Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

jujum ihmal etme özel hastaneye git olmadı ama mutlaka git kendine eziyet çektirme boşuna güzelim

garfi bolu şurda yakın canım yaa gider gelirsin abant falan güzeldir
özel hastanede olsa hemen gideceğim ama bulamadım malesef
tebrikler canım hergün yazın callen maceranızı ben yazıyorum mesela birbirimizden doğrularımızı hatalarımızı öğrenelim...

Kızlar bide size bir şey söyleyeceğim. İnternet alışveriş yapıyor musunuz bilmiyorum ama size bi markadan bahsedeceğim bende bu markayla markafonide tanıştım "CIOLLA" normal fiyatları pahalı ama markafonide indirimli fiyatları çok uygun esas diyeceğim kalitesi valla ben daha önce etek bluz ve yelek aldım o kadar güzel ki kalitesi heleki fiyatına göre o yeleği elime aldım nasıl güzel dikilmiş o düğmeleri o kadar estetik ve güzel ki çok beğendim etek %89 yündü ve çok güzel buluz %100 ipek oda çok şıktı. bugün yine markafonide indirimdeydi bi ceket aldım bakalım buda öyle güzel mi değilse gönder gitsin zaten. yani sizinle paylaşmak istedim. ben bilmiyordum hiç bir AVM de de görmedim bu markayı sanırım yurt dışına ithal ediyorlarmış...

baktım şimdide 300 liralık şeyler 30a düşmüşş

ama şu an alamam zayıflayım öylee

bende burdan cıktım ders calıscaktım aldım notları elıme 1 sayfa okudum anam nasıl uyku bastı uyumusum yaa sımdı uyandımmm tugbısım sen benden ondesın 3. sayfadasın yakalamam lazım senı

bıde bana diodu o kdr uyunurmu dieeee
bnde aldm az once elıme not baktm evim şahane var ona dalmıısmmm ne tembeliz bız yaaa bosuna almamısız o kdr kiloyu

ilk defa bu kadar sayfa birikmiş ne zormus be gerıden gelmek.....evet cnm başlayalım...hatta akşam 3 sayfa daha çalışalım

kız nıye bak saatlerdır yokum ben

evet bacılar...........bütün işlerimi yaptım ohhh.......
evi süpürdüm
ağdayı yaptım(tüm vücut)
saçımı boyadım
yemeğimi yaptım
3 sayfa da not okudum(amma da cok)

sıra geldi yemeği yemeye.....bu arada ben ıspanak yaptım ,içine avcumun içi kadar bulgur koydum.üstüne de sarımsaklı yoğurt yapacagım)

görüşürüz

bugün hamaratlığın tutmuş
afyt olsun cnm

aaaaaa esra erolda şarkı söyleyen(solistleri) kızda doğum yapmış ama hani kilolaları yaaa davul gibiydi gayet güzel eski haline dönmüş. Bi ben herhalde hamileliği güzel geçirip emzirirken davul olan offff poffffff maşAllah barekAllah valla kızda çok tatlı

show tv de ne zaman açsam pis yedili var hiç izlemedim şu diziyi görünce gıcık oluyorum ama 7/24 bu dizi var herhal

günün ilk menüsü benden olsun....................

sabah: 1 dilim ekmek
1 kk kadar peynır
4 adet zeytın

öğle: yok(malum işlerden ötürü)

ara: yarım elma

ara: elmanın diğer yarısı

akşam: 1 tabak, üzeri bol yoğurtlu ıspanak
sivri biber turşusu

su:içiyorum
spor: henüz yapmadım.......

gzl cnm menün acayıp kalorisiz şeyler yemişsin

iyi gezmeler zescim esra eroldaki solist bnce hala kilolu

sabah-öğle(12.00)
2 dilim ekmek
yarım domates
yarım salatalık
2 zeytin
3 çatal peynir

ara
4 badem

akşam
1.5 porsiyon bulgrlu ekşili köfte hemen hemen 1 porsiyn bulgr pilavyla aynı bulgur vardıı kaloriside 280 fln

aralarda yeşil çay içtim akşam içerim gene
su 3 rahat olur
spor henüz yapmadım bişi callanın 2 3 hareketini denedim
30 dk koşu bandı yapcm brzdan

iki menüyü de beğendim. bulgur pilavının savunmasını yapman da çok hoş olmuş

zes üye oldum ve o ürünlerin içinde kayboldum.. yelekler pantolonlar ceketler ne akdar şık öyle ya... kendimden geçmişim sepete ekleyeceğim diye 200 tl yi bulmuş. sonra kocam gelince tek tek eledik hepsini şunun şurası bunun burası diye. aşırı beğendiğim 2 ipek bluz 1 de yelek vardı hatunlar kapmışş hemen bedenini.. bir daha kampanya yaparlarsa sabahtan haber et

içimi rahatlatyım dedim

bn cok sıkıldm yaaa

bundan gayri sabah erken kalkılacak......akşam 12 sabah 8 menun güzel

ben diyeyim 27 sen de 28 yasındayım zesim 85 liyim insallah yaa valla artık yeter ya allah hayırlısıyla bı ıs nasıp etsın evde olmak cok zor kendını dınlemek cok kotuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…