- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.001
herkse melamlar hanımlar inşAllah hepiniz çoooooooooooooook iyisiniz ben azcık geçmişe bi göz atayım geçmişi okuyana kadar hep kızım uyanıyordu bakalım ne olacak şimdi
jujum sen bi endokrin e git sonuçlarına göre bi de diyetisyene git bence biz ne kadar dikkat etsekde bazen diyetisyen olmadan olmuyo
haaa kızlar ne zamandır size yazacağım hep unutuyorum ankarada meşhur diyetisyen esra gültekin var hastalarına sabah kalktıklarında metabolizmayı hızlandırmak için olduğunuz yerde 50 kere zıplayın diyormuş aklıma geldikçe bende yapıyorum bu sabah sabah metabolizmayı hızlandırıyormuş sizde yapın derim bakın size güzel bi tüyo
aaa iyiymiş en azından gününü saatini bilirsin bizimki randevusuz kim önce giderseben de garip bir program indirmeye çalıştı ben de kapattım hemen.. kitabı nasıl? pdf mi? okunaklı mı? sen nasıl indirdin kız ya bana mail atsana
ben de endokrine randevu aldım ama teeeeeeeeee 15 gün sonraya verdiler günü... te allah'ım...
ohhhhhhhh uyuyan uyuyana... kalkın kızım hareketlenin istemekle başlar bişey önce isteyin derin bir nefes alın ve başlayın... bunları diyorum ama ders çalışmak banada zor geliyor...demekki miden kclmüş cnm iyi haber
evet cnm düz yazıydı. bende sevdim gbi biraz baktım baştan bi kaç harekette denedim ama pelvis neresi anlamadım bişi
bana verdiğin linkte cnm altlarda burdan indirin yazan yeden indirdim tıkladım indi
kitabı pdf ama sayfa sayfa dosyalanmıs pek bakmadım ama resimler var callandan once sonra die haketlerın amacları anlatılmıs msla bu hareket kol sıkılastrmak ıcın fln die
beni gene iş grsmesi için aradılar bunun yeride çok gzl sıhıyede tam onunde ın bın otobse ama ayda 1 gun boluya 1 gunde muglaya gtcekmıısmm
araba verceklermıs bana bide kaza ustune kaza:26:
bıde bana diodu o kdr uyunurmu dieeee
bnde aldm az once elıme not baktm evim şahane var ona dalmıısmmm ne tembeliz bız yaaa bosuna almamısız o kdr kiloyu
herkse melamlar hanımlar inşAllah hepiniz çoooooooooooooook iyisiniz ben azcık geçmişe bi göz atayım geçmişi okuyana kadar hep kızım uyanıyordu bakalım ne olacak şimdi
canım valla insülin direnci varmı yokmu bilmiyorum acabalardayım sınırda çıkmıştı zaten... hani verme hızım düşük diye endişe ediyorum.. neyse aradım bakındım nerede var diye devlet hastanesinde varmış ama randevu sistemi yok dedi kız erkenden gelip sıra alacaksınız dedi offffffffff ben nası gidecem ya allahın unuttuğu yerde daha önce hiç gitmedim erteler dururum şimdi eşime uygun bir zamanda giderim ancak
aaa iyiymiş en azından gününü saatini bilirsin bizimki randevusuz kim önce giderse
ohhhhhhhh uyuyan uyuyana... kalkın kızım hareketlenin istemekle başlar bişey önce isteyin derin bir nefes alın ve başlayın... bunları diyorum ama ders çalışmak banada zor geliyor...
okul biteli şurda 8 ay oldu bnm bile cnm istemiyo ders çalışmak öğğğğğğğvalla dogru dıosun esram yaa sana soylenırken kendım uyudumm
kız tembellık degıl bee yılların verdıgı bıkkınlık var bende not kıtap defter ders dedınmı bunye reddedıyorrama el mahkum malesefff
kız sankı abantamı gitcem hep sanayi bölgesinde benim gitceğim yerlerjujum ihmal etme özel hastaneye git olmadı ama mutlaka git kendine eziyet çektirme boşuna güzelim
garfi bolu şurda yakın canım yaa gider gelirsin abant falan güzeldir
İnşallah olur rabyasım yaaa yaş kaçtı?valla dogru dıosun esram yaa sana soylenırken kendım uyudumm
kız tembellık degıl bee yılların verdıgı bıkkınlık var bende not kıtap defter ders dedınmı bunye reddedıyorrama el mahkum malesefff
vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu süpper git kııııııııııı ne istiyon bekarsın azcık gez hem iş bahanesine boluda güzel muğlada güzel ohhhh yaşadın yazın muğlada tatilinide yaparsınmugla gzlmiş aslında diğeride bolu değilde izmir fln olsaymış
cuma gdim bakalım ne dicekler valla camiada adım çıkcak işe başvuruo grusmeye gelmio diee
İnşallah olur rabyasım yaaa yaş kaçtı?
vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu süpper git kııııııııııı ne istiyon bekarsın azcık gez hem iş bahanesine boluda güzel muğlada güzel ohhhh yaşadın yazın muğlada tatilinide yaparsınbodrum senin marmaris senin gökova senin gez anam gez boluda da çıkar kışın kayak yapasın tabi hepsi istek şaka bi yana herşeyin hayırlısı canım ama neden olmasın yani toplaytında dediği gibi gezmek bnecede güzel olur. bekar olsam bende kaçırmam haaaa
Ayyyy evet birde işin o boyutu var "hayır" cevabının karşısında durmak bazen zor oluyor haklısın canım gönül istiyor işte ama napcan 2 kocayı ikna etmek zordur babanı ikna etsen kocan (inşallah olacak erkek arkadaşın)hiç izin vermez eminimmmmmmmmmmmm benne gzl yazmısın kız heveslendimmm
bekarımda 2 tane koca varr başımda biri babam biri erkek arkım biri tamam dio öbürü hayır dioo ıkısınınde aynı anda tamam dediğini duymadım ben hiçç
Ayyyy evet birde işin o boyutu var "hayır" cevabının karşısında durmak bazen zor oluyor haklısın canım gönül istiyor işte ama napcan 2 kocayı ikna etmek zordur babanı ikna etsen kocan (inşallah olacak erkek arkadaşın)hiç izin vermez eminimmmmmmmmmmmm ben
sen kendi kafana göre takıl canım ne kocanı ne erk arkadaşını düşün senin için en doğrusuna sen karar verirsinne gzl yazmısın kız heveslendimmm
bekarımda 2 tane koca varr başımda biri babam biri erkek arkım biri tamam dio öbürü hayır dioo ıkısınınde aynı anda tamam dediğini duymadım ben hiçç
jujucum bugünde calleni yaptım kız sanki sabah bedenim daralmıştıAllah Allah ne oluyor dedim sonradan aklıma geldi callen yaptığım... Tabi benim ki biraz pskolojik herhal ya ben bide bugün ara öğünümde 1 portakal 4 kaşıkta yoğurt yedim hiç acıkmadım ve canım hayrettir ki tatlı istemedi Allah Allah bahardan mıdır nedir? Beni hep bu havalar mahvetti zatiii
aaaaaaaaaaaa eşin (sevgilin) sınıfçıydı demi senin kısss gecikme gir işe valla dediğin gibi sınıfçıların işi çok zor aaaaaavalla eli mahkum onun vercek cnm yoksa hiç bi zaman o köyden çıkamıck ömür boyu orda çalışmak zorunda kalck bilirsin sınıf öğretmenlerinin tayını fln zorlastı ıyıce eş durumuyla anca gelebilir bunun içinde bnm calışmam lazm isterse calışma desin
ona kalsa kpss calışmam lazmda 7/24 bnde heves yok henuz
sen kendi kafana göre takıl canım ne kocanı ne erk arkadaşını düşün senin için en doğrusuna sen karar verirsin
1 seferde bile callen bu kadar fark ettiriyorsa bi ben yapamadım yaa iyileşsem de bende yapsam şu callen i
toplaytcım ben ara ara zaten yapıyordum ama dün ilk defa türkçe versiyonu ile yaptım herhalde hareketleri esaslı yaptım ondan benimki psikolojik yaaa 1 günde etki etmez aynada kendimi kandırma tekniği uyguluyorumsen kendi kafana göre takıl canım ne kocanı ne erk arkadaşını düşün senin için en doğrusuna sen karar verirsin
1 seferde bile callen bu kadar fark ettiriyorsa bi ben yapamadım yaa iyileşsem de bende yapsam şu callen i
aaaaaaaaaaaa eşin (sevgilin) sınıfçıydı demi senin kısss gecikme gir işe valla dediğin gibi sınıfçıların işi çok zor aaaaaaevet garficim sen hemen girki işe oda tayin isteyebilsin artık ankara'ya gelmek çok zor valla. Gelsin hele polatlı bala haymana akyurt sonra torpille istediğinide yapıyorlar valla sonrada sana yakın yere bulursun bi yol inşallah. Allah şansınızı bahtınızı açık etsin canım... Sizi hiç uğraştırmadan kavuştursun yüce Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?