- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #84.981
ayyyyyyyyyyyy ne guzelllllll yaaa bende kose olmak ıstıyorummmmmen iyisi boya işlerne bulaşmamak lazm bi kere boyadnmı devamı geliyo
size bi itirafta bulunuyumm ben köseyim varya agda derdim yokkkk
senın gene dibin gelmiş..benım ki yarıladıson 3-4 gundur basımda tuhaf bır agrı var sol tarafımda yanı içten mı dıstan mı çözemedıgım bır agrı hanı bır yere vurursunuz morarır ya aynı o tarz bı agrı.....sanırım pc ye çok bakmaktan oluyor..........
kendıme sınırlama getırsem iyi olacak......:26:
bende de ole oldu meltem olgunlasması ıcın klomen kullandım yumurtam olustu sımdı catlaması olacak ınsallah.. Kuzum sen kılo veremıyorum falan dıyosun ya ne yalan soylımm kendıme benzetıyorum senı yanı bende zor kılo verıyorum cabuk alıyorum daha oncede sormustum ama gozunden kactı sanırım sende polikistik over sendromu varmı ?? Adetlerın duzenli mi?
p.over da regl nerdeyse hıc olamıyorsun gibi bir şey degıl mi?2-3 aya bir ........benımde regl çok düzensız ya ..özellıkle bu diyet olayı benı sarsıyor gibi gelıyor hala regl olmadım:44::44:
valla polikistik dediğin adet düzensizliği ise yok canım o bende... Benim adetin ilk gününden sayarım 27. Gün tekrar adet olmuşumdur hep şaşmaz yani...evet canım polıkıstıkte adet cok gecıkıyo yılda 2-3-4 kez anca olabılıyosun.bıde kucuk mınık kıstcıkler oluyo ve yumurtlama olayı olmadıgından yada duzensız oldugundan gebe kalma ıhtımalının yuksek oldugu gunlerı tutturmak zor oluyo
bırde doktorum derkı.pco bı sekılde ytumurtlama tembellıgıde denır.kadınlar her ay duzenlı olarak yumurtlarlar ve yumurtaları catlar 24 saatt ıcınde dollenırse bebek olur dollenemzse 14 gun sonra adet yoluyla dısarı atılır.bu her ay surer gıder pco lu kadınlar da yumurtlama tembellıgı oldugu ıcın yumurtalıklar progestan ısımlı hormonla yeterınce uyarılmadıgı ıcın yumurtla gercekles yanı yumurtalıklardan tuplere dusmez bu sebeple 14 gun sonra dısarı atılması gereken bı yumurtada ortalarda olmadıgı ıcın adet olamaz.adet gecıkmelerı bu yuzdendır yılda 2 yada 3 bazen 4 ke kendılıgınden yumurtlama ıslemı gerceklesır ama kadın bunu bılmedıgınden gebelık ıhtımalı yuksek oldugu gunlerı degerlendıremedıgı hamıle kalamaz.pco gebelıge engel deıl sadece gecıktırır derdı.
kendini zorlucaksın canım spor için günde 30-45 dk ayıracaksın bu zorunlu kesin kes olması lazım senin için şart zaten sona yaklaşan sensin hedefe ulaşmak istiyorsan spor yapacaksınvalla birinin beni gazlaması lazım kaptanım.. Hadi kalk yapak demesi lazım.. Yanı yakıla ondan ben spor kankisi arıyordum. Corninin bel sorunu olunca kaldı.. şimdi cornican yaptım deyince kendi kendim gaza getirdim.
Bir de fındıklarıma laf söyletmem... Onları yedim diye öğle yemeği yemedim. 1 fincan kahve içtim.. Sadece akşam ekmek tırtıkladım diye kızdım kendime... Hiç alışkanlığım değildir ama unutmuşum. Hemen eşime verdim zaten ilk lokmada.. Al bu senin olsun dedimBen kek yicem dedim. Sonra da kızlardan izin çıkmadı dedim
Ama bugün öğle menümde kek+kahve var.. Ona dokundurtmam...
Rabiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşş.... Tatlım çok güzel bir gelişme bu... Inşallah boy boy bebişlerin olur. Sen ayağını sürürsü takımdaki diğerleri de peşinden gelir inşallahhhhh.. Dalinin anlattığı macera dolu filmi çevirmene gerek kalmadan kendi çatlasın... Ohh miiiiiisssssssssss
kaptanım ben yazmıstm menumu gznden kaçmıs sanıırm ynden yazm sabah klasık kahvaltı peynır zeytn 1 dilim ekmek öğle ygrtlu ıspanak akşamda nohutla salata aralarda yesıl cay fln içtim 35 dk kosu bandı suyumda 3e yakınn
emeeeeennnnnnnnnn pırtttt kim kalkcak sabahn bi körü napım kısım eşim yok kalkıym kahvaltı hazrlayım işim yok kalkıp gdiyim ev kızı napar yer içer yatar hoşş ben pek yiyemiorm yatma kısmı gerçekleşio bi tek
ev işiyle istediğin kaloriyi yakamazsın ayrıcada sakatlanabilirsin belin felan...selam hanimlar.gecen size zahmet verdim.callen linklerini buldum ama yapamadim.cadi kizim izin vermem diyor.bende onu uyuttukca deli gibi ev isi yapiyorum.evdekiler depresyona girdim sanacak. O derece yani...............ama yinede tesekkurler sicakliginiz ve ilginiz icin.
valla polikistik dediğin adet düzensizliği ise yok canım o bende... Benim adetin ilk gününden sayarım 27. Gün tekrar adet olmuşumdur hep şaşmaz yani...
Benim kilo verme olayım yıllardır ilk defa yavaşladı metabolizma hallaç pamuğu gibi oldu tabi düzene girmesi zaman alacak
kendini zorlucaksın canım spor için günde 30-45 dk ayıracaksın bu zorunlu kesin kes olması lazım senin için şart zaten sona yaklaşan sensin hedefe ulaşmak istiyorsan spor yapacaksın
hadi yaaa gene gözümden mi kaçtı... Yaşlanıyormuyum ne ....
jujum senin metabolizma anlaşılan iyice bozulmuş normalde o yemeye kilo vermen lazım
sporunuda güzel yapıyorsun
bende öğlen hava güzeldi yürüdük arkadaşla yavaş tempoda ama 1 saat
sıkma nar portakal suyu ile yağsız kaşarlı sucuklu yarım tost yedim şimdi çok mu olmuş bi deyiverin gari normalde pek tost yemem ama midem çok kazınmıştı
bildiğimiz yarım ekmekse çok olmuş cnm ama sandviç ekmeklerineyse gzl
yok jujum benden kaynaklı göremedin sanırım çunku telden yzmıstım enter yapamadım düz yazı gbi yazmıstım kaçmıstır o yuzden hala gençsinn yaniiii
sandewic ekmeğin yarısı canım yarım ekmek değil ama uzun süredir öğlenleri daha hafif yiyince ağır geldi bana yaa sanki dünyayı yemişim gibi rahatsız etti
canım dün verdiğin callan linki çalışıyo indi şu an kitabıda vr içinde teşekkür ederim adamda yapıo callan teeee M.Ö den kalma
jujum senin metabolizma anlaşılan iyice bozulmuş normalde o yemeye kilo vermen lazım
sporunuda güzel yapıyorsun
bende öğlen hava güzeldi yürüdük arkadaşla yavaş tempoda ama 1 saat
sıkma nar portakal suyu ile yağsız kaşarlı sucuklu yarım tost yedim şimdi çok mu olmuş bi deyiverin gari normalde pek tost yemem ama midem çok kazınmıştı
aynen canım bizim callen o ben seviyorum esnemek hoşuma gidiyor bacak arkasındaki kaslarımın açıldığını hissediyorum be bedende bile böyle esniyorsam kilo verdikçe nasıl olur kim bilir
bu haftaki sonucumu bilmiyorum canım tartılmadım cumaya belli olacak ama ben kendimi vermiş gibi hissetmiyorum nedense ... zaten düzelmezse bu durum gideceğim gibi ... bu hafta yürüyüşümü eksik etmedim çünkü
bnmde şakaklarım agrıo kaç gundr sabah bi başlıyo yatana kadr telefon tv pc hepsiylede haşır neşirim onlardan oluyo sanıırm :26:
ayyyyyyyyyyyy ne guzelllllll yaaa bende kose olmak ıstıyorummmmm
aman dıkkat et kuzumm o zamann cok bakma ekrana bende cok hasır nesır olunca mıgren tutuyooo
derse baslayalım artık tugbamm tembellık yapmayalımm bı sans belkıı bu bızım ıcın.....
kızlar ben cıkıorm hadi sizde bakın işlernize özellikle corni sennn
adanalı arkideş sen bilirsin bulgurdan köfte yapılıo ekşili fln oluyo böle sulu yemek tarznda ben ondn yapmaya gdıorm öpuorm herkesiiiiiiiii
bende cıkıyorum o vakit kızlar gorusuruzzzzz
canım dün verdiğin callan linki çalışıyo indi şu an kitabıda vr içinde teşekkür ederim adamda yapıo callan teeee M.Ö den kalma
evet ders çalışma vakti geldı gecıyor bile.....ben notları okumaya basladım rabişim......3. sayfadayımanlamaya calısıyorum...........
bu arada bende işlerimi ufaktan tamamlıyorum.......bak başımın agrısı pc ye bakmayınca gectı:26:
demekki miden kclmüş cnm iyi habersandewic ekmeğin yarısı canım yarım ekmek değil ama uzun süredir öğlenleri daha hafif yiyince ağır geldi bana yaa sanki dünyayı yemişim gibi rahatsız etti
evet cnm düz yazıydı. bende sevdim gbi biraz baktım baştan bi kaç harekette denedim ama pelvis neresi anlamadım bişi
düz yazı yazdıysan farketmemişimdir... ben liste halinlere olanlara odaklanmıştım...
aynen canım bizim callen o ben seviyorum esnemek hoşuma gidiyor bacak arkasındaki kaslarımın açıldığını hissediyorum be bedende bile böyle esniyorsam kilo verdikçe nasıl olur kim bilir
bu haftaki sonucumu bilmiyorum canım tartılmadım cumaya belli olacak ama ben kendimi vermiş gibi hissetmiyorum nedense ... zaten düzelmezse bu durum gideceğim gibi ... bu hafta yürüyüşümü eksik etmedim çünkü
bana verdiğin linkte cnm altlarda burdan indirin yazan yeden indirdim tıkladım indiben de garip bir program indirmeye çalıştı ben de kapattım hemen.. kitabı nasıl? pdf mi? okunaklı mı? sen nasıl indirdin kız ya bana mail atsana
ben de endokrine randevu aldım ama teeeeeeeeee 15 gün sonraya verdiler günü... te allah'ım...
bende burdan cıktım ders calıscaktım aldım notları elıme 1 sayfa okudum anam nasıl uyku bastı uyumusum yaa sımdı uyandımmmtugbısım sen benden ondesın 3. sayfadasın yakalamam lazım senı
demekki miden kclmüş cnm iyi haber
evet cnm düz yazıydı. bende sevdim gbi biraz baktım baştan bi kaç harekette denedim ama pelvis neresi anlamadım bişi
bana verdiğin linkte cnm altlarda burdan indirin yazan yeden indirdim tıkladım indi
kitabı pdf ama sayfa sayfa dosyalanmıs pek bakmadım ama resimler var callandan once sonra die haketlerın amacları anlatılmıs msla bu hareket kol sıkılastrmak ıcın fln die
beni gene iş grsmesi için aradılar bunun yeride çok gzl sıhıyede tam onunde ın bın otobse ama ayda 1 gun boluya 1 gunde muglaya gtcekmıısmm
araba verceklermıs bana bide kaza ustune kaza:26:
canım git bi görüş bak seyahatler iyi oluyor yaa ben seviyorum gerçi 2. çocuktan sonra gitmedim hi seyahate ama kafam dağılıyordu ilk oğlum doğduktan 18 ay sonra ayda 1 veya 2 ayda bir 2-3 günlüğüne türkiyenin artık neresi olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?