Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

en iyisi boya işlerne bulaşmamak lazm bi kere boyadnmı devamı geliyo
size bi itirafta bulunuyumm ben köseyim varya agda derdim yokkkk
ayyyyyyyyyyyy ne guzelllllll yaaa bende kose olmak ıstıyorummmmm

aman dıkkat et kuzumm o zamann cok bakma ekrana bende cok hasır nesır olunca mıgren tutuyooo
derse baslayalım artık tugbamm tembellık yapmayalımm bı sans belkıı bu bızım ıcın.....

kızlar ben cıkıorm hadi sizde bakın işlernize özellikle corni sennn
adanalı arkideş sen bilirsin bulgurdan köfte yapılıo ekşili fln oluyo böle sulu yemek tarznda ben ondn yapmaya gdıorm öpuorm herkesiiiiiiiii

p.over da regl nerdeyse hıc olamıyorsun gibi bir şey degıl mi?2-3 aya bir ........benımde regl çok düzensız ya ..özellıkle bu diyet olayı benı sarsıyor gibi gelıyor hala regl olmadım:44::44:

valla polikistik dediğin adet düzensizliği ise yok canım o bende... Benim adetin ilk gününden sayarım 27. Gün tekrar adet olmuşumdur hep şaşmaz yani...
Benim kilo verme olayım yıllardır ilk defa yavaşladı metabolizma hallaç pamuğu gibi oldu tabi düzene girmesi zaman alacak

kendini zorlucaksın canım spor için günde 30-45 dk ayıracaksın bu zorunlu kesin kes olması lazım senin için şart zaten sona yaklaşan sensin hedefe ulaşmak istiyorsan spor yapacaksın

hadi yaaa gene gözümden mi kaçtı... Yaşlanıyormuyum ne ....

Selam hanimlar.Gecen size zahmet verdim.Callen linklerini buldum ama yapamadim.Cadi kizim izin vermem diyor.Bende onu uyuttukca deli gibi ev isi yapiyorum.evdekiler depresyona girdim sanacak. O derece yani...............Ama yinede tesekkurler sicakliginiz ve ilginiz icin.

ev işiyle istediğin kaloriyi yakamazsın ayrıcada sakatlanabilirsin belin felan...

Kızını uyuttuğun zaman diliminde kısa süreli ama iyi kardiyo olan bir spor dene ozaman... Jillian michaels var benim bildiğim ama ilk etapta zorlanabilirsin ...

yok jujum benden kaynaklı göremedin sanırım çunku telden yzmıstım enter yapamadım düz yazı gbi yazmıstım kaçmıstır o yuzden hala gençsinn yaniiii

jujum senin metabolizma anlaşılan iyice bozulmuş normalde o yemeye kilo vermen lazım
sporunuda güzel yapıyorsun
bende öğlen hava güzeldi yürüdük arkadaşla yavaş tempoda ama 1 saat
sıkma nar portakal suyu ile yağsız kaşarlı sucuklu yarım tost yedim şimdi çok mu olmuş bi deyiverin gari normalde pek tost yemem ama midem çok kazınmıştı

canım dün verdiğin callan linki çalışıyo indi şu an kitabıda vr içinde teşekkür ederim adamda yapıo callan teeee M.Ö den kalma

bildiğimiz yarım ekmekse çok olmuş cnm ama sandviç ekmeklerineyse gzl

yok jujum benden kaynaklı göremedin sanırım çunku telden yzmıstım enter yapamadım düz yazı gbi yazmıstım kaçmıstır o yuzden hala gençsinn yaniiii

düz yazı yazdıysan farketmemişimdir... ben liste halinlere olanlara odaklanmıştım...

sandewic ekmeğin yarısı canım yarım ekmek değil ama uzun süredir öğlenleri daha hafif yiyince ağır geldi bana yaa sanki dünyayı yemişim gibi rahatsız etti

canım dün verdiğin callan linki çalışıyo indi şu an kitabıda vr içinde teşekkür ederim adamda yapıo callan teeee M.Ö den kalma

aynen canım bizim callen o ben seviyorum esnemek hoşuma gidiyor bacak arkasındaki kaslarımın açıldığını hissediyorum be bedende bile böyle esniyorsam kilo verdikçe nasıl olur kim bilir

bu haftaki sonucumu bilmiyorum canım tartılmadım cumaya belli olacak ama ben kendimi vermiş gibi hissetmiyorum nedense ... zaten düzelmezse bu durum gideceğim gibi ... bu hafta yürüyüşümü eksik etmedim çünkü

jujum sen bi endokrin e git sonuçlarına göre bi de diyetisyene git bence biz ne kadar dikkat etsekde bazen diyetisyen olmadan olmuyo

haaa kızlar ne zamandır size yazacağım hep unutuyorum ankarada meşhur diyetisyen esra gültekin var hastalarına sabah kalktıklarında metabolizmayı hızlandırmak için olduğunuz yerde 50 kere zıplayın diyormuş aklıma geldikçe bende yapıyorum bu sabah sabah metabolizmayı hızlandırıyormuş sizde yapın derim bakın size güzel bi tüyo

bnmde şakaklarım agrıo kaç gundr sabah bi başlıyo yatana kadr telefon tv pc hepsiylede haşır neşirim onlardan oluyo sanıırm :26:

bende cıkıyorum o vakit kızlar gorusuruzzzzz

evet ders çalışma vakti geldı gecıyor bile.....ben notları okumaya basladım rabişim......3. sayfadayım anlamaya calısıyorum...........

bu arada bende işlerimi ufaktan tamamlıyorum.......bak başımın agrısı pc ye bakmayınca gectı:26:

ben de garip bir program indirmeye çalıştı ben de kapattım hemen.. kitabı nasıl? pdf mi? okunaklı mı? sen nasıl indirdin kız ya bana mail atsana

ben de endokrine randevu aldım ama teeeeeeeeee 15 gün sonraya verdiler günü... te allah'ım...

bende burdan cıktım ders calıscaktım aldım notları elıme 1 sayfa okudum anam nasıl uyku bastı uyumusum yaa sımdı uyandımmm tugbısım sen benden ondesın 3. sayfadasın yakalamam lazım senı

sandewic ekmeğin yarısı canım yarım ekmek değil ama uzun süredir öğlenleri daha hafif yiyince ağır geldi bana yaa sanki dünyayı yemişim gibi rahatsız etti
demekki miden kclmüş cnm iyi haber
evet cnm düz yazıydı. bende sevdim gbi biraz baktım baştan bi kaç harekette denedim ama pelvis neresi anlamadım bişi
bana verdiğin linkte cnm altlarda burdan indirin yazan yeden indirdim tıkladım indi
kitabı pdf ama sayfa sayfa dosyalanmıs pek bakmadım ama resimler var callandan once sonra die haketlerın amacları anlatılmıs msla bu hareket kol sıkılastrmak ıcın fln die

beni gene iş grsmesi için aradılar bunun yeride çok gzl sıhıyede tam onunde ın bın otobse ama ayda 1 gun boluya 1 gunde muglaya gtcekmıısmm
araba verceklermıs bana bide kaza ustune kaza:26:

bende burdan cıktım ders calıscaktım aldım notları elıme 1 sayfa okudum anam nasıl uyku bastı uyumusum yaa sımdı uyandımmm tugbısım sen benden ondesın 3. sayfadasın yakalamam lazım senı

bıde bana diodu o kdr uyunurmu dieeee
bnde aldm az once elıme not baktm evim şahane var ona dalmıısmmm ne tembeliz bız yaaa bosuna almamısız o kdr kiloyu

canım git bi görüş bak seyahatler iyi oluyor yaa ben seviyorum gerçi 2. çocuktan sonra gitmedim hi seyahate ama kafam dağılıyordu ilk oğlum doğduktan 18 ay sonra ayda 1 veya 2 ayda bir 2-3 günlüğüne türkiyenin artık neresi olursa

mugla gzlmiş aslında diğeride bolu değilde izmir fln olsaymış
cuma gdim bakalım ne dicekler valla camiada adım çıkcak işe başvuruo grusmeye gelmio diee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…