Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaaaaaaaaaaa ben yapamazdım galiba
bende ole dedım zaten yapabılıcemı sanmıyorum ama denerım tohtur bey deıdm aldım elıme zaten sac telı kadar bı ıgnesı var gozune soksam hıssetmezsın havası verıyo.ıgnenın ıncelıgını gorunce sempatıyle yaklastım.vede cok kısa zaten ıgnesı bu benım yaglaımın ıcınde kalır zateen etkı etmez dedım.tuttum nefesımı bı yutkundum gobekdelıgımın az altına elımı kpodum dıger avucumda ıgne dıger elımle derımı gerdırdım bı guzel sapppp dıye sapladım bastım enjektore kendıme geldıgımde nefes nefese kalmısım sankı adam dogruyorumoda modas gırmısım
dalin sende dökül bakalım bayadır sessizleri oynuyorsun sende durumlar ne nasıl gidiyor çocukların odası nasıl oldu.. Ilaçlar etki etti mi oğlan iyileştimi .. Sen nasılsın asıl bünyen ne durumda ???

ıyıyım jujum bılıyosun cocukların hastalıgından gıremedım pek hep okudum ama yazamadım sımdı bebekte ateslı dun asıda oldu oda etkıledı burun tıkalı sasırdım kaldım hepsı hasta

bnnm bunye ıyı sayılmaz pek basım donuyor uykusuzluktan dun gece centıkle 4 bucuga kadar keremın atesını dusurmeye basladık.faceden
uıykusuzluk yorgunluk uzuntu ıc dunyam karardı bıraz hasta olduklaırna cok uzuluyorum.

yakında bebiş haberını almakta nasip olur inş........
insallahh kuzummmm yaa ayy heyecan yaptım hee
oooooooo tebrikler rabiş... Iyi haberlerle geldin inşallah yakın zamanda bebek haberinide alırız
tesekkurler meltemimmmm insallah kuzummm yaaa

ayy ınsallah dalin yaaa doktor ıgne verırız dedı ben ıgne olmasa olmazmı falan dedım ıgneye ok desemmı ne dersınn???

bendede yumurta olgunlaştır çatlat:104: Olmuştu ama nasıl oldu hatırlamıyorum bile ... Ahh ahh yaşlandım :103:

Dalinim güzelim sen böyle beslenirsen tabi bünyen de şaşar enerjinde kalmaz güçsüz düşersin .. En azından hasta olmamak adına çocuklara daha iyi bakabilmek adına 3 öğün yemeğini ye.. :125:

bende de ole oldu meltem olgunlasması ıcın klomen kullandım yumurtam olustu sımdı catlaması olacak ınsallah.. kuzum sen kılo veremıyorum falan dıyosun ya ne yalan soylımm kendıme benzetıyorum senı yanı bende zor kılo verıyorum cabuk alıyorum daha oncede sormustum ama gozunden kactı sanırım sende polikistik over sendromu varmı ?? adetlerın duzenli mi?

p.over da regl nerdeyse hıc olamıyorsun gibi bir şey degıl mi?2-3 aya bir ........benımde regl çok düzensız ya ..özellıkle bu diyet olayı benı sarsıyor gibi gelıyor hala regl olmadım:44::44:

doktor ıgne dıyosa tabıkı kabul edeceksın.yumurtlamakla kalmıyokı ıs bıde o kabugun catlayıp ıcındekı yumurtanın dısarı tuplere ıelrlemesı lazım.senın yumurtan belırlı bır olgunluga ulastıgında kendılıgınden catlaması gerekıyor.doktor sneı o yuzden cagırdı catladımı dıye bakacak 5 gun ıcınde catlamıs olur normalde eger bu surede catlamamıssa doktor ıgne ıle catlatacak.eger ıgneyı kabul etmezsen olacakalr sunlar.olgunlasmıs hazır yumurtan cope gıdecek catlamazsa bu ıyı ıhtımal kotusude su catlamayan yumurta gunden gune olgunlasmaya yanı buyumeye devam edecek belırlı bı boyutun uzerıne cıktıgında yumurta zaten mıadını 24 saat ıcınde dolduracak catlamadıgı ıcın buyumeye devam edecek ve kıste donusecek 30 mm olan yumurta artık saglam bı yumurta kıstıdır.hem dollenme olmasa bıle onun catlaması gerek 2 cm kabugun ıcınden cıkacak olanda toplu ıgne bası kadar bı hucre yıgını.catlamazsa kıste donusuyo doktorun ne derse onu harfıyen uygula bebek tedavısınde kıst olusursa en az 3-6 ay kıst tedavısı gorursun.sen cok konusmada doktor un dedıklerıne ay olmaz bılmeem ne deme.kendını ona teslım et
kaptanım meltosum dun ole yogundumkı cocukalrın odalarını daha buyuk bı odaya tası asıları ıgnelerı kontrollerı eve geldık yemek yaptım cocukları doyurdum ıgne oldular 3 ude zırlastılar huysuzlatılar onlarla ılgılendım yemek yemeye vaktım olmadı hıc 10 dkk vakıt bulamadım.ıste onlar uyududa olelıkle yedım aksam yemegı yoksa onuda yıyemıcemdi:26:

uykusuzluk ve yorgunluk var uzerımde bıraksalar 3 gun uyurum

Tatlım iğne hiç bir sorun çıkarmıyor ki, hem doğal yoldan çatlamadığını düşün 1 ay daha bekleyeceksin..herşey çok güzel maşallah sevindim kuşumaa

.

p.over da regl nerdeyse hıc olamıyorsun gibi bir şey degıl mi?2-3 aya bir ........benımde regl çok düzensız ya ..özellıkle bu diyet olayı benı sarsıyor gibi gelıyor hala regl olmadım:44::44:

evet canım polıkıstıkte adet cok gecıkıyo yılda 2-3-4 kez anca olabılıyosun.bıde kucuk mınık kıstcıkler oluyo ve yumurtlama olayı olmadıgından yada duzensız oldugundan gebe kalma ıhtımalının yuksek oldugu gunlerı tutturmak zor oluyo
bırde doktorum derkı.pco bı sekılde ytumurtlama tembellıgıde denır.kadınlar her ay duzenlı olarak yumurtlarlar ve yumurtaları catlar 24 saatt ıcınde dollenırse bebek olur dollenemzse 14 gun sonra adet yoluyla dısarı atılır.bu her ay surer gıder pco lu kadınlar da yumurtlama tembellıgı oldugu ıcın yumurtalıklar progestan ısımlı hormonla yeterınce uyarılmadıgı ıcın yumurtla gercekles yanı yumurtalıklardan tuplere dusmez bu sebeple 14 gun sonra dısarı atılması gereken bı yumurtada ortalarda olmadıgı ıcın adet olamaz.adet gecıkmelerı bu yuzdendır yılda 2 yada 3 bazen 4 ke kendılıgınden yumurtlama ıslemı gerceklesır ama kadın bunu bılmedıgınden gebelık ıhtımalı yuksek oldugu gunlerı degerlendıremedıgı hamıle kalamaz.pco gebelıge engel deıl sadece gecıktırır derdı.

kuzum benım ekıme kadar cok duzenlıydı her ay 2-3 gun farkla oluyordum ekımde yurtdısına cıktım bı sure sonra memlekete gıttım falan duzen bozuldu kıloda aldım tabı sonra duzensızlesmeye basladı tekrar unı son sınıftayken cok kılo almıstım yıne duzensızlesmıstı akupunkturla kılo verdım duzene gırmıstı... duzensız derken ne kadar duzensız gun mu sasıyor yoksa ay mı????
doktor ıgnenın cok gereklı oldugunu soylerse tabıkı ok dıcem canım o kadar degıl ben bı onerı sundum onada makul geldıkı yarın tekrar bı gel dedı yarınkı duruma gore artık bı sonuca baglarız bu ısı hayırlısıylaa

ay degıl gün........mesela en son 8 şubatta temizlendim.....ve hala olmadım normalde 9 u gibi olmam lazımdı......gögüslerim şiş ama agrı yok.normalde hassasıyet olması lazım...

ıste bakıcak adam o dogrudan rıske etmeyelım ıgne kullanalım demıs.sen ıstemeyıncede ultrasona sokacak bıdaha bakacak eger catlıyosa yada catlama belırtısı gorurse vermıcek ıgneyı ıns kendılıgınden catlar.bende muayeneye gıttıgımde catlatma ıgnesınden sonra baktı doktor yumurtayı buyuttu olctu falan catlamıs hocam dedım guldu :)) nerden anladın sen dedı o dedım sımsıyah gorunuyodu sımdı sıyahlı beyazlı kan dolmus heralde dedım cok gulmustu dogru dedı catlamıs sonra bıze gun verdı saat 2 ve 8 arası mutlaka ılıskı dedı.ve sonrakı 2 gun sukur oldu

valla birinin beni gazlaması lazım kaptanım.. hadi kalk yapak demesi lazım.. yanı yakıla ondan ben spor kankisi arıyordum. corninin bel sorunu olunca kaldı.. şimdi cornican yaptım deyince kendi kendim gaza getirdim.

Bir de fındıklarıma laf söyletmem... onları yedim diye öğle yemeği yemedim. 1 fincan kahve içtim.. sadece akşam ekmek tırtıkladım diye kızdım kendime... hiç alışkanlığım değildir ama unutmuşum. hemen eşime verdim zaten ilk lokmada.. al bu senin olsun dedim ben kek yicem dedim. sonra da kızlardan izin çıkmadı dedim

ama bugün öğle menümde kek+kahve var.. ona dokundurtmam...

Rabiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşş.... Tatlım çok güzel bir gelişme bu... İnşallah boy boy bebişlerin olur. Sen ayağını sürürsü takımdaki diğerleri de peşinden gelir inşallahhhhh.. Dalinin anlattığı macera dolu filmi çevirmene gerek kalmadan kendi çatlasın... Ohh miiiiiisssssssssss

ay degıl gün........mesela en son 8 şubatta temizlendim.....ve hala olmadım normalde 9 u gibi olmam lazımdı......gögüslerim şiş ama agrı yok.normalde hassasıyet olması lazım...

5 gün gecmişş yanı psikolojık durumda cok etkılıyo kuzum biliyosun stres sıkıntı v.s. ıste o yuzden dıyorum bı kontorle gıdın dıyee ne nedegıl ogrenın dıyeee ama nerdeeeeeeee

5 gün gecmişş yanı psikolojık durumda cok etkılıyo kuzum biliyosun stres sıkıntı v.s. ıste o yuzden dıyorum bı kontorle gıdın dıyee ne nedegıl ogrenın dıyeee ama nerdeeeeeeee

gideceğim gitmesine de regl olunca gel dıyecek......olmayı beklıyorum işte gitmek için......

haydeee saat verırse sıkıntı ya benım beyım yarın yıne nobetciii hayırlııs artıkk
çentiikkkkkkkkkkkk tesekkur ederim kuzumm ınsallah ayagımı sururum ugurlu gelırımm takımımızaaaa

dalin cim inşallah bebeler toparlanır bi an önce çok zor yaa allah kolaylık versin ama kendini de ihmal etme lütfen

rabiş çok güzel haberlerle gelmişsin hadi bakalım daha güzelini duyarız inş. corni seninki de stresten dir bence rahat ol boşverr olursun regli

haydeee saat verırse sıkıntı ya benım beyım yarın yıne nobetciii hayırlııs artıkk

çentiikkkkkkkkkkkk tesekkur ederim kuzumm ınsallah ayagımı sururum ugurlu gelırımm takımımızaaaa

yarın vermez saat ıgneyı olduktan sonrakı ılk 8-12 saat ıcınde bı saat verıyo sana o saatlerde doktorum eşe ilgi dıye tabır ederdi ese ılgı gostercen bazende esle samımıyet yada yakınlık derdı.zaten doktorların bu ısı anlatırkenkı tabırlerı hep komıgıme gıtmıstır.dogrudan cınsel ılıskı demezler hıc ayıp olmasın dıye herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…