bıraz önce bunu yaptım ardından da mekik çektim.......biraz önce yanlış lınk yapıstırmısım düzelttim....

Son düzenleme:
sbh klsk khvaltm ogle ygrtlu ıspnk aksm 1tbk noht slata su tamam spr 30dk koşu bndı teldn yazyrm malsf blgm nte grmıo

diyelim yedin onu eritmek için napıcanı söyle bana... yediğini yakacak kadar egzersiz yap ozaman...

ahhhhhhhhhhh ahhhh çok boşladım ben sizi millet neleri yemiş... bende bilirim kereviz salatasına mayonez eklemeyi ama eklemedim sen nası ekledin de nası yedin onu ZES

cornella aman ne çok yapmışın kızzzz 25 dk aman neler gitmiştirsenden erimişsindir kak oturduğun yerden birde hemen gelmiş bilgisayar başına... 30 dk yürüdüm şimdi 45 dk callen yapcam

dalin canım git dinlen sen başında ağrıyomuş yorucu bir gündü senin için dinlendir bedenini

sbh klsk khvaltm ogle ygrtlu ıspnk aksm 1tbk noht slata su tamam spr 30dk koşu bndı teldn yazyrm malsf blgm nte grmıo

bende dıyorum tombul kelebeğeemm nerde.....gene can çekısıyon

varya callene gözum takıldı da yemedı videonun süresı kısaymıs yoksa yapacaktım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…