Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkse melamlar hanımlar inşAllah hepiniz çoooooooooooooook iyisiniz ben azcık geçmişe bi göz atayım geçmişi okuyana kadar hep kızım uyanıyor du bakalım ne olacak şimdi

canım valla insülin direnci varmı yokmu bilmiyorum acabalardayım sınırda çıkmıştı zaten... hani verme hızım düşük diye endişe ediyorum.. neyse aradım bakındım nerede var diye devlet hastanesinde varmış ama randevu sistemi yok dedi kız erkenden gelip sıra alacaksınız dedi offffffffff ben nası gidecem ya allahın unuttuğu yerde daha önce hiç gitmedim erteler dururum şimdi eşime uygun bir zamanda giderim ancak
aaa iyiymiş en azından gününü saatini bilirsin bizimki randevusuz kim önce giderse
ohhhhhhhh uyuyan uyuyana... kalkın kızım hareketlenin istemekle başlar bişey önce isteyin derin bir nefes alın ve başlayın... bunları diyorum ama ders çalışmak banada zor geliyor...

bıde bana diodu o kdr uyunurmu dieeee
bnde aldm az once elıme not baktm evim şahane var ona dalmıısmmm ne tembeliz bız yaaa bosuna almamısız o kdr kiloyu

valla dogru dıosun esram yaa sana soylenırken kendım uyudumm
kız tembellık degıl bee yılların verdıgı bıkkınlık var bende not kıtap defter ders dedınmı bunye reddedıyorr ama el mahkum malesefff

jujum ihmal etme özel hastaneye git olmadı ama mutlaka git kendine eziyet çektirme boşuna güzelim

garfi bolu şurda yakın canım yaa gider gelirsin abant falan güzeldir

sınavlara hazırlanan kızlar toplayın kendinizi sizi ne uyku ne kk kurtaracak hadi ablanız olarak ben size kızayım gidin ders çalışın bakımm ilerde bugünlerin kıymetini çok ararsınız da bulamazsınız

kız tembellık degıl bee yılların verdıgı bıkkınlık var bende not kıtap defter ders dedınmı bunye reddedıyorr ama el mahkum malesefff
okul biteli şurda 8 ay oldu bnm bile cnm istemiyo ders çalışmak öğğğğğğğ
jujum ihmal etme özel hastaneye git olmadı ama mutlaka git kendine eziyet çektirme boşuna güzelim

garfi bolu şurda yakın canım yaa gider gelirsin abant falan güzeldir
kız sankı abantamı gitcem hep sanayi bölgesinde benim gitceğim yerler
nerden okudum ben muhendislik ya okul ortamı hep erkekti iş ortamı hep erkek tiksiniorm artık erkeklerden tercihlerim baska yonde olmaya baslıcak yakında off offffff cinsiyet değiştircem artıkkk

İnşallah olur rabyasım yaaa yaş kaçtı?

mugla gzlmiş aslında diğeride bolu değilde izmir fln olsaymış
cuma gdim bakalım ne dicekler valla camiada adım çıkcak işe başvuruo grusmeye gelmio diee
vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu süpper git kııııııııııı ne istiyon bekarsın azcık gez hem iş bahanesine boluda güzel muğlada güzel ohhhh yaşadın yazın muğlada tatilinide yaparsın bodrum senin marmaris senin gökova senin gez anam gez boluda da çıkar kışın kayak yapasın tabi hepsi istek şaka bi yana herşeyin hayırlısı canım ama neden olmasın yani toplaytında dediği gibi gezmek bnecede güzel olur. bekar olsam bende kaçırmam haaaa

ne gzl yazmısın kız heveslendimmm
bekarımda 2 tane koca varr başımda biri babam biri erkek arkım biri tamam dio öbürü hayır dioo ıkısınınde aynı anda tamam dediğini duymadım ben hiçç

jujucum bugünde calleni yaptım kız sanki sabah bedenim daralmıştı Allah Allah ne oluyor dedim sonradan aklıma geldi callen yaptığım... Tabi benim ki biraz pskolojik herhal ya ben bide bugün ara öğünümde 1 portakal 4 kaşıkta yoğurt yedim hiç acıkmadım ve canım hayrettir ki tatlı istemedi Allah Allah bahardan mıdır nedir? Beni hep bu havalar mahvetti zatiii

bekarımda 2 tane koca varr başımda biri babam biri erkek arkım biri tamam dio öbürü hayır dioo ıkısınınde aynı anda tamam dediğini duymadım ben hiçç
Ayyyy evet birde işin o boyutu var "hayır" cevabının karşısında durmak bazen zor oluyor haklısın canım gönül istiyor işte ama napcan 2 kocayı ikna etmek zordur babanı ikna etsen kocan (inşallah olacak erkek arkadaşın)hiç izin vermez eminimmmmmmmmmmmm ben

valla eli mahkum onun vercek cnm yoksa hiç bi zaman o köyden çıkamıck ömür boyu orda çalışmak zorunda kalck bilirsin sınıf öğretmenlerinin tayını fln zorlastı ıyıce eş durumuyla anca gelebilir bunun içinde bnm calışmam lazm isterse calışma desin
ona kalsa kpss calışmam lazmda 7/24 bnde heves yok henuz

çentikcim" inligizce siteden bana bi program yap demişsin" YDS sınavına sen giriyon kıssssss ben diğil Keşke bileydim adam akıllı ingilizce bi cesaret sınavlara girerdim ama yok şekerim ingilizcem yok. Ben callenin yabancı versiyonunu kafama göre yapıyomuşum dedim ya bakarak yapıyordum kadının dediğiyle çentikom. Sana yardımcı olamıycam böyle pis pis sırıtırım işte

sen kendi kafana göre takıl canım ne kocanı ne erk arkadaşını düşün senin için en doğrusuna sen karar verirsin

1 seferde bile callen bu kadar fark ettiriyorsa bi ben yapamadım yaa iyileşsem de bende yapsam şu callen i

aaaaaaaaaaaa eşin (sevgilin) sınıfçıydı demi senin kısss gecikme gir işe valla dediğin gibi sınıfçıların işi çok zor aaaaaa evet garficim sen hemen girki işe oda tayin isteyebilsin artık ankara'ya gelmek çok zor valla. Gelsin hele polatlı bala haymana akyurt sonra torpille istediğinide yapıyorlar valla sonrada sana yakın yere bulursun bi yol inşallah. Allah şansınızı bahtınızı açık etsin canım... Sizi hiç uğraştırmadan kavuştursun yüce Rabbim

öle yapcm yacm aaa kadın hakları die bişi var yani
bende başlayamadım bi yarın sabah erkenden kalkıp callan yapcam yok öğlene kdr uyumak burayada yazıormmm
dalinde grmıstuya faydasını bakalım bende bildiirim sncları sıze

toplaytcım ben ara ara zaten yapıyordum ama dün ilk defa türkçe versiyonu ile yaptım herhalde hareketleri esaslı yaptım ondan benimki psikolojik yaaa 1 günde etki etmez aynada kendimi kandırma tekniği uyguluyorum

Aminnnnnnnnnnnnnn cnm
ankara cok zor cnm biizmkının puanı şu an 70 fln hadi sene sonu 100 olsn bu şubatta 200 küsürler bile gelemedi ankaraya ..14le istanbula gittler
önümüzdeki yıl seçim varya belki secim öncesi bi guzellik yaparlar die bekliorz

ben bi bakım mutfaga acıkıo gbiyimmm

zzesim oku da gel bacım haberlerini bekliyorum spor konusunda...

şahnur ablam dersimi çalıştım 40 sorudan 32 sini yaptım ama sorular çok basitti

Cornellam peripellam fıstıklı çikolatam.. sana takılsam akşamı pc başında ederim heralde.. Şu yemeklere de baktım patlıcan sezonu bir gelsin kebaplar yapacağım.. ne güzel et yemekleri yapmışlar öyle.. dilim damağıma yapıştı kaldı.. et çıkarmıştım akşamdan ama ne patlıcan var ne biber.. kuyruk yağı da yok sen gibi tantuni yapayım.. domates de yok hiç bir tarifi uygulayamayacağım. gideyim de kavurayım bari (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…