- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #84.961
insallah canım benimmmdalin cim inşallah bebeler toparlanır bi an önce çok zor yaa allah kolaylık versin ama kendini de ihmal etme lütfen
rabiş çok güzel haberlerle gelmişsin hadi bakalım daha güzelini duyarız inş. corni seninki de stresten dir bence rahat ol boşverr olursun regli
yarın vermez saat ıgneyı olduktan sonrakı ılk 8-12 saat ıcınde bı saat verıyo sana o saatlerde doktorum eşe ilgi dıye tabır ederdiese ılgı gostercen bazende esle samımıyet yada yakınlık derdı.zaten doktorların bu ısı anlatırkenkı tabırlerı hep komıgıme gıtmıstır.dogrudan cınsel ılıskı demezler hıc ayıp olmasın dıye herhal
olursun kuzum sıkıntı yapmaa sogan suyunu naptın sen?
soğan suyunu 2 gun içtim sonra içmedim......adetten hemen sonra başlamak lazımmış.....
tünaydınnnnnnn kızlarr dün akşam gene telden bağlandım size bağlanış o bağlanış patladı gitti
nasılsınız bakim ben daha yeni uyandım sayılır sölemesşi ayıppp
kaptanım ben yazmıstm menumu gznden kaçmıs sanıırm ynden yazm sabah klasık kahvaltı peynır zeytn 1 dilim ekmek öğle ygrtlu ıspanak akşamda nohutla salata aralarda yesıl cay fln içtim 35 dk kosu bandı suyumda 3e yakınn1. grup(80.00-85.90)
*JUJU* ( 85,70 /++(4 tane eti hoşbeş yedim)
2.grup(75.00-79.90)
rabyas ( 79,40 /++(dengesiz düzensiz bir beslenme. Sabah kahvaltını sıkı yapmış olsan da öğleyi geçiştirsen anlayacağım ama yok öyle bir durum. Sabah az öğle geçiştirilmiş ama akşama yemek ye yanlış bir yeme düzeni bence)
Arzu_54 ( 78,70 /
ZES ( 78,50 /
dalin26 ( 79,40 /+(durum vahim dicek bişey yok. Sabah yok ara yok öğle yok ara yok akşam yenmiş ama sağlık açısından elle tutulur hiçbir şey yok)
toplight ( 75,50 /+++
biricikoglumertug ( 75,00 /
3. grup(70.00-74.90)
Sevda_M ( 74,80 /+++(ara öğünler yok ama bence güzel bir menü )
ukyo ( 70,20 /+++
4. grup(65.00-69.90)
cornella ( 67,30 /++(bence sen normalin altında beslenmişsin öğlen çok hafif olmuş ve ara öğünler yok)
garfield06 ( 66,70 /
Gamze_M ( 65,40 /++(öğlen satalayı çok tutup pilavı azaltmalıydın bu kiloda sana 5 kaşık pilav fazla güzelim)
5. grup(60.00-64.90)
aysunayy ( 64,60 /
birsen-deniz ( 64,50 /++(gene iyi atlatmışsın dışarıda istediğin gibi menü bulamıyorun çünkü.. imarım iskenderin ekmeklerini yememişsindir ve yağ döktürmemişsindir.
busramnmn ( 62,50 /++(öğleden sonraki aranda sütlaç yemişsin onun için sanırım akşamı geçiştirmişsin bence yerinde bir karar )
chentiq ( 60,40 /++(senin kilon için ara öğünde 15 fındık ne demek oluyor ben bile aralarda 7-8 fındığı geçmiyorum.Öğleyi geçiştirmişsin ve akşam yemek yemeden kek yesen bi nebze dicektim ama hem yemek hem kek.. üstüne spor namına bişey yok canım sen mezun olmamak için mi gayret ediyorsun yoksa )
+++ Mükemmel
++ İdare eder ama hatalar var
+ Durum vahim menünü beğenmedim
menüsünü yazmayanlar....
Arzu_54-------
ZES-------
biricikoglumerttug-------
garfield06-------
aysunayy-------interneti yok
aaaa uyusaydın bıraz daha canımm yaa erken dahaakız kısmı bu saate kadar yatarmı kızzzzz
tünaydınnnnnnn kızlarr dün akşam gene telden bağlandım size bağlanış o bağlanış patladı gitti
kaptanım ben yazmıstm menumu gznden kaçmıs sanıırm ynden yazm sabah klasık kahvaltı peynır zeytn 1 dilim ekmek öğle ygrtlu ıspanak akşamda nohutla salata aralarda yesıl cay fln içtim 35 dk kosu bandı suyumda 3e yakınn
emeeeeennnnnnnnnn pırtttt kim kalkcak sabahn bi körü napım kısım eşim yok kalkıym kahvaltı hazrlayım işim yok kalkıp gdiyim ev kızı napar yer içer yatar hoşş ben pek yiyemiorm yatma kısmı gerçekleşio bi tek
maşallah gün bitti anacım..........işe nasıl gııdyodun sen
o saatlerde kardeşimde okula gidiyodu tembihliodum akşamdan eğer sabh kalkmazsam uyandır die uyandırıodu gene kalkmıyodum ayağımdan çekip indiriyodu yataktann
varya bir ton işim var ama kalkamıyorum.....sölemesı ayıp agda yapıcam.......
saçımı boyamam lazım ,aylar oldu boyamayalı.....
ders çalısmam lazım
ben bunları ne zaman yapcam?
saçımı boyarım da diğer ikisi özellıkle 1. madde benı korkutuyor
ders çalısmam lazım
sıkıntılı duurmlarr:26:
bnde ders olayına katılıorm da işte sadce katılmakla kalıyorum
ders çalısmam lazım
ben en iyisi tüp ağdayı fişe takayım.......
o sırada evi süpüreyim......
sonra agda olur onu hallederim
sonra sacımı boyarım
saç beklerken yemek yaparım......
sonra banyoya girerim,akşam olur kociş gelır,ders yıne kalır
nasıl plan ama
benımde sacımı boyamam lazım dıbım geldı ama boyam yok once almam lazım
ve dersssssssssss calısmam lazımmmmmmmmmmmmmm
benımde sacımı boyamam lazım dıbım geldı ama boyam yok once almam lazım
ve dersssssssssss calısmam lazımmmmmmmmmmmmmm
ben en iyisi tüp ağdayı fişe takayım.......
o sırada evi süpüreyim......
sonra agda olur onu hallederim
sonra sacımı boyarım
saç beklerken yemek yaparım......
sonra banyoya girerim,akşam olur kociş gelır,ders yıne kalır
nasıl plan ama
en iyisi boya işlerne bulaşmamak lazm bi kere boyadnmı devamı geliyo
size bi itirafta bulunuyumm ben köseyim varya agda derdim yokkkk
senın gene dibin gelmiş..benım ki yarıladıson 3-4 gundur basımda tuhaf bır agrı var sol tarafımda yanı içten mı dıstan mı çözemedıgım bır agrı hanı bır yere vurursunuz morarır ya aynı o tarz bı agrı.....sanırım pc ye çok bakmaktan oluyor..........
kendıme sınırlama getırsem iyi olacak......:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?