Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

senın ıcın daha zaman var du bakım sen yerınde

bebişin gelmesi zormu bu kadr hani hberler cıkıoya arkadasla şakalasrken coocuk oldu ceket attım coocuk oldu flnnn ben kolay sanıodm hanı ılk denemede olur fln dıodum tabı cıddı bı sorun yoksa safmıyım neyımmmmmm yarabbimmm

pofffff,offfffffff aynen öyle aynennnnnnnnn:26:

Tatlımm bu konuyla ilgili çalışmalarımızı yazsam hahahahahha..Doktorum diyordu ki, bu gün en uygun gün..akşam işte fanfini fon olsun ahhhhhhhhh rezil gibi eşime söylüyor, utana sıkıla ben teklif ediyordum amaaa kısmet olucaksa evet ceket atsa olur, olmayacaksa da ceketi parçalasan olmaz

Tabiki biz tedbirimizi elden bırakmamalıyız ama ona endeksli yaşamak berbat bişi..Ya kafayı yersin, yada kafayı yiyecek yer kalmaz midende 90 kilo olursun :) Tecrübe hayatım tecrübe

.

hahahahha aüpermiş yaaaaaaaaaaa, bananeee bende istiyorummmmmmmmm

.

bayıldım klıbee.ıste gordugunuz uzre cırkın deıl bakımsız kavramı var.ama bence kıza dua etmelı sayesınde adama dondu
taş gbi çocuk nasıl olmuş klibin basında kendımı spora vermeye karar verdim

kısmet cnm istersin olmaz istemezsin olur bişeyi isteyınce olur diolarya ben inanmıorm ona hıc istemezsen kafayı ona takmassan oluyo asıl

Aynenn, doktorum demişti ki, sorun olmayıp hamile kalamayan bayanların % 80 i tatilde hamile kalıyor

.

Aynenn, doktorum demişti ki, sorun olmayıp hamile kalamayan bayanların % 80 i tatilde hamile kalıyor

.

baksanıza bana kafayı takmaktan regl bıle olamadım,bırak hamıle kalmayı..... dun eşime hayıt suyu aldırdım sabah onu içtim..benzın gıbı kokuyor ya bögg ama çok faydalıymıs kadınlar için.....

kuzum takma kafana hiç mi ilişki olmadı şimdi onu mu demeye çalışıyon sen ... olucaksa şayet bir ilişkidende olur ama stres yapma...

o eskidenmiş anam gerdekde hamile kalma durumları artık yediğimiz herşey hormon yapay buda özellikle erkeklerdeki sperm kalitesini etkiliyor ve üreme artık öyle kolay olmuyor... bak benim bir tane var ama 2. olmuyor gitti trenni kaçırdık

geç kalktık sıkı bir kahvaltı yaptım öğlen yemicek 4-5 gibi yerim oda akşam niyetine .. birazdan baskül almaya gideceğim heyecanlandım ne çıkıcak merak ediyorum her baskül aynı tartarmı acaba

.
sizi bi tatıle gnderelim bizzzz
yenı duydum cnm neymıs hkmeti
bn daha dogmamıs cocuga don biçmeye basladım ya cok fazla bastm gaza sanıırm
yeni baskülün şans getirsin sana jujum hep eksiler gör inşşşş

günaydın cnm.....butun tartılar hemen hemen aynı tartar cnm aynı yerde tartıldıgın sürece sorun yok...

Jujum günaydın, hoş geldinnn

işte canım bu; bana da kardeşim söyledi.....kardesım cok zor adet oluyor 2-3 ayda bır her turlu kontrollerı yapılmasına ragmen teshiş koyamadılar.ilaçla adet oluyor......dun konusurken hala regl olmadım dedi....o da ben hayıt suyu içiyorum 2 aydr kendılıgınden duzenlı adet oldum dedi....daha önce söylememişti kulalndıgını.....bende hemen aldırdım......kardeşimden duymasam inanmazdım....

Etki ve Kullanışı: Yüksek ateş, başağrısı, gazlanma ve idrar arttırma için ama en önemlisi günümüzde de devam eden şekliyle" kadın hastalıkları" için tavsiye etmişlerdir. Adet düzensizliklerinin giderilmesinde etkilidir. Adet gecikmesi, göğüs ağrısı, sancı, kramp ve depresyon, kalp ağrıları gibi semptomların giderilmesinde veya azaltılmasında etkilidir. Hayıt meyvesi içerisindeki eterli uçucu yağların ve diğer sinerjetik bileşiklerin hipofiz bezi üzerinde pozitif etkileri vardır. Bilindiği gibi hipofiz bezi pek çok vücut hormonunun dengesinden sorumludur. Hayıt meyvesinin adet öncesi gerginlik semptomlarına faydası en az 2 hafta içinde kendini açıkça belli eder. Fakat, en iyi sonuç için hayıt meyvesi en az 3 ay süre ile alınmalıdır.Adet öncesi sendromlarda, adet kanamalarındaki spazmlarda, menopozla ilgili bazı şikayetlerde ve süt veren kadınlarda süt eksikliğinde, adet dönemlerinde endokrin düzensizliklerinden kaynaklanan sinir ve cilt problemlerinde ve akne tedavisinde kullanılır.
Kullanma Talimatı: 1/4'ü Hayıt Suyu ile doldurulmuş çay bardağını su ile tamamlayıp içiniz. Günde üç çay bardağı içilir.

her derdin devası bitkilerde ya şu kimyasal ilaçlara bosa para dokuorz bayada varmıs faydası sen boyle anlatınca marankının kaınat eczanesi lafı geldi aklma

selam 5 ci takımın güzel bayanları.nasılsınız bakalım? ben buğün evdeyim çok şükür.diyetime tam gaz devam ediyorum.hatta kalori cetvelinden neyin kalorisi azsa ondan yemeye çalışıyorum.mesela yeşil kabakda 100 gr 25 kalori varmış.onu doğradım börtdürtüm kırmızı toz biber koydum biraz.pişip soğuyuncada üstüne yogurt döktüm.çok lezzetli oldu kızlar.ve az kalorili oldu.3 adet toplam 100 kalori yapmaz.ben onla rahat doydum.

bugün günlerden cumartesi ve ben cok sıkıldım her hafta sonu boyle oluoyo haftaa içi huzurlu uyanıorm bizimki annesiyle ablasıyla gezmeye çıkmış onu kıskandım sanıırm birazzzzz

kabagın yerı diyette cok oneml cnm bnce hatta zayıflatan kabak corbaları fln vardı tarkan onu imiş fln bi ara bugün bidede kabak var ama dolması
bu arada iyiym cnm bn kendi adıma her ne kdr sıkılsamda sen nasılsn

kabagın yerı diyette cok oneml cnm bnce hatta zayıflatan kabak corbaları fln vardı tarkan onu imiş fln bi ara bugün bidede kabak var ama dolması
bu arada iyiym cnm bn kendi adıma her ne kdr sıkılsamda sen nasılsn

çok şükür bende iyyim mutluyum.sizleri özledim.hava burda çok soğuk. bizde evdeyiz tv izliyoruz.ben elişimi yaparken arada sizlere yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…