Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah
kizlar gunaydin.eger sizce bir sorun olmazsa benim menulerime bir yorum yaparmisiniz.Dun bana moral veren Dalin, Juju, Gamze cok cok tesekkur ederim.
1 diim ekmek+peynir
ara
yarim armut
ogle
1 tb.lahana yemegi icinde cok az bulgur var+1 kase yogurt
ara
bir kase cilek
aksam
1tb. sebze guvec+izgara tavuk+salata+1 buyuk dilim karpuz
ara
biraz misir patlagi

50 dakika yuruyus

bence cok yemisim

gümaydınlarrr
bende menümü yazıp fırsat bulursam sıpalardan geçmişi okuyacağım
sabah 1dilim ekmek
1 kk peynir
ara 1 elma
öğle yoğurt 1 kase 2 kaşık yulaf ezmesi
ara 1 elma
akşam
1 kepçe çorba
3-4 çatal yoğurtlu karnıbahar
ara
1 sarma, 1 ısırık elmalı kurabiye
1 portakal
misafirliğe gittik akşam hiç yemeyecektim ama abartmayayım deyip accık tadına baktım

Hemen tatlım, ilk yorumu ben yapayım Menülerin çok güzel ama mesela 1 kase demişsin..Kasenin boyutunu bilemediğim için bir şey demiyorum..Adetlerini yazsan daha hoş olabilir..Akşam yemeğin fazla olmuş, birde akşam yemeğinden sonraki aran olmamışş..Yani o mısır patlağını sabahki arada ve 1 su bardağını geçmeyecek şekilde yeseydin daha çabuk erirdi vucudunda..Öte yandan o mısır patlağının da en keyifli anı o andır beee Menülerinde ekmek olmamasıda başarılı özetle menün harika, çok az fazlalaıklarla

Günaydın canımmm...accıkın miktarı ne mesela

.

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..ayy nedense bu gün çok huzurluyum ve yemek, içmek hiiççç umrumda değil..Bu anı değerlendirmeliyim..

Bu hafta bol sporlu geçicek inşaallah ve ben boşuna bedel ödemek istemiyorum bu hafta..Geçen haftaki hata günümün 1. gününü başarıyla atlatmış bulunuyorum

Kızlarrr harbi bu Mart kedilerin içini kıpırdatıyor yaa insanlarada geçiyor ayy içim kıpır kıpır

.

herkese gunaydın kızlarrr olumsuzumm bugun allah hayra cıkarsınn...
dun bızım ıcın onemlı bı gundu bılıyorsunuz mısafır geldı hıcbı onemı kalmadı cok canım sıkıldııı

DALİNNNNN igneden sonra ertsı gun 11 den sonra sık ılıskı demıstı doktor bızım aksam gıttı ıgne 1 gun mu etkı edıyorrr canımmm?????

mısır patlagı cok dıelse guzel menu cnm

ya ne sınır bı durum bu bole ya musaıt deseydınızya tatlım.tuhh.cnm yumurtan catladıysa 24 saat omru var bugun ıcınde ılıskı olabılırse cok ıyı olur.spermler yumurtaya 3 saatte ulasıyo 3 saat ordan cık gerıye kalır 21 saat o 21 saat ıcınde ılıskı olması lazım esın evdeyse eger burda dolanma.dun gece cok kotu olmusya ama uzulme bugun hala sans var su saatlerde olsa cok ıyı olur.

rabısım ıgnenın etkısı deıl o 1 gun suren catlayan yumurta 24 saat sonra oluyor.cnm.esının eve gelme ımkanı yokmukı hıc.1 saat ızın alsa yeter

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr............rabişim kim geldi söyle bana kulaklarından duvara çivileyım onları.......ne zaan gıttıler kı cnm ya....ya da gıtmedıler mi:44::44: sen üzülme arkadasım sabah ki münasebetın daha iyi sonuc verdıgını söylemıstı......

onu bende duymustum sabaha karsı 5-7 arası spermleırn en hareketlı en canlı oldugu zamanmıs kım kalkacakta o saatte okadar ıs yapacak dımı

onu bende duymustum sabaha karsı 5-7 arası spermleırn en hareketlı en canlı oldugu zamanmıs kım kalkacakta o saatte okadar ıs yapacak dımı

Veledler en çok o zaman mı kuduruklar bir an yaramaz çocuk gibi düşündüm de

.

dalin başarı hıkayenı yazmayı unutma..püsküüt acıklamıs adını...........

gamze cnm özelıne bır bakar mıısn?bir şey soracagım da......

gamzecim accık gerken 1 lokma elmalı pasta ile 1 tane sarma hepsi o başka yok yani aslında koca bir tabak dolusuydu ama ben o kadarla kaldım komşum ısrar ediyo etme dedim 4 kg verdim nerdeyse devamı gelecek ben tadına baktım yeterli dedim bu arada tabakta 8-10 sarma 2 elmalı kurabiye 1 peynirli poaça ayva tatlısı gül börek vardı ve ben hiç birini yemedim

rabias yaa neden kabul ettin misafiri evde yokuz deseydiniz yaa

dalin cim tebrikler

selam kızlarrrrrrrrrr

rabiş şu zamansız gelen misafirlerden nefret ediodum şu an dahada nefret ettimmm
demek saah 5-7 arası hımmm sayenizde bilgi doluyorum bende burdaaaa

oooooo ne varmış onda tatlımm, afiyet şeker olsun

.

selam kızlarrrrrrrrrr

rabiş şu zamansız gelen misafirlerden nefret ediodum şu an dahada nefret ettimmm
demek saah 5-7 arası hımmm sayenizde bilgi doluyorum bende burdaaaa

Selammm canımm, hoş geldinnn...

Birşey söylemek istiyorum şu zamansız misafirlerle ilgili..Rabişim sakın bu söylediklerime üzülme olurmu bitanem..Bu yollardan geçmiş biri olarak şunu söylemek istiyorum..Yumurtanın büyümesi, çatlaması, çocuğun döllenmesi demek asla değil gülüm..Yani umudunu asla kaybetme ama asla çok aşırı umutlu da olma..Çünkü bazen % 100 sorunsuzsun ama OL-MU-YOR

Bir kaç gündür takip ediyorum yazdıklarını ve yaptıklarını..İnan bu yolda, bebek için tedavi sürecinde çok önemli şeyler değil bunlar..Yumurta çatlamışsa bile misafirin gelip gitmesiyle hiç bişi değişmez, önemsiz yani..

O kadar kafana takıpta pskolojik bozukluğa yol açma bebeğim..Senin herşeyinin güzel ve yolunda olması bile harika..Kendini aşkla eşinin kollarına istediğin an bırak Gelecek olan bebiş zaten gelecek..Tüm sonuçlar bunu gösteriyor, çünkü herşey normal..

Öte yaaaandaaannn gelmeyecekse de şekil a'da görüldüğü gibi bknz Gamze_M totonu yırtsan gelmez Rahatla bitanem, lütfen ona odaklanmamaya çalış.. seni çok seviyorum v e lütfen sözlerime üzülüp beni gebertme olurmu

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…