Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

insallah canım benimmm

soğan suyunu 2 gun içtim sonra içmedim......adetten hemen sonra başlamak lazımmış.....

evet ben o zaman adet olamadıgım ıcın herhangı bı gun baslamıstım ama en etkılı sonucu adet sonrası alıyormusun.. ben doktora ılk gıttıgımde ıcıyordum soylemıstım sogan suyu ıcıyorum dıye sende mı dedı bı faydası olmıuyo ama genelde ıcılıyo dedı ama ben ınanıyorum ya bıtkılerın sıfasına bı cok kısı fayda gormus yanı bosa olmasa gerek

tünaydınnnnnnn kızlarr dün akşam gene telden bağlandım size bağlanış o bağlanış patladı gitti
nasılsınız bakim ben daha yeni uyandım sayılır sölemesşi ayıppp

kaptanım ben yazmıstm menumu gznden kaçmıs sanıırm ynden yazm sabah klasık kahvaltı peynır zeytn 1 dilim ekmek öğle ygrtlu ıspanak akşamda nohutla salata aralarda yesıl cay fln içtim 35 dk kosu bandı suyumda 3e yakınn
aaaa uyusaydın bıraz daha canımm yaa erken dahaa kız kısmı bu saate kadar yatarmı kızzzzz

emeeeeennnnnnnnnn pırtttt kim kalkcak sabahn bi körü napım kısım eşim yok kalkıym kahvaltı hazrlayım işim yok kalkıp gdiyim ev kızı napar yer içer yatar hoşş ben pek yiyemiorm yatma kısmı gerçekleşio bi tek

tünaydınnnnnnn kızlarr dün akşam gene telden bağlandım size bağlanış o bağlanış patladı gitti
nasılsınız bakim ben daha yeni uyandım sayılır sölemesşi ayıppp

o saatlerde kardeşimde okula gidiyodu tembihliodum akşamdan eğer sabh kalkmazsam uyandır die uyandırıodu gene kalkmıyodum ayağımdan çekip indiriyodu yataktann

bu alıntılara bişey oldu yan son zamanlarda bir önceki mesajı da alıntılıyor:44:

varya bir ton işim var ama kalkamıyorum.....sölemesı ayıp agda yapıcam.......
saçımı boyamam lazım ,aylar oldu boyamayalı.....
ders çalısmam lazım
ben bunları ne zaman yapcam?

saçımı boyarım da diğer ikisi özellıkle 1. madde benı korkutuyor

sıkıntılı duurmlarr:26:
bnde ders olayına katılıorm da işte sadce katılmakla kalıyorum

Aynen katılıyorum tuğbacığım sanaa hem iş hem çene aynı anda olmuyor ara ara bakıyorum bende

.

sıkıntılı duurmlarr:26:
bnde ders olayına katılıorm da işte sadce katılmakla kalıyorum

ben en iyisi tüp ağdayı fişe takayım.......
o sırada evi süpüreyim......
sonra agda olur onu hallederim
sonra sacımı boyarım
saç beklerken yemek yaparım......
sonra banyoya girerim,akşam olur kociş gelır,ders yıne kalır

nasıl plan ama

benımde sacımı boyamam lazım dıbım geldı ama boyam yok once almam lazım
ve dersssssssssss calısmam lazımmmmmmmmmmmmmm

en iyisi boya işlerne bulaşmamak lazm bi kere boyadnmı devamı geliyo
size bi itirafta bulunuyumm ben köseyim varya agda derdim yokkkk

senın gene dibin gelmiş..benım ki yarıladı son 3-4 gundur basımda tuhaf bır agrı var sol tarafımda yanı içten mı dıstan mı çözemedıgım bır agrı hanı bır yere vurursunuz morarır ya aynı o tarz bı agrı.....sanırım pc ye çok bakmaktan oluyor..........

kendıme sınırlama getırsem iyi olacak......:26:

bacm başla su derse bak 1 ay kaldıı delelndirme adamı ben strese girdim burdaa

bnmde şakaklarım agrıo kaç gundr sabah bi başlıyo yatana kadr telefon tv pc hepsiylede haşır neşirim onlardan oluyo sanıırm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…