- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #84.861
Yoğurt yok o zaman heee, yoğurt yokkNaberrrrrrrr
.
ayyy cookkk tesekkur ederimm sevdammtugbaya kalsa gitti koll
Yoğurt yok o zaman heee, yoğurt yokkNaberrrrrrrr
.
ayyy cookkk tesekkur ederimm sevdammtugbaya kalsa gitti koll
Tuğba bir daha kaçamak yapsın, bizde onun cicişlerini keseriz rabişimm
.
valla yemeği yakıyordum cornella yolarım kız seni sana laf yetiştirim diye gidiyodu mis gibi prasam....
gamzecim valla kerevizi her türlü severim ben ama böylesi hem yapsız çiğ tüketiyorum hemde hafif ... beğeniyorumda ben sana da afiyet olsun...
evetttttttttttt yemek yendi 1 saat geçti şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :118:spor zamanııııııııııı kalkın bakim herkes sporuna gitsin
yogurt nıye yok kız......
tmm ya kesmedık iştebir dahakine düşünürüz artık
neremi neremiiii her yeriniiiiiiiii(banu alkan gibi söyledım)
he ya hadin spor yapalım...........ben step vıdeo mu acacagım hoplayıp zıplıcam
yogurt nıye yok kız......
tmm ya kesmedık iştebir dahakine düşünürüz artık
neremi neremiiii her yeriniiiiiiiii(banu alkan gibi söyledım)
he ya hadin spor yapalım...........ben step vıdeo mu acacagım hoplayıp zıplıcam
benim menüm de şöyle
sabah:1 dilim kepek ekmeği
3 tane zeytin
1 t.k tahin pekmez
öğle:3 yemek kaşığı pilav
3 yemek kaşığı nohut
salata
akşam: 5 tane istavrit
soğan salatası
spor:yarım saat eliptik,100 mekik
su:1,5 litre
.
vay arkadassssssss pekiii......
yoğurt bitmişti ondan yoktu
.
görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın....
.
baksana bi halime çentik hele kendime hayrım var mı bi onu sor kelin ilacı olsa başına sürermişZEEEEEEEEEEESSSSSSSSS sen ingilizce bir siteyi anlayabilir misin canım* bir spor sitesi var.. sen de küçüklüğünden beriğ sporla haşır neşirsin ya. benim için bir program yapar mıydın acaba diye soracaktım...
valla bende kabızlık sorunu çekmiyorum yulafta yiyorum acı biberde yiyorum öyle bi etkisini görmedim normal seyrinde gidiyor çünkü...Ama lifli bir besin olduğu için muhakak etkiler...aslında kabızlık içi hani stresli bir yaşamı oluncada bağırsaklara etki edebilir diye biliyorum....çentik cim olsun biliyorum nick den dolayı öyle dediğini ama şimdi kilolu olduğum için toplunur da benim hoşuma gitti lightnur da çok güzelmiş bundan sonra zayıflayıp lightnur olacam
yulaf yiyen kızlar kabızlığa etkisi oluyor mu bunun?
menumm
sabah
1 dilim ekmek uzerı labne
domates
ogle
1 bardak sıkma portakal suyu
ara
1 armut
aksam
yarım tabak kuru fasulye
3 kasık bulgur pılavı
yogurt
su:2 lt
spor:twister ve mekık yapılacak
sabah
1 dlim ekmek
perynir
öğlen
domates çorbası 1 kase
tavuk sote
akşam
domates çorbası yarım kase
tavuk sote 3 çatal
suuuuuuuuuuuuu
.çiyorum
spor
nbtteyim
sporda yapsan süper olacakmenüm
sabah: 1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
öğlen: 1 kase közlenmiş biberli,semiz otlu yoğurt
akşam: 2 yk tavuk sote
çok az salata,turşu
su: içmeye çalışıyorum
spor: hiç yapasım yokmidem kendine gelınce bir şeyler yaparım.....
Menüm
Sabah
3 zeytin
Yarım k.k peynir
1 domates
Çeyrek dilim kepek ekmeği
Ara yok
Öğle
5 yemek kaşığı pilav
az salata
3 yemek kaşığı nohut (içinde 2 kesme şekeri büyüklüğünde tavuk vardı)
Ara
Çeyrek simit
Akşam
1 kase çorba
Salata
Su: içiyorum
Spor: 1 saat yürüyüş, 30 dk eliptik, 100 mekik
.
offf o keketen nasıl canım istedi yaaaa evde un yok herhalde olsaydı bende yapacak moddayımayyyy hammurabi.... sağ elini kesmeyelim... uyarı cezası verelim... bir dahaki teşebbüste sol el tokatlasın onu...
menü:
sabah:
1,5 bardak portakal suyu
birazcık peynir
1 dilimden az fazla tahıllı ekmek
2 zeytin
ara:
15 fındık
öğle:
arayı fazla yaptığım için 1 fincan sütlü nescafe
akşam yemeği:
daha yemedim ama fırında patates ve baharatlı tavuk var..
akşam yemeğinin üstüne:
çay ile yeni yapacağım keki yemeği düşünüyorum, 2 dilim içn ne ceza verirsiniz? canım çok kek istiyor. ne zamandır yemedimportakallı kek yapacağım bakayım kalorisine...limonlusunu buldum 165 kaloriymiş dilimi.. fazla değl be yaaaafffff
valla ne güzel yemekler olsada yesemmenüm
sabah
2 yumurta
1 dilim ekmek
biraz peynir
ara
4 bisküvi
1 tk bal
öğlen
tas kebabı
1/2 pilav
1/2 domates çorbası
salata
ara
1 elma
2 bisküvi
akşam
kereviz salatası(kereviz yoğurt sarımsak ceviz)
2 dilim ekmek
spor birazdan 30 dk yürüyüş akabinde callen yapılacak
utanmadan gofret yiyenlerrr.... üşeniyorum spor yapmıcam akşama kadar kıçım az büyüdü biraz daha yayılsın diyenler ben şimdi gidiyorum 1 bilemedin 2 oda olmadı 3 saat sonra burdayım ozaman görürüm ben sizi
Ahhh dalinim rabbim yardımcın olsun iyiki kayınvaliden gelmiş hem temizlik,hem oda taşı . hem ev, hem bebekler, süppper anne yemek yemeye bile fırsatın olmamaış ama akşamki menü iyisabak yok
ara yok
ogle yok
ara yok
aksam 1 tabak yogurt et kavurma bol salata
ara yok
spor bol bol yuruyus ve agır esya tasımacılık ve temıuzlık :)
Bugunku menuuuum
Sabah: bir yumurta domates salatalik peynir yesil cay 1 dilim ekmek
Ara: 3 kayisi 2 ceviz
Oglen: 4 kasik bamya 3 kasik bulgur pilavi yarim kase yogurt
Ara: yarim kase sutlac
Aksam: yok
Su 1 bucuk litre
bende seviyorum kerevizi yehhhhuuuuuuvalla yemeği yakıyordum cornella yolarım kız seni sana laf yetiştirim diye gidiyodu mis gibi prasam....
gamzecim valla kerevizi her türlü severim ben ama böylesi hem yapsız çiğ tüketiyorum hemde hafif ... beğeniyorumda ben sana da afiyet olsun...
evetttttttttttt yemek yendi 1 saat geçti şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :118:spor zamanııııııııııı kalkın bakim herkes sporuna gitsin
süpppperbenim menüm de şöyle
sabah:1 dilim kepek ekmeği
3 tane zeytin
1 t.k tahin pekmez
öğle:3 yemek kaşığı pilav
3 yemek kaşığı nohut
salata
akşam: 5 tane istavrit
soğan salatası
spor:yarım saat eliptik,100 mekik
su:1,5 litre
.
merhebeeee
saat 3 ten 7 ye kadar dolaştık çarsıdaaa.. yorgunluktan ölüyorum. birde az topuklu giymişim offf dabanlarım sızlıyooo..
aslında canmm çokk sıkıldıı.. ykm de indirimde ayakkabı vardı almadım sonra alırım dedimm..keşke alaydımm bitmişşşşşşşşmenüm
sabah 1 kase kornfleks
ara 1 elma
öğle çeyrek tost
ara gezmekten yapamadımm.sonra tansiyon düştüüü..
akşam: yarm iskender(tansiyonum yükseldi)
canmm bi künefe çekti ki eşim yokkkkkkkkk dedi
valla dışarı bana yaramıyooo
Tatlım laf aramızda bu sevda pis tavuklu pilav yaparpirinç evet gülüm..:26: ama ekmek yok..başka bişey yok diye 2 kaşık attırıverdim
Eltime de gittim, tabağı geri çevirdim..sadece anne simit getirmiş, onun çeyreğini yedim
Geri çevirdiklerim: Makarna salatası (bol mayonez ve yoğurtlu..üstüne pul biberli sos dökülmüş) kek, kısır, pasta ve patates püresi
.
Yemeden yazarsan o keki sana yedirirmiyiz sanıyorsun, haa benim rakipdaşımmenün güzel ve denge süper
.
chentiq o keki ye gebertirim seniakşam akşam ne iş sanki saatler spor yapıyonda birde utanmadan kek yicem diyon... hayır efendim izin vermiyorum hakkını sabah kahvaltısını sakla
boşuna keptııııııın olmadık...şimdi siz kendi yediklerinizle benimkini nasıl kıyaslarsınız icdan isterim valla benim cüsse 86 seninkiyle bir mi akşam yediğim iki dilim ekmek devede kulak bana... ama bende gelcem o kilolara ... yıllardır bu sektörün içindeyim artık bir nevi diyetisyen sayılırım icini cicini öğrendim
baksana bi halime çentik hele kendime hayrım var mı bi onu sor kelin ilacı olsa başına sürermişSağolsun ablam sayesinde sporla tanışığım ablam antrenör ben olnun yamağıyım ama istersen senin için bi sorayım deyim ki ablama:"fit bir arkadaşım var...boy süper kilo süper sıkılaşmak istiyor ne tavsiye edersin?" gerçi hep bilinen şeyleri söyleyecek ama istersen senin için sorayım
...........................
offf o keketen nasıl canım istedi yaaaa evde un yok herhalde olsaydı bende yapacak moddayım
süpppper
iyi buna şükürr. inşallah daha iyi haberlerini alırızz.canımsın
cornıs kız kandırma hasretımııı
bırsen-denız ıyı canım sımdı oksurugu kesıldı en azından cok kotuydu bogulacak gıbıydı gene halsız falan ama aksama dogru oksuruk kesıldı ıstahı bıraz daha yerıne geldı
hoşbulduk cnm ,ben yarın bıtıyor dıye dusunuyordum ama gece sona ermiş galiba.......
biraz spor yaptım...25 dk step-aerobik yaptım.....videonun süresi buymuş.......30 tane de mekik çektim.....
cornicanım... günlük raporumu yazdım yorumunu bekliyorum... video linkliyse atar mısın... senii spor yaparken görünce benim de yapasım geliyor...
biraz spor yaptım...25 dk step-aerobik yaptım.....videonun süresi buymuş.......30 tane de mekik çektim.....
diyelim yedin onu eritmek için napıcanı söyle bana... yediğini yakacak kadar egzersiz yap ozaman...gamze 5 kaşık meş kaşık.... onca şeyi çevirmişsin.. buradan sana aferin ve öpücük yolluyorum...
JUJUM kek pişti.. bak kaçamaklar havada uçuşmuş. ceza versen bana ön ödemeli??? hayatta hiç bir kekim böyle kabarmamışştı. hepsi simit gibi oluyordu... kaptanım jujum...
sbh klsk khvaltm ogle ygrtlu ıspnk aksm 1tbk noht slata su tamam spr 30dk koşu bndı teldn yazyrm malsf blgm nte grmıo
diyelim yedin onu eritmek için napıcanı söyle bana... yediğini yakacak kadar egzersiz yap ozaman...
ahhhhhhhhhhh ahhhh çok boşladım ben sizi millet neleri yemiş... bende bilirim kereviz salatasına mayonez eklemeyi ama eklemedim sen nası ekledin de nası yedin onu ZES
cornella aman ne çok yapmışın kızzzz 25 dk aman neler gitmiştirsenden erimişsindir kak oturduğun yerden birde hemen gelmiş bilgisayar başına... 30 dk yürüdüm şimdi 45 dk callen yapcam
dalin canım git dinlen sen başında ağrıyomuş yorucu bir gündü senin için dinlendir bedenini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?