Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

ggggggggggggggggoooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

veeeeeeeeeeeeee kepenkler iner...

günaydınlarr
geçmişi okumadan menümü yazayım dedim
sabah 1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
ara yok
öğlen
1küçük yoğurt içine yulaf ezmesi karıştırdım sanırım 2 kaşık kadardı
ara
1 greyfurt
akşam
1 kepçe çorba
2 kaşık makarna
avuç büyüklüğünde teflonda yapılmış tavuk ızgara
1 dilim kivi 2 dilim portakal
1 bardak süt
dünü böyle kapattım bugün güneşli bir güne uyandık ankarada halsizliğim hala geçmedi burun akıntısı devam ediyor ama kendimi iyi hissediyorum bunun nedenlerinden biri de bu sabah tartıldım ve sonuç 1 kg gitmiş bakalım cumaya kadar biraz daha gidecek mi iyice aşka geldim yaa 1 ayda nerdeyse 4 kg olacak ilk defa diyetisyene gitmeden kendi çabalarım ve sizlerin sayesinde oldu bu kilo kaybı çok mutluyum oleyyyyyy

1. grup(80.00-85.90)
*JUJU* ( 85,70 /++(4 tane eti hoşbeş yedim)

2.grup(75.00-79.90)
rabyas ( 79,40 /++(dengesiz düzensiz bir beslenme. Sabah kahvaltını sıkı yapmış olsan da öğleyi geçiştirsen anlayacağım ama yok öyle bir durum. Sabah az öğle geçiştirilmiş ama akşama yemek ye yanlış bir yeme düzeni bence)
Arzu_54 ( 78,70 /
ZES ( 78,50 /
dalin26 ( 79,40 /+(durum vahim dicek bişey yok. Sabah yok ara yok öğle yok ara yok akşam yenmiş ama sağlık açısından elle tutulur hiçbir şey yok)
toplight ( 75,50 /+++
biricikoglumertug ( 75,00 /

3. grup(70.00-74.90)
Sevda_M ( 74,80 /+++(ara öğünler yok ama bence güzel bir menü )
ukyo ( 70,20 /+++

4. grup(65.00-69.90)
cornella ( 67,30 /++(bence sen normalin altında beslenmişsin öğlen çok hafif olmuş ve ara öğünler yok)
garfield06 ( 66,70 /
Gamze_M ( 65,40 /++(öğlen satalayı çok tutup pilavı azaltmalıydın bu kiloda sana 5 kaşık pilav fazla güzelim)

5. grup(60.00-64.90)
aysunayy ( 64,60 /
birsen-deniz ( 64,50 /++(gene iyi atlatmışsın dışarıda istediğin gibi menü bulamıyorun çünkü.. imarım iskenderin ekmeklerini yememişsindir ve yağ döktürmemişsindir.
busramnmn ( 62,50 /++(öğleden sonraki aranda sütlaç yemişsin onun için sanırım akşamı geçiştirmişsin bence yerinde bir karar )
chentiq ( 60,40 /++(senin kilon için ara öğünde 15 fındık ne demek oluyor ben bile aralarda 7-8 fındığı geçmiyorum.Öğleyi geçiştirmişsin ve akşam yemek yemeden kek yesen bi nebze dicektim ama hem yemek hem kek.. üstüne spor namına bişey yok canım sen mezun olmamak için mi gayret ediyorsun yoksa )

+++ Mükemmel
++ İdare eder ama hatalar var
+ Durum vahim menünü beğenmedim

menüsünü yazmayanlar....
Arzu_54-------
ZES-------
biricikoglumerttug-------
garfield06-------
aysunayy-------interneti yok

Son düzenleme:

Günaydın canımm..Menün de gayet sağlıklı ve doyurucu olmuş..İnşaallah en kısa zamanda iyileşirsin cumaya bende çok merak ediyorum senii

.

Tamam kaptanım, vucuduma göre beslenmeyi öğrendiğimm gün zaten kilo almamda durur gibi, hımmm mantıklı

.

sabak yok
ara yok

ogle yok
ara yok

aksam 1 tabak yogurt et kavurma bol salata
ara yok

spor bol bol yuruyus ve agır esya tasımacılık ve temıuzlık :)
dalin cim biraz yemeye çalış böyle çok dengesiz besleniyorsun canım yaaa hadi kendini bırak o bebelere yazık nasıl ilgilenecen onlarla sonra da yeme krizleri geliyo böyle bişey yemezsen

yarın kontrole gidicem kızlar dua edinn
canım inş güzel haberlerle gelirsin hadi bakalım

jujum menümü yazdım sanırım sen mesajını yazarken oldu pek yorum yapmamışsın bekliyorum yorumlarını

gördüm şimdi yorumu:)

Son düzenleme:
Günaydın canımm..Menün de gayet sağlıklı ve doyurucu olmuş..İnşaallah en kısa zamanda iyileşirsin cumaya bende çok merak ediyorum senii

.

gamze cim sorma yaa bugün pek bi sevindirik oldum hedefim 7 nisan büyük oğlumun doğum günü o zamana kadar 70 kg ya inebilirmiyim ? aslında bu şekilde gitse rahat inerimde şöyle bi sorun var bu kilolar yaklaşık 3 senedir yerleşik kilolar o yüzden gitmemek için direnebilir biraz iyi olsam da spor yapabilsem rahat gider de bakalım inş hep birlikte zayıflarız

Kesinlikle, ne kadar yerleşik olsada sporla halledebilirsin..iyi olman en önemlisi bu durumda

.

şükredin halinizeeeeeeeeeee spor yapmadan da verebiliyorsanız şükredin...

ben akşam 1-1,30 saatimi spora ayırıyorum ama sonuç 300-400 gr dan öteye geçmiyor .. spor yapmasam artık ne olur hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…